dzakarta Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 21:11 Ten durny naród w dużej części nadal nie rozumie, że "pisiory" to najgorsze szkodniki w całej historii Polski. Taki Girzyński, Brudziński, Gosiewski, Rydzyk, moherki,Kaczyńscy i oczywiście Orzechowski z Giertychem sprowadzają nas do ciemnego średniowiecza. Gdyby te oszołomstwo rozprzestrzeniło się wcześniej na świecie - biegalibyśmy jeszcze po drzewach. Odpowiedz Link Zgłoś
kon_donek_wermahtowy POmyleniec_Palikotas_To_Bulterier _Thuske__!!!!!! 20.03.08, 21:24 ...złożył zawiadomienie do prokuratury o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez posła Palikotasa. Orzechowski oskarża go o obrazę uczuć religijnych w dwóch wypowiedziach na antenie TVN. ......... .............................................. Jest więcej niż pewne, że akcje tego POpieprzonego idioty ganiającego po ulicy z atrapą penisa, są stymulowane przez innego POmyleńca, folksdojcza Kon-Donka Thuske, który z psychopatycznej zawiści szczuje wariata przeciwników politycznych ! Konieczny jest też raport o stanie zdrowia psychicznego prepierda nierządu Kon-Donka Tuske :)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 21:44 Uff! Chyba wystarczy. Tylko ilu jeszcze idiotów należy skomentować. Rodacy! Pomocy, bo mnie już od klawiatury paluchy zabolały. Odpowiedz Link Zgłoś
stek22 Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 21:50 A kim jest Rydzyk. Redemptorystą, którego władza najwyższa jako zakonnika jest jego generał zakonu a nie Papież. Rydzyk formalnie nie jest kapłanem kościoła Rzymskokatolickiego. Gdyby nim był toby biskupi nie mieli wymówki, że jest zakonnikiem i nie mogą nic mu nakazać. Taka przecież jest oficjalna wersja. Więc mówienie, że Palikot obraża Kościół Rzymskokatolickim może się narodzić tylko w w głowie osoby, która nie ma żadnego pojęcia kim czym jest zakonnik, generał zakonu a kapłan, jego przełożeni - biskupi a w efekcie Papież. Chyba, że obraża wyznawców jakieś nowej religii o charakterze zakonnym z Torunia - z tym się zgodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Sonda : 20.03.08, 21:52 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/9,80269,5043354.html Czy nazywając o. Tadeusza Rydzyka ''Belzebubem z Torunia'' i ''diabłem'', Janusz Palikot obraził Twoje uczucia religijne? Nie, ponieważ uważam, że o. Rydzyk nie zachowuje się jak na kapłana przystało. 90% Liczba oddanych głosów: 6367 Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Mamy b y d ł o u władzy :))) 20.03.08, 22:45 Niestety mamy bydło u władzy, więc tego typu prostackie odzywki ze strony posłów koalicji już nikogo nie dziwią. Tak mizernego poziomu władzy jeszcze w Polsce nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tak! zwłaszcza prezydenta 20.03.08, 22:48 i całą jego zbieraninę pajaców z Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe głos "obiektywnego" Pisdzielca ;-) 20.03.08, 22:52 modliłas się juz dzisiaj do Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec bez przesady 20.03.08, 22:59 to tak na twoim poziomie inaczej bys nie zrozumiała Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec przeczytaj to jeszcze z 3 razy 21.03.08, 00:05 co prawda nie zrozumiesz ale przynajmniej sobie utrwalisz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Himalaje :>>> 21.03.08, 00:22 ok moher masz racje - sa takie gory, a teraz możesz iść zmienić staremu pampersa. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Jednak to były szczyty możliwości intelektual 21.03.08, 06:06 adela_30 dlaczego taki cwok jak ty stale pie.rdo.li o inteligencji ? Odpowiedz Link Zgłoś
babaloo PIS OFF <a href="http://youtube.com/watch?v=GRTsJoOg" target="_b 20.03.08, 23:39 z New Yorka na to Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Re: Mamy b y d ł o u władzy :))) 20.03.08, 22:56 przyczesz berecik, moherek sie zmierzwil .... Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 kościół żaden też nie jest obiektem kultu ! 20.03.08, 23:48 kościół żaden też nie jest obiektem kultu !. - ani to bog jakiś, ani bożek, ani święty. To tylko instytucja. Zapoda ktoś definicję prawną, jak to w świetle prawa jest? Bo jeśli nie jest to nigdzie w prawie opisane, to sądy cywilne nie mogą chyba wtedy tych zagadnień sądzić, a przecież takiego straszaka Orzechowski chce uzywać. Albo też paralizatora. Swoją drogą - czy prawo cywilne podaje - co może być obiektem kultu? Bo chyba nie kanonicze .... Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: Mamy b y d ł o u władzy :))) 20.03.08, 23:52 mówisz jak widzę o toruńskich rydzostrukturach . W tym sie z tobą zgodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
heko77 Re: Mamy b y d ł o u władzy :))) 21.03.08, 02:28 Dobra to bydło odeszło od władzy Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Sonda : 21.03.08, 03:31 Nawet gdyby zachowywal sie jak kaplan (do czego mu bardzo daleko, podobnie jak i wiekszosci polskich ksiezy - $$$$) nie jest przedmiotem kultu. A Palikot ma prawo do wyrazenia swego zdania...wolnosc slowa.Orzechowski zas...zdrowo walniety na leb czlowiek. Chory, zyjacy w swiecie kadzidla i mirry. Odpowiedz Link Zgłoś
el.es Myli sie pan, panie Palikot. 20.03.08, 21:54 Rydzyk jest obiektem kultu. Tak jak Bog, tak i Jezus zostal juz daaaawno temu zdekoronowany. Wsrod rydzystow (wyznawcow rydzyzmu) panuje kult Rydzyka. Czas otworzyc oczy i spojrzec prawdzie w oczy- Radio Maryja i jego wspolnota ma charakter sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 eles, cymbałek jesteś niebywały 20.03.08, 22:15 Nie myślisz, nie pij marota! Drażni ciebie, że o.Rydzyk jest świetnym organizatorem życia religijnego, budowniczym, widzi więcej niż razem wzięte PO z PiS- em :). Za co by się nie zabrał, wszystko zbuduje :). Weźmy takich lewaków Kwasenki, zaczeli budowę osocza, po czym wyprowadzili 60 mln PLN, ostały się tylko fundamenty. U o. Rydzyka, wyszsza uczelnia, rozgłośnia radiowa RM, stacja telewizyjna TY TRWAM, ogólnopolska gazeta Nasz Dziennik, wszystko się rozwija , rośnie, kwitnie. A kto to dotuje? Wg GoWno Prawdy "stare baby" z przedziałku :)) 58 lat - up , z dochodami miesięcznymi 400 - 800 PLN. GRATULUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie tylko stare baby dotuja Rydzyka 20.03.08, 22:32 Rydzyk ukraadł jeszcze kasę na pomoc dla Stoczni Gdańskiej, i oczywiście nie możemy zapomniec o wielkim donatorze z Ameryki - szmalcowniku Kobylańskim, Jak by tego było mało zastanów się czemu Rydzyk może nadawac na obszarze całej Rosji - myslisz że KGB pozwoliło mu ze względu na jego urok osobisty? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: nie tylko stare baby dotuja Rydzyka 20.03.08, 22:55 witaj, pakulec. naprawde rm nadaje w rosji? u nas na bialorusi nie mozna go odbierac... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: nie tylko stare baby dotuja Rydzyka 20.03.08, 22:58 witaj - może Łukaszenka wam nie pozwala, wiesz po co wam dodatkowy bozek Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: nie tylko stare baby dotuja Rydzyka 20.03.08, 23:04 pakulec napisał: > witaj - może Łukaszenka wam nie pozwala, wiesz po co wam dodatkowy > bozek moze, ale slysze, ze lukaszenko zamierza zaciesnic wiezy z rosja, wiec moze i u nas pojawi sie rm Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec coś mi tu kręcisz 20.03.08, 23:08 RM nadaje na Białorusi istnieją tam Podwórkowe Koła Różańcowe Dzieci. Gdzie mieszkasz na tej Białorusi? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: coś mi tu kręcisz 20.03.08, 23:14 pakulec napisał: > RM nadaje na Białorusi istnieją tam Podwórkowe Koła Różańcowe > Dzieci. > Gdzie mieszkasz na tej Białorusi? nad niemnem... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: coś mi tu kręcisz 20.03.08, 23:19 może nad Niemenem? pozatym skoro nie słuchasz RM skąd tak dobrze znasz Rydzyka że porównujesz go z Dalaj Lamą? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: coś mi tu kręcisz 20.03.08, 23:21 pakulec napisał: > może nad Niemenem? > pozatym skoro nie słuchasz RM skąd tak dobrze znasz Rydzyka że > porównujesz go z Dalaj Lamą? > nie znam rydzyka, ale wystarczyc poczytac gw, aby zauwazyc podobienstwa miedzy nimi jesli chodzi o ich dzialalnosc...poza tym obaj oplywaja w przepychu... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: coś mi tu kręcisz 20.03.08, 23:26 nie wstydź się - Rydzyka słucha duzo ludzi, możesz się przyznać. Masz poglądy typowe dla członka rodzin RM, zachwycasz sie Rzeczpospolitą i Białoruską demokracją ;-) Ale może mi powiesz gdzie w tej chwili przebywa Andżelika Borys, i jak nazywa się konkurencyjne dla jej związku ugrupowanie Polaków na Białorusi? jako Polski Białorusin napewno to wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: coś mi tu kręcisz 20.03.08, 23:31 pakulec napisał: > nie wstydź się - Rydzyka słucha duzo ludzi, możesz się przyznać. > Masz poglądy typowe dla członka rodzin RM, zachwycasz sie > Rzeczpospolitą i Białoruską demokracją ;-) > Ale może mi powiesz gdzie w tej chwili przebywa Andżelika Borys, i > jak nazywa się konkurencyjne dla jej związku ugrupowanie Polaków na > Białorusi? jako Polski Białorusin napewno to wiesz > a ty co w kontrwywiadzie pracujesz? ale myliszs sie co do mnie...bialoruska demokracja sie nie zachwycam, nie jestem polskim bialorusinem, jestem polakiem mieszkajacym na bialorusi i nie przepadam, za zadnymi polskimi organizacjami tutaj, to oszusci Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: coś mi tu kręcisz 20.03.08, 23:40 oj nie unoś się, polski kontrwywiad nie istnieje rozwalił go Macierewicz ;-) Interesuje się sprawami polonii na Białorusi i miałem nadzieję że możemy powymieniac opinie ma ten temat. Np. co ciekawego zrobił ostatnio zubr w Mińsku Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: coś mi tu kręcisz 20.03.08, 23:52 pakulec, juz ci pisalem, ze ja sie NIE interesuje sprawami "polonii" na bialorusi..to banda kretaczy, z ktorych czesc (wiekszosc dzialaczy) zyje duzo lepiej niz rodowici bialorusini, bo dostaja pomoc z polski, ktora zuzywaja na wlasne cele i potrzeby, a ochlapy rzucaja dla reszty...zastanow sie, dlaczego ludzie tacy jak borys, ktora na kazdym kroku opowiada o klopotach, ktore dostaje od wladz bialoruskich, nie chce na stale zostac w polsce??? bo gdyby osiedlila sie w polsce, stalaby sie nikim, polka zza buga jakich w polsce tysiace...ona woli byc "meczennikiem" narodu polskiego na bialorusi i korzystac ze statusu jaki to meczenstwo jej w oczach polakow nadaje... druga czesc to bialorusini z polskim rodowodem jak 20-ta woda po kisielu, ktorzy tylko