haen1950 Niech tylko te kościelne cioty platformy 15.01.08, 13:35 pozbędą się Palikota. Zaraz się przekonają, na jakim pstrym koniu łaska pańska jeździ. Chlebowski, który już swoje aspiracje premierowskie oficjalnie ujawnił wkrótce może się zawieść obficie. Co za prymitywny dureń! Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster Lech Kaczyński: Janusz Palikot to klaun 15.01.08, 13:41 chłopcy i dziewczęta - ta wasza poprawność mnie wykończy; naród chla, ćpa, cudzołoży na potęgę, a wy ą i ę, itd. itp., stańmy w prawdzie: jak komu z mordy cuchnie - nie znaczy, że nie mył nóg Odpowiedz Link Zgłoś
kosiem Taką osobistość ciężko namówić na leczenie 15.01.08, 14:02 "CYTAT DNIA Nie jestem leczonym alkoholikiem Prezydent Kaczyński w odpowiedzi na zarzuty J. Palikota" Tak... Taką osobistość ciężko namówić na leczenie. Jelcyn albo Gorbaczow podobnie. Na cześć tego drugiego nawet flaszkę wymyślili. Odpowiedz Link Zgłoś
japolak podejrzany Lech K. 15.01.08, 14:04 Coś mi się w pamięci kręci, że przed paru miesiącami, po spotkaniu prezydenta z Tuskiem Lech K. chwalił się, iz wypili kilka butelek wina... Więc Lech K. prezydenta zniesławił? Ilość alkoholu kupowanego przez Kancelarię Prezydenta też zadnych podejrzeń nie budzi? Sprzątaczki to wypijają? Swoją drogą po Kwaśniewskim jeździli politycy i dziennikarze jak po łysej kobyle, w każdym przypadku gdy był cień podejrzenia, iż "degustował" - ale z tego powodu prokuratura śledztw o zniesławienie nie prowadziła. Jak wiadomo, pozostali Polacy alkoholu nie pijają,tylko Żydzi, komuniści i cykliści... Niedawno w Warszawie, w bliźniaczym do Marriotta biurowcu, gdzie funcjonują ministerstwa, centralne urzędy, bogate spółki z pewnym zdziwieniem oglądałem tuż przy wejściu, obok biura przepustek, bar skromnie nazywajacy się "wódka wyborowa" Czym się to skończy? Jak minister Religa i jego zastępca chcieli rzucic palenie - forsowali zakaz palenia nawet w prywatnych autach i mieszkaniach. Teraz Lech K. zakaże spożywania alkoholu w polu i w zagrodzie - ogłaszając iz jego Pałac Namiestnikowski jest eksterytorialny... Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster Lech Kaczyński: Janusz Palikot to klaun 15.01.08, 14:16 spójrzcie tylko, osiągnęliśmy chyba dno; taki FLUORODENT zaznaje ochrony prawnej i wszelakiej ( nie znam wypowiedzi spotwarzających), a PREZYDENT - wprost przeciwnie, jak w kaczy kuper walić można, i spodziewac poklasku, i urastać, w oczach kolesi, dziewczyny, itp. itd., wy orły nasze ... a może kurły (jak w piosence) Odpowiedz Link Zgłoś
drosta1 Lech Kaczyński: Janusz Palikot to klaun 15.01.08, 14:35 Dziwię , że PO POdkuliła ogon.KLaun jest obraźliwe. Natomiast alkoholizm prezydenta jest faktem prawdziwym lub nieprawdziwym. Zaprzeczenie przez kancelarię wydaje się najlepszą możliwą reakcją. Alkoholizm jest jedną z wielu chorób przewlekłych, a prezydent często jest niewidoczny, i więcej widać P. Michalskiego w zastępstwie prezydenta, co może sugerować że prezydent bywa niedysponowany. Pan Palikot troszczy się o dobro kraju i słusznie stawia zdrowie Prezydenta na pierwszym miejscu. Cieszę się że kancelaria zaprzeczyła że prezydent jest chory. Prezydent jest dobrem narodowym , więc dbajmy o jego zdrowie. Nie wątpię że Pan Palikot jako człowiek majętny w chwili grozy pomógłby finansowo prezydentowi i wspomógł przy wizycie prywatnej u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma co za kretynska konstrukcja "nie jestem leczonym 15.01.08, 14:42 alkoholikiem" ergo "jestem alkoholikiem ale nieleczonym" czyż nie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
drosta1 Re: co za kretynska konstrukcja "nie jestem leczo 15.01.08, 14:49 jeżeli nie jest leczonym tzn. że jest nieleczonym, a to jeszcze gorzej ... Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Czy prezydent PiS powinien podać się do dymisji ? 15.01.08, 15:01 Prezydent PiS obraził właśnie reprezentanta Narodu, posła na Sejm RP, nazywając go klaunem. Wcześniej, jako prezydent Warszawy użył sformułowania "spieprzaj dziadu" wobec obywatela. Kiedy jego brat był premierem (zjawisko biologiczne) powtarzał za nim brednie o "ciężkich zbrodniach" Jana Rokity, wówczas także reprezentanta Narodu, posła na Sejm RP. Czy wobec tego Lech Kaczyński nie powinien podać się do dymisji ?! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Czy prezydent PiS powinien podać się do dymis 15.01.08, 17:11 q_vw napisał: > Czy wobec tego Lech Kaczyński nie > powinien podać się do dymisji ?! On by się, zapewne, chętnie do dymisji podał - na odległość widać jak bardzo go ta funkcja uwiera, ale brat nie pozwala... Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster Lech Kaczyński: Janusz Palikot to klaun 15.01.08, 15:07 piękna fraza gazetwyrobnicza - wybryk na blogu; to takie przytulaste; ujutne (jak mawia pani eksprezydentowa);że niby mały dyzio gmerał w spodenkach, i się porobiło ... o co tyle krzyku Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Lech Kaczyński: Janusz Palikot to klaun 15.01.08, 17:15 organmaster napisał: > piękna fraza gazetwyrobnicza - wybryk na blogu; to takie > przytulaste; ujutne (jak mawia pani eksprezydentowa);że niby mały > dyzio gmerał w spodenkach, i się porobiło ... o co tyle krzyku Ty, zapewne, uważasz, że to zbrodnia, najcięższa z możliwych. A Palikota należałoby publicznie powiesić na Placu Defilad, a może nawet spalić na stosie. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Lech Kaczyński: Janusz Palikot to klaun 15.01.08, 15:08 Dwukrotnie pisałem o Palikocie. Raz poważnie: svetomir.blox.pl/2007/04/Galeria-ucinaczy-nosow-odslona-trzecia.html i raz żartobliwie: limerykisvetomira.blox.pl/2007/09/Polityk.html Jak widać, też mam jak najgorsze zdanie o tym panu Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Palikot obraził???? Pan Palikot zapytał!!!!!! 15.01.08, 15:10 Panie Pośle Palikot może to nie C2H5OH źle wpływa na pana prezydenta a raczej sraczka,powinien Pan to przemyśleć przed przeprosinami. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Brat wykończy brata? 15.01.08, 17:23 finish1 napisał: > może to nie C2H5OH źle wpływa na pana prezydenta a raczej > sraczka, ...która jest typowym objawem reakcji na stres; tu: związany z pełnieniem funkcji, której się zdecydowanie pełnić nie ma ochoty, a Większy Brat każe... Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Palikot miał rację jest w końcu wolność słowa 15.01.08, 15:12 czy nie? Rozumiem ci co żartują sobie z prezydenta za jego plecami są cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
