apache5 Sikorski pilnie wezwany do kraju przez prezydenta 28.01.08, 16:57 Czy my już jesteśmy z kimś w stanie wojny, albo jakiś kryzys światowy, czy może ktoś ma nie zaspokojone ambicje albo ego? Prezydent powinien wyjaśnić narodowi dlaczego jest taki tryb postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Sikorski pilnie wezwany do kraju przez prezyd 28.01.08, 17:02 apache5 napisał: > Czy my już jesteśmy z kimś w stanie wojny, albo jakiś kryzys światowy, czy może > ktoś ma nie zaspokojone ambicje albo ego? Prezydent powinien wyjaśnić narodowi > dlaczego jest taki tryb postępowania. Bo On tak chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Sikorski pilnie wezwany do kraju przez prezyd 29.01.08, 11:20 tw_wielgus napisał: > apache5 napisał: > > > Czy my już jesteśmy z kimś w stanie wojny, albo jakiś kryzys > światowy, czy może > > ktoś ma nie zaspokojone ambicje albo ego? Prezydent powinien > wyjaśnić narodowi > > dlaczego jest taki tryb postępowania. > > Bo On tak chce.. "...Jam Prezydent, czyli władza, A jak komu nie dogadza, Niechaj zbiera sie i zmiata, Jeśli nie chce wąchać bata..." (Jan Brzechwa, "Szelmostwa Lisa Witalisa") Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod czyżby prezio dostał sraczki :( 28.01.08, 17:01 www.youtube.com/watch?v=q2whkmQmK-U Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: czyżby prezio dostał sraczki :( 28.01.08, 17:39 mam andzieje ze nie jestes kucharzem naszej glowy panstwa, bo moglbys ja zarazic jakas salmonella czy jakims innym scierwem, wowczas twoje przypuszczenia moglyby sie sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: czyżby prezio dostał sraczki :( 28.01.08, 18:24 przecież nie gotował bym zup na tobie :( www.spieprzajdziadu.com/2007/10/17/iv-rp-reaktywacja/ Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 kiedy wreszcie ten hobbit zacznie być prezydentem 28.01.08, 17:26 Polski a nie sługą kota swego brata? kiedy? doczekam tego, czy nie? Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko niech się w końcu rząd czymś wykaże 28.01.08, 17:31 No cóż, może w końcu na coś się przyda ten (nie)rząd. Siorski ma obowiązek stawić się na wezwanie głowy państwa, natomiast podgrzewanie atmosfery przez gazete jest niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Radziu, to pokurcz nie prezydent 28.01.08, 17:32 Takiego szanować nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Panie Ministrze, tak trzymać! 29.01.08, 11:57 vanilla.dream napisał: > Radziu, to pokurcz nie prezydent > Takiego szanować nie warto A kto Ci powiedział, że Sikorski go szanuje? Robi z niego idiotę, ale w taki sposób, że się o nic przyczepić nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
me2free brat bylego premiera znowu zaczyna jazde 28.01.08, 17:35 gdzie byl przez ostatnie 2 lata? czemu nic nie zrobil? Z takimi co stoja z boku i kubicuja zawsze sa problemy, najpierw udaja gluchych i slepych, a pozniej wymadrzaja sie. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: brat bylego premiera znowu zaczyna jazde 28.01.08, 17:39 me2free napisał: > gdzie byl przez ostatnie 2 lata? czemu nic nie zrobil? Z takimi co stoja z boku > i kubicuja zawsze sa problemy, najpierw udaja gluchych i slepych, a pozniej > wymadrzaja sie. Braciszek prezydenta zrejterował z rzadzenia bo tak zabagnił sprawy ścigając układ że przez dwie kadencje trzeba bedzie to naprawiac. Teraz rząd Tuska to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Sikorski pilnie wezwany do kraju przez prezyd 28.01.08, 17:35 viornisko napisał: > może poda mu ją nieuk Tusk? jak dr historii jest nieukiem to Ty jesteś analfabetą. Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Sikorski pilnie wezwany do kraju przez prezyd 28.01.08, 17:41 to jak o dr nauk prawniczych mozna mowic ze potrzebuje instrukcje obslugi do obslugi telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Sikorski pilnie wezwany do kraju przez prezyd 28.01.08, 17:42 poza tym to mgr a nie dr Odpowiedz Link Zgłoś
