qc Wszyscy musimy przeczekac czasy 21.09.07, 05:47 kiedy wszystko co nad poziom rynsztoka jest zajadle i brutalnie niszczone. To cale pisowskie plugastwo, kruki, kartofle i reszta szumowin maja nastepny powod do celebracji na ten swoj specyficzny, zalosny sposob. Szambo musuje, babelkuje i popierduje w samozadowoleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach Ten program był beznadziejny...i tak by miał 21.09.07, 05:53 problemy, żeby to dłużej ciągnąć. A tak zrobił szoł, podbił oglądalność i odchodzi jako ofiar kaczyzmu. Ma facet łeb do interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Re: Ten program był beznadziejny...i tak by miał 21.09.07, 06:32 Tak, to chyba to. Lis z punktu widzenia kaczorów to mały owad a raczej insekt, na którego szkoda nawet packi na muchy. Kreuje sie ten propagandysta na ofiarę kaczyzmu, a jest ofiarą własnej nieudaczności, bufonady i narcyzmu. Chciał być wielki, ale pił za mało mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
kintaro1 Re: Ten program był beznadziejny...i tak by miał 21.09.07, 08:58 altspringe napisał: > Lis... Kreuje sie na ofiarę..., a jest ofiarą własnej nieudaczności, bufonady i narcyzmu. Chciał być > wielki, ale pił za mało mleka. I tak jakbyś zamiast Lis wpisał Kaczor, to byś napisał samą prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
grego5 Re: Lis ostatni raz poprowadził "Co z tą Polską?" 21.09.07, 06:05 Czy to już nie przesada? Facet został zwolniony z pracy, a wy robicie z tego wielkie wydarzenie. Codziennie setki ludzi zostaje zwalnianych z pracy, niejednokrotnie o wiele bardziej wartościowych niż p. Lis i jakoś nikt o tym nie trąbi. Staczacie się coraz niżej i już naprawdę niewiele brakuje wam do brukowców. Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Propagandysta Lis szuka pracy. Może do GW? 21.09.07, 06:25 Tak, to najlepsze miejsce dla agitatora. Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp z Tomkiem umowilismy sie, 21.09.07, 08:05 ze bedziemy siedziec po lewej stonie w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
seseczka Coś mi się wydaje, że macki pis-u dotrały i tu 21.09.07, 08:06 jak czytam Wasze komentarze. rzygac się chce. tacy wszysycy jesteście świetni, cudowni, nieprzecietni. najłatwiej pluć na "przegranego". Panie Tomku ja w Pana wierzę i wiem, ze jeszcze Pan pokaże tym wszystkim debilom na co Pana stać! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Lis ostatni raz poprowadził "Co z tą Polską?" 21.09.07, 08:12 może warto by Lis jednak przeprowadził - już przeprowadził - więc ogłosił konkrety swojego dziennikarskiego śledztwa nt. nieładnych nacisków politycznych na stację... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 W kolejce do rozwałki przez goebbelsowskie ....... 21.09.07, 08:13 ministerstwo d/s propagandy jedynie słusznych wiadomości sa : TVN właściwie cały, przecież tam wciąż mówia prawde o PISie i Jarosławie oraz hordach czarnych sotni..Szymon Majewski dostanie wylot na Syberię za kpiny z Cesarza"Jam jest chodzące dobro",ciekawe jakie haki są, a jesli ich nie ma ( co bardziej prawdopodobne..) to jakie haki wyprodukuje główny specjalista d/s zdrowia psychicznego - Krwiożerczy Antoni. A kiedy wszystkie stacje krytykujące Jarosława Kaczyńskiego znikną z ekranów,nastanie upragniony czas konsumpcji mleka i miodu. Tylko kogo wtedy będzie ścigał i niszczył Cesarz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 pamietam fryzurke studencika 21.09.07, 08:24 kojarzyla mi sie z fryzurka "na pipe". ps. zapomnialem obejrzec wczoraj ten program. chyba nie byl warty obejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Nawet jeśli nie zawsze był obiektywny.... 21.09.07, 08:28 wolno mu mieć poglądy - to prywatna stacja. Odpowiedz Link Zgłoś
m_bovary Najdłuższe pożegnanie w historii telewizji:))) 21.09.07, 08:38 Bałam się, że już nigdy nie skończy:P Odpowiedz Link Zgłoś
zabojca_starych_dziadow a szkoda 21.09.07, 08:43 bo to chyba jedyny dobry program (jak i szklo kontatktowe)..a wybory pojdzie wies i mocherowe babska i piss znowu bedzie szczul Odpowiedz Link Zgłoś
danielhuncwot Lis ostatni raz poprowadził "Co z tą Polską?" 21.09.07, 08:47 A moze by jednak wystartowal jako kadydat NIEZALEZNY ;) z list LiD do wyborow np na senatora. Gazeta wyb mialaby swego przedstawiciela! Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Lis w wywiadzie dla SE pośrednio przyznał że łżą 21.09.07, 08:52 na zamówienie szefów bo mają kredyty do spłacenia... o czym już dawno na tym forum parę osób mówiło.. Odpowiedz Link Zgłoś