pales Lech Kaczyński: Janusz Palikot to klaun 15.01.08, 15:13 Jeżeli nie Palikot to kto? Palikot to najinteligentniejszy poseł Platformy i do tego znający się na rzeczy oraz chcący się,nawet za własne pieniądze,poświęcić temu najważniejszemu dla Polski zadaniu. Premier Tusk chyba nie jest samobójcą i nie poprze tych chorych pomysłow osób uzależnionych.....? A swoją drogą, ta wrzawa w Polsce gdzie za jednym dwugodzinnym posiedzeniem dwóch panów wypija 4 butelki wina,jest świadectwem Polaków powszechnego uzależnienia od alkoholu. WHO (Światowa Organizacja Zdrowia) dopuszcza spożycie alkoholu w następujących ilościach: kobiety 11-12 porcji tygodniowo, ale nie więcej niż 3 porcje jednorazowo, mężczyźni 14-15 porcji, nie więcej niż 4 naraz,gdy porcja to 10 gramów spirytusu, czyli kieliszek wina. Pięćdziesiątka wódki to 2 porcje, pół litra piwa 2,5 porcji. Przekraczanie tej normy to uzależnienie. Pierwszym ostrzeżeniem mówiącym o uzależnieniu jest unikanie rozmów na temat swojego picia, a później reagowanie gniewem bądź agresją na sygnały sugerujące potrzebę ograniczenia picia.Czyż w tym przypadku tak nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Znam problem pana prezydenta !!Kto pije to jest 15.01.08, 15:22 lub bedzie alkoholikiem. Moj ojciec przyznal, ze jest alkoholikiem dopiero kiedy zaczal pic denaturat i wode brzozowa. A przez 50 lat nie byl bo byli gorsi od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
slawinek Czy Ktoś Zrobi Porządek z ZAIKSem? 15.01.08, 15:24 Ile czasu fryzjerzy będą mieli problem jeszcze z odtwarzaniem radia w pracy i dlaczego urzędasy w urzędzie skarbowym w Warszawce np mogą radio puszczać do woli ? i to publicznie?????zresztą policja też puszcza i w szpitalach słychać nawet tv oraz parę innych miejsc mogę wskazać,które (a wiem to na pewno) nie mają opłaconego ZAIKSu bo ????no czemu?może układy? Odpowiedz Link Zgłoś
tomder6 Re: Czy Ktoś Zrobi Porządek z ZAIKSem? 15.01.08, 15:34 slawinek napisała: > Ile czasu fryzjerzy będą mieli problem jeszcze z odtwarzaniem radia w pracy i > dlaczego urzędasy w urzędzie skarbowym w Warszawce np mogą radio puszczać do > woli ? i to publicznie?????zresztą policja też puszcza i w szpitalach słychać Zaiks to instytucja płytowo wydawnicza. Tzn płyty zespołu puścić nie możesz, filmu nie puscisz, ponieważ zabrania to prawo autorskie i mdzin. ZAIKS. A TV chyba można puszczać publicznie oraz słuchać radia więc o co chodzi??????? A PAlikot- niech nie wygaduje bzdór tylko wezmie się do roboty-sam premier Tusk tak wczoraj oświadczył! Ta jego nowina o prez. L. Kaczyńskim jest tak bzdórna, jak tytuł jego książki ,,Płoną Koty w Biłgoraju,, Mówic można wiel, niech da konkretne dowody. > nawet tv oraz parę innych miejsc mogę wskazać,które (a wiem to na pewno) nie > mają opłaconego ZAIKSu bo ????no czemu?może układy? Odpowiedz Link Zgłoś
slarwar Lech Kaczyński: Janusz Palikot to klaun 15.01.08, 15:41 A kiedy pan L.K. przeprosi za "spieprzaj dziadu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Lech Kaczyński: Janusz Palikot to klaun 15.01.08, 15:44 Było pytanie i jest odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
joedow Temat tabu 15.01.08, 15:51 Jedno jest pewne, Pan Prezydent będzie zmuszony mniej pić, bo nie da się już udawać, że nie ma problemu ... Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Lech Kaczyński: Janusz Palikot to klaun 15.01.08, 16:10 Protestuję! Nie widze innego posła z PO w tej Komisji,prócz janusza Palikota. jedyny facet z jajami w PO i tylko On gwarantuje ostrośc widzenia absurdów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Czy ktos pamieta? 15.01.08, 16:46 Nie pamietam ile palac pana prezydenta wydaje na gorzale/bylo to publikowane/ ale pamietam ze byla to spora kasa.To niby kto wypija te trunki??? Nie slyszalem zeby Lech Obrazliwy wydawal bibki w palacu wiec musi pic w samotnosci a to juz jest alkoholizm! Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Pamietajcie.... 15.01.08, 16:50 Pamietajcie ze nie wolno ,prawnie, obrazac pana prezydenta Lecha Obrazliwego ale mozna DOWOLI obrazac bylego premiera Jaroslawa oraz jego brata i reszte rodzinki nie pomijajac kota. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Kota w żadnym wypadku! 15.01.08, 17:40 2560a napisał: > Pamietajcie ze nie wolno ,prawnie, obrazac pana prezydenta Lecha > Obrazliwego ale mozna DOWOLI obrazac bylego premiera Jaroslawa oraz > jego brata i reszte rodzinki nie pomijajac kota. Cóż Ci zawiniło biedne zwierzę?! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Lech Kaczyński: Janusz Palikot to klaun 15.01.08, 17:10 Szanowny Panie Redaktorze! Chciałbym wyrazić swoją dezapropatę wobec Pana Prezydenta. To znaczy napisać to i owo. Ot tak jak sobie o Panu Prezydencie myślę. Niestety, nie jestem człowiekiem tak zamożnym, jak p.poseł Palikont. W tej sytuacji uprzejmie prosżę o jakąś listę na tyle możliwych wyzwisk, za które nie zostanę postawiony przed sądem. Bo widzi Pan Redaktor, ci Francuzi, to o swoim prezydencie piszą takie różne brzydkie rzeczy. A o pani prezydentowej in spe, to dopiero. Błagam o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.y.love.you P__r__o__t__e__s__u__j__e__!!!!!! 15.01.08, 17:43 Janusz Palikot pokazuje demokracje do ktorej widocznie Polacy jeszcze nie dorosli, jak i obrzydliwym jest to ze PiS z prezydentem i Marszalkiem Senatu RP pluli Wam w twarz i Was obrazali i nikt nie zareagowal. Ja wysylam protest do Klubu Parlamentarnego iz ZABRANIAM ukarac demokrate, i pokazanie w ten sposob ze nasza rola jako obywateli jest placenie i zamkniecie mordy. Ja sie na to nie zgadzam!!! kp-po@kluby.sejm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: P__r__o__t__e__s_t _u__j__e__!!!!!! 15.01.08, 17:54 Prezydent zaznaczył, że "nie jest leczonym alkoholikiem i nie nadużywa alkoholu ------------------- czyli chla ale sie nie leczy, ja to tak rozumiem Draba powiedzial tez ze "dla polityka wizerunek jest bardzo wazny", to ja sie pytam dlaczego O N I obrazaja innych politykow??przeciez dla nich ICH wizerunek tez jest wazny!!!!!!!! HIPOKRYZJA DO SZESCIANU - Jak ja ich N I E N A W I D Z E TYCH P I S I O R O W !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: piesek.leszek 15.01.08, 23:35 piesek.leszek napisała: > jako Prezydent RP nie powinien się takimi pierdołami zajmować. Widac, ze nalezysz do tych ktorzy mowia iz deszcz pada jak im pluje sie w gebe. Moje wyrazy wspolczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
p531954661941 Lech Kaczyński: Janusz Palikot to klaun 15.01.08, 23:37 Jeśli przywołany cytat "nie jestem leczonym alkoholikiem" jest prawdziwy , to czas najwyższy skorzystać z pischiatry . Może poza rejestrem , ale zawsze taka pomoc się przyda . Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Kto pyta nie błądzi. 16.01.08, 06:05 Jelcyn stale był "wlany",a rządził imperium. Odpowiedz Link Zgłoś