pananatol2 Bliźniacy nie przygotowali Polski do Schengen 28.01.08, 17:48 Co najmniej rok temu należało przygotować wschodnią granicę do układu z Schengen. Należało zatrudnić na granicy z Ukrainą, Białorusią i Rosją dodatkowo 1-2 tys. celników. Potrzebny był odpowiedni na ten cel budżet, mieszkania i ew. delegacje. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tylko jedno pytanie panie baranie. 28.01.08, 18:25 Czy ilosc samochodow na granicy wschodniej wzrosla dzieki wejsciu do strefy bezpaszportowej?Moze i celnikow potrzeba wiecej ale...to nie ma `zwiazku z Schengen. pananatol2 napisał: > Co najmniej rok temu należało przygotować wschodnią granicę do > układu z Schengen. Należało zatrudnić na granicy z Ukrainą, > Białorusią i Rosją dodatkowo 1-2 tys. celników. Potrzebny był > odpowiedni na ten cel budżet, mieszkania i ew. delegacje. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 a ja pytam psa_ na _prawiznie/amanasunta/........ 28.01.08, 18:56 amanasunta napisała: > Czy ilosc samochodow na granicy wschodniej wzrosla dzieki wejsciu do > strefy bezpaszportowej?Moze i celnikow potrzeba wiecej ale...to nie > ma `zwiazku z Schengen. > pananatol2 napisał: > > > Co najmniej rok temu należało przygotować wschodnią granicę do > > układu z Schengen. Należało zatrudnić na granicy z Ukrainą, > > Białorusią i Rosją dodatkowo 1-2 tys. celników. Potrzebny był > > odpowiedni na ten cel budżet, mieszkania i ew. delegacje. --------------------------------------------------------------------- ... a gdzie GOtowce ?....., pies zjadl?...czy julka zostawila w aucie i sie spalily ?....Gabinet Cieni sie Klania ,...... Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Re: a ja pytam psa_ na _prawiznie/amanasunta/.... 28.01.08, 20:15 dyletant 5: co jest z tobą już Ci pisałem,że ciało człowieka składa się z 70% wody,lecz u niektórych osobników cała woda zgromadziła się w głowie, jeżeli potrafisz to pomyśl trochę zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a u lekarza już byłeś, przygłupie? 28.01.08, 17:49 mam na mysli lekarza od nóg... bo z takim pustym łbem nic sie już nie da zrobić chyba, ze uciąć i wymienić na świnski POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
langston takim jak ty durnim i Tusiowi lekarz juz nie pomoz 28.01.08, 18:07 takim jak ty durnim i Tusiowi lekarz juz nie pomoze!!!! Tusio fruwa po calej eeropie a na Ukrine sie wypial chcoc mamy razem Euro i ropocia! Co wiecej od kilkudizesieciu dni granica zamknieta a ten duren nic nie robi choc umierja tam ludzie!!!!! Wegrzy i Slowacy podpisali umowe o malym ruchu granicznym i przedluzyli obowiazywanie starych wiz do konca stycznia i slowackie kurorty zimowe jak zwykle roja sie od Ukraincow i Rosjan...a zakopane oblorzone 1/4 mozliowsci!!! Ty durniu jesli dalej wirzysz w bozka Tusia to twoj problem! Kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: takim jak ty durnim i Tusiowi lekarz juz nie 28.01.08, 18:38 Pozwól że pomogę pokonać Tobie ten atak,zacznij powoli oddychać, policz do dziesięciu, jak nie umiesz to kogoś poproś. Już lepiej? no to skupmy się na poście,po pierwsze ortografia ( gdzieś Ty nauki pobierał, u mleczarza?). Po drugie czy ktoś wie gdzie Ty jedziesz?. A teraz osobiste pytanie Who the fuck is Tusio? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Sikorski pilnie wezwany do kraju przez prezydenta 28.01.08, 17:52 Kurdupel chce pokazać że ma władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick chciał żeby Radek flaszkę z Kijowa przywiózł 28.01.08, 17:56 to mógł zadzwonić.Ale w kancelarii telefony nie działają,bo Kamiński wczoraj kazał wyłączyć w razie jakiejś katastrofy,żeby się z MON nie mogli dozwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta no_nick,,madry'' ..inaczej.Piekny umysl:)) 28.01.08, 19:16 no_nick napisał: > to mógł zadzwonić.Ale w kancelarii telefony nie działają,bo > Kamiński wczoraj kazał wyłączyć w razie jakiejś katastrofy,żeby się > z MON nie mogli dozwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: macarthur 28.01.08, 17:58 macarthur napisał: > badania okresowe, bo jak nie to można na niego nasłać Państwową > Inspekcję Pracy, żeby mu przebadała jego durny łeb To ty powinienes poddac sie badaniom. Na granicy jest bajzel na 100%! Tusk i jego rzad nie robia nic. Kierowcy umieraja, kolejki sa na ilesdiesiat kilometrow, a ty, POpaprancu - lewaku jeszcze pyskujesz! - Ot wasza lewacka moralnosc i nienormalnosc - typowe dawne KLD!!! PS - Taki z ciebie "macarthur" jak zkoziej d..y traba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Re: macarthur 28.01.08, 20:02 bajzel się tworzył przez 4 miesiące rządów czy mógłbyś mi podać jakieś ustawy lub działania poprzedniego rządu które w których była wizja zapobiec bajzlowi który obecnie panuje, są to niestety skutki rządów PIS-u który nie podjął żadnych konstruktywnych działań a jedynie powtarzał w TV jaka to obecnie jest superkoniunktura, PIS można porównać do alkoholika który chla coraz więcej i chwali się dookoła jakie to on mam mocne zdrowie i super wątrobę, nie robi żadnych badań przekonany o swoim nadczłowieczeństwie a jak ląduje na reanimacji to wyzywa lekarzy od nieuków - oto cała prawda o PIS-ie Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Ten kaczy ciul już siebie kompromituje od narodzin 28.01.08, 18:13 Ale niech nie kompromituije mojego KRAJU.Jak przyjedzie do mojej metropolii dostaniew w ryj,albo jajem w tgen mlaskający dziób.Ten jego kaczygród spity i spocony ,robiący głupie fatygowe miny musi zniknąć.Nie możemy telerować choroby psychiczne na wysokich stanowiskach.Mieliśmy tragiczne losy przez przywódcówców.Już wystarczy tej głupiej złotewj wolności.KACZORY PRECZ> Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Niech wyjaśni niekompetencje urzędu, który rozwala 28.01.08, 18:20 Powinien w trybie pilnym wyjaśnieć sprawę błędów proceduralnych wynikłych podczas informowania prezydenta o katastrofie. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Maly Radzio wezwany ..dobrze ze nie z rodzicami:) 28.01.08, 18:21 Ale GW juz bierze w obrone biednego Radeczka.Tylko dlaczego Tusk sie nie zaindyczyl?Czyzby wezwanie ...zasadne? I lepiej ...w krzaki! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Maly Radzio wezwany ..dobrze ze nie z rodzica 28.01.08, 18:24 amanasunta napisała: > Ale GW juz bierze w obrone biednego Radeczka.Tylko dlaczego Tusk sie > nie zaindyczyl?Czyzby wezwanie ...zasadne? I lepiej ...w krzaki! ??? w krzaki???? - jak w krzaki to tylko a Jarkiem Nie zaindyczyl-, raczej nie zakaczorzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Maly Radzio wezwany ..dobrze ze nie z rodzica 28.01.08, 18:27 tw_wielgus napisał: > amanasunta napisała: > > > Ale GW juz bierze w obrone biednego Radeczka.Tylko dlaczego Tusk > sie > > nie zaindyczyl?Czyzby wezwanie ...zasadne? I lepiej ...w krzaki! > > > ??? w krzaki???? - jak w krzaki to tylko a Jarkiem Raczej z Doda:))))) > Nie zaindyczyl-, raczej nie zakaczorzyl. Jako kaczor ...Donald ,moze i tak:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Maly Radzio wezwany ..dobrze ze nie z rodzica 28.01.08, 18:41 amanasunta napisała: > tw_wielgus napisał: > > > amanasunta napisała: > > > > > Ale GW juz bierze w obrone biednego Radeczka.Tylko dlaczego Tusk Dla rownowagi mozesz przeczytać ND ( Organ Rydzyka) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta ND to ja ci poczytam ,bo ci raczki poparzy:)))) 28.01.08, 18:59 tw_wielgus napisał: > amanasunta napisała: > > > tw_wielgus napisał: > > > > > amanasunta napisała: > > > > > > > Ale GW juz bierze w obrone biednego Radeczka.Tylko dlaczego > Tusk > Dla rownowagi mozesz przeczytać ND ( Organ Rydzyka) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ND to ja ci poczytam ,bo ci raczki poparzy:)) 28.01.08, 19:42 Hmm, takie gorace newsy. bdw. Jestem juz duzym chlopczykiem :) amanasunta napisała: > tw_wielgus napisał: > > > amanasunta napisała: > > > > > tw_wielgus napisał: > > > > > > > amanasunta napisała: > > > > > > > > > Ale GW juz bierze w obrone biednego Radeczka.Tylko dlac > zego > > Tusk > > Dla rownowagi mozesz przeczytać ND ( Organ Rydzyka) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: ND to ja ci poczytam ,bo ci raczki poparzy:)) 28.01.08, 19:45 tw_wielgus napisał: > Hmm, takie gorace newsy. > bdw. Jestem juz duzym chlopczykiem :) Nie.Tylko ND,Trwam ,RM to dla ciebie jak swiecona woda dla diabla:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ND to ja ci poczytam ,bo ci raczki poparzy:)) 28.01.08, 19:52 amanasunta napisała: > tw_wielgus napisał: > > > Hmm, takie gorace newsy. > > bdw. Jestem juz duzym chlopczykiem :) > Nie.Tylko ND,Trwam ,RM to dla ciebie jak swiecona woda dla diabla:) A czy Ty nie reagujesz podobnie na GW ? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A gdzie ja pisuje? :)))))))))))))))))))))))))))))) 28.01.08, 20:14 tw_wielgus napisał: > amanasunta napisała: > > > tw_wielgus napisał: > > > > > Hmm, takie gorace newsy. > > > bdw. Jestem juz duzym chlopczykiem :) > > Nie.Tylko ND,Trwam ,RM to dla ciebie jak swiecona woda dla > diabla:) > > A czy Ty nie reagujesz podobnie na GW ? > Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A gdzie ja pisuje? :))))))))))))))))))))))))) 28.01.08, 20:19 pojecia nie mam. Czasem tylko troche spamujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: A gdzie ja pisuje? :))))))))))))))))))))))))) 28.01.08, 20:21 tw_wielgus napisał: > pojecia nie mam. > Czasem tylko troche spamujesz... W ,,spamie'' do ciebie mi daleko ,,biskup-arcy'':))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A gdzie ja pisuje? :))))))))))))))))))))))))) 28.01.08, 20:24 amanasunta napisała: > tw_wielgus napisał: > > > pojecia nie mam. > > Czasem tylko troche spamujesz... > W ,,spamie'' do ciebie mi daleko ,,biskup-arcy'':))) Z Twoich ust, poczytuje to jako komplement MyLady. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Sikorski pilnie wezwany do kraju przez prezydenta 28.01.08, 18:26 Sikorski jest jak dooopa od srania by na wezwanie prezydenta się stawić. Tak trzymać i patrzeć na ręcę tym nieudacznikom. Kontrolować by Polskę na dziady nie puścili. Brawo Panie Prezydencie! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Tak z głowy,bez kartki oczywista oczywistość 28.01.08, 18:32 Etap przekazu ustnego! Zapite stra-szszydło. Nie piłbym bym, lecz lżej mi z tym. Te stra-szszydła. Te wier-szszydła. Nie chciałbym by. Po mnie łazzi-ły. Białe my-szszy. W krętej ci-szszy. Mlaskałbym bym. Zalany w dym. Cmokam jak kot. Myszy na płot. Nie chciałbym bym, lecz wzrokiem złym. Tych gryzoni, pięści, dłoni. Ważyłbym bym, się podać rym. Po tym winie. Zmora zginie. Zmusiłbym by, zza tej szszy-by. Myszy, szczury, darły skóry. Patrzyłbym bym, z rydzojcem tym. Jego klechy. Dla uciechy. Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu SZikorski do dymisji! 28.01.08, 18:50 SIKORSKI TOP PROSTAK I CHAM KTóRY CHCE ABY POLSKA BYłA NA KOLANACH PRZED SOWIETAMI! Ma teraz szansę albo zachorowac na ptasią grypę albo do dymisji! Sikorski to zdrajca Polski! From : “Radek Sikorski” rsikorski@aei.org Reply-To : To : “‘Stary Wiarus’” Subject : RE: Winszuję zwycięstwa Date : Wed, 29 Jan 2003 07:39:46 -0500 Szanowny Panie, Rodzice uczyli mnie aby anonimy wyrzucac do kosza. Odpowiadam, gdyz bliskie mi sa sprawy Polonii a z Panskiej relacji wynika, ze nastapilo ostatnio dramatyczne pogorszenie w sprawnosci wydawania polskich paszportow. Jest to nie do przyjecia i budzi sluszny sprzeciw. W zwiazku z druga poruszona przez Pana sprawa, zalaczam informacje ze strony internetowej ambasady USA w Warszawie o tym jak wedlug niej powinny zachowywac sie osoby posiadajace podwojne obywatelstwo USA i Polski: obywatele USA posiadajacy takze polskie obywatelstwo wjezdzajac do Polski powinni okazywac polski paszport, a wjezdzajac do USA amerykanski. Sadze, ze to logiczne i spelnia zasade wzajemnosci w stosunkach miedzy panstwami. Uwazam, ze jako urzednik RP mialem obowiazek upominania sie o rowny szacunek dla paszportu RP. Sadze, ze Pan, jako Polak, powinien sie ze mna zgodzic. Dalsza anonimowa korespondencja z Panskiego adresu zostanie wpisana na liste junk mail na moim serwerze i do mnie nie dotrze. Z powazaniem, Radek Sikorski obczyzna.wordpress.com/2007/12/01/zydzi-polscy-a-republika-bananowa/ paszporty.blogspot.com/2005_06_01_archive.html www.wirtualnapolonia.com/opinie.asp?opinia=5004 johnkowalski.salon24.pl/37708,index.html johnkowalski.salon24.pl/44869,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 popieram..................... 28.01.08, 18:53 pissonu napisał: > : drexler82 WYSTEKAł: > > > Pilnie to Kaczyński sobie może żonkę wezwać. > > > No ale dobrocią się PiSowski jad zabija :) > > Słuchaj chamie > To Prezydent jest bose tego zdrajcy polaków Sikorskiego! > > A jak twoja żonka jest chętna to niech pokaze co potrafi! > > Bez rajstop i bez majteczek .... pomiędzy prześcieradełkami ... > > Podaj jej telefon! --------------------------------------------------------------------- ... odsunac POpulizm lyberalny od wladzy - gangsterow, kapusi i kretaczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: twoja zatem niewiele potrafi? lyka chociaz? 28.01.08, 18:58 soulworm napisał: > mnie wolno miec powyzej dwie, o ktora ci chodzi?.... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Jeśli prawdą jest to, co mówi min. Jakubiak 28.01.08, 19:01 to Tusk powinien niezwłocznie zdymisjonować min. R. Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Jasli to prawda co mówi Macierewicz,to prezydent p 28.01.08, 19:42 powinien sie powiesić ze wstydu! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Re: Jasli to prawda co mówi Macierewicz,to prezyd 28.01.08, 19:46 amen. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb telefon 28.01.08, 19:04 wnioskuję, że ani pan prezydent ani pan minister nie słyszeli o wynalazku grahama bell'a i wiadomości gołębiami sobie przesyłają Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 widać, żeś mądry i głosowałeś na Tuska 28.01.08, 19:14 od kiedy to poufne sprawy wagi państwowej "obgaduje" się przez telefon?! Leczyć głowę by nie było za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: telefon 29.01.08, 12:18 emektb napisał: > wnioskuję, że ani pan prezydent ani pan minister nie słyszeli o > wynalazku grahama bell'a i wiadomości gołębiami sobie przesyłają Pan minister to na pewno słyszał (i nie tylko). Ale to nie on miał wiadomość do przesłania... Odpowiedz Link Zgłoś
gm Prezydent martwi i szokuje 28.01.08, 19:14 www.youtube.com/watch?v=cudy_fI7Z4c Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Dąsy w najgorszym stylu 28.01.08, 19:26 Dlaczego Prezydent RP nie wysłał GROM-u po Sikorskiego ? Czy są granice kompromitacji, których Lech K. nie przekroczy ? Biedny zakładnik chorych ambicji braciszka i jego pretorian. Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Prezydent wezwał min. sikorskiego 28.01.08, 19:30 Zakompleksiony dureń chciał pokazać swoją siłęi pogrozić palcem nie biorąc pod uwagę jaki to wstyd dla Polski. Mały człowiek poniża w ten sposób nie tylko rząd RP ale i nasz naród. Jemu to wszystko jedno, grunt żeby postawić na swoim, jak małe rozkapryszone dziecko. I to ma być prezydent pańśtwa. Biedna Polska. Ale historia wyda osąd i kaczor znajdzie się wśród szkodnikow.Szkoda, że jeszcze 3 lata tej prezydentury i będą to 3 lata zmagań Polaków z niewydarzonym prezydedntem. Odpowiedz Link Zgłoś
msvip za chwilę nas okradną -poczytajcie sobie... 28.01.08, 19:33 jacek-jarecki.blog.onet.pl/2,ID287195435,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Re: Prezydent chce lekcji angielskiego !!!!!! 28.01.08, 19:46 nieucy kaczynscy potrzebują lektora... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta ,,Profesor'' Sikorski da mu korki. 28.01.08, 19:50 Tylko niech Go nie sadza,zlosliwie na poczatku zajec, w ,,oslej lawce'' ,bo juz` zajeta przez ....Premiera:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Prezydent chce lekcji angielskiego !!!!!! 28.01.08, 20:05 wezwala go Sfotygowana wiec, albo juz nie jest kochanica prezia i Radus jej do gustu przypadl, przy okazji nauczylaby sie dyplomacji, bo Radkowi raczej idzie gladko, tylko sek w tym ze Radek kocha swoja zone, ktora absolutnie nie przypomina miotly........ Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Prezydent chce lekcji angielskiego !!!!!! 28.01.08, 20:16 pies_na_prawizne napisał: > wezwala go Sfotygowana wiec, albo juz nie jest kochanica prezia i > Radus jej do gustu przypadl, przy okazji nauczylaby sie dyplomacji, > bo Radkowi raczej idzie gladko, tylko sek w tym ze Radek kocha swoja > zone, ktora absolutnie nie przypomina miotly........ Jak wyglada zona Radzia?Nigdzie nie ma `fotek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: amanasunta - voila la photo 28.01.08, 21:17 amanasunta napisała: > pies_na_prawizne napisał: > > > wezwala go Sfotygowana wiec, albo juz nie jest kochanica prezia i > > Radus jej do gustu przypadl, przy okazji nauczylaby sie > dyplomacji, > > bo Radkowi raczej idzie gladko, tylko sek w tym ze Radek kocha > swoja > > zone, ktora absolutnie nie przypomina miotly........ > Jak wyglada zona Radzia?Nigdzie nie ma `fotek!!!!! --------------------- www.robertamsterdam.com/polska/anne-thumb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś