janbacz Polska powinna wystąpić z Rady Europy 04.12.08, 22:44 Karski i Zbonikowski są członkami podkomisji praw człowieka i na Cyprze uczestniczyli w posiedzeniu komisji praw człowieka Rady Europy, gdzie omawiane były sprawy terroryzmu i wymuszonych porwań. Widzimy że Rada Europy to tylko pretekst aby sobie pojeździć po Europie, dobrze wypić, zakąsić i zabawić się. My podatnicy, którzy to wszystko fundujemy nie mamy z tego żadnych korzyści, bo Rada Europy nie ma żadnych możliwości decyzyjnych! Odpowiedz Link Zgłoś
vendettav Re: Polska powinna wystąpić z Rady Europy 04.12.08, 22:50 jaki pretekst? było wymuszone porwanie wózka do golfa! czyli zajęcia praktyczne też były Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 polaska powinnw wypieprzyć P:iS nie tylko z Rady 04.12.08, 23:23 Europy ale z każdej instytucji odpowiadającej za wizerunek Polski w świecie i w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Polska powinna wystąpić z Rady Europy 05.12.08, 00:48 janbacz napisał: > Karski i Zbonikowski są członkami podkomisji praw człowieka i na Cyprze uczestn > iczyli w posiedzeniu komisji praw człowieka Rady Europy, gdzie omawiane były sp > rawy terroryzmu i wymuszonych porwań. > > Widzimy że Rada Europy to tylko pretekst aby sobie pojeździć po Europie, dobrze > wypić, zakąsić i zabawić się. My podatnicy, którzy to wszystko fundujemy nie m > amy z tego żadnych korzyści, bo Rada Europy nie ma żadnych możliwości decyzyjny > ch! Nie postępujmy tak, jak zwykle postępują politycy PiS-u, rzucający przy każdej okazji oskarżenia na lewo i prawo, bez dowodów. Poczekajmy na wynik śledztwa cypryjskiej policji. Jeżeli okaże się, że zrobili to, o co są posądzani, bardzo ciekawy jestem reakcji "Samego Dobra, Genialnego Stratega". Odpowiedz Link Zgłoś
tw.babcia Re: Polska powinna wystąpić z Rady Europy 05.12.08, 00:52 > Nie postępujmy tak, jak zwykle postępują politycy PiS-u, rzucający > przy każdej okazji oskarżenia na lewo i prawo, bez dowodów. > Poczekajmy na wynik śledztwa cypryjskiej policji. Jeżeli okaże się, > że zrobili to, o co są posądzani, bardzo ciekawy jestem > reakcji "Samego Dobra, Genialnego Stratega". Taa zaraz, bo jakiś portier z hotelu, gdzie siedziały takie szychy bądź co bądź by się odważył oskarażać gości bez powodu - czy tam nie na bezrobocia ?! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 04.12.08, 23:00 wy tam macie chociaż jednego normalnego w tym pisie, bo coś mi się widzi że z tym może być kłopot....... Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek Jaki poseł, taki pojazd 04.12.08, 23:01 Ale generalnie Karski zaimponował mi. Patrząc po nosie, wyglądał mi na takiego, co to kończy przy stole pełnym czystej wódy i zagrychy a'la ogórek kiszony Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 04.12.08, 23:46 a tam (pod wpływem ubawienia alkoholowego to nie takie rzeczy ludzie robią) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie wiem czy mam rację, ale bardziej wierzę 04.12.08, 23:51 właścicielom hotelu niż śmierdzącym pisuarom. Odpowiedz Link Zgłoś
trippinonahole No żesz kur.a! 04.12.08, 23:53 Niech piją, srają i na siebie pawiują. Wyją, skamlą i śpiewają. Kopulują, paradują nago, chamsko podrywają. Kradną z hotelowych łazienek ręczniki, mydło, słuchawki prysznicowe. Terroryzują miejscowych, obsługę i resztę gości. Bezczeszczą miejscowe sanktuaria, manitestują pogardę dla lokalnej tradycji. Rozwalają nie tylko wózki ale wszystko wokoło. Co tylko pijana dusza zapragnie. Warunek jest jeden - za własne a nie moje pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
jantos51 "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 05.12.08, 00:14 Czy CI dwaj Dżentelmeni byli tam o co ich posądzili, jeżeli byli to na pewno musieli sie zbłaźnić, jest mi za nich wstyd. GAMONIE! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 PiS pijusy bronią się jak klasyczni knajacy a 05.12.08, 00:30 PiS prezio jest gotów bronić ich jak niepodległości. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 05.12.08, 00:40 maureen2 napisała: > a co oni tymi wózkami robili,w ścianę wjechali ? > 10 tys.euro,to samochód średniej klasy,a nie wózek elektryczny To sobie poszukaj w internecie. Elektryczne pojazdy golfowe "golfcar- y" kosztują od kilku do kilkunastu tyś. euro. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.babcia "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 05.12.08, 00:46 Wygląd Karskiego już mówi sam za siebie, ma ten błysk w oku... Ale obaj się oczywiście nie przyznają, zgodnie z zasadą prezesa PiS, złapią cię na złodziejstwie za rękę, mów, że to nie twoja ręka... Odpowiedz Link Zgłoś
tw.babcia "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 05.12.08, 00:49 Tu mi bardzo pasuje komentarz z rysunku Mleczki: - My nie takie rzeczy ze szwagrem po pijanemu robili :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Czy ten pracownik podał jakieś dowody na swoje 05.12.08, 00:58 twierdzenia? Protokoły z policji, zdjęcia, relacje świadków itp???? Nie, nie podał. a wszystkie obszczymurki z polski mu od razu przytaknęły.... Podobnie zachowały się wiejskie głupki na RE, ale do tego się można przyzwyczaić ... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie podniecaj się tak. Dowody się znajdą, ale 05.12.08, 01:05 wtedy pisuary okrzykną że jeżeli dowody są przeciwko nim, tym gorzej dla dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Kaczor Jaroslaw docenia dzialalnosc swoich... 05.12.08, 04:35 ludzi do zadan specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
treblig Re: Czy ten pracownik podał jakieś dowody na swoj 05.12.08, 08:20 To nie pracownik wniósł oskarżenie, a kancelaria adwokacka reprezentująca hotel. Kancelaria nie pchałaby się w międzynarodowy skandal, bo gdyby sprawa była dęta, to odszkodowania by ich zrujnowały, nie mówiąc już o utracie wiarygodności, a na to prawnicy sobie pozwolić nie mogą . Dlatego myślę, że dowody mają, tym bardziej że właściwie nawet drugorzędne hotele mają już systemy monitoringu, ochronę itp. Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 05.12.08, 07:14 I tak dobrze, ze nie wyruchali portiera, bo byloby jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Alkoholowa "entelegencja"tryska z twarzy Karskiego 05.12.08, 08:17 sam wyglad tego faceta uraga wszelkim normom europejskiego parlamentarzysty....Brawo PIS! Tylko tak dalej a nastepne wybory macie "w kieszeni"! Na bank! Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Nie wierzę pisowcom 05.12.08, 09:03 Bo kłamią jak najęci. Nie znam tego wyższego, ale ten niższy ma za sobą i PRON i pzpr i czy można takiemu niepokalanemu rycerzowi IV RP- nieboszczki wierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Odpowiedz kto lepszy? 05.12.08, 09:15 Członek szeregowy kom-partii bez związków z SB( nie mowa tu o Karskim który w PZPR nie był, ale np. o b. min Skarbu Państwa PiS ) czy wieloletni więzień PRL..kablujący na swoja narzeczoną i kolegów na przesłuchaniu SB( Niesiołowski)? Lepszy agent SB z Noblem( Wałęsa) czy działacze podziemia ,który po 1989 są na marginesie i milionerami nie zostali ( wiele milionów z 10 milionowej Solidarności 1980-1981) ? Odpowiedz Link Zgłoś
omidas "Rada Europy wie o cypryjskim incydencie" 05.12.08, 11:09 PiS-aki pijaki. Zamknąć ich do paki. Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Biedne chłopaki 05.12.08, 18:34 nawet sobie bezkarnie nie mogą poszaleć. Ale dalej mają dyspensę u Głównego Wodza i Stratega Jarosława K. Jaki wódz taka armia. Odpowiedz Link Zgłoś