koballt 16.11.08, 21:02 Dziwniejszego programu politycznego dawno nie oglądałem ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Tusk: nie jestem czarnoksiężnikiem 16.11.08, 21:04 Dziwię się Kraśce i Lisowej że chcieli uczestniczyć w tym reżyserowanym przez Kaczorów i Napieralskiego spektaklu. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Wywiad kiepski 16.11.08, 21:08 Wywiad kiepski. Rano wywiad z Rymanowskim w TVN był wiele lepszy. Tusk za póżno przeszedł do konkretów, stracił mnóstwo czasu na żarty. Wyciągnijcie na przyszłość wnioski z takiego wizerunku, najlepiej wywalając Nowaka. Tusk mógł się sprzedać wiele, wiele lepiej. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 *Trzeba olać skłócone PO i PiS - są inni lepsi *** 16.11.08, 21:35 Trzeba wreszcie olać tych kłótliwych ludzi z PO i PiS. Kaczyńscy i Tusk są siebie warci. Nic tylko kłamią i jątrzą. Swoimi wojnami chcą spolaryzować scenę polityczną. Nie dajmy się robić w jajco! Olejmy ich wszystkich! Ja widzę szansę w Dutkiewiczu. To skuteczny polityk i bardzo dobry manager. Nie jest uwikłany w żadne układy polityczno biznesowe w przeciwieństwie do PO i PiS. Pokażmy wreszcie wała PO-krakom, PiSiakom i czerwonym komunistom z SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 taaaak? 16.11.08, 21:51 takich jak ty jest może 1% w całym kraju, panie Ujazdowski Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Tak! pokażmy wała PO i PiSowi !!!! 16.11.08, 22:16 Takich jak ja jest coraz więcej. Myślisz, że ludzie nie widzą jak są oszukiwani przez PO i PiS ??? Ludzie już widzą, że PO nie robi nic oprócz reklamy. Ludzie widzą co warci są Kaczyńscy. Czas na nowych dynamicznych. Pokażmy wreszcie wała Tuskowi i Kaczorom! realista1000 napisała: > takich jak ty jest może 1% w całym kraju, Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal wolna droga !!!! 16.11.08, 22:18 życzę Dutkiewiczowi dobrze, ale jak na razie nie widać go zbytnio1 Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 PO i PiS mają kasę na mącenie ludziom w głowach... 16.11.08, 22:45 PO i PiS mają kasę na mącenie ludziom w głowach. W tym monopolu trudno przebić się nawet najlepszym do opinii publicznej gdy nie dysponują takimi wielkimi pieniędzmi jak POwiacy i PiSiory. Mam nadzieję, że mimo braku środków coraz więcej będziemy słyszeli o Dutkiewiczu i nowym ugrupowaniu. Pokażmy wała POwiakom, PiSiorom i czerwonym z SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 przez takich jak ty Dutkiewicz nie wyjdzie poza1% 16.11.08, 22:56 jesteś zbyt agresywny, napastliwy i ... upierdliwie monotematyczny Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Tak, Donald i PO nie wyjdą ponad 1% poparcia 16.11.08, 23:08 Tak, masz rację! Donald, PO i PiS nie wyjdą ponad 1% poparcia. Wykopki już blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 z tym co na pasku tematu napisałeś to się zgadzam 16.11.08, 23:14 z tym co w treści - już nie Odpowiedz Link Zgłoś
bagienne_dno hehehe dwóch idiotów 17.11.08, 00:02 wazelinuje sobie na forum gazety której notabene nienawidzą. Gdyby nie ona to gdzie byście pacany pisali? w kiblu na ścianach bolszewickie pomyje Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 ^^^^^^^^^^^^^^Jaro ma w doopie Polskę 17.11.08, 16:21 Żadnych kompromisów nie będzie. Króciak to nienawistnik. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Taaak, a potem pokażecie wala Polsce tak ja... 17.11.08, 00:09 Taaak, a potem pokażecie wala Polsce tak jak to właśnie robi Donek Tusku Tusk i wataha z PO. O nich wtedy pisałeś ze tez byli dynamiczni itd. itp. i co wyszło flak sflaczały. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Tak! pokażmy wała PO i PiSowi !!!! 16.11.08, 22:54 Dutkiewicz, to to samo co PiS, otoczyl sie spadem z PiSu i chce budowac IVRP, dlatego jak dla mnie juz moze sie wypchac trocinami i ustawic na pomniku. Mojego glosu na mur nie dostanie, ma to jak w banku. lewar121 napisał: > Takich jak ja jest coraz więcej. Myślisz, że ludzie nie widzą jak są oszukiwani > przez PO i PiS ??? Ludzie już widzą, że PO nie robi nic oprócz reklamy. Ludzie > widzą co warci są Kaczyńscy. Czas na nowych dynamicznych. Pokażmy wreszcie wała > Tuskowi i Kaczorom! > > Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 po co komu twój głos? 16.11.08, 22:58 głos lewaka mało warty - jesteście w mniejszości Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: po co komu twój głos? 17.11.08, 03:37 skąd wiesz? może jest nas armia, tylko dobrze zamaskowanych? BTW, a polityka PiS - kasa na stocznie, przedłużenie pomostówek i państwowa służba zdrowia - to nie jest lewactwo? Aaaa, nie, rzeczywiście, bo jeszcze kasa na świątynię opatrzności itp. Ok. I tak nie zrozumiem tej "sceny" politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Tak! pokażmy wała PO i PiSowi !!!! 16.11.08, 23:06 Sczekacze z PiS i PO się odzywają. Wiemy, wiemy, że Dutkieiwcz Wam nie na rękę cwaniaczki. Wasz czas zbliża się do końca oszuści. Czas na uczciwych fachowców. Ty akurat krzyczysz, że otoczył się ludźmi PiS. PiSiory będą krzyczeli, że otoczył się leniami z PO. A prawda jest taka, że to facet z głową na karku, który jest realistą i otacza się zarówno jednymi jak i drugimi bo wie, że bez ich głosów nic w tej chwili nie jest w stanie zrobić dla Wrocławia. Mam nadzieję, że jego ugrupowanie szybko stanie się samodzielne i przełamie hegemonię dwóch marnych partyjek PO i PiS!!! Trzymamy kciuki! gburiaifuria napisała: > Dutkiewicz, to to samo co PiS, otoczyl sie spadem z PiSu i chce budowac IVRP, > dlatego jak dla mnie juz moze sie wypchac trocinami i ustawic na pomniku. Mojeg > o > glosu na mur nie dostanie, ma to jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: realistą to ja jestem, ty - fantastą i fanaty 16.11.08, 23:20 nie jesteś żadnym realistą tylko zwykłą pierdołą Odpowiedz Link Zgłoś
bagienne_dno Teraz powinieś pocałować 17.11.08, 00:03 rydzola w niepodtarty tyłek i zaśpiewać mu pieśń dziękczynną Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Jesteś lunatykiem. Ile razy można się... 17.11.08, 01:20 Jesteś lunatykiem. Ile razy można się przegrupowywać i tworzyć nowe byty polityczne które po bardzo krótkim czasie znikają i niczym się nie różnią od siebie. Jedyny wyjątek to PiS który jest partia oryginalną z nie banalnym programem i już dosyć stabilny i okrzepły. Tacy ja Dutkiewicz i inni powinni zdecydować czego chcą i z kim jest im po drodze i wstąpić do którejś z już istniejących partii i tam realizować swoje cele. Chyba nie myślisz ze każdy polityk może co chwila zakładać 'swoja' nowo-stara partie. Trzeba budować system dwóch lub trzech stabilnych partii w Polsce a nie partyjek kanapowych które wyskakują przed wyborami i tak samo szybko po nich znikają. Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Re: *Trzeba olać skłócone PO i PiS - są inni leps 16.11.08, 22:47 Dutkiewicza nie znam, ani mnie on ziębi ani grzeje, ale masz rację: jest ekstremalnie wkurzające, że taki badziew spod znaku IV RP, IPN- u i CBA zdominował scenę polityczną. Jesteśmy dużym narodem i zasługujemy na lepszych polityków niż infantylne towarzystwo z Disneylandu: Kaczory i Donald. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 kolejny "trzęsący portkami"przed IPN-em 16.11.08, 22:59 za pazurkami brudno? Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: kolejny "trzęsący portkami"przed IPN-em 17.11.08, 03:40 Nie, to wstrząsy powymiotne. Jak się patrzy na ich "bezstronność" to organizm tak reaguje. Pokażcie teczki braci. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Tusk: nie jestem czarnoksiężnikiem 16.11.08, 21:57 haen1950 napisał: > Dziwię się Kraśce i Lisowej że chcieli uczestniczyć w tym > reżyserowanym przez Kaczorów i Napieralskiego spektaklu. > > Żenada. Gazeta.pl najwyrażniej nie zauważyła, że oglądaliśmy coś po czym w nowoczesnym profesjonalnym kraju media srodze wykpiłyby premiera, a nie serwowały jak tu sondażyk mający utwierdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
1234-5aa Tusk: nie jestem czarnoksiężnikiem 16.11.08, 21:10 Bracia Kaczyńscy to szkodnicy i pośmiewisko Europy. Niestety tak to wygląda.Natomiast Tusk musi walczyć nie tylko z kryzysem ale i z w/w szkodnikami a w wywiadzie tel. rzeczowo odpowiadał na pytania dziennikarzy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Tusk: nie jestem czarnoksiężnikiem 16.11.08, 21:19 1234-5aa napisał: > Bracia Kaczyńscy to szkodnicy i pośmiewisko Europy. Niestety tak to > wygląda.Natomiast Tusk musi walczyć nie tylko z kryzysem ale i z w/w szkodnikam > i > a w wywiadzie tel. rzeczowo odpowiadał na pytania dziennikarzy i tyle. A PIS zaraz po wygranych wyborach mieli usłany różami marsz nieposłuszeństwa, medialną nagonke w "niezależnych" GW TVN itd. Nie interesując sie wówczas polityka zastanawiałem sie że dopiero wybrali ich a już wszystko w koło krzyczało usunac ich... przecież jeszcze nawet nie mieli szansy nic zrobić. A teraz PO mówi dajcie mi jeszcze rok...???? Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Tusk: nie jestem czarnoksiężnikiem 17.11.08, 02:31 PiS nigdy nic by nie zrobio za wyjátkiem szperania w teczkach. To bolszewiki za patrzone w ducha świętego i ojca dyra. Ch...uj jem na grób. Forgotten. Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: Tusk: nie jestem czarnoksiężnikiem 17.11.08, 03:42 Może za krótko się tą polityką interesujesz. My dobrze pamiętamy posunięcia braci K. jeszcze z czasów PC. Nigdy więcej... Zapewne to było przyczyną tak wczesnych ataków mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Operacja się udała - pacjent zszedł 16.11.08, 21:12 Dla mnie jedynym działaniem rządu było robienie "pijaru", gonienie PISu i upupianie prezydenta na konto wyborów prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
blanzeflor Re: Operacja się udała - pacjent zszedł 17.11.08, 00:04 przeciez on sie sam upupia najlepiej, rzad tylko mu przyklaskuje Odpowiedz Link Zgłoś
albo-albo Re: Operacja się udała - pacjent zszedł 17.11.08, 01:53 Robic pijar to znaczy opijac. Kiedys pijak dzis pijar. Dzisaj Tusk z pijarami zalatwia dla siebie Public Relation. Nieprawdaz ? A to ci piak z tego Tuska ! Odpowiedz Link Zgłoś
solidarnosc-gerber tusk plecie kolejne głupie bajki... 16.11.08, 21:13 niszczy TVP a potem się do niej wprasza i grymasi , że dali mu tylko 12 min, hochsztapler jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh upanstwowic TVPiS 16.11.08, 21:27 A co takiego zniszczyl Tusk w TVP? Fotel, mikrofon, a moze wpisal Lis na krótka liste? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: upanstwowic TVPiS 16.11.08, 22:20 jankbh napisał: > A co takiego zniszczyl Tusk w TVP? Fotel, mikrofon, a moze wpisal > Lis na krótka liste? Dodam tylko, a może ich wszystkich wyzwał od stokrotek i ze są na jego liście? Nie, ten przywilej ma tylko prezydent wszystkich Polaków. Buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: upanstwowic TVPiS 17.11.08, 03:44 Proszę bez nadużyć. To nie jest mój prezydent! Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Rudy Lump z peło -szef Partii naćpanych Oszustów 16.11.08, 21:14 Rudy Lump z peło -szef Partii naćpanych Oszustów dalej opowiada bzdury i nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
ozero Re: Rudy Lump z peło -szef Partii naćpanych Oszus 16.11.08, 22:06 Jesteś chamem i głupcem. Jednym słowem głupim chamem. Twoje miejsce jest w oborze, więc nie zabieraj głosu gdy mądrzejsi dyskutują. Wracaj do gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Rudy Lump z peło -szef Partii naćpanych Oszus 16.11.08, 22:23 internauta2007 napisał: > Rudy Lump z peło -szef Partii naćpanych Oszustów dalej opowiada bzdury i nic > nie robi. Wymień nam co twoi kaczusie zrobili dobrego dla Polski? Ich było dwóch i żaden nie blokował i nie sabotował niczego. Jak chcesz to te zasługi tych podobnych do siebie ci wymienię sama, tylko powiedz, czekam na twoje słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Tusk: nie jestem czarnoksiężnikiem 16.11.08, 21:14 Ten wywiad to jakas kpina! Dzennikarze zamiast premiera wziac w obroty i przycisnac trudnymi pytaniami wymieniali sobie z nim usmieszki! Tego sie nie dalo ogladac. smok Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Tusk jest oszustem a nie czarnoksiężnikiem 16.11.08, 21:18 Jest tylko kwestia czasu ze beknie. Stanie sie to w ciagu najblizszych 10 lat. Powod, lawinowo rosnace zadluzenie. Potrzebny bedzie ktos taki jak Tusiek i Kaczorki by odwrocic uwage a paragrafow jest na nich bez liku. Odpowiedz Link Zgłoś
miguell Re: Tusk jest czarnoksiężnikiem 16.11.08, 21:37 jola_z_dywit_2006a napisał: > Jest tylko kwestia czasu ze beknie. lawinowo rosnace zadluzenie Stosunek długu publicznego do PKB w jakim mierzy się zadłużenie państw znacząco zmalało od objęcia rządów przez Tuska. Odsyłam do raportów NBP Po co więc zmyślasz? Czy tylko tak chciałabyś aby było? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Dluznik musi oddac to co pozyczyl + % 16.11.08, 22:11 To jakie wysokie jest PKB nie ma znaczenia, kase trzeba oddac +%, ale lepiej dla pozyczajacego placic wieczne %. Tak czy nie ? Jak sie mierzy zadluzenie to kwestia manipulacji tych od ktorych pozyczyles. Co do rapotow NBP, czyzbys twierdzil ze mgr. Skrzypek jest lepszy niz Gucio prof. Balcerowicz ? A, fe, tego sie po tobie nie spodziewalem. miguell napisał: > jola_z_dywit_2006a napisał: > > Jest tylko kwestia czasu ze beknie. lawinowo rosnace zadluzenie > > Stosunek długu publicznego do PKB w jakim mierzy się zadłużenie > państw znacząco zmalało od objęcia rządów przez Tuska. > Odsyłam do raportów NBP > > Po co więc zmyślasz? > Czy tylko tak chciałabyś aby było? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Dluznik musi oddac to co pozyczyl + % 16.11.08, 23:21 > To jakie wysokie jest PKB nie ma znaczenia, kase trzeba oddac +%, ale lepiej dl > a > pozyczajacego placic wieczne %. > Tak czy nie ? nie. bełkoczesz bez ładu i składu. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Trzeba oddać władzę mulatowi z SO, prawda Jolu? 16.11.08, 22:22 Dajcie mi władzę, a ja was urządzę (Mein Kampf) Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online [...] 