Dodaj do ulubionych

Nastolatek w Grecji zginął od rykoszetu

10.12.08, 13:09
No prosze - zginął od rykoszetu strzału ostrzegawczego. A juz tego policjanta
chcieli wieszac. Okazało się ze probowal on nauczyć tylko moresu gó...arza
który za nic miał porządek społeczny i okazywał brak szacunku dla
funkcjonariusza. Do tych bandytów niszczących kraj powinni strzelac bez
pardonu. A nie się z nimi cackają.
Obserwuj wątek
    • boykotka Grecji przyda się lekcja pokory 10.12.08, 13:30
      • embronks Re: Grecji przyda się lekcja pokory 10.12.08, 14:13
        tylko jakim kosztem?
        • barry.the.babtist faszyzacja Europy postępuje 10.12.08, 14:56
          Ludzie to przecież skandal co się dzieje - nieletni chuligan ....ups DEMONSTRANT
          może obrzucać prawie bezkarnie policjantów, ale broń boże żeby mu coś się stało
          bo wtedy policjant idzie do pierdla. Mniejsza z tym czy strzelał ostrzegawczo,
          czy w akcie samoobrony (30 wyrostków na 6 policjantów).

Piszę "prawie bezkarnie" bo jakie mogą być konsekwencje takich zabaw? Do
          więzienia? Zaraz lewactwo podniesie ryk, że więzienie ich jeszcze bardziej
          zepsuje. To może na roboty publiczne? To zaraz pewnie ktoś odezwie się, że to
          upokarza (!). Dostaną, więc pewnie jakiegoś kuratora i papiery o dysleksji albo
          ADHD...
          • barry.the.babtist pardon - zidiocenie Europy postępuje 10.12.08, 15:01
            za to faszyzacja dotyczy innych dziedzin życia
            • de_ent Re: pardon - zidiocenie Europy postępuje 10.12.08, 15:34
              faktycznie zidiocenie postępuje, skoro na poważnie przyjmujecie że
              piętnastolatek był zagrożeniem dla uzbrojonego policjanta i powinno sie go
              zastrzelić, a na dodatek przyda się grecji lekcja pokory, ręce opadają jak się
              czyta ludzi kompletnie nieświadomych swojego idiotyzmu, którzy uważają, o nieba,
              że mają WlASNE ZDANIE, którym muszą się podzielić z innymi, i nawet na tyle
              refleksji nie ma i rozumu żeby zauważyć że to własne zdanie to deklaracja debila
              na temat spraw o których nie ma pojęcia, pomijam już zgodność faktów prasowo
              telewizyjnych z rzeczywistoscią, a ta maleje wykładniczo w stosunku do
              odległości, zresztą do kogo ja to pisze? do trolli którzy nawet trupom z grecji
              przywalają, zeby, UWAGA, podzielić się swym mądrym zdaniem. ktoś powiedzial, daj
              idiocie mówić i już po nim, życzę wam choć tyle oleju w głowie żebyści zauważyli
              swoją małosć i pychę, i bezmierną głupotę, nie róbcie sobie tego
              • boykotka Sztuka propagandy znana mi jest nie tylko z PRL-u 10.12.08, 18:20
                bo przcież też poseł Kurski nauczał co można sprzedać ciemnemu
                ludowi......
                Ja w każdym bądź razie NIE KUPUJĘ ciemnoty. Rykoszet - jakbyś go nie
                nazwał jest tylko rykoszetem a nie strzelaniem do 15-latka.
                Kubeł zimnej wody przydałby się i tobie i tym "demostrantom" w
                Grecji.
              • andrzejto1 Re: pardon - zidiocenie Europy postępuje 10.12.08, 22:36
                de_ent napisał:

> faktycznie zidiocenie postępuje, skoro na poważnie przyjmujecie że
                > piętnastolatek był zagrożeniem dla uzbrojonego policjanta i powinno sie go
                > zastrzelić, a na dodatek przyda się grecji lekcja pokory, ręce opadają jak się
                > czyta ludzi kompletnie nieświadomych swojego idiotyzmu, którzy uważają, o nieba
                > ,
                > że mają WlASNE ZDANIE, którym muszą się podzielić z innymi, i nawet na tyle
                > refleksji nie ma i rozumu żeby zauważyć że to własne zdanie to deklaracja debil
                > a
                > na temat spraw o których nie ma pojęcia, pomijam już zgodność faktów prasowo
                > telewizyjnych z rzeczywistoscią, a ta maleje wykładniczo w stosunku do
                > odległości,

Jeśli tych 15 latków jest 30 to staniowią zagrożenie dla uzbrojonego policjanta. Aby zabić człowieka nie potrzeba broni, wystarczy rzucić kamieniem, Jak nie wierzysz, to pooglądaj sceny z kamieniowania w krajach muzułmańskich. Tak dla przykładu.

zresztą do kogo ja to pisze? do trolli którzy nawet trupom z grecji
                > przywalają, zeby, UWAGA, podzielić się swym mądrym zdaniem. ktoś powiedzial, da
                > j
                > idiocie mówić i już po nim, życzę wam choć tyle oleju w głowie żebyści zauważyl
                > i
                > swoją małosć i pychę, i bezmierną głupotę, nie róbcie sobie tego

Więc nieco zimnej wody na twoją pychę. Jakoś nie przedstawiłeś swojej wiedzy i jej żródeł. JAk również ich zgodniści z prawdą.
                Porównywanie kogoś do idiotów lub trolli wystawia świadectwo twojej kulturze osobistej i stosunkowi do innych, lub mających inne poglądy niż ty. Ale zapomniałem, jesteś pewnie jedynym spawiedliwym tego świata, i oczywiście wszystko wiesz najlepiej. Może więc poopowiadaj o wpływie zorzy polarnej na zycie seksualne pingwinów. Bo do tego się te twoje opowieści nadają. Nie masz argumentów ad rem, więc walisz ad personam. Żałosne
    • giuseppe53 Europejskie lewactwo w Grecji rewolucje robiło 10.12.08, 13:33
      - nie udało się w 1948 roku to może teraz.
      Żałuję głęboko, że rosyjsko-stalinowskie hordy nie okupowały Francji, Włoch i
      może Hiszpanii przez 50 lat. Może wtedy by im ta miłość do lewactwa przeszła.
      Przynajmniej tym, którzy by to przeżyli ;-))))
      Reszta i tak nie miała by głosu.
      • boykotka Re: Zgadzam się z Tobą w 100% 10.12.08, 13:43
        Jak powcinają trochę chleba ze słonym masłem to im to lewactwo zaraz
        przejdzie :)) W końcu to byt określa świadomość :)))
        • harce niezgadzam się z wami w 100% 10.12.08, 21:07
          siedzę w irlandii 2 lata, pałaszuje chleb ze słonym masłem i zdecydowanie nie
          jestem już lewakiem. 100% anarchizmu.

jeśli coś co mnie naprawdę wkurw... to ludzie którym się wydaje że są mądrzejsi
          od wszystkich dookoła. nie jesteś. nie jesteście. czas się z tym pogodzić.

to nie jacyś mitologiczni lewacy stają na ulicach na przeciwko policji tylko
          normalni ludzie, tacy jak wy, wasze rodzeństwo, rodzice czy dzieci. duszenie się
          od gazu łzawiącego to nie jest zabawa. kości łamane policyjnymi pałkami to nie
          jest przyjemność. ci ludzie nie walczą bez powodu ale wy wolicie oddać się
          pseudointelektualnemu onanizmowi przed monitorami w zaciszach waszych jeszcze
          bezpiecznych domów czy miejsc pracy.

zobaczymy co powiedziecie kiedy sami będziecie musieli stanąć na ulicy broniąc
          swoich podstawowych praw.
          • sverir Re: niezgadzam się z wami w 100% 10.12.08, 21:17
            > to nie jacyś mitologiczni lewacy stają na ulicach na przeciwko
            policji tylko
            > normalni ludzie, tacy jak wy

Przepraszam, ale ludzie tacy jak ja nie rzucają kamieniami w policję
            w proteście przeciw polityce rządu. Zapewniam Cię, że zdecydowana
            większość normalnych ludzi nie rzuca kamieniami w policję z
            jakiegokolwiek powodu.

> zobaczymy co powiedziecie kiedy sami będziecie musieli stanąć na
            > ulicy broniąc swoich podstawowych praw.

Nie jesteś lewakiem, a jednak do swoich podstawowych praw zaliczasz
            finansowaną przez państwo edukację. Ani anarchia, ani liberalizm. Na
            prawicowca nie wyglądasz, bo nie pisałbyś usprawiedliwienia dla
            gównażerii obrzucającej kamieniami kogokolwiek. Wybacz, ale
            wyglądasz co najmniej na przedstawiciela lewicy.
          • andrzejto1 Re: niezgadzam się z wami w 100% 10.12.08, 22:48
            harce napisał:
            >
            > to nie jacyś mitologiczni lewacy stają na ulicach na przeciwko policji tylko
            > normalni ludzie, tacy jak wy, wasze rodzeństwo, rodzice czy dzieci. duszenie si
            > ę
            > od gazu łzawiącego to nie jest zabawa. kości łamane policyjnymi pałkami to nie
            > jest przyjemność. ci ludzie nie walczą bez powodu ale wy wolicie oddać się
            > pseudointelektualnemu onanizmowi przed monitorami w zaciszach waszych jeszcze
            > bezpiecznych domów czy miejsc pracy.
            >
            > zobaczymy co powiedziecie kiedy sami będziecie musieli stanąć na ulicy broniąc
            > swoich podstawowych praw.
            Zacznijmy od pytania ile to kości zostało połamanych tymi pałkami (nota bene z gumy). Jakoś nie słychać o szpitalach pełnych rannych.
            Poza tym o jakich prawach mówisz?? O prawie do rzucania kamieniami w policję?? Dla mnie prawem podstawowym jest szacunek do cudzej własności. Jeśli niszczysz coś co nie nalezy do ciebie, to jesteś wandalem. I nie usprawiedliwiają tego żadne pobudki.
            Dlaczego nie zmierzycie się z demokracją?? Dlaczego nie przedstawicie swych pomysłów na świat na forum publicznym?? Dlazego nie staniecie do wyborów?? Tylko usiłujecie siłą narzucić swe pomysły innym? Widziałem rozmowę z Grekiem, który opowiadał, ze pokojow demonstrujący Grecy wyraznie mówili zamaskowanym bandytom, zeby trzymali się z dala od ich manifestacji. To chyba o czymś świadczy.
            Jakie są te twoje prawa podstawowe??
            o czym mówisz? Konkretnie!
          • boykotka Re: niezgadzam się z wami w 100% 10.12.08, 22:55
            harce napisał:

> zobaczymy co powiedziecie kiedy sami będziecie musieli stanąć na
            > ulicy broniąc swoich podstawowych praw.

Jeżeli o mnie chodzi to 26. czerwca 1976r byłam na ulicy Żeromskiego
            w Radomiu. Tam nauczyłam się, że swoich praw nie dochodzi się ani z
            kamieniem w ręku ani z karabinem. Bo do niczego to nie prowadzi.
    • klasa62 Nastolatek w Grecji zginął od rykoszetu 10.12.08, 13:59
      Kiedyś, gdy watacha zdziczałych wyrostków przewracała śmietniki i rozbijała szyby - to było chuligaństwo.
      Teraz to "alterglobalizm", lub "lewicowa wrażliwość społeczna"
    • robertpk Powinien dać się ukamienować.. 10.12.08, 14:33
      .. w lokalnej prasie byłaby mała wzmianka,

a 15-latek i jego koledzy dostaliby nadzór kuratora

wtedy byłoby OK ??
    • pamejudd Precz z okrucieństwem praw fizyki! 10.12.08, 14:39
      Jak napisał Lenin: "...wiadomo przecież, że są one wyłącznie pochodną zniewolenia umysłu właściwego społeczeństwom zorganizowanym wedługsystemu kapitalistycznego".
    • el_bigos ktoś kto atakuje policję musi się liczyć 10.12.08, 14:54
      ze wszystkimi konsekwencjami
    • piotrek20074 Policja powinna strzelać do ludzi 10.12.08, 14:56
      niewinny nie był.
    • de_ent Nastolatek w Grecji zginął od rykoszetu 10.12.08, 15:26
      jak możecie walić takim jadem i żółcią, chyba że Wy jak mieliście piętnaście,
      lat to byliście mądrzy i siedzieliście pod spódnicą u mamusi, ale dziś z tej
      mądrości już nic nie zostało, za to zawsze pojawia się przy okazji takich
      tragicznych wiadomości banda nekrofili-hien cmentarnych i ujada: dobrze mu
      tak. cóż Was w życiu spotkalo że tacy jesteście sfrustrowani i zawsze was
      cieszą wypadki i ból innych ludzi. na marginesie dodam że trzeba być doprawdy
      bezrefleksyjnym gó...arzem żeby tak myśleć, ale żeby jeszcze sie publicznie
      chwalić swoim zdaniem to już trzeba być kompletnym idiotą. szkoda mi waszych
      bliskich toxyczne hieny, i współpracowników, choć pewnie waszym zdaniem mają
      za swoje i dobrze im ta??
      • alexis_corner Re: Nastolatek w Grecji zginął od rykoszetu 10.12.08, 17:48
        de_ent,
        szkoda słów... To są ci sami ludzie, którzy przy okazji wypadków drogowych piszą
        o ofiarach "dobrze im tak". Ten typ tak ma. To zawistne pajace z balkonów,
        cedzące przez zaciśnięte zęby:
        pl.youtube.com/watch?v=jQJRxG8xlfc

- wredna alexis
        • art.usa Re: Nastolatek w Grecji zginął od rykoszetu 10.12.08, 19:03
          alexis_corner napisał:

Halo hanisie ku...sko dzis nie na drodze?

Swieta ida, a ty nie na zarobku.

> de_ent,
          > szkoda słów... To są ci sami ludzie, którzy przy okazji wypadków
          drogowych pisz
          > ą
          > o ofiarach "dobrze im tak". Ten typ tak ma. To zawistne pajace z
          balkonów,
          > cedzące przez zaciśnięte zęby:
          > pl.youtube.com/watch?v=jQJRxG8xlfc
          >
          >
          > - wredna alexis
          • alexis_corner Re: Nastolatek w Grecji zginął od rykoszetu 10.12.08, 21:25
            artur,
            ty szkopska mendo z ruskimi korzeniami możesz najwyżej odmówić "modlitwe foksa"
            ;))))
            pl.youtube.com/watch?v=J07B9kxpMmU

- wredna alexis
            • art.usa Re: Nastolatek w Grecji zginął od rykoszetu 11.12.08, 06:11
              alexis_corner napisała:

Ty szkopska ku..., aborcja jest morderstwem.
              Wyszły ci twe faszystowskie filmy, powtarzasz się i to juz często.
              Jak stoisz przy drodze bierz jakieś srodki przeciw ciazy,
              mi się juz parę razy zdarzyło ze kondon w uzyciu szlak trafil.

> artur,
              > ty szkopska mendo z ruskimi korzeniami możesz najwyżej
              odmówić "modlitwe foksa"
              > ;))))
              > pl.youtube.com/watch?v=J07B9kxpMmU
              >
              > - wredna alexis
        • art.usa Re: Nastolatek w Grecji zginął od rykoszetu 11.12.08, 06:20
          alexis_corner napisała:

Teraz zaciskac zeby jest za pozno.
          Aborcja jest morderstwem!
          Szwabska ku..., Złota zyla, czyli polska droga czeka.
          Won z internetu.