kintaro1 Re: Lis w wywiadzie dla SE pośrednio przyznał że 21.09.07, 08:55 mentorlevicy napisał(a): > na zamówienie szefów bo mają kredyty do spłacenia... > o czym już dawno na tym forum parę osób mówiło.. To dlaczego premier łże, skoro nie zaciąga kredytów, tylko kota do łóżka? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Lis w wywiadzie dla SE pośrednio przyznał że 21.09.07, 08:55 Ciekawe kiedy PISdzielcy przejrzą na oczy i zobaczą kacze szwindle, bratanie się z hołotą i z tym klechą. Kiedy dojda do wniosku, że wybierając PIS wybierają p...go Rydza Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszferchmin żenua 21.09.07, 08:59 niestety to oglądałem. żenująca bufonada miernego aktora. mistrz autokreacji płodzący przeciętne książki i jeszcze bardziej przeciętne polityczne show postanowił stać się na 5 minut sumieniem narodu. A Wyborcza robi z tego wiekopomne wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus "jak biedni ludzie mają to wiedzieć skoro k***a" 21.09.07, 09:04 Gbur odszedł, a redakcja Wydarzeń odetchnęła z ulgą. Odpowiedz Link Zgłoś
tejsza Re: Lis ostatni raz poprowadził "Co z tą Polską?" 21.09.07, 09:30 A mnie się Lis bardzo podobał właśnie dlatego, że był tendencyjny. I że w jego programie były emocje. Bardzo żałuję, że odszedł, kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal To był świetny program dzięki prowadzącemu !!! 21.09.07, 09:32 Ktoś ten program przejmie i dalej go będzie prowadził. Nie będzie to jednak program tak mądry i wykazujący bzdurny sposób myślenia wielu polityków. Dziekuję panie Tomaszu i proszę o ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal czy Lis sie zawsze tak zacinal? 21.09.07, 09:47 pierwszy raz w zyciu zobaczylem ten program; to jest ten nr 1 wygadany facet? to co z innymi? ale Kinga napewno szampana dzis pije...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Było w porządku 21.09.07, 10:11 Nie zawsze zachowanie czy sposób prowadzenia programu p.Lisa mi się podobał, czasem miałam wrażenie,że jest zbyt zachowawczy, za mało odważny, może czasem zbyt próżny, ale generalnie to bardzo dobry dziennikarz:przygotowany do programów, zaangażowany, jeden z nielicznych zadających merytoryczne pytania(także publiczności)czy to dotyczące politycznych,ekonomicznych,społecznych, a nawet historycznych problemów Polski.Ja jestem mu wdzięczna przede wszystkim za publiczne wyrażenie ostracyzmu wobec antysemity niejakiego prof.Bendera,bo okazuje się,że pomimo wszystkich wad p.Lisa to chyba jedyny dziennikarz, który głośno nazwał rzecz po imieniu i nie zapomina znaczenia słów, przynajmniej w polityce.Dziś nie każdy ma tyle odwagi co p.Lis.Dzięki za programy i publicystykę. Szkoda. PS.Lubię ludzi ze sportowym zacięciem.Nawet jeśli się z nimi nie zgadzam.Ci nieruchawi są po prostu nudni. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Tego nie wolno zmarnować. 21.09.07, 10:02 Póki co, nasz los jest w naszych rękach - dodał. Odpowiedz Link Zgłoś
venglin1 Lis ostatni raz poprowadził "Co z tą Polską?" 21.09.07, 10:39 good night and good luck! Odpowiedz Link Zgłoś
taxal dlaczego uwaza sie ze Lis jest skonczony? 21.09.07, 10:39 czy ktos moze na to odpowiedziec? czyz inne stacje nie zatrudnia go skoro jest tak dobry jak sie tu pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: dlaczego uwaza sie ze Lis jest skonczony? 21.09.07, 10:41 >zambrapl 21.09.07, 00:27 >śmierdzi mi to niezłym kantem ze strony kaczki a to czasy!!! zeby kaczor lisem pomiatał Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 dlaczego LIS odszedl z TVP, TVN ? 21.09.07, 11:09 czy tam tez byly naciski politykow czy raczej chodzilo o kase ? TVP to rozumiem ale pewnie Lis pluje sobie ciagle w brode, ze odszedl z TVNu. Pewnie go tam nie przyjma, bo zostawil po sobie smrodek i rozwod. Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Re: dlaczego LIS odszedl z TVP, TVN ? 21.09.07, 18:08 Dokładnie. To mentalność podobna do mentalności osobnika o nazwisku Kamel. Narcyzm i zachłanność na kasę. I ten sam poziom umysłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
