silesius.monachijski001 Komu GW chce robic wode z mozgu??? 15.10.07, 10:14 Wczoraj bylo jeszcze 46 % dla PO i 32 % dla PiS-u, a dzisiaj "nagle" takie wyniki??? sondaz - bardziej wiarygodny - "Rzepy" pokazuj, ze po debacie Tusk-Kaczynski nie zmienily sie preferencje wyborcze; co to dla POszolomstwa oznacza 21.10.07, to widamo; podobny "tryumf", jak przed 2 laty; zas sztabowcom PiS-u radze naglosnic wypowiedzi tego glupka radka sikorskiego o tym, zeby "dobijac watahy PiS-u" oraz deklaracje Geremka, ze po wyborach powstanie koalicja PO-LiD-u; prosilbym tez ksiezy, zeby uswiadamiali ludzi w kosciolach, co taka koalicja oznacza dla Polski; Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Masz oczywiscie na mysli POszolomstwo i lewizne 15.10.07, 10:19 te grupy sa najbardziej podatne na wplywy gazeciarskiej propagandy w stylu "Michnikscher Beobachter" Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog silek , Pisuar tylko slucha - nauka Torunska :) 15.10.07, 10:23 z radia spolecznego ( koncesja za moje rowniez pieniadze) co przyprawia innym Ryja :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 no wlasnie, lewizna i POszolomstwo 15.10.07, 10:29 zna tylko wulgaryzmy (Tusk i jego kibole w studiu tez); RM nie toelruje chamstwa i kiboli, stad tez Tuska grzecznie wyprosili (z ewent. wystepu w RM i TV Trwam) stawonog napisał: > z radia spolecznego ( koncesja za moje rowniez pieniadze) co > przyprawia innym Ryja :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 No to po co Tuske zebral o wystep w tym Radiu??? 15.10.07, 10:40 stawonog napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 A to ciekawe: "radio spoleczne" powiadasz?? 15.10.07, 13:34 to moze Herr Tuske zechcilaby najpierw przeprosic Dyrektora RM, redaktorow prowadzacych i sluchaczy, za rzucane pod ich adresem obelgi i bluzgi, za glupi i ordynarny spot wyborczy, oraz za sugrowanie, ze to "spoleczne" (jak powiadasz) radio jest finansowane przez rosyjskie sluzby specjalne; chyba zgodzimy sie co do jednego: jak ktos chce byc u kogos gosciem, to musi sie odpowiednio kulturalnie zachowywac; Ty tez pewnie nie masz w zwyczaju zapraszanie do domu gosci, ktorzy jedyne co potrafia, to zrobienie Ci na srodku pokoju goscinnego duzej kupy stawonog napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog sprawdz sobie silek koncesje :) a potem uzywaj 15.10.07, 23:19 cudzyslowu :) Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog a sluchacz ma prawo uslyszec cos poza psychomanipu 15.10.07, 10:45 psychomanipulacja agenta bylej Stasi Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog Ciemnemu lud czyta ? Zartujesz:) Nie wystarcza rad 15.10.07, 10:21 Radio co MaRyja? Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Re: Ciemnemu lud czyta ? Zartujesz:) Nie wystarcz 15.10.07, 10:27 czyta i analizuje, w przeciwienstwie do wyznawcow wyborowej - ktorzy tylko czytaja i powtarzaja zaklecia Michnika stawonog napisał: > Radio co MaRyja? Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog Poczytaj Michnika - polecam Przekroj :) 15.10.07, 10:32 to człowiek ktory rzeczywiscie walczyl o to zebys teraz mogl mowic co myslisz, chociaz zgadzam sie ze w Twoim przypadku nie było to potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Re: Poczytaj Michnika - polecam Przekroj :) 15.10.07, 10:43 ja nie odbieram Michnikowi jego zaslug; niestety Michnik gdzies sie pogubil i z tamtych idealow zostaly tylko wspomnienia teraz rozmawiamy o terazniejszosci, a nie o ubieglym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Re: wywiad jest o terazniejszosci - madry i smutn 15.10.07, 10:59 a ja Ci proponuje poczytac co pisal o takich jak Michnik Kuron, ktory odszedl z polityki jak zobaczyl co sie w niej dzieje to dopiero smutne jak szybko niektorzy zapomnieli o swoich idealach, za ktore siedzieli w wiezieniach Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog czytam, ale nie mam klapek na oczach, nie kocham 15.10.07, 11:43 pana Michnika, ale szanuję, a Kaczora szanować nie mam za co...... Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog Komy Ty chcesz robic wode z mozgu????????????????? 15.10.07, 10:20 1. Rozdzial Kosciola od Panstwa - uwierz mi ze katolik moze miec inne preferencje polityczne niz Ty :) 2. Geremek to LID, a PO chce innych koalicjantow :) 3. Radio MaRyja jest nadawca spolecznym - chce zeby nie szerzylo nienawisci i nie bylo PissRadiem - moze z tym cos bys zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
krewiblizna Młodzi - Wykopiemy Tuska do Gdańska - TYLKO PIS 15.10.07, 10:14 Debata pokazała jakie pacany wspierają wyciem Tuska. Czas skończyć z tym nieudacznikiem i jego skarłałą partyjką. GW-no się cieszy ale nie na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Herr Tusk__ma__poparcie__kiboli__!!! 15.10.07, 10:20 normalni ludzie glosuja na PIS !!! krewiblizna napisał: > Debata pokazała jakie pacany wspierają wyciem Tuska. Czas skończyć z > tym nieudacznikiem i jego skarłałą partyjką. > GW-no się cieszy ale nie na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Herr Thuske juz szykuje sie na zmywak do Irlandii 15.10.07, 10:27 ostatnio jak tam byl to sie postaral o robote po przegranych wyborach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog Re: Herr Kaczor wybiera sie do niemiec, stad tez 15.10.07, 10:34 dekoruje z bratem zolnierzy Wehrmachtu - czyzby chcial w ten sposob wyciagnac pistolecik.tfu reke do Tuska?))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal512 Co sądzisz o Warszawskiej Giełdzie? 15.10.07, 10:26 wejdź na: www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/4598 Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 marzyc kazdy moze - nawet wyborcy PO 15.10.07, 10:29 a skonczy sie tak jak 2 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog masz racje, glosuj na Bialorus i Szamboobrone :) 15.10.07, 10:36 Nie bedzie koalicji z Samoobroną - pisnal Kaczor Msciwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gliwin haj Tusk 15.10.07, 10:33 Pzreciez PO to potwory. To co wyprawiali wczoraj na konwecie w Warszawie bylo przerazajace. Haj Tusk! Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Tusk uskrzydla PO 15.10.07, 10:34 Koledzy z PiS, Tak, przegrywacie i dobrze ze juz zaczynacie zdawac sobie z tego sprawe. Powiem Wam, ze byloby dziwne, gdybyscie nie przegrywali po tym co zdarzylo sie w zeszly piatek. Bo, pragne Wam nadmienic, ze J.Kaczynski podlozyl sie tego dnia az dwa razy. Raz przegrywajac debate z Tuskiem (bo kroku mu dotrzymac potrafil jedynie w wymianie impertynencji, zas merytorycznie Tusk nie tylko lepszy - on byl o wiele lepszy), a drugi raz zaraz potem, na tej swojej glupawej konferencji prasowej, na ktorej jak ten pajac oglosil swoje zwyciestwo. Tym ostatnim calkowicie sie zblaznil, bo wyszedl na faceta ktory w najlepszym przypadku kompletnie nie ma obiektywnej oceny rzeczywistosci, w nieco zas gorszym przypadku, bezczelnie klamie w zywe oczy. I tutaj musze znowu zwrocic honor Tuskowi. Jakis czas temu oburzalem sie na Tuska za jego porownanie Kaczynskiego do Urbana. A dzisiaj zaczynam myslec, ze moze on mial jednak racje... Bo ta wypowiedz Kaczynskiego o zwyciestwie w piatkowej debacie byla zaprawde Urbana godna. Powstaje pytanie, jezeli wszystko co Kaczynski mowi jest rownie wiarygodne jak tamta wypowiedz, to czy w ogole mozna mu w czymkolwiek wierzyc? Zapytacie, po co ja Wam to mowie, skoro i tak jestem przeciwko Wam? Otoz dlatego, ze to zeby czolowi polscy politycy nie robili glupstw jest w interesie nie tylko PiS, ale calej Polski. Ja chcialbym, zeby polski wyborca nie byl zmuszony glosowac na PO tylko dlatego, ze wszystko inne jest jeszcze gorsze, ale zeby kiedys w przyszlosci mogl zaglosowac na swoja opcje z pelnym przekonaniem, ze oddaje swoj glos na kompetentnych, wiarygodnych ludzi. Ale jak na razie droga przed Wami daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 I PO już lata, jak gołębica... :))) 15.10.07, 10:38 Tuskowi nie wolno ufać! Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Herr Tusk miałby odzyskać Polskę? 15.10.07, 10:35 Boże chroń nas wszystkich przed takimi rządami! Dla normalnych ludzi nie będzie w Polsce miejsca, tylko dla takich, jak w piątkowej debacie - wrzeszczących, chamskich chuliganów. Tusk będzie z nimi grał w piłkę nożną! Odpowiedz Link Zgłoś
delete_pis godzinke na powietrzu i juz chory?? 15.10.07, 10:35 to na bzdryl komu taki zdechlak jako premier?? lepiej dziada uspic niech sie nie meczy bidulek ofajdany. Odpowiedz Link Zgłoś
offal Taaaaaak CBA CBś Policja już szykuje ... 15.10.07, 10:43 ... kwity na POwców, teraz każdy uczciwy polak powinnien donosić na sąsiada, zbierać dokumenty z jego śmieci i nagrywać rozmowy na klatce schodowej. Takie są nowe standardy wyznaczone przez Kaczyńskiego i jego świtę. Dajcie mi człowieka a dowody się znajdą - ciekawe kto to powiedził ... Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Tusk uskrzydla PO 15.10.07, 10:38 Myslałem, że zagłosuję na Kczynskich, ale po debacie z Tuskiem zmieniłem zdanie, tym bardziej że Kaczynski stchórzył i nie pojechał na Sląsk!!!! Wykręty z przeziębieniem nie są przekonujace!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Re: Tusk uskrzydla PIS 15.10.07, 10:41 stchorzyl to Herr Tusk, ktory musial korzystac z pomocy kiboli dla zagluszenia Kaczynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 I PO już lata, jak gołębica... :))) 15.10.07, 10:42 Nigdy nie myślałem, że zagłosuję na PO... i nie zagłosuję... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog szukaj dalej-Ty, gamon, Zerro Niszczarka, uzbiera 15.10.07, 10:47 sie jeszcze paru :) Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Łatwo zmieniasz zdanie! Jak chorągiewka na dachu! 15.10.07, 10:42 Można cię kupić byle cukierkiem! Słabeusz z ciebiejak mimoza, a dziwisz się premierowi. Żal mi cię doprawdy zdechlaku! Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 PIsowskie kurestwo dostało ataku paniki !!!!! 15.10.07, 10:47 mordy pełne gówna z szamba Jarka! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Re: PIsowskie kurestwo dostało ataku paniki !!!!! 15.10.07, 10:48 to pierd.lone klony! Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Kaczor__Donald__idzie__na__dno_!! ! 15.10.07, 10:49 i zostanie prawie premierem Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog Byly dwa kaczorki, co ukradly ksiezyc :)ale z Pols 15.10.07, 10:54 Polska im sie nie uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 palestrina2005..miłośnik Łyżwińskiego,Lepera.... 15.10.07, 10:52 przy ich wyczynach kurestwa, zawsze bił konia! Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Ty i Michnik mylicie sondaze z wyborami 15.10.07, 10:50 i znowu dostaniecie od zycia nauczke wygracie wybory jak 2 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 palestrina2005.. zdradza cie jezyk!.SB-ku, komuchu 15.10.07, 11:00 zostało ci to łajzo,smieciu..nadal mówisz 'wy" Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 w_PO_to_norma_ublizac_ludziom_o_i nnych_pogladach? 15.10.07, 11:04 chyba jednak nie - w sumie im wspolczuje, bo jak sie czyta ludzi , ktorzy uzywaja takiego chamskiwego jezyka, to raczej nie ma sie ochoty popierac tych, ktorych popiera taki chamek Odpowiedz Link Zgłoś
spitek15 Re: w_PO_to_norma_ublizac_ludziom_o_i nnych_pogla 03.07.13, 17:58 Ciekaw jestem, czy Palebździna2005 i jego podszywacze jeszcze żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Wódz PIs0u idiota..jego elektorat nie może być.... 15.10.07, 10:51 powyżej jego poziomu, wiec jest jeszcze głupszy... Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 O, to i widzę kibole Tuska się już obudzili!!!! 15.10.07, 10:54 I wypisują te swoje k..., pi.... i inne pożałowania godne, słowa, bo bak im rzeczowych argumentów! Jesteście na haju, czy po ostrej popijawie? Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Tusk uskrzydla PO 15.10.07, 10:51 Cos mi sie zdaje, ze historia z poprzednich wyborow powtorzy sie: PO bedzie prowadzic w sondazach, a wygra PIS. Na pocieszenie PO i jej liderowi o zasuszonej posturze i mimice pacholecia pozostanie fakt, ze wciaz prowadza w sondazach. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 a po jaką cholerę wrzucał granat do szamba PiSu 15.10.07, 11:42 mógł sobie wrzucić do swojego - widać lubi się babrać w cudzej kupie Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Tusk uskrzydla PO 15.10.07, 11:08 Glowny dziennik wyksztalciuchow, wydanie wtorkowe z 16.10.2007: Weedlug najnowszych sondazy przeprowadzonych przez Pentor PO bije na glowe PIS. Na partie Tuska chce glosowac 87% ankietowanych, a deklaracje poparcia partii braci Kaczynskich sklada 29% badanych. Jak dowiedzielismy sie od pragnacego zachowac anonimowosc sztabowca PISu, premier planuje dokonac rytualnego samobojstwa przez podpalenie na Stadionie Dziesieciolecia w Warszawie. Gazeta ustalila takze, ze posel Kurski z PISu zlozyl z tego powodu pozew rozwodowy, a posel Gosiewski (PIS) zlozyl obietnice wziecia udzialu w pokutniczej pieszej pielgrzymce z Warszawy do Londynu. Bedziemy informowac na biezaco czytelnikow Gazety o dalszych szczegolach sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny201 Re: Tusk uskrzydla PO 15.10.07, 11:12 co to za strona? www.otwieramy.pl/?p=100610 Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Kłamstwo i zło na ogół bywa bardziej krzykliwe... 15.10.07, 11:11 i pociągające... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Poczytaj s w o j e wpisy, gamoniu z kropką... 15.10.07, 11:18 W jakim innym kraju, pytam, byłoby możliwe używanie przeciw przywódcy opozycji służb sanitarnych? Posługując się nimi, kaczystowski reżim pokazał, że jest gorszy niż komuniści wysyłający przeciwników do psychuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: jama314..Dlatego drzecie ryja. to was pociąga 15.10.07, 11:17 >Chciałem rządzić już, gdy miałem 12 lat. Premierem zamierzałem zostać, mając lat 34, a skończyć rządzenie, mając łat 91. To byłby rok 2040. To jeszcze strasznie dużo czasu.< Myśli spisane Wielkiego Brata K. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Dlatego w pokoju głosujemy na P i S... :))) 15.10.07, 11:15 POLSKA NIE DLA IDIOTÓW!!! Głosuj 3 razy TAK! J. Kaczyński L. Kaczyński J.L. Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog Głosuj gamon w pokoju :) nie wychodz z domu :))))) 15.10.07, 11:47 w karcie bedziesz mial dwa pytania:) 1. Tak, nie mam nic przeci rzadom Kaczora 2. Nie, nie ma nic przeciw rzadom Kaczora Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kłamstwo i zło na ogół bywa bardziej krzykliw 15.10.07, 11:15 Nepotyzm jest pojęciem dla wielu Polaków niezrozumiałym. Jeśli już ktoś widzi w nim coś złego, rozumie nepotyzm jako zatrudnienie najbliższego krewnego, gdy tymczasem słowo nepotyzm w języku polskim oznacza "nadużycie zajmowanego stanowiska przez faworyzowanie, protegowanie krewnych, ulubieńców", a więc także znajomych czy też znajomych znajomych. Klan Gosiewskich z PiS w przyszłym Sejmie a ile naród nie będzie myślał!! *Przemek z Kieleckiego *I żona z Pomorskiego *II żona z Warszawy (PS. Nie wiadomo czy czasami Przemek nie wystawił na listach PIS swoich rodziców?) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Kłamstwo i zło na ogół bywa bardziej krzykliw 15.10.07, 11:26 czyzyk331 napisał: > Nepotyzm jest pojęciem dla wielu Polaków niezrozumiałym. Jeśli już > ktoś widzi w nim coś złego, rozumie nepotyzm jako zatrudnienie > najbliższego krewnego, gdy tymczasem słowo nepotyzm w języku polskim > oznacza "nadużycie zajmowanego stanowiska przez faworyzowanie, > protegowanie krewnych, ulubieńców", a więc także znajomych czy też > znajomych znajomych. > Klan Gosiewskich z PiS w przyszłym Sejmie a ile naród nie będzie > myślał!! > *Przemek z Kieleckiego > *I żona z Pomorskiego > *II żona z Warszawy > (PS. Nie wiadomo czy czasami Przemek nie wystawił na listach PIS > swoich rodziców?) Rozumiem, raczej zaakceptowlabys sytuacje gdy Maly Kretacz ulaskawia Sobotke czy Vogla (vel Filipowski), bo nie z rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Kłamstwo i zło na ogół bywa bardziej krzykliw 15.10.07, 11:23 Odtrabienie zwyciezca debaty wiecznego mlodzienca moze z powodzeniem pretendowac do miana klamstwa stulecia. Fircyk bez oglady i manier, cierpiacy na kompleks wladzy troglodyta niecierpliwie tupie nozkami, w czym czynnie wspomaga go sped kiboli udajacych(??) trzon elektoratu PO. Kliniczny przypadek syndromu "drugiego miejsca" nie moze pogodzic sie ze swoja porazka, wbrew wrodzonemu wlazidupstwu. Jasne, na gawiedzi POpaprancow robi wrazenie pytanie typu : "ile kosztuje chleb (co do grosza) w podworkowym samie na Magellana w Warszawie?" Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Tusk o pistoleciku! Może tamiętał z dziecinstwa! 15.10.07, 11:14 Herr Tuskowi wszystko się już myli i plącze. Nawet potrafi wymyślić na poczekaniu niezwykle wciągającę historyjkę. Szkoda, że tak mało wiarygodną! Nie wim tylko co chciał w ten sposób osiągnąć? Współczucie? Nędzny, mały człowieczek! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Tusk o pistoleciku! Może tamiętał z dziecinst 15.10.07, 11:20 Żadne krzyki i plącze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Re: Tusk o pistoleciku! Może tamiętał z dziecinst 15.10.07, 11:24 bonar10 napisała: > Herr Tuskowi wszystko się już myli i plącze. Nawet potrafi wymyślić na > poczekaniu niezwykle wciągającę historyjkę. Szkoda, że tak mało wiarygodną! Nie > wim tylko co chciał w ten sposób osiągnąć? Współczucie? Nędzny, mały człowiecze > k! Moze np. chcial sprowokowac Kaczynskiego do kolejnego klamstwa? I to mu sie udalo. Bo Kaczynski w pierwszej chwili sie zaparl, ze nic takiego nie mialo miejsca, a zaraz po debacie, naciskany przez dziennikarzy, przyznal ze pistolecik mial i zaczac cos bakac o tym ze historyjka byla "taka, ale inna", a nastepnie wzial nogi za pas i uciekl! Otoz ja wierze Tuskowi, tylko prawdopodobnie on nie zacytowal slow Kaczynskiego w doslownym brzmieniu, co wg. tego ostatniego daje mu prawo zaprzeczenia calej tej historii. Typowe PiS-owskie kretactwo: operowanie cwiercprawdami, zeby naiwny sluchacz zasugerowal sobie calkowite klamstwo. Ide o zaklad, ze tak wlasnie jest w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Tusk ze skrzydłami i PO fruwająca niczym gołę 15.10.07, 11:21 To nadaje się na plakat wyborczy PO... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Re: Tusk ze skrzydłami i PO fruwająca niczym gołę 15.10.07, 11:32 I to jaki piękny byłby plakat! Mam nadzieję, że będzie to bilbord. Już oczami wyobraźni widzę Tuska niczym Archanioła, który swoimi skrzydłami ogarnia biedniuchnych lekarzy i siostrzyczki w bieluchnych kitelkach. A nad jego blondwłosą główką otoczoną świetlistą aureolą unosi się bielutka gołębiczka trzymająca w dzióbku długą tasiemkę z podobiznami Komorowskiego, Zdrojewskiego, Schetyny, Gronkiewicz - Walczyk i innych równie wspaniałych. A Rokita Maryja Jan biegnie bosymi stópkami po trawce niosąc karmę w garnuszku dla spragnionej gołębicy. Boże, jekie to będzie piękne! Prawie tak, jak nasz kraj po przejęciu władzy przez Platformę (Obywatelską - zresztą). Wtedy i Lid się tą karmą pożywi też. Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Aleście się rozgęgali PiS-owcy 15.10.07, 11:42 Zamiast komentarza - to co do tej pory znalazłem, niech każdy sam wyciągnie wnioski. Jeśli umie... ;) video.i123.pl/filmy/248/Majewski_szow___Ojciec_Rydzyk video.i123.pl/filmy/4664/Moherowe_berety www.looknij.pl/video/2467 pl.youtube.com/watch?v=vLo4fRu7vL4 www.tvn24.pl/1000571,sondy.html www.zasady-zobowiazuja.pl/ pl.youtube.com/watch?v=FxfRiCV17IU wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4577644.html Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Tusk ze skrzydłami i PO fruwająca niczym gołę 15.10.07, 11:22 >DIABEŁ MA ZNIKNĄĆ. ALE MOŻE WRÓCIĆ Przecież to diabeł jest! (O Janie Rokicie) Jan Rokita powinien raz na zawsze zniknąć z polityki. Gdyby pan Rokita doszedł do wniosku, że jednak jesteśmy bliżsi jego planom dokonania w Polsce zasadniczej zmiany - budowy IV Rzeczpospolitej - niż Platforma, to jesteśmy gotowi do rozmowy, także na temat jego przyszłej roli w polskiej polityce.> Myśli spisane Wielkiego Brata K. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.rokicki ____~~~__ Jestem Dumny Z Premiera!!! ____~~ 15.10.07, 11:17 Tylko człowiek tak inteligentny jak Premier Kaczyński www.zbigniewziobro.org/content/view/32/42/potrafi 1. majac wiedze o podsluchiwaniu ponad 115 politykow zarzucac opozycji zbrodnie na demokracji 2. wpisac na liste wybrocza osobe twierdzacą ze Oswiecim nie byl obozem zaglady jednoczenie zarzucajac Kwasniewskiego chodzenie pijanym po grobach pomordowanych Polakow 3. mianujac nie mniej niz 20 osob z przeszloscia w pzpzr na najwyzsze stanowsiaka jednoczesnie potepiac osoby bedace kiedys w tej partii 4. usilowac prowadzic koneic bezplatnych studiow, opieki zdrowotnej, rzecznika praw obywatelskich, zlikwidowac zakaz dyskryminacji politycznej i innej (konstytucja IV rp) jednoczesnie pieprac wszem i wobec o polsce solidarnej. JESTEM DUMNY Z TAKIEGO PREMIERA www.zbigniewziobro.org/content/view/32/42/ Premier Kaczynski jest nalepszym Premierem od czasow Premiera Gomułki! Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog Panie Przemku, wężykiem, wężykiem :) 15.10.07, 12:07 to tresc dla wykształciuchów, oni rozpoznają Pana po podpisie, a Pisuary omijaja zaliczajac pana jako wielbiciela Piskomuny :) Odpowiedz Link Zgłoś
maj47 Tusk jest straszny 15.10.07, 11:26 Tusk jest straszny Tusk jest zły Tusk ma strasznie wielkie kły. A jak Tusk robi paszczą..? :łuuuu... Do niezobaczenia po wyborach.Pa,pa. Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Tusk uskrzydla PO 15.10.07, 11:27 Przecież nie trzeba być "wykształciuchem" żeby wiedzieć, że takie sondaże służą wyłącznie robieniu sztucznej atmosfery - czytaj robieniu karier przez wszelkiego autoramentu komentatorów i dziennikarzy. Ostatecznie o wynikach wyborów zadecyduje najliczniejsza grupa, czyli grupa bezkrytycznie podatna na podszepty tzw. "ponadpartyjnych moralnych autorytetów". Gra idzie tylko o to kto PODKUPI te "moralne autorytety". Jak dotychczas PiSuary prześcigają się w donacjach na rzecz tych autorytetów, a mają z czego - samodzielnie dysponują majatkiem nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Tusk to malowany chłoptaś 15.10.07, 11:29 Dużo mówi mało robi - nie rozumiem jak po debacie można podjąć decyzję o głosowaniu na PO, słowa i obietnice nic nie kosztują. Tusk dużo mówi a bardzo mało robi - a posłem już jest od lat 90tych kilkakrotnie rządził jako KLD,UW i AWS.PiS to jedyna partia która zrobiła cokolwiek żeby znormalizować sytuację w kraju, dlaczego taki Tusk sam nie wpadł na pomysł CBA ? Dlaczego zachęcał do głosowania na UE bo będzie można pracować za granicą a teraz płacze że Polacy wyjechali. Tusk to malowany chłoptaś taki jak Kwaśniewski, Polacy prędzej czy później się na nim poznają. Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Tusk to malowany chłoptaś 15.10.07, 11:34 herr_wolf napisał: > nie rozumiem jak po debacie można podjąć decyzję o głosowaniu na > PO, W ogóle to chyba mało rozumiesz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Re: Tusk to malowany chłoptaś 15.10.07, 11:39 skory1 napisał: > herr_wolf napisał: > > > nie rozumiem jak po debacie można podjąć decyzję o głosowaniu na > > PO, > > W ogóle to chyba mało rozumiesz. ;) Za ty potrafisz wyrecytować parę obelg zamiast argumentów, a podobno na PO głosuje inteligencja, chyba że ty jesteś ynteligent spod budki z piwem albo lekko opóźniony. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy3bstefan Re: Tusk to malowany chłoptaś 15.10.07, 11:52 Przegrany wrecz wściekły niedoszły prezydent,niespełnione ambicje utworzenia "Księstwa Kaszebszczego"-wtedy uważał się za Kaszuba. A dzisiaj "Wielki Gdańszczanin" tylko nie wiadomo z którego drzewa, tego rdzennie polskiego czy z za Łaby??? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 pierocik6 - komuszypartner do zabawy "we dwóch" 15.10.07, 11:39 nerweusku tu, kaftan czeka Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Re: Tusk to malowany chłoptaś 15.10.07, 11:39 Bo nie na tym rzecz polega, żeby się narobić i nic z tego nie mieć. Rzecz polega na tym, żeby narobić się jak najmniej i mieć z tego jak najwięcej. Tusk to wie! I dlatego tak ochoczo pcha się do wladzy! Przecież nie po to, by tyrać dla ogółu! A co on głupi, czy jak! HNapisali mu na debatę parę kształtnych zdanek, no to i poczytał do poduszki i się nauczył! Potem go odpytali kolesie, egzamin zdał na 5+. Potem, żeby mu było raźniej kolesie załatwili mu sztuczną klakę, ściągając ze stadionu grupę kiboli, którzy za tę wrzawę dostali extra kasę . I już! Tak się rodzi przywódca narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-biskup Oby tak 21.X wyszło dla PO z 40% 15.10.07, 11:31 a nie tylko w sondażach, to będzie dobrze, w końcu nastaną dobre dla Polski rządy! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 POlska wygra z PIS-komuną !!!!!! 15.10.07, 11:38 do zera!...Ziobry, chciałem rzec... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: POlska wygra z PIS-komuną !!!!!! 15.10.07, 11:43 to sie nazywa ..kurestwo! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 gamon.0+jama.314=pierocik6 - komuch znerwicowany 15.10.07, 11:44 dzisiaj odwiązali mu rączki, by w ramach rehabilitacji mógł sobie POklepać w klawiaturkę, he, he Myśli, bydlątko,że nikt go nie rozpozna, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 tales..czego drzesz morde, dziwko? 15.10.07, 11:48 co śmieciu, dupa zimna? Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: tales..czego drzesz morde, dziwko? 15.10.07, 11:55 pierot6 napisał: > co śmieciu, dupa zimna? Typowy wyborca PO, jak zwykle pelen oglady i nienagannych manier, tolerancyjny, ktoremu obcy jest jezyk nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 bonar10.. świetna charakterystyka Kaczyńskiego !!! 15.10.07, 11:43 popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: realik, wez leki :) 15.10.07, 12:00 stawonog napisał: > Niestety, na tuskoze zwyrodniala (bezmyslne popieranie POpaprancow i jego lidera) wynaleziona tylko jedno lekarstwo: kartke wyborcza. Jednak to ty stawonogu potrzebujesz niezwlocznie przyjac medykamenty. Zreszta, dla niektorych lekarstwo, dla innych przyjemny obowiazek : wszyscy je wkrotce zazyjemy i spowodujemy, ze Tusk wreszcie odejdzie z zycia politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: powodzenia, obudz sie w swiecie Orwella :) 15.10.07, 12:16 stawonog napisał: > Zylem w niej (z niewielka przerwa AWS) do 2005, gdzie Wciaz_Drugie_Miejsce_Tusk byl wyrozniajacym sie pracownikiem Ministerstwa Milosci i Ministerstwa Prawdy (zatrudnionym naturalnie w pokoju 101). Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 każdego wyzywasz od dziwek- kim ty jesteś? Alfons? 15.10.07, 12:32 oczywiście! I to znerwicowany, bo ... komuszy, a tu na wyborach ... kupka - większość zagłosuje na PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
maj47 PO : nie Bóg,nie Honor,nie Ojczyzna 15.10.07, 11:46 - Jeśli wierzysz: -że Maria Magdalena była kochanką Jezusa, miała z nim dziecko z którym wyemigrowała do Francji -Matka Boska była kochanką św.Jana , obcowali razem w noc śmierci Jezusa,a nastepnie żyli ze sobą w Efezie -Bogiem jest pieniądz, bo on rządzi światem - Jeśli za punkt honoru uważasz że można premierowi naurągać nie dopuszczając go do głosu,a następnie głosić to jako zwycięstwo. - Jeśli jesteś gotów zaprzedać Ojczyznę w imię masońskiego internacjonalizmu, skorumpowanych polityków i mediów, iluzorycznego unijnego dobrobytu (a propos kiedy nam wystawią rachunek za te unijne fundusze?) to głosuj na PO Odpowiedz Link Zgłoś