cleryka Re: Skąd ta pewność?pracujesz w GW? 30.12.08, 19:33 raczej kretynem,a nie wykształciuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Już była dostawa patriotów