kosa811 tylko z rynku wtórnego, z rączki do rączki 11.12.08, 07:03 i to u zaufanego notariusza - wpierw podpisy, a liczenie kasy potem. Odpowiedz Link Zgłoś
oz-ga nowe inwestycje Radość!!!!uważajcie! 11.12.08, 20:47 uwaga! ten developer( Marczuk, Stanek) dostał zgodę na budowanie kolejnych investycji na Warszawskim Wawrze! uważajcie!nie kupujecie u złodzieji! ostrzegam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oz-ga developer Radość Sp.zo.o 15.12.08, 21:49 uwaga, uwaga! zdecydowanie nie polecam!!! firma naciąga klientów, obiecuje cuda i wszystko co klient chce usłyszeć, niestety prawda okazuje się bardzo brutalna: umowy niezgodne z prawem, zapisy niezgodne z KC! WYŁUDZANIE PIENIĘDZY OD KLIENTÓW! oszustwa! jeszcze w żadnej z inwestycji nie udało oddać mieszkań w terminie (nawet o ponad rok!)a po drodze mnóstwo nieprzyjemności lub finał: brak mieszkań i brak zwrotu pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
s-ima Re: developer Radość Sp.zo.o - pilny kontakt 18.12.08, 13:44 Witjacie, czy jest szansa na kontakt z ludzmi z tego reportazu, chcialabym sie z Wami skontaktowac, moze razem podzialamy, w grupie rażniej, odezwijcie sie. Jestem także ofiarą firmy Radość Sp. z o.o., rowniez wypowiedziano mi umowe po wplaceniu 95% wartosci mieszkania, potracono kare 10%, na pisma prawnicze niestety zaden z prezesów nie raczył odpowiadac, a jak już sie trafiła odpowiedz to nie majaca nic wspolnego z wyslanym przez prawnika pismem, pismo z UOKiKu i informacja o stosowanych przez firme Radość klauzulach niedozwolonych rowniez odbila sie echem. Po 8 miesiacach zwrocono mi pieniadze pomiejszone o kare i o odsetki!!!! Moja historia z tym deweloperem jest dosc dluga i mozna by duzo pisać o obietnicach, rozmowach, ale szukam kontaktu z osobami, ktore rowniez w taki sam sposob zostały potraktowane i stracily kase, mieszkanie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
walek1111 Re: developer Radość Sp.zo.o - pilny kontakt 28.05.09, 19:44 Witam, Ja jestem osobą z tego reportażu wpisz swojego gg lub maila to się skontaktuję Pozdrawiam Artii Odpowiedz Link Zgłoś