flyb52 Ziobro: PO używa sprawy mojego ojca do gry poli.. 21.12.07, 16:57 Byly szeryf bolszewikow zmienia styl. Przy korycie na pelnym wypasie grzmial jak jak katiusza stalina teraz zaczyna miauczec jak kot kumpla kaczynskiego. Ziobro zasluzyl na sanatorium we Wronkach. Blide wykonczyl.Ten facet nie mial skrupulow podobnie jak jego kumpel kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Ziobro: PO używa sprawy mojego ojca do gry po 21.12.07, 17:07 flyb52 napisał: > Blide wykonczyl. też mi sie wydaje że ją zamordowali. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 Ziobro od dawna byly sugestie... 21.12.07, 17:01 ze smierc Twego ojca byla powodem do rozpetania zadymy w szpitalu msw, czy to prawda czy tylko plotki? nagle stales sie bardzo wrazliwym czlowiekiem panie harcerz ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Ziobro nie ma wstydu 21.12.07, 17:04 Przecież to on wyciąga sprawę swojego ojca jako broń przeciwko PO. Odpowiedz Link Zgłoś
olewca A dziadka z wermachtu PIS-TROLLE wam przypomniec!! 21.12.07, 17:06 Nie tyka sie nigdy pamieci rodzicow, tylko wy g.n.o.j.e sobie z tego nic nie robiliscie - i macie za swoje !!! oLewCa Odpowiedz Link Zgłoś
corregidor Ziobro: PO używa sprawy mojego ojca do gry poli.. 21.12.07, 17:09 Oj bo się rozpłaczę A kiedy nieszczył ludzi i stosował stalinowkie metody, nie widział w tym niczego złego. Kto mieczem walczy... Dociąć watahę Odpowiedz Link Zgłoś
adegie Używałeś aparatu państwa do prywatnej wendety po 21.12.07, 17:11 śmierci ojca, to nie dziwota że trzeba to zbadać jako kolejny przykład nacisków politycznych. z-e-r-o. Odpowiedz Link Zgłoś
k0m0r Ziobro: PO używa sprawy mojego ojca do gry poli.. 21.12.07, 17:11 Ha ha ha :D Ziobro wytyka wykorzystywanie czyjejś śmierci w celach politycznych, no dobry cyrk :D Zdaje się, że nawet ślepy i głuchy elektorat pis wciąż pamięta konferencję w sprawie dr G... nie ma to jak strzał na własną bramkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Ziobro: PO używa sprawy mojego ojca do gry poli.. 21.12.07, 17:11 A kto zaczął? Frajerze! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: przyzwoitosc to ostatnia rzecz dla PO 21.12.07, 17:35 a ty na jaki temat, kolego? ali57 napisał: > huzia na juzia > > POmiocie ubekożydokomuny > > trauma po utracie koryta minęła? > Odpowiedz Link Zgłoś
ashwort ZERO -poczuj śmieciu jak to boli!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.07, 17:46 Przyszła kryska na matyska... A myślał bałwan że świat zwojował! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider masz coś, śmieciu, do skalskiego? 21.12.07, 19:48 dyletant5 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Ziobro: PO używa sprawy mojego ojca do gry poli.. 21.12.07, 17:48 Coraz bardziej jestem przekonany, że kandydaci do Parlamentu powinni uprzednio być OBOWIĄZKOWO poddani badaniom psychiatrycznym. Bo teraz często schorzenia psychiczne ujawniają się u nich już po wyborach, a w efekcie kompromitują oni te organa , Polskę i system demokratyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 a jeśli ... 21.12.07, 17:56 ...wyleje Wisła ?, a jesli spadnie deszcz?,a jeśli zepsuje się tramwaj linii 16 , a jeśli pana Jasia zdradzi żona ? , a jeśli Pałac Kultury peknie isię zwali ?, a jeśli słońce nie wzejdzie ?, a jesli łysi zarządają cudu z włosami ? , a jeśli................................................................ ........................................... Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Ziobro: PO używa sprawy mojego ojca do gry poli.. 21.12.07, 18:03 No coz, byly minister, podobno prawnik, nie za bardzo lubi byc traktowany wdg. jego wlasnych metod. Taka zmodyfikowana zasade " czyn blizniemu swemu co tobie niemile" stosowal kiedy mogl a teraz jak nie moze, to metody nie lubi. A do wszystkich goraca prosba, olewajcie "junkra" to tylko wynajety piesek, szkoda czasu, bez niego mozna spokojnie pdyskutowac. On jest tylko po to aby forum blokowac. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar nie masz racji co do junkra, spróbój z nim 21.12.07, 18:34 normalnie porozmawiać, to możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: nie masz racji co do junkra, spróbój z nim 21.12.07, 18:53 krisdar napisał: > normalnie porozmawiać, to możliwe Ta żeby z tym baranem rozmawaiac to nalezy ukonczyc szkołe medialna pana rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Ziobro: PO używa sprawy mojego ojca do gry poli.. 21.12.07, 18:06 Nastepny co nie moze zniesc porazki. Odpowiedz Link Zgłoś