moman1 Lis przesadza 21.09.07, 11:31 Lis zapomniał, że jest człowiekiem do wynajęcia. Zatrudnia go zakład pracy (tu: stacja), ma swojego zwierzchnika i gó.. do gadania.Gdybym ja chciał cudowac po każdym konflikcie z moimi przełozonymi, musiałbym zmieniać pracę co chwila. Lis się obraził. Jak mu nie pasuje, niech załozy własna firmę i coś tworzy. A Smoktunowicz jest głupia. Swoje zycie zawodowe podporządkować facetowi? Mamy 2007 rok panienko. Za 5 lat będziesz nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Lis przesadza 21.09.07, 11:52 moman1 napisał: > Lis zapomniał, że jest człowiekiem do wynajęcia. Zatrudnia go zakład > pracy (tu: stacja), ma swojego zwierzchnika i gó.. do > gadania.Gdybym ja chciał cudowac po każdym konflikcie z moimi > przełozonymi, musiałbym zmieniać pracę co chwila. Malarzowi Janowi Styce ukazał się Pan Bóg i powiedział: "Ty mnie nie maluj na kolanach, Ty mnie maluj dobrze". > Lis się obraził. Jak mu nie pasuje, niech załozy własna firmę i coś > tworzy. Pewnie tak zrobi. > A Smoktunowicz jest głupia. Swoje zycie zawodowe podporządkować > facetowi? Mamy 2007 rok panienko. Za 5 lat będziesz nikim. Miło jest czytać tekst człowieka, który tak bardzo lubi innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
prokto Stare ale jare !! 21.09.07, 11:34 Co to k..wa je ? mp3y.rozrywka.one.pl/tomaszlis%20-%20www.smieszne.pl.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
kropka9991 Re: Lis ostatni raz poprowadził "Co z tą Polską?" 21.09.07, 11:47 Lis to znakomity dziennikarz, nowocześnie myślący a przy tym inteligentny, wręcz błyskotliwy. I obyty na salonach, znający języki. Nic dziwnego że przeciętniaki i nieudaczniki go nie cierpią - zawiść to bardzo silne uczucie. Ja mam nadzieję że jego najważniejsza życiowa rola dopiero przed nim... Szacunek, Panie Tomaszu i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Lis ostatni raz poprowadził "Co z tą Polską?" 21.09.07, 11:53 Dołączam się do życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Na pożegnanie nie wystąpił .... 21.09.07, 12:44 w kostiumie kaczora donalda z doklejanym dziobem???... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Lis ostatni raz poprowadził "Co z tą Polską?" 21.09.07, 13:44 Z ogromnym żalem, żegnam p.red.Tomasza Lisa. No cóż,ci popaprańcy boją się prawdy, a chyba najbardziej, konfrontacji tekstów wygłaszanych, przez nasłanych przez siebie kretynów! Wczorajsze argumentacji przedstawicieli PIS-u były żałosne. Szczególnie teksty pewnego Arcykretyna, zaczynającego każdą kwestię od inwokacji: "ale proszę TYLKO spokojnie.....i dalej wyświechtane dyrdymały". Na koniec zagadka: Ten Arcykretyn, to ktio, tio taki? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Lis ostatni raz poprowadził "Co z tą Polską?" 21.09.07, 15:15 michalparadowski napisał: Uważam kretynów za zjawisko niezwykle groźne, zwłaszcza w demokracji, w której głos kretyna jest równie cenny jak głos człowieka mądrego. Kretyn jest groźny dlatego, że głosuje zawsze na kretyna. To jest absolutnie kretyńskie, bo wybrany przez kretyna kretyn będzie robił same kretynizmy, co głosujący kretyn boleśnie odczuje, ale ponieważ jest kretynem, to nie zrozumie swojego błędu i w kolejnych wyborach znów zagłosuje na kretyna. Pobłażliwie traktowany, niekontrastowany kretyn ma tendencję do utwierdzania się w swoim kretynizmie. Ba, zaczyna ów swój kretynizm podnosić do rangi jedynej racji, robi z tego ideologię. Chce władzy, chce rządu dusz… Co gorsza, kretyn, z natury rzeczy, jest bolszewikiem. Lewicowym lub prawicowym bolszewikiem, wielkiej różnicy nie ma. Jacek Pałasiński Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Re: Lis ostatni raz poprowadził "Co z tą Polską?" 21.09.07, 18:12 Tak to prawda, w demokracji pański głos waży tyle co głos człowieka mądrego. I to jest dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Lis ostatni raz poprowadził "Co z tą Polską?" 21.09.07, 19:39 altspringe napisał: > Tak to prawda, w demokracji pański głos waży tyle co głos człowieka mądrego. I > to jest dramat. Ktoś Ci to powiedział i teraz się martwisz? Masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
ada996 Lis ostatni raz poprowadził "Co z tą Polską?" 21.09.07, 20:58 Jest mi bardzo przykro.Pana program pomagał mi rozumiec pogmatwaną rzeczywistśc.Podziwiałam Pana wiedzę , odwagę,piękny język i wyjątkowy szacunek do widza i słuchacza. Łączę wyrazy szacunku dla Pani Smoktunowicz. Odpowiedz Link Zgłoś