> de_ent,
          > szkoda słów... To są ci sami ludzie, którzy przy okazji wypadków
          drogowych pisz
          > ą
          > o ofiarach "dobrze im tak". Ten typ tak ma. To zawistne pajace z
          balkonów,
          > cedzące przez zaciśnięte zęby:
          > pl.youtube.com/watch?v=jQJRxG8xlfc
          >
          >
          > - wredna alexis
          • alexis_corner a ciebie faszolu kto pytał o zdanie? 11.12.08, 11:15
            bierz leki artek i nasłuchuj tych "głosów z oddali" :-D))))

(...)Ha, ha Alus, jeżeli mnie obrazisz, zawsze ci odpisze,
            historie o tobie, która z dala słyszę(...)

- wredna alexis
            • art.usa Re: a ciebie faszolu kto pytał o zdanie? 12.12.08, 10:12
              alexis_corner napisała:

Morderczyni dzieci, do kosciola.
              Won z internetu.

> bierz leki artek i nasłuchuj tych "głosów z oddali" :-D))))
              >
              > (...)Ha, ha Alus, jeżeli mnie obrazisz, zawsze ci odpisze,
              > historie o tobie, która z dala słyszę(...)
              >
              > - wredna alexis
      • andrzejto1 Re: Nastolatek w Grecji zginął od rykoszetu 10.12.08, 22:56
        de_ent napisał:

> jak możecie walić takim jadem i żółcią, chyba że Wy jak mieliście piętnaście,
        > lat to byliście mądrzy i siedzieliście pod spódnicą u mamusi, ale dziś z tej
        > mądrości już nic nie zostało, za to zawsze pojawia się przy okazji takich
        > tragicznych wiadomości banda nekrofili-hien cmentarnych i ujada: dobrze mu
        > tak.

Akurat gdy miałem 16 lat to wprowadzono u nas stan wojenny. Może coś z tym robiłem, może nie, to nie ma znaczenia. Ale z tego powodu, że dostałem od milicjanta pałą w plecy nie niszczyłem cudzej własności.
        A szczegónie tej prywatnej.
    • janbacz Strzały ostrzegawcze oddaje się w górę 10.12.08, 15:56
      Od czego był ten rykoszet? Od ptaka? Widocznie strzelał w kierunku chuligana tyle, że niedokładnie więc nie trafił bezpośrednio tylko rykoszetem.
      • andrzejto1 Re: Strzały ostrzegawcze oddaje się w górę 10.12.08, 23:01
        janbacz napisał:

> Od czego był ten rykoszet? Od ptaka? Widocznie strzelał w kierunku chuligana ty
        > le, że niedokładnie więc nie trafił bezpośrednio tylko rykoszetem.

Jeśli strzały nag\d głowę nie dają efektu strzela się w ziemię przed delikwentem.
        Jeszcze jakies wątpliości??
    • harce kłamstwo! 10.12.08, 16:02
      oczywiście że twierdzi tak prawnik policja, a co ma twierdzić że jego klient
      jest winny?

od kiedy wersja policji i ludzi których opłacają równa prawdzie?

wiarygodne źródła informacji:
      www.occupiedlondon.org/blog/ [ang]
      pl.indymedia.org/pl/2008/12/40287.shtml [pl]
      cia.bzzz.net/wiadomosci_z_grecji_0 [pl]
      • pamejudd Ależ oczywiście: imperialistyczny spisek! 10.12.08, 17:20
        To było oczywiste od początku, przecież lewacy nie potrzebują wiarygodnych danych...
        • harce Re: Ależ oczywiście: imperialistyczny spisek! 10.12.08, 21:14
          a jak wiarygodne są dane od obrońcy morderców oparte na badaniach ich pracodawców?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka