yeyq Prezydent: BOR nie będzie mnie ochraniał w Azji 27.11.08, 17:47 Panie prezydencie ... Ratuj Pan Indie i Bombay... jedź Pan tam żeby zażegnać tą tragedię, bez BOR-u Pan sobie poradzi. A Somalijscy piraci porywają statki... Pomóż Pan światu żeby już nie porywali innych, ale Poproś Pan Somalijczyków żeby nie robili fajerwerków bo tankowce długo się wypalają i woda się zagrzeje a ryby ugotują... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kwasenbrau Chciałbym wiedzieć 27.11.08, 17:50 jakie warunki muszą zajsc aby można było rozpocząć proces usunięcia wariata z urzędu Prezydenta RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Chciałbym wiedzieć 27.11.08, 17:52 poproś Putina o rosyjski paszport jak ci się Prezydent Kaczynski nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kwasenbrau Re: Chciałbym wiedzieć 27.11.08, 18:05 Oczywiście, przecież należę do prorosyjskiego lobby Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Chciałbym wiedzieć 27.11.08, 18:08 Pełniacy obowiązki prezydenta Kłamczyński działa na szkodę Polski. Jest największym sojusznikiem Putina w naszym kraju. Pora pozbyć się obcej agentury na szczytach władzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Re: Chciałbym wiedzieć 27.11.08, 17:54 dr.kwasenbrau napisał: > jakie warunki muszą zajsc aby można było rozpocząć proces usunięcia wariata z > urzędu Prezydenta RP ? Takie okoliczności już zaistniały. Kaczyński w Gruzji słyszał głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Chcieć i prosić to sobie możesz 27.11.08, 18:12 Dowody niczym nieograniczonej głupoty Pan Prezydent raczy dawać na każdym kroku. Jest to wystarczający powód aby oskarżyć go o działanie na szkodę Polski. Dalej już bedzie z górki:) Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Ten żalosny człowieczek nie wie kim jest, i 27.11.08, 17:49 nigdy nie dorośnie do urzedu który sprawuje na nieszczęście tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Olszowiec się kiedyś chwalił 27.11.08, 17:49 Przyszło mi do głowy, dlaczego chciał do Azji Olszowca. Wiadomo, że z językami obcymi u niego średnio, a Olszowiec się kiedyś chwalił, że zna azjatycki. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda puscic kaczego szalenca bez BORu - moze polska pol 27.11.08, 17:50 ityka wroci do normalnosci - najlepiej zeby polecial zlustrowac sytuacje w Bombaju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bajkalski Prezydent: BOR nie będzie mnie ochraniał w Azji 27.11.08, 17:50 Bardzo słusznie, będzie o kilkanaście tysięcy złotych taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sunsabik Prezydent: BOR nie będzie mnie ochraniał w Azji 27.11.08, 17:53 A niech leci bez ochrony.Czym się tu martwić?Czym prędzej odstrzelą kaczora - tym lepiej dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Prezydent: BOR nie będzie mnie ochraniał w Az 27.11.08, 17:53 Cały świat zastygł w niemym przerażeniu przed gniewem Kartofla Pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Co robić nie ufam prezydentowi!? 27.11.08, 17:54 Większość Polaków mu nie ufa. Nie chcemy mieć go w swoim otoczeniu. Może bilet w jedną stronę do Azji? Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Ochrona prezydenta w Gruzji zabezpieczała tyły 27.11.08, 17:55 Czyli trzysta metrów za limuzyną prezia:)))) Żeby przypadkiem nie przeszkadzali w prowokacji Srakaaszwilego. Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Prezydent: BOR nie będzie mnie ochraniał w Azji 27.11.08, 17:56 Zwykly blazen Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 [...] 27.11.08, 17:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Prezydent: BOR nie będzie mnie ochraniał w Az 27.11.08, 18:00 Lepiej wracaj z Krzysiem do tej bryki, w której posadził was Saakaszkwili. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Tylko że jest obowiazek ochrony Prezydenta 27.11.08, 18:03 i znów przez manipulacje i kłótliwość POkrak będzie heca Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Prezydent: BOR nie będzie mnie ochraniał w Az 27.11.08, 18:46 Pomyłka. To tylko z pozycji PiSowca - przeciwnik polityczny to wróg, który czyha na życia kontrkandydata. Nie oceniaj wszystkich miarą swoich kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
iliketrains Prezydent: BOR nie będzie mnie ochraniał w Azji 27.11.08, 17:57 prezydent obraża się jak moje 3-letnie dziecko: "nie mogę zjeść ciastka, to nie będę jadł wcale!" Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchybedziewiosna prezydent ma g.... do gadania w tej sprawie... 27.11.08, 18:00 Ma obowiązek wypełniac przepisy Konstytucji, jako prezydent.. Jako Kaczynski, może zrezygnować z urzedu,i robić co mu się żywnie podoba, nie łamiąc,oczywiscie,prawa! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: prezydent ma g.... do gadania w tej sprawie.. 27.11.08, 18:50 Niemożliwe.... ODKRYŁEŚ że Wałęsa miał rację oceniając Prezydenta Kaczyńskiego??????!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Prezydent: BOR nie będzie mnie ochraniał w Azji 27.11.08, 18:00 Zadna strata. mniej wydadza na wycieczke i nie bedzie powodow, zeby Kaczynski robil nastepne cyrki z ochroniarzami. Wystarczy jeden gruzinski. Teraz bedzie mogl samodzielnie odbijac wyspy japonskie okuowane przez Ruskich od wojny. Z pilota tez powinien zrezygnowac, bo moze znowu okazac sie tchorzem i byc czlonkiem rosyjskiego lobby. Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld Lec i nie wracaj dumo Tatr!Oby twoje swiatelko swi 27.11.08, 18:00 ecilo jak najdalej. miejsce ludzich malych jest na smietniku historii. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Prezydent to urząd Państwa,nie prywatny Kaczynski 27.11.08, 18:04 Ma wykonywać to co mówią przepisy Konstytucji i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
gaassarbajter Zalosny kaczor 27.11.08, 18:01 Po co mu ochrona? Co on daje Polakom? Nic. A kosztuje sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
alto11 Prezydent: BOR nie będzie mnie ochraniał w Azji 27.11.08, 18:02 Nie posypały się pióra z kupra w Gruzji, to może w Azji polecą. No i będzie spokój. KU CHWALE OJCZYZNY Odpowiedz Link Zgłoś
alebaba17 tuskopodobni i salon z okrągłego stołu rzondzi 27.11.08, 18:02 Tusk i jego ludzie są najpiekniejsi, najładniejsi, najmondrzejsi - oni rzondzom Polskom dzisiaj. TKM. Wężykiem wężykiem panie majster Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kwasenbrau Re: tuskopodobni i salon z okrągłego stołu 27.11.08, 18:09 rzondzom Polskom ? ALe jakoś nie udało im się zarządzić abyś poznał tajniki języka polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 TKM!Prawdziwe słowa prezesa jarka!Już nawet cytują 27.11.08, 21:45 je! Co za mądry wódz Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Kiedy prezydent zrozumie że nie jest władcą? 27.11.08, 18:02 Kiedy prezydent zrozumie że nie jest władcą absolutnym? BOR podlega rządowi i koniec. A takie chojrakowanie ja teraz czy w Gruzji ("było niebezpiecznie, ale się nie bałem") to dziecinada i dowód braku szacunku dla wyborców. Z drugiej strony, decyzja o zawieszeniu Olszowca jest niemerytoryczna - to szukanie kozła ofiarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sandwich1 Re: Kiedy prezydent zrozumie że nie jest władcą? 27.11.08, 18:07 Jest merytoryczna. To standardowa procedura w postepowaniu wyjaśniajacym. Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki wnerwiony kurdupel nie rozumie że 27.11.08, 18:06 ma w tej kwestii gó... do gadania. czy ktoś temu kartoflowi mieniącemu się "prawnikiem" może objaśnić jakie jest prawo? co jeszcze te kartoflane gacie wymyślą? aż strach się bać, toż to dwa lata jeszcze będzie mogło tworzyć swoje chore idee. armagedon. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Czy brat też z ochrony BORu zrezygnuje? 27.11.08, 18:06 Grozi mu wielkie niebezpieczeństwo z powodu podobieństwa do brata. Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Proponuję juchasów z Podhala z ciupagami! 27.11.08, 18:08 I chłopaki zadziorne, ładne stroje, mało piją i dobrze leją! Odpowiedz Link Zgłoś