stupendo ziobro tez sie nie wahał grać czyimś życiem 21.12.07, 18:13 ziobro tez sie nie wahał grać czyimś życiem prywatnym na swoich słynnych konferencjach, Kurski też nie. Cały PiS też nie. To teraz niech nie pierniczą. Sami takie standardy wprowadzili. Krótka pamięć, bardzo krótka, skoro zaledwie po 2 miesiącach już nie si,ę nie pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Ścierwojady. There are no limits for PO 21.12.07, 18:16 There are no limits for pissidiots Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Ziobro sam żenująco skamle o litość mówiąc o swoim 21.12.07, 18:26 ojcu. Ale rozumiem, że skamle po prostu ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico zaczyna mi się robić słabo 21.12.07, 18:22 Nie przepadam za Panem Ziobro ,nie kocham PiS ale zaczyna mi się robić słabo jak widzę obecne "akcje" PO. Głosowałem na nich ale pożałowałem tego już w momencie jak wybrali umoczonego Ćwikińskiego min. sprawiedliwości oraz kilku innych i żałuje z dnia na dzień coraz bardziej. A miało być tak pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar mnie niestety też 21.12.07, 18:39 Podzielam Twoje zdanie co do Ćwiąkalskiego, to największy błąd Tuska jaki zrobił do tej pory. Ćwiąkalski już zachowuje się identycznie jak Ziobro, np poleca prokuraturze złożyć apelację w sprawie Jakubowskiej (wstrętne babsko, ale chyba z tym "lub czasopisma" prokuratura przegięła)nie znając uzasadnienia i jeszcze mówi że to po to "żeby Sąd miał okazję jeszcze raz ocenić materiał dowodowy" czym on się od Ziobry różni? Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: zaczyna mi się robić słabo 21.12.07, 18:57 somatico napisał: > Nie przepadam za Panem Ziobro ,nie kocham PiS ale zaczyna mi się robić słabo ja > k > widzę obecne "akcje" PO. Głosowałem na nich ale pożałowałem tego już w momencie > jak wybrali umoczonego Ćwikińskiego min. sprawiedliwości oraz kilku innych i > żałuje z dnia na dzień coraz bardziej. A miało być tak pięknie. Bzdury opowiadasz jestes napewno PISiorkiem , wiec nie pieprz że po kilku dniach nowego rzadu juz jestes rozczarowany Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: zaczyna mi się robić słabo 21.12.07, 19:51 typowa fałszywka pisowskiego pieska. to tacy kretyni, że nawet kłamac inteligentnie nie potrafią: somatico napisał: > Nie przepadam za Panem Ziobro ,nie kocham PiS (...) PO. Głosowałem na nich ale pożałowałem tego już w momencie > jak wybrali umoczonego Ćwikińskiego (...). A miało być tak pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
andbarpl Ziobro: PO używa sprawy mojego ojca do gry poli.. 21.12.07, 18:38 ziobro to gebels iv rp. to musi skończyć sie procesem Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej [...] 21.12.07, 18:44 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Ziobro: PO używa sprawy mojego ojca do gry poli.. 21.12.07, 18:45 Biegnie zerozeroZiobro ulicą i woła : Łapać złodzieja! Bezczelność zerozeroZiobry nie ma granic, tylko bracia Kaczyńscy go przewyższają. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Czy ziobro juz zapomnialo? 21.12.07, 18:51 o swoich madrosciach ludowych typu: "uczciwi nie maja sie czego bac". W nowszej wersji: "A moze starsze ziobro odeszlo bo mialo cos na sumieniu"? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Lajdackie nasienie, bura suka, pisior przebrzydly 21.12.07, 19:40 Jego zdaniem, PO nie zawahała się użyć tej sprawy, dla niego i dla jego rodziny bardzo trudnej, " °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° nie wierze!!!!!!!!!!ten lajdak nie ma skrupulow, tacy jak on nie cierpia, a zadaja cierpienia innym, juz zapomnial jak przez niego wiele osob umarlo nie mogac dostac organu na "drugie zycie", przez niego lobuza, zycze mu zeby rodziny tych osob wytoczyly mu procesy, zeby go ciagali po sadach do konca zycia, zeby nigdy nie zaznal spokoju do Kaczynszczyzny: Najgorsze w kompleksie wyzszosci jest to, że cierpią nań przeważnie niewłaściwi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 panie zero, nie trzeba było być jak wyszyński 21.12.07, 19:45 trzeba było się prawem tylko kierowac, a nie być prokuratorem na usługach kaczynskiego proste? Polak-ateista ps. facet zrobił z prokuratury służących kaczki i jeszcze pyszczy! Odpowiedz Link Zgłoś