nekropedofil Re: Aha. A w WTC nie było Zydów bo to Mossad zrob 17.10.07, 08:26 dlatego że 'osad' ostrzegał przed tym atakiem już dużo wcześniej. Administracja matoła Busha zignorowała sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaelzbieta Re: Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 08:27 Tu nie ma mowy o bólu głowy. Proszę przeczytac uwaznie ,co mówi Pani Pitera. To się układa w logiczną całość i jeśli odrzuciłby Pan propisowskie zacietrzewienie musiałby Pan to zauważyć. Sprawa nie jest jednoznaczna i nalezy ją zbadać,a nie uragać ludziom innej orientacji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
kordonek Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 08:32 Rozmydlanie, wzięła łapówkę i tyle. Doszukiwanie się prowokacji w ustach byłej szefowej TI pokazuje jak nisko upadają w Polsce ludzie wchodzący w politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Grupa Trzymajaca Wladze w PO 17.10.07, 08:33 Sawicka wziela pieniadze na wybory dla GTW Tusk wiedzial o tym rpzekrecie; musi byc komisja sledcza!!!Rokita wiedzial i przewidzial to zeby sie usunac w cien. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_k1 Re: Grupa Trzymajaca Wladze w PO 17.10.07, 10:01 taxal napisał: > Sawicka wziela pieniadze na wybory dla GTW > Tusk wiedzial o tym rpzekrecie; musi byc komisja sledcza!!!Rokita > wiedzial i przewidzial to zeby sie usunac w cien. I, na wszelki wypadek, wkręcił żonę do PiSu... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan4346 Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 08:35 Szanowna Pani Pitera proszę przestać "P I T E R O W A Ć" ostatnio słuchając Pani wypowiedzi mam mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_k1 Re: Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 10:02 bogdan4346 napisał: > Szanowna Pani Pitera proszę przestać "P I T E R O W A Ć" ostatnio > słuchając Pani wypowiedzi mam mdłości. Dyspepsję też? To taka modna choroba, z wyższych sfer... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ...Pitera broni lapowkary z POkrak... 17.10.07, 08:38 nie kompromituj sie Pitera wszyscy winni, tylko nie lapowkara Sawicka - do niej pretensje POkraki miejcie Odpowiedz Link Zgłoś
jackass_1 Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 08:44 Dwie WAŻNE rzeczy w tej sprawie: 1. Co stało się z 50 tys. zł, które pani Sawicka otrzymała 5 września? Zdążyła je wydać, upłynnić? Bo pieniądze z drugiej łapówki znaleziono przy niej. Ale nikt nic nie mówi o pieniądzach z pierwszej łapówki (podobno p. Sawicka na gwałt potrzebowała pieniędzy, bo miała jakieś kłopoty rodzinne). Dziwnym trafem po przyjęciu pierwszej łapówki nie zostaje zamknięta, tylko operacja jest kontynuowana, żeby być może dać jej czas na ulokowanie tych pieniędzy i żeby przedłużyć sprawę tak, żeby jej finał w postaci aresztowań pokrył się z kalendarzem wyborczym. 2. Przypomnicie sobie moje słowa, gdy po wyborach okaże się, że pani Sawicka "poszła na współpracę z CBA" i dostanie nadzwyczajne złagodzenie kary za korupcję. Albo zostanie ułaskawiona przez prezydenta. Albo jedno i drugie. Powiecie, że to nierealny scenariusz? To pomyślcie trochę - po wyborach (jeśli z tego powodu PO je przegra) sprawa zostanie wyciszona lub Kamiński ogłosi, że Sawicka zgodziła się zeznawać i dzięki temu zmazała swoją winę, pani Sawicka będzie zadowolona, bo PiS pozwolił jej na rozwiązanie palących problemów (np. odpalił 50 tys. zł wręczone 5 września plus być może obiecał pomoc w załatwieniu problemów rodzinnych), PO zrobiona na szaro, bo przegrała wybory, a prezydentem przecież nadal będzie Kaczyński, więc będzie można ją po cichu "za zasługi dla śledztwa" ułaskawić z i tak niezbyt dużego wyroku. Paranoja i schizofrenia powiecie? Staram się myśleć racjonalnie, ale ponieważ robi się coraz ciekawiej w tej sprawie (na przykład na podstawie tego, co mówi Pitera), a do tego