ko_menta_tors Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie... 12.10.08, 18:45 Widocznie Białorusini nie chcą takiego prezydenta za kumpla... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie... 12.10.08, 18:53 Dla braci Kaczyńskich wszyscy są Marsjanami jeśli tylko mają swoje zdanie, tak więc nie tylko Sikorski ale również Dorn, Jurek, Zalewski, Ujazdowski, Marcinkiewicz itd. Także Wałęsa, Geremek, Mazowiecki i Balcerowicz. Ziemianie w/g braci Kaczyńskich to Gosiewski, Kurski, Karski i tylko do czasu. A gościnnie Gwiazdowie i Walentynowicz. Co się z tą ziemią porobiło .... normalnie została skolonizowana przez małych braci i nazywa się Kaczyland. Ale gdzie ulokować przewielebnego antychrysta z Torunia? Na Ziemi nie - byłby to uznane za poddaństwo braciom, na Marsie nie ....sam już nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 prezydent PIS-u, ma problemy z chlaniem !!!! 12.10.08, 19:42 rydzykfizyk.wordpress.com/2008/01/14/prezydent-lech-kaczynski-i-problemy-z-alkoholem/ www.youtube.com/watch?v=TXjRvAXmBpo Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 prezydent PIS-u,wstąpi do parti sekty Rydzyka !!! 12.10.08, 19:57 silna grupa... Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Tekst godny prezydenta "profesora" 12.10.08, 20:01 Lech Kaczyński powiedział: > Wiem, że Sikorski chodzi po mieście i opowiada takie rzeczy A ja myślałem, że takie głupie teksty to tylko przedszkolaki między sobą wygłaszają. Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Re: prezydent PIS-u, ma problemy z chlaniem !!!! 12.10.08, 20:15 rydzykfizyk.wordpress.com/2008/01/14/prezydent-lech-kaczynski-i-problemy-z-alkoholem/ Uuuu, ale ochlaj... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 no toć zawsze twierdziłem, ze 12.10.08, 20:09 to agencja nieruchomości Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac czan-dra, a nie masz foty z uśmiechem? 12.10.08, 20:37 czan-dra, a nie masz foty prezydenta z tym rozbrajającym uśmiechem, jakby miał się rozpłakać, bo go zęby bolą? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .Sikorski......... 12.10.08, 20:44 wspolpracowal z agentura izraelska i brytyjska.To agent czystej wody.On musi byc w rzadzie.O tym decyduje Zachod.Dlatego byla nagonka w swiecie na PiS.Jak mozna ich agentow pozbawic pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac nie zniżajcie się do poziomu presentation1 12.10.08, 20:45 To nieodrodne dziecko Kurskiego i zniżanie się do rynsztoka, jaki sobą prezentują obaj panowie nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_1 Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw ... 12.10.08, 22:28 sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac do oko_1 12.10.08, 22:36 oko_1 napisała: > sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Mylisz się. Kiedy przekonuje się, że dana osoba prowadzi monolog z samym sobą, to nie wdaje się w dyskusję z takimi niezrównoważonymi osobnikami. Bo to jak dyskutować z patefonem. Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: do oko_1 12.10.08, 22:38 Żeby nie było, Na tym forum trafiają się również niezrównoważeni osobnicy z przeciwnego presentation1 obozu, którzy również prezentują kulturę deski klozetowej ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: do oko_1 12.10.08, 23:02 > Żeby nie było, > Na tym forum trafiają się również niezrównoważeni osobnicy z przeciwnego > presentation1 obozu, którzy również prezentują kulturę deski klozetowej ;o) Jestes pewien, ze oni sa z przeciwnego obozu, czy tez podszywaja sie, zeby bylo ze "i jedni i drudzy sa siebie warci" ? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: do oko_1 12.10.08, 23:35 > Jestes pewien, ze oni sa z przeciwnego obozu, czy tez podszywaja sie, zeby bylo > ze "i jedni i drudzy sa siebie warci" ? Głupota nie ma przynależności politycznej. Każda partia ma swoich idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .Sikorski......... 12.10.08, 20:48 odam ze za wspolprace z brytyjskim i izraelskim wywiadem przeciw Polsce bral kase. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: .Sikorski......... 12.10.08, 21:32 Witam pierwszego lizodupca komunistów na tym forum :) Hail PiS!!! Cieszmy się - podobno leszek w końcui wyr* marijkę jak trzeba ;] Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 czy przedstawiciele rządu donieśli, 12.10.08, 21:30 złożyli oficjalne zawiadomienie o nieprawidłowościach do odpowiednich organów? czy raczej potwierdzają dawno ukute powiedzenie, że "co wolno wojewodzie(...)"? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5802043,_Tymczasowy__pomnik_Jana_Pawla_II_uroczyscie_poswiecony.html ? Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Re: Duszek Fotygi 12.10.08, 21:31 rece_ktore_lecza napisała: > I Główny kierunek tych naszych propozycji w tych najbliższych > miesiącach to radykalne uproszczenie prawa gospodarczego, prawa > podatkowego i trybu poboru składek ZUS. Wprowadzenie ale wreszcie na > serio zasady jednego okienka przy zakładaniu firmy, usprawnienie > sądownictwa gospodarczego i realne skrócenie okresu sądowego > egzekwowania należności . To chyba z tej samej serii, co: - 100 mln. zł dla każdego Polaka (Generalny Elektryk), - mieszkanie dla każdego Polaka (Wożony w bagażniku limuzyny). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Pytanko 12.10.08, 22:24 Gdzie się podział wpis ręce_które_leczą? Był jeszcze jakieś 10 min. temu i znikł. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie.. 12.10.08, 21:35 to będzie w opozycji do swojego brata... ale tak bywa wśród bliźniaków jednojajowych raz jajo jest po stronie jednego, raz drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po m 12.10.08, 21:36 Prezydent ma prawo być odróżnialnym od pensjonariuszy zakładu dla schizofreników! Tylko trzeba k* z tego prawa skorzystać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: W PjSją obsyrd ganj obsyrd. 12.10.08, 21:44 taki min.slawuś Nowak,pieknoduch,ma niestety chamskie wychowanie.,czyli żadnego.! Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_pi Z zachowaniem promocji 12.10.08, 22:41 Frapujący fragment artykułu: "Na argument, że absolwenci MGIMO pracowali w MSZ także za czasów minister Anny Fotygi prezydent odpowiedział: - Pracowali ale na stanowiskach marginesowych .Wejście Fotygi do MSZ było porównywane - z zachowaniem promocji - do powierzenia Jarosławowi Kaczyśkiemu tworzenia koalicji w roku 1989." Mogę jeszcze zrozumieć literówkę w "Jarosław Kaczyśki". Natomiast chętnie dowiedziałbym się, czy Pan Prezydent Kaczyński rzeczywiście przyznaje się w wywiadzie do promowania Pani Fatygi, czy też jest to wina włączonej autokorekty w MS Word, połączonej z indolencją umysłową osoby, która powinna była przynajmniej raz przeczytać artykuł przed opublikowaniem. Dodam jeszcze, że przeczytać ze zrozumieniem. Gdyby ta osoba przypadkiem czytała te słowa, to podpowiem (bez podpowiedzi zapewne się tutaj nie obędzie), że słowo "promocji" nie jest synonimem słowa "proporcji". Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie.. 12.10.08, 22:41 Słuchałam już nie jednego wywiadu prezydenta Pl, wywiady poniżej pasa, osoba nie warta piastowania tego urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk Te nasze tradycyjne wzajemne oskarzanie sie 12.10.08, 23:33 na najwyzszych szczeblach wladzy o agenturalna dzialanosc wynika z braku elementarnej kultury politycznej, ktory wyraza sie pretensjonalnym przekonaniem naszych pajacow politycznych wyroslych z postsolidarnosciowej popkultury o wlasnej "boskiej" nieomylnosci zwyciezcow. Niedopuszczaja do siebie "mysli", ze obecnie, zupelnie nie tak jak w czasach walki z komuna, nie ma dla nas "jednej slusznej drogi". Sa rozne przekonania dotyczace naszej przyszlosci i nie ma wsrod nich ani lepszych ani gorszych. Sa te co zdobywaja sobie poparcie wsrod wyborcow i te ktore je przegrywaja. Dotychczasowe rezultaty, tych jednostronnie ukierunkowanych nie tylko nie zadawalaja nawet najbardziej przekonanych do nich kiedys zwolennikow ale stracily bardzo wiele ze swojej popularnosci w naszym spoleczenstwie. Obecny kryzys i jego skutki, ktore dopiero nastapia, na pewno tej spadajacej popularnosci, ze wzgledu na swoje amerykanski przyczyny, nie pomoze. Nasze stosunki z Rosja i Niemcami sa i beda bardzo wazna, ze wzgledu na nasza wiarygodnosc jako suwerennego panstwa, nasza wizytowka jesli juz nie na swiecie to na pewno w Europie niezaleznie czy tego chcemy czy nie. Kraj, ktory dzisiaj w Europie nie potrafi sobie ulozyc stosunkow z najblizszymi sasiadami niezaleznie od wskazywanych przyczyn jest i bedzie izolowany chociazby, ze wzgledu na szacunek jakiego wymagaja dotychczasowe wysilki wiekszosci krajow europejskich, prowadzacych ze soba w histori dlugie i krwawe wojny, by osiagnac stan obecny. Anglia, Hiszpania, Francja, Niemcy, Wlochy z tych najwiekszych wojowaly ze soba niemniej niz my z Rosja czy Niemcami. Dzisiajsza pokojowa wspolpraca nie przyszla im latwo i nie ma najmniejszych powodow, by w tym wzgledzie mialy dla nas taryfe ulgowa. Lech Kaczyński: Wiem, że Sikorski chodzi po mie.. Odpowiedz Link Zgłoś
zupi Rzetelność dziennikarska. 13.10.08, 05:15 ..."Wejście Fotygi do MSZ było porównywane - z zachowaniem promocji - do powierzenia Jarosławowi Kaczyśkiemu tworzenia koalicji w roku 1989."... Kto to pisał!? Kaczyński powiedział:..."z zachowaniem PROPORCJI", a nie promocji. Inna sprawa, że jego dykcja pozwala tylko domniemywać o czym on mówi, zrozumieć jego bełkotu na 100% nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Tak to już jest gdy zakompleksiony człowiek... 13.10.08, 07:08 owładnięty złymi emocjami, próbuje nam wmówić , że jest akurat chodząca łagodnością i żadna agresja mu nie w głowie. Fałsz i nieszczerość wyglądają z tego wywiadu na każdym kroku jak "d..pa z pokrzywy". Odpowiedz Link Zgłoś