czychaja na karte polaka i aby sie stad wyrwac...po polsku ani be ani me, ale biora lekcje, papiery falszuja (bo to tutaj nic trudnego), ze dziadek polak i tylko czekaj ile ich tam najedzie..., bo dla nich polska to zachod w porownaniu z bialorusia...tak czy inaczej obie grupy robia polske w ch..a, a wiekszosc polakow z polski z tego czy innego powodu mysli, ze tym zza buga koniecznie trzeba pomoc... a kto pomoze polakom w polsce??? czytam, ze dwa szpitale w radomiu sa ewakuowane.... na bialorusi zadne szpitale nie musza byc ewakuowane... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: coś mi tu kręcisz 21.03.08, 00:00 Żubr nie jest organizacją polonijną, Misiu. To akurat powinienes wiedzieć. Widząc pogarde do białoruskiej polonii w twoim poście uważam że twoj kontakt z tym krajem ogranicza sie do wyjazdów na bazar, ewentualnie do swojej rodzinnej wsi aby popłakać nad zniszczona przez komunistów chałupą. Więc nie zamydlaj mi oczu- zresztą pisz sobie co chcesz może znajdziesz jakiegoś naiwniaka ktory ci uwierzy. Nad polskimi szpitalami nie płacz - mamy za duzo szpitali - nie jest tak że każda dziura powinna miec specjalistyczny szpital, gdzie rodzina oddaje staruszka na święta bo maja przyjechac goście Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: coś mi tu kręcisz 21.03.08, 00:14 pakulec, czy ja gdzies cos pisalem o zubrach? ja nie sprawdzam twojego alibi, piszesz co uwazasz za stosowne, a ja ci wierze, wiec przyjmij tez moje spostrzezenia....ja bialoruska polonia nie pogardzam, wrecz przeciwnie, kretactwo jest tutaj (zreszta w polsce tez) uwazane za zalete, im wiekszy oszust, tym "madrzejszy" czlowiek...moj punkt jest w tym, ze polacy daja sie na to nabierac jak nikt...opowiem ci jaki bedzie scenariusz...po karcie polaka bedzie pobyt w polsce, bezplatna nauka (studia plus jezyki), w miedzyczasie polski paszport i potem dawaj na zachod, gdzie zycie jeszcze lepsze...polska bedzie uzyta jak jakas dziwka, ktora na koncu kopnie sie w d..e, podobnie bedzie z "polakami" z ukrainy, kazachstanu, itp.. a propos szpitali, radom to nie jest "kazda dziura". to ponad 100tys miasto, a do w-wy sto kilometrow... zasluguja na szpital specjalistyczny...piszesz, ze jest ich za duzo.... zaczekaj, za sie zjada "polacy" z karta polaka, ktora daje bezplatne leczenie...wtedy bedzie ich za malo... Odpowiedz Link Zgłoś
el.es i... 20.03.08, 22:35 ...znienawidzona przez niego Unia i... Kobylanski. Wszystko to pomaga mu w szerzeniu ciemnoty. Zlodziejstwo, klamstwo, nienawisc ... kult szatana pod przykrywka kultu Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi ale niektórzy czczą diabła... 20.03.08, 22:07 .. więc może obrażanie ojca malwersanta może być obrazą uczuć religijnych... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec obrażono bożka Kaczyńskich 20.03.08, 22:29 Jarek będzie musiał isc do RM się wypłakać Odpowiedz Link Zgłoś
kontakt_operacyjny ten czereśniak z torunia to gorzej niz belzebub... 20.03.08, 22:32 to krol oszolomow Odpowiedz Link Zgłoś
kontakt_operacyjny a miroslaw? od razu widac, ze myleniem nie grzeszy 20.03.08, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 O.Rydzyk - to polski Dalaj Lama-znakomite.. 20.03.08, 22:37 To dobre porównanie , które zamieszczają internauci. Oboje walczą o autonomię , tylko O.Rydzyk o autonomię Polski w UE, a Dalaj Lama o autonomię Tybetu w Chinach. To jednak nie dociera do "intelektualisty" Marszałka Senatu, który ma ciężką mowę i widocznie taki sam pomyślunek. Palikot to paliwoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec raczej Dawaj Mamona niż Dalaj Lama ;-) 20.03.08, 22:42 ale zgodzę się z toba w jednym - dla moherów Rydzyk to postać świeta reinkarancja Chrystusa, jak Dalaj Lama dla Tybetańczyków Odpowiedz Link Zgłoś
el.es Re: O.Rydzyk - to polski Dalaj Lama-znakomite.. 20.03.08, 22:47 Przestan tak perfidnie obrazac Dalajlame i buddyzm. Bue. Az mna wstrzasnelo na sama mysl o tym, ze moznaby wogole znalezc jakiekolwiek podobienstwa miedzy w/w. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: O.Rydzyk - to polski Dalaj Lama-znakomite.. 20.03.08, 23:02 Obaj są duchowymi i religijnymi przywódcami poważnej i znaczącej grupy ludzi we własnych krajach. Obaj walczą o suwerenność własnych krajów i obaj są nienawidzeni prze wasali i kolaborantów z reżimem. W wypadku O.Rydzyka to Unia stosuje metody zniewalania bardziej wyrafinowane, natomiast Dalaj Lama ma do czynienia z chinską odmianą komunizmu. Obaj walczą więc o suwerenność i wyzwolenie krajów z "opieki" sąsiadów. Czym się różnią? Unia jest tylko bardziej perfidna i po wprowadzeniu własnego prawa będzie niszczyła wrogów zgodnie z tym unijnym prawem, ale tak samo Chiny niszczą wrogów zgodnie z ich prawem ? O.Rydzyk czyli polski Dalaj Lama chce aby w Polsce było polskie prawo, tak samo chce Dalaj Lama , aby w Tybecie było prawo tybetańskie. Czymn się różnią ? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: O.Rydzyk - to polski Dalaj Lama-znakomite.. 20.03.08, 23:08 wojtek2784 napisał: > Obaj są duchowymi i religijnymi przywódcami poważnej i znaczącej > grupy ludzi we własnych krajach. Obaj walczą o suwerenność własnych > krajów i obaj są nienawidzeni prze wasali i kolaborantów z reżimem. > W wypadku O.Rydzyka to Unia stosuje metody zniewalania bardziej > wyrafinowane, natomiast Dalaj Lama ma do czynienia z chinską > odmianą komunizmu. Obaj walczą więc o suwerenność i wyzwolenie > krajów z "opieki" sąsiadów. Czym się różnią? > Unia jest tylko bardziej perfidna i po wprowadzeniu własnego prawa > będzie niszczyła wrogów zgodnie z tym unijnym prawem, ale tak samo > Chiny niszczą wrogów zgodnie z ich prawem ? > O.Rydzyk czyli polski Dalaj Lama chce aby w Polsce było polskie > prawo, tak samo chce Dalaj Lama , aby w Tybecie było prawo > tybetańskie. Czymn się różnią ? niczym Odpowiedz Link Zgłoś
el.es Re: O.Rydzyk - to polski Dalaj Lama-znakomite.. 20.03.08, 23:21 Roznia sie w podstawowych kwestiach moralnych. Dalajlama jest personifikacja dobra. Tak on, jak i jego religia, ktorej scisle sie trzyma w praktyce. Rydzyk agresywnie nawoluje do nienawisci i dzieli spoleczenstwo Polskie vide antysemityzm, homofobia, ksenofobia. Nastepnie... Tybet zostal wbrew wlasnej woli napadniety i zniewolony a Tybetanczykow traktuje sie jak zwierzeta. Polska zas dobrowolnie przystapila do Uni, w ktorej Rydzyk zwalcza wolnosc wlasnego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: O.Rydzyk - to polski Dalaj Lama-znakomite.. 21.03.08, 02:08 Dokładnie. Problem w tym,że niektórzy kompletnie nie rozumieją tych podstawowych przecież - różnic. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: O.Rydzyk - to polski Dalaj Lama-znakomite.. 20.03.08, 23:23 > tylko O.Rydzyk o autonomię ... RM,a w szczególności o to by nie być pociąfgniętym do odpowiedzialności przed polskimi sądami... Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 23:02 Swiety ojciec dyrektor na oltarze.....satanistow. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Wynurzenia peknietego kondonka na obwislym kutasie 20.03.08, 23:07 kon_donek_wermahtowy napisał: > ...złożył zawiadomienie do prokuratury o podejrzeniu > popełnienia przestępstwa przez posła Palikotasa. > Orzechowski oskarża go o obrazę uczuć religijnych w dwóch > wypowiedziach na antenie TVN. ......... > .............................................. > > Jest więcej niż pewne, że akcje tego > POpieprzonego idioty ganiającego po ulicy > z atrapą penisa, są stymulowane przez > > innego POmyleńca, folksdojcza Kon-Donka Thuske, > który z psychopatycznej zawiści > szczuje wariata przeciwników politycznych ! > > Konieczny jest też raport o stanie > zdrowia psychicznego prepierda nierządu > Kon-Donka Tuske :)!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Aleksander VI Borgia... 20.03.08, 23:16 był papieżem i uosobieniem zła. Diabłem wcielonym. Dzisiaj nikt temu nie przeczy. Diabeł może przybrać postać kapłana. Kapłan jest tylko człowiekiem. Rydzyk jest oczywiście nieco mniejszego formatu niż papież Borgia, ale też uosobieniem zła. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Aleksander VI Borgia... 20.03.08, 23:29 my tu gadu-gadu, a diabel nie spi. przeprowadzic na "ojcu" reaktorze egzorcyzmy i wtedy wszystko sie okaze - jest diabel, czy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Próba wody ! 21.03.08, 12:29 Spław Wisłą, a jak "złe" nie wylizie to próba ognia - przypiec gada i szlus ! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: indeed4 21.03.08, 16:21 indeed4 napisał: > Spław Wisłą, a jak "złe" nie wylizie to próba ognia - przypiec gada i szlus ! Takie "dobre" rady dac moga tylko prawdziwe gady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
red.darek Moich uczuć nie obraża-ma racje 20.03.08, 23:24 A moich uczuc Palikot nie obraża ba nazywając Rydzyka belzebubenm ma racje.to Rydzyk obraża mnie jako Polaka i moje uczucia patriotyczne i religijne.ja dodam że dla mnie to on jest jeszcze hochsztaplerem i sekciarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 23:28 Kaplan ktory zajmuje sie polityka i biznesem przestaje byc kaplanem.Ciekawe za co korzysta z satelitow rosyjskich czy przypadkiem nie za zniechecanie Polakow do UE?Zalozyl sekte kaze sie modlic do siebie i goli glopoli ile sie da,a z wiara to ma tyle wspolnego co swinie z wyscigami na sluzewcu Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 21.03.08, 00:52 O większego trudno młota, niż idiotę Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
arme Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 21.03.08, 01:06 Rydzyk obraża moje uczucia religijne pomiatając roligią dla swojej władzy i pieniędzy. Żądam wszczęcia postępowania karnego przeciw temu kmiotowi jak również przeciw całej LPR Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 O.Rydzyk to polski Dalaj Lama, grzesznicy 21.03.08, 01:48 Wy nieszczęsliwi ludzie grzeszycie niewiedzą i jestecie ogłupiani propagandą . Polska jest zniewolona tak jak wy gadżetami. O.Rydzyk próbuje to Polakom uswiadomić ale wy jak obłąkani powtarzcie slogany jak mantrę. Polacy pozbawieni własnych praw i poddani prawom zdeprawowanej Europy zostaną parobkami nowych włascicieli. Rząd w przyszłosci będzie przypominał alfonsów namawiających obywateli do pracy dla obcych włascicieli. Oni Polakami pogardzają i będą pogardzać , bo według ich ateistycznych wyobrażeń człowiek pozbawiony kapitału jest śmieciem. Polska już jest okradziona , a będzie zupełnie wolna od własnosci. Do tego doprowadzą liberałowie. Odpowiedz Link Zgłoś
jkpztorunia Nie obrażaj Dalajlamy - niedouczony buraku 21.03.08, 02:13 Ogłupił Cię ten nasz toruński Belzebub. Przejrzyj na oczy, jak on skłoca ludzi i ogłupia. Byłeś gdziekolwiek w Europie? Widziałeś cokolwiek poza własnym zaściankiem? Ilu masz znajomych poza Polską? Czemu wypowiadzasz się o czymś czego nie znasz? Zdeprawowana Europa? To Polskaraczej jest zdeprawowana przez Sowietów i dlatego podatna na takie bajędy, które głosi szatan-Rydzyk. Opamiętaj się człowieku. Porzuć grzeszne myśli i wejdź na drogę prawdy i miłości bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
heko77 Re: POmyleniec_Palikotas_To_Bulterier _Folksa_Thu 21.03.08, 02:24 Raport tak ale zdrowia ludzi słuchaczy rydzyjka Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Orzechowski obraża moje uczucia religijne 21.03.08, 03:17 Myślicie, że milion odszkodowania wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
macklm Jak Palikot obraza Monike 21.03.08, 03:39 Wszystko sie pomieszalo, Palikot zamiast spokojnie zajac sie tarcza i zamocowac jak trzeba uchwyty na Cwiakalskiego z Widackim, aby wreszcie mogli rozwiklac sprawe laptopa odbija gdzies w pole do Belzebuba, oj niedobrze, niedobrze- korekcja wymagana ; tak nam dopomoz Bog Odpowiedz Link Zgłoś
etom Re: POmyleniec_Palikotas_To_Bulterier _Folksa_Thu 21.03.08, 05:55 kon_donek ty jestes debilem od urodzenia czy tak ci z wiekiem "przyrasta" IQ ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Wiedźma i czarownica,to nie obraźliwe? 21.03.08, 06:24 Starszy facet ,a pali głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Nie u Belzebuba .... 21.03.08, 12:36 Takie dezawuowanie to zawoalowana próba sprytnego wyeliminowania konkurencji - w czarciej hierarchii czarownice i wiedźmy stoją stopień niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Postkomuna.......... 21.03.08, 06:42 jedzie z Rydzykiem ,gorzej niz z ks. Jankowskim.Brakuje tylko wykonawcy wyroku.Poczytac zreszta posty na forum-co drugi gotowy to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 POpaprancom serdecznie dziekujemy za takie "tuzy" 21.03.08, 14:27 jak Tusk, Cwiakalski, Palikot, Niesiolowski, Komorowski, Chlebowski, Gronkiewicz oraz wielu innych im podobnych. Ludziska przynajmniej teraz widza w calej okazalosci jak ohydnie dali sie nabrac. Lepiej pozno niz acale! Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: POpaprancom serdecznie dziekujemy za takie "t 21.03.08, 21:02 I zapewne dlatego na PO chce głosować trzy razy tyle ludzi, co na PiS. Oj, biedni wy, biedni, posiadacze jedynej prawdy od ojca Rydzyka... A może on naprawdę jest dla was obiektem kultu i Palikot obraża wasze uczucia religijne, ośmielając się źle o nim mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: chris30 22.03.08, 00:41 chris30 napisał: > I zapewne dlatego na PO chce głosować trzy razy tyle ludzi, co na PiS. Oj, > biedni wy, biedni, posiadacze jedynej prawdy od ojca Rydzyka... A może on > naprawdę jest dla was obiektem kultu i Palikot obraża wasze uczucia religijne, > ośmielając się źle o nim mówić? Nie przypuszczalem, ze "tfurcze sadarze" moga zbalamucic az tyle umyslow! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: POpaprancom serdecznie dziekujemy za takie "t 14.04.08, 12:50 to typowa "moralnosc" katolickich koltunow!podnosza wrzask zawsze tam gdzie wylaza na wierzch ciemne sprawki tych "ojcow" pozal sie bozi!!!mozna krasc gwalcic dzieci i okradac kogo sie da ale nie wolno o tym mowic szczegolnie w odniesieniu czarnych przestepcow w sutannach!!zalosny kraj!! Odpowiedz Link Zgłoś