CBA ma już na swoim koncie jedną nieciekawą prowokację z Lepperem, to trzeba myśleć właśnie jak paranoik/schizofrenik, żeby przejrzeć plany miłościwie nam panującego Jareczka. On ma taki głód sukcesu i władzy, że naprawdę nie cofnie się przed niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 09:57 jackass_1 napisał: 1. Co stało się z 50 tys. zł, które pani Sawicka otrzymała 5 września? Zdążyła je wydać, upłynnić? Bo pieniądze z drugiej łapówki znaleziono przy niej. Jak to gdzie - pierwsza lapowka zostala wykorzystana do dania 2 lapowki. Chyba nie sadzisz, ze smetny desperat kaminski bylby taki rozrzutny? Ten spot pisu zostal nakrecony na bardzo gospodarnych zasadach. Odpowiedz Link Zgłoś
bambambama Wszystko to jest bardzo ciekawe... 17.10.07, 11:39 Kampania obnaza politykow kazdej formacji... Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Pitera: najgłupsza ci.. w PO 17.10.07, 08:47 Pitera, idiotko, nie kompromituj się bardziej. Choć w tym przypadku już bardziej nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal hahah, kompromituje sie Pitera wiecej, zobaczcie 17.10.07, 08:58 W 2005 roku zadzwonił do mnie Jarosław Kaczyński, żebym poparła absolutorium Lecha Kaczyńskiego, kiedy byłam w Radzie Warszawy - ujawniła w TVN24 posłanka PO Julia Pitera. W zamian za poparcie absolutorium prezes PiS miał obiecać Piterze wycofanie apelacji z sądu. Apelacja miała dotyczyć sprawy wykupu mieszkania i fałszowania dokumentów, którą wcześniej wygrała Pitera. Według posłanki PO Jarosław Kaczyński miał się dogadać z "układem warszawskim". Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 Pitera jest ślepa na oczywiste fakty... 17.10.07, 08:48 zamiast przzynać że koleżanka z partii brała łapówy i od niej się zdecydowanie odciąć to ona jeszcze jej broni czym pogrąża PO i daje nam sporo do myslenia na temat tego czy czasem i ona nie ma czegoś za uszami a poza tym zwyczajnie jej nie trawię - oślizgła, antypatyczna, krzykliwa i napastliwa wobec innych rozmówców Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_k1 Re: Pitera jest ślepa na oczywiste fakty... 17.10.07, 10:11 zbig76 napisał: > zamiast przzynać że koleżanka z partii brała łapówy i od niej się > zdecydowanie odciąć Przyznała i się odcięła, razem z calą PO. Nie zauważyłeś? > to ona jeszcze jej broni Nieprawda. Ale cóż, "ciemny naród" wszystko kupi, jak widać... > czym pogrąża PO i daje > nam sporo do myslenia na temat tego czy czasem i ona nie ma czegoś > za uszami I o to PiSowi chodzi, żeby "ciemny naród" tak właśnie myślał. > > a poza tym zwyczajnie jej nie trawię - oślizgła, antypatyczna, > krzykliwa i napastliwa wobec innych rozmówców To już Twoje prywatne zdanie, bez jakiegokolwiek znaczenia dla sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe CBA wzmocniło Platformę - bez Swickiej i tego 17.10.07, 08:49 brunecika dziś wywalonego przez Tuska PARTIA będzie silniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Picheta 17.10.07, 08:50 się nazywa Pitera jakoś nic o Picheta nie mówi:) nie ściga go Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Re: Picheta 17.10.07, 08:59 loppe napisał: > się nazywa > > Pitera jakoś nic o Picheta nie mówi:) nie ściga go aha i nikt na razie z PO nie solidaryzuje sie z wyrzuconymi ze rzuca legitymacje partyjna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.magistra teoria spiskowa dziejów kosmosu w-g Róży Luxemburg 17.10.07, 08:50 z buzi nawet podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
themaxmaster Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 08:51 No i najlepiej przerzucić ciężar - posłanka PO jest butną łąpowkara, a złe jest PiS. Caly dramat polega na tym, ze takich ludzi w PO jest WIELU w strukturach lokalnych, Platforma to partia ktora jest stowarzyszenie grup lokalnych do wyprowadzania pieniędzy obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 08:53 Niezdecydowani stoją przed iście tragicznym wyborem: czy głosować na tych, co umieją coś zrobić ale przy okazji "kręcą lody", czy wrzucić kartkę za nieudacznikami i oszołomami, których jedynym plusem jest domniemana uczciwość. Chyba jednak trzeba zagłosować na umiejących. Jak się zmieni kierownictwo CBA to i wśród owieczek znajdzie się kilka farbowanych lisów. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
hr.kalashnikoff Re: Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 08:59 and192 napisał: > Niezdecydowani stoją przed iście tragicznym wyborem: czy głosować na tych, co > umieją coś zrobić ale przy okazji "kręcą lody", czy wrzucić kartkę za > nieudacznikami i oszołomami, których jedynym plusem jest domniemana uczciwość. > Chyba jednak trzeba zagłosować na umiejących. Co umiejacych? Co te tyfuski umieja? Czym wykazal sie Tusk poza calym zyciem spedzonym jako polityczny zigolak na nasiadowach? Czy on kiedys kierowal choc saturatorem z woda sodowa? Umieja wziac wor z kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz63 Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 08:58 Pitera (specjalistka od strychów) broni przegranej sprawy.Widziałem jej wypowiedź w tv,miała pianę na ustach.Była wściekła na CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Ostatnie dni głosokosów. Rozrzucarki gnoju 17.10.07, 08:59 wyjeżdżają na pole. Odpowiedz Link Zgłoś
kemer2 Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 09:00 Sawicka kretem w szeregach PO! Pomysł dobry, ale Pitera sama tego chyba nie wymyśliła, bo za głupia i za szybko gada. Jeśli to prawda, to podziwiam operację w wykonaniu PiS i chciałbym wiedzieć ile Sawicka zainkasowała. Ten fakt świadczy o nastawieniu członków Platformy - brać szmal, gdzie tylko się da. Odpowiedz Link Zgłoś
jermaczek gra 17.10.07, 09:02 Miałam takie same wrażenia - że ona gra. Zobaczcie sobie ten film jeszcze raz - ona tam dwa razy nawet patrzy w kamerę!! Odpowiedz Link Zgłoś
antysalon A Rywin uzyl Michnika aby skompromitowac...Rywina! 17.10.07, 09:06 <logika>Pitery jest wprost genialna!PO-LID;ancy sa zalosni! Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 łapówkarzy jak karpi w stawie przed świętami... 17.10.07, 09:13 nawet goście z CBA nie musieli długo łowić - wystarczyło wędkę zarzucić i same karpiki wyskakują... coż, głodne muszą być biedactwa, koryta dawno nie było, a tu się zanosi że na kolejne 4 lata znowu nici z dokarmiania... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Pani Pitera.. Pani poda nazwisko tego ch..a 17.10.07, 09:10 pani kolegi, który chciał się z Panią spotkać.. (tego od tej firmy zachodniej) Ludzie mają prawo wiedzieć z jakim qutasem mają do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
hr.kalashnikoff Re: Pani Pitera.. Pani poda nazwisko tego ch..a 17.10.07, 09:17 Pan Kaminski wie kto to jest, i ten idiota juz na pewno w CBA nie pracuje. Wyadje sie, ze wcisnac takim PO-oslom torbe gotowki to nie powinien byc problem. Jak w kaczy kuper. Jak dziecku lizak odebrac. A on nawet PO-oslice potrafil sploszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ...lapowkara meczennikiem POkrak... 17.10.07, 09:18 Pitera pbronczynia lapowkary - czyzby sie bala, ze zacznie sypac na kolegow i kolezanki z PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
tauron10 Re: Pitera: Mnie też chcieli podejść 17.10.07, 09:18 Prezentujesz.. niebywala glupote,zeby bylo jasne,nie trawie tej kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 wszyscy w tym sejmie jesteście bandą łapówkarzy 17.10.07, 09:20 aferałów i chołotą najgorszego sortu ! powinno sie was rozpędzić na cztery wiatry Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Dzwonil prezes PiSu do radnej Pitery przed absolu 17.10.07, 09:21 torium??? Chyba mozna sprawdzic czy taki telefon wykonano. IDŹCIE NA WYBORY!!! JA ZE SZWAGREM TO ZA MAŁO!!! Odpowiedz Link Zgłoś