pl2512 Waldemar i cudotwórca mają silny zwis!Weżcie sobie 12.06.08, 09:57 mates viagrę, to może wam coś urośnie! Waldemar zawsze miał malutkiego słupka wyborczego, dlatego się chamuś jąkał i trząsł bańką. Ale kaszebe był pewien siebie, aż się zapluwał w opowiadaniu bajek o cudzie. A teraz co kaczko disneyowska? Słupek flaczeje, fajeczka wyborcza chowa się pod kreseczkę! Donek, może jakiś cud bys zmajstrował, to by ci słupek znowu się podniósł? Poopowiadaj w telewizorku bajeczki o stadionach na skraju każdej wiochy. Chamuki od waldemara lubią pobiegać po ciężkiej orce! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiospiewa pl2512..mówisz, masz ! 12.06.08, 10:00 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) tylko nie gryż ! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------PO skonczy jak KLD,UW i AWS-na smietniku---- 12.06.08, 10:04 historii buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j hrabio !!Jesteś psią kupą,zalegającą chodniki !!!! 12.06.08, 10:08 kto w ciebie wdepnie, ma upaprane buty, na amen! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----czesc PO-komuszy nerwusku-kuku na muniu?----- 12.06.08, 10:12 Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus hrabi-monte-christ..kuku to Jarek a muniu to Zbyś? 12.06.08, 10:19 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----Jarek Walesa i Zbysiu Chlebowski ? no no no--- 12.06.08, 10:25 ciekawa kombinacja Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j gamon0.. ty durny,antypolski smieciu... 12.06.08, 10:09 bredzisz UBecka kur.o... Odpowiedz Link Zgłoś
profanum-vulgus fly8171..dostałas cieczke, czy już menopauza? 12.06.08, 10:17 Te "rekolekcje" Rydzyka i Nowaka zrobiły ci z łba szambo pełne gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----PO-komuszy nerwusku bo zylka Ci peknie------- 12.06.08, 10:26 jak bedziesz sie tak denerwowal Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----a rozumiem - jestes wyborca PO z ZK---------- 12.06.08, 10:34 czy aresztu sledczego - Tusk w podziece za PO-parcie PO-zwolil wam siedziec na forum GW i wypisywac antyPISowskie hasla Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j fly8171.. hrabio, ten twój odór cie zdradził! 12.06.08, 10:32 won do szamba! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: fly8171.. hrabio, ten twój odór cie zdradził! 12.06.08, 10:35 kloniku z PO - to Ty masz zwyczaj sie klonowac i od razu sadzisz,ze inni tez tak maja moze poza podszywaniem sie pod inne osoby, lubisz tez przebierac sie w damskie ciuszki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lopin Dlaczego? 12.06.08, 10:19 Czy w Polsce, jak ktoś nie popiera PO, to od razu musi być dyskryminowany? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Dlaczego? 12.06.08, 10:26 lopin napisała: > Czy w Polsce, jak ktoś nie popiera PO, to od razu musi być dyskryminowany? na tym forum raczej tak, ale nie przejmuj sie, polacy (podobnie jak wiele innych nacji) lubia garnac sie do zwyciezcow, wiec grono zwolenikow po bedzie na tym forum malec... Odpowiedz Link Zgłoś
nieprawomyslny Za 2-3 lata 12.06.08, 10:20 może się tak zdarzyć, że z PO oddzieli się "liberalne" skrzydło, którego członkowie oczywiście stwierdzą, że nie mieli nic wspólnego z nieróbstwem minionych lat i że tak na prawdę zawsze walczyli wewnątrz PO o podatek liniowy i redukcję wydatków budżetowych. Ten manewr już raz przerabiano - kiedy PO wydaliła się z UW, deklarując, że jest tą "liberalną" frakcją. Co z tego zostało, dzisiaj wszyscy widzimy. Mamy kolejny AWS, PIS.. czy jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j hrabia,realista100,fly8171..ta sama psia kupa?! 12.06.08, 10:31 ile tego gów.. na forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Re: hrabia,realista100,fly8171..ta sama psia kupa 12.06.08, 10:43 po co tykasz gów..? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: hrabia,realista100,fly8171..ta sama psia kupa 12.06.08, 10:45 klonie z PO - teraz jeszcze sam do siebie piszesz ? no to juz sie nadaje na tworki Odpowiedz Link Zgłoś
cest.l.a.vie Spadnie jeszcze bardziej - PO okrada z II filaru 12.06.08, 10:35 Złodzieje wymyślili, że jeżeli uzbieram w II filarze jakieś 400 tys (a uzbieram, bo już mam 1/8 a popracuję jeszcze 30 lat), a wypłacą mi przez 3 lata jakieś 40 tys (nie dołożą mi z II filaru do emerytury więcej niż 1 tys x 36 miesięcy to 36 tys), a potem umrę, to te jakieś 360 tys ZABIORĄ dla budżetu. Złodzieje. II filar miał być dziedziczony - to moje pieniądze, które powinna dostać rodzina. W dodatku próbują mydlić oczy mówiąc, że gdybym żył długo i mi zabrakło, to budżet gwarantuje i dokłada (i po ta są potrzebne pieniądze zmarłych). Gdybym od 65 roku życia miał wypłacane po 1000 zł z II F., to 400 tys wystarczyłoby na 33 lata, CZYLI NIEMALŻE do 100-tki ! Po co więc zmyślają - myślą, że Polacy nie potrafią liczyć. Polacy, PO chce Was okraść z czegoś, co miało być dziedziczone. Odpowiedz Link Zgłoś
nieprawomyslny Re: Spadnie jeszcze bardziej - PO okrada z II fil 12.06.08, 10:49 Jest jak mówisz. A teraz wyobraź sobie gościa, który w wieku 68 będzie wymagał kosztownej operacji, by przeżyć kolejne 20lat. "Uzbiera" w OFE 400k, na zabieg będzie potrzebował 200, tyle że ich nie dostanie (bo z możliwości jednorazowych wypłat także się wycofano) i wyciągnie kopyta, a całość zagarnie OFE - "to na tych cwaniaków, co żyją 150 lat". Niestety lud bardziej interesują igrzyska, czy reprezentacja dzisiaj wygra? Odpowiedz Link Zgłoś
the.fly Re: Spadnie jeszcze bardziej - PO okrada z II fil 12.06.08, 11:36 Zwróć uwagę, że przyjąłeś, że te pieniądze od ukończenia przez Ciebie 65 lat nie pracują. A przecież wystarczy, że zarobią 3% rocznie i OFE (czy też jakakolwiek inna firma zarządzająca Twoimi pieniędzmi) wypłacając Ci 1000 PLN miesięcznie ma Twój kapitał nitknięty. Nóż się w kieszeni otwiera jak się na to wszystko patrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
okowita Poparcie dla PO wciąż spada 12.06.08, 10:37 Coraz więcej ludzi widzi, że król jest nagi. W tym sondażu coś innego jest ważne. PO zjada przystawkę czyli PSL. PSL oprócz walki o stołki nie zajmuje sie niczym. PO zresztą także, ale oni rozdają karty. W następnych wyborach PSL podzieli los LPR i Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Poparcie dla PO wciąż spada 12.06.08, 11:05 To tragiczne, ale rzeczywiście w Polsce nie ma na kogo głosować.............. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Znam liberałow, bo kiedyś też chwilę taki byłem 12.06.08, 11:10 Na dowód tego, że wiem jacy są liberałowie przytoczę opis wydarzeń, podczas których padłem ofiarą zarazy liberalizmu. Mam z tego powodu prawo do krytykowania tej plugawej przypadłości: placebo99.blox.pl/2007/10/Mialem-sen.html Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 placebo99..to forum dla zdrowych, spadaj ćwoku!!! 12.06.08, 11:12 rtoip.ovh.org/trash/pic/niszcz_kaczyzm.jpg niszcz_kaczyzm.jpg (Obrazek JPEG, 173x227 pikseli) Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Spadające notowania powodem załamania psychicznego 12.06.08, 11:40 Szkoda, że nie można z wami dyskutować merytorycznie. Nie wiem jak pocieszyć. Może znaczki zacznijcie zbierać zamiast polityką się interesować. Będzie bardziej bezstresowo. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Spada?-niemozliwe......... 12.06.08, 11:26 Po gebie Tuska widac ze rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vitiabravo presentation1..jesteś UBeckim wrzodem... 12.06.08, 11:56 syfilitykiem,ogłupiałym i gnijącym... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1..jesteś UBeckim wrzodem... 12.06.08, 12:01 vitiabravo napisał: > syfilitykiem,ogłupiałym i gnijącym... Z wrzodem to moze mala niestrawnosc.To zlosliwy rak. Odpowiedz Link Zgłoś
mizary To juz nudne 12.06.08, 12:33 Ludzi w Polsce kompletnie porabalo z tym pisaniem duzych liter PO w kazdym slowie, ktore je zawiera i traktuje o Platformie Obywatelskiej, czy polityce. To jest juz nudne i w zlym guscie! W Wyborczej i innych portalach internetowych, a takze na ich forach, robi sie to nagminnie, lacznie z tym artykulem. POparcie, POszli, POparli, zaPOwiedzieli, zaPOmnieli, ile mozna?! To bylo smieszne i "odkrywcze" za pierwszym razem, a teraz juz tylko razi. Moja 11- letnia siostra juz sie z tego nie smieje. Az sie cisnie na usta pewne niecenzuralne slow opisujace tych wszystkich, ktorzy tak pisza.. Ludzie, wy jestescie PO......! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Rudy-ryżaty niech te łefołmy wsadzi sobie w odbyt 12.06.08, 13:06 I tam zdetonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 placebo99..dowaliłeś Fotydze,Kurskiemu.... 12.06.08, 14:11 placebo99..wybitna kur.a UBecji i pedofil ! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Poziom kultury elementu = średnia ścierwoliberałów 12.06.08, 15:10 abba.15 napisał: > placebo99..wybitna kur.a UBecji i pedofil ! Nie ma taki argumentów więc inwektywy stosuje. Społeczeństwo nie chce warcholstwa więc notowania spadają. Ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
slonce_peru żYCZę wyborcom PO POdwyżek i wzrostuPrzestepczosci 12.06.08, 14:37 jak sobie zagłosował lud tak bedzie miał. ogłupili młodzież żeby tylko PISu nie wybrac, nawet niektórzy esbeccy ksieza i nauczyciele z ZNP uprawiali propagande na uczelniach ---------- UBekistan ciagle zywy Odpowiedz Link Zgłoś
barej Poparcie dla PO wciąż spada 12.06.08, 16:13 A ja jestem za PO jak na razie!!! Zobaczymy co będzie dalej i czy spełnią obietnice wyborcze. A na Prezydenta proponuję tatusia Rydzyka,ćwoka,który jest przeciw kościołowi{co9 mi odpowiada} Niech Tatuś Rydzyk co rozpiernicza kościół w naszym kraju maq się dobrze i żyje 1000 lat!!!! Jak się cieszę,że mam takiuego Tatusia.Twój synek Mosze!! Ty wiesz,że my ciebie kochamy Cwoku! Ale i na ciebie przyjdzie czas,że bnędziesz gryzł ziemię i wąchał kwiatki od dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
barej Poparcie dla PO wciąż spada 12.06.08, 16:54 Ijeszcze jedno tatuśku! Dlaczego jesteś prostakiem,ciulem! Napisz DLACZEGO! Nie boisz się BOGA! Jesteś ciulem pękniętego kondoma! Będziesz w PIEKLE ty obesrańcu jedny.A jeszcze do tego,że żerujesz na tych biednych moherowych beretach,ty ćwoku popierniczony! Będziesz się w piekle palił ty antykościelny Belzebubie!Ty łysolku pie..ny! Pragnę aby cię smoła zalała do samego kutasa,ty ćwoku popaprany Judaszu,ty gnoju wprowadziłeś wojnę w naszym koSciele.PPALIKOT to jest to-czyli dobrał ci się do dupy ty ćwoku.ZDYCHAJ W POKOJU!! Odpowiedz Link Zgłoś