16.11.08, 21:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Sztuczki Urbańskiego 16.11.08, 21:34 "Miał się zacząć o godz. 20. Nie zaczął. W tym czasie podawano jeszcze wiadomości sportowe. Potem reklamy, potem pogoda i reklamy. Dużo reklam." Urbański doszedł do wniosku, że w ten sposób - poprzez wymęczenie, wycieńczenie przedłużającym się oczekiwaniem osłabi przeciwnika. Moim zdaniem nie udało mu się, tylko się ośmieszył - cała Polska widziała bezceremonialną, lekceważącą Premiera i widzów manipulację. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 zbłaźnił się tylko tym wywiadem, Lisowa też 16.11.08, 21:35 o showmanie Kraśce nie wspomnę. Ratowali tego niekompetentnego lenia jak mogli, ale wyszło tragicznie. Formuła wywiadu ... obciach - mógł juz orędzie wygłosić Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k rzad Tuska najwiekszym zawodem wyborcow 16.11.08, 21:38 Tusk oszukal wyborcow, obiecal nam gruszki na wierzbie; oczywiscie okazalo sie,ze obiecanki cacanki wiecej na moj glos Panie Tusk i mojej rodzint nie masz Pan i PO co liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
mar_or Re: rzad Tuska najwiekszym zawodem wyborcow 16.11.08, 21:48 Pisząc takie posty, pokazujesz tylko swoją naiwność i brak znajomości podstawowych zasad w polityce. Czy dalej wierzysz, że kiedyś w przyszłości partia na którą zagłosujesz spełni wszystkie obietnice wyborcze w ciągu pierwszego roku rządzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Przecież ona nie głosowała na PO, to pewne! 16.11.08, 22:27 Ci którzy głosowali, czekają cierpliwie. Sondaże na to wskazują bez większych zmian, także te zamawiane prze propisowską Rzepę. Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: rzad Tuska najwiekszym zawodem wyborcow 17.11.08, 03:52 Powiem tak, kto głupi uwierzy we wszystkie gruszki na różnopartyjnych wierzbach. A obiecują wszyscy od prawej do lewej. PO ma w tej chwili niesamowitą przewagę - po pierwsze PiS ma kurczący się elektorat (z przyczyn biologicznych), po drugie za mało jest ludzi chcących głosować na rozsądne partie (choćby demokraci.pl), więc większość wybiera mniejsze zło - PO. Mniejsze na 100%. Piś nie ma szans - to co teraz obserwujemy w posunięciach tej partii to stan przedagonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 prowokacja? a nie wolność słowa?Cenzurować chcesz? 16.11.08, 21:47 Czasy komuny wracają? Odpowiedz Link Zgłoś
radzio5 Szczyt intelektu tuskomatoła, Cud się nie udał 16.11.08, 21:39 to trzeba pokazac swoje prostactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
st1111 Tusk: nie jestem czarnoksiężnikiem 16.11.08, 21:40 A cuda obiecywał ale faktycznie cuda to domena świętych czyli powinien użyć formułki-nie jestem czarnoksiężnikiem tylko świętym i ewentualnie mogę sprawić by święty obrazek pojawił się w oknie. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Na cuda czekają ci, co na PO nie głosowali 16.11.08, 22:29 a przy okazji ich idole pchają Tuskowi kij w szprychy! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 proszę, jaki to monster merytoryczny jest-jak Tusk 16.11.08, 21:46 nabredzi, nabredzi i ... odpłynie ... w stan nieważkości, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
acs-13 Wiemy , dobrze wiemy zes katolik z odzysku 16.11.08, 21:47 nie musisz nM SIE TLUMACZYC Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Lisowa bezczelna jak Urbanski 16.11.08, 21:54 zakonczyla ten mini-wywiad w sposob chamski i prostacki,no ale coz mozna sie spodziewac od dziwki i na dodatek pracujacej w PiSTV Odpowiedz Link Zgłoś
acs-13 Re: a co ? 17.11.08, 01:07 dzisiaj nie bylo glaskania po udach i klepania po pleckach przez sukienke z gladkim ryjem ? Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Naród żąda impeachmentu i nowych 16.11.08, 21:52 wyborów prezydenckich . Dość ośmieszania i kompromitacji naszej Ojczyzny . A ty , tusek , weź się do roboty , bo znowu te indyki cię wykolegują . Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Naród żąda impeachmentu i nowych 16.11.08, 21:58 areabis napisał: > wyborów prezydenckich . ---------------------- tu to naprawde przydal by sie czarnoksieznik !!!!!!!! Nikt nigdy nie mowil ze PO spelni zobowiazania w 11 miesiecy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Naród żąda impeachmentu i nowych 16.11.08, 22:30 Żaden nie jest czarnoksiężnikiem w tych czasach tylko gaśnica przeciwpożarowa (nie tylko w Polsce)gdzie się wali wszystko na łeb na szyje i trzeba ratować to co najważniejsze. Kryzys nie dotyczy tylko Polski, kryzysem jest obiekty cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online [...] 16.11.08, 21:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Przykry zapach atramentu 16.11.08, 21:59 I ruszyła dyżurna sfora pewnych, że im brudniej będą pisali, tym bardziej obsmarują. Nie wiedzą, że nie przekonają już nikogo, bo przekonani od początku byli przekonanymi, a niezdecydowani odsuwają się z powodu przykrego zapachu wydzieliny, której używają jako atramentu. Ale dobrze, dobrze, piszcie tak dalej prawdziwi chrześcijanie. Nie nachylajcie się jednak za bardzo nad tekstem, bo wam może wypalić oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Odsuńmy wreszcie te zły rząd od władzy 16.11.08, 22:32 Nie moj prezydent .... z PIS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal To sobie wybierz inny, Wolaku! 16.11.08, 22:33 krakus24a napisał: > nie mój rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Odsuńmy wreszcie te zły rząd od władzy 16.11.08, 23:02 krakus24a napisał: > nie mój rząd. ale moj, a ja sobie odsuniecia go nie zycze. Kaczki wylacznie w przyrodzie, w parku, w stawie, latajace po niebie, ale nigdy w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Polska upadła za PiSu? 16.11.08, 22:32 piotrek20074 napisała: > kwitła jak nigdy. Całkiem jak kaktus na mojej ręce. Szczególnie kwitły te 3 mln mieszkań! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Polska upadła za PiSu? 16.11.08, 22:35 pantanal napisał: > piotrek20074 napisała: > > > kwitła jak nigdy. > > Całkiem jak kaktus na mojej ręce. Szczególnie kwitły te 3 mln mieszkań! hahahaha to nie zasluga PiSdowa baranie piotrusiu-panie, to zasluga SLD, gdyby koniunktura zalezala od niemoty Kaczynszczyzny to dzis 40 mln Polakow byloby na garnuszku socjalu Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: Polska upadła za PiSu? 16.11.08, 23:06 pies_na_prawizne napisał: > pantanal napisał: > > > piotrek20074 napisała: > > to jest nudne bo pie...sz w koło to samo : ubi patria bene i tp > Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Polska upadła za PiSu? 16.11.08, 22:35 piotrek20074 napisała: > kwitła jak nigdy. Ty to jestes debil pisowski genetyczny , czy masz ta przypadlosc nabyta ???!! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal A co, już były wybory prezydenckie, już mamy 2011? 16.11.08, 22:30 mechaniczny.stefan napisał: > A już witał się z gąską, a tu przegrał z kaczką, hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedynymaria Tusk: nie jestem czarnoksiężnikiem 16.11.08, 22:33 ze jeszcze tv rzadzi p,urbanski to jest wina sld i po.nieda sie ogladac tv nasiaknietej nienawiscia.propaganda pisowska jaka reprezentuja dziennikarze janicki,sakiewicz,terlikowsi i z wprost i z rzeczpospolitej jest nie do zniesienja.tak zaklamanych dziennikarzy jeszcze w publicznej nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Tusk: nie jestem czarnoksiężnikiem 16.11.08, 23:11 Prawdą jest, że TVP jest wyjątkowo denna. Winę za to ponosi nie SLD, a PO. Pamiętam wyjątkowo chamskie wypowiedzi w tej sprawie Chlebowskiego, Katarasińskiej-Śledzińskiej i Gowina. Zaproponowane przez PO zmiany w mediach publicznych przekazywały te media w zarządzanie PO. W tym przypadku SLD postąpiła rozsądnie, bo co za różnica czy syfilis ( PiS ), czy dżuma (PO). Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 Donald obiecaj teraz drugie Peru ! ha ha 16.11.08, 22:36 a twoje wykształciuchy z awansu społecznego i tak bedą zachwycone !!! że taki piękny jesteś ... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 przecież to twój wódzTUSK bredził o cudach 16.11.08, 23:01 w główce ci się już POkręciło od tych kłamstewek Donka i jego wazeliniarskich mediów? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Polska pod rzadami PiSu 16.11.08, 22:41 pw2221 napisał: > a twoje wykształciuchy z awansu społecznego i tak bedą > zachwycone !!! że taki piękny jesteś ... ------------------------------ fr.youtube.com/watch?v=-zIteqAjCq8&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Donald obiecaj teraz drugie Peru ! ha ha 16.11.08, 22:50 pw2221 napisał: > a twoje wykształciuchy z awansu społecznego i tak bedą > zachwycone !!! że taki piękny jesteś ... Co Donald Tusk obiecał nie gra tu teraz roli, z Donaldem rozmawia cały świat a kaczusiow olewają vide słynny bal prezydenta w reżyserii PiS. www.dziennik.pl/wydarzenia/article266181/Stoly_podzielily_gosci_prezydenckiej_gali.html Ilu tych słynnych zachodnich polityków na bal przybyło? Żaden, ponieważ żaden z nich nie chce się identyfikować z osobami tych słynnych bliźniaków. Co to oznacza, bliźniacy są w świecie spaleni, zblamowali się sami na własną prośbę i własnymi rękoma. Co to oznacza dla Polski w wypadku ze będą rozpisane nowe wybory i przez to dojdzie PiS do władzy (przypuśćmy)? Powiem już wam zaraz nie czekając na wasza odpowiedz: była to by wielka katastrofa dla Polski, może w najgorszym przypadku upadku Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 z Donaldem rozmawia ...cały świat?Indianie też 16.11.08, 23:04 za dużo GW czytujesz dziecko i własnego zdania nie masz. Dorośnij i przemyśl te brednie, które wypisujesz, a pewnie je przenosisz blokami z łamów GW lub POlityki. Wytnij i wklej, tak? Masz wielce rozwinięty zmysł krytyczny, he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: z Donaldem rozmawia ...cały świat?Indianie te 17.11.08, 04:06 a ty ile masz lat, że pozwalasz sobie na takie słowne "wycieczki" gó...arzu? Mam nadzięję, że trochę zrozumiesz, że nie można w ten sposób dyskutować. To co kto wybiera do czytania, to już jest dowód na jego samodzielne myślenie. Akurat tak się składa, że Polityka w odróżnieniu od W. i N. zostawia zawsze margines na własną ocenę. Ot po prostu w redakcji wiedzą, że czytują ją ludzie z własnymi mózgami. We wprost i newsweek wszystko podane na tależu od a do z, wraz z "prawidłową" interpretacją - dla tych co "wszystko kupią". O innych mediach się nie wypowiem - po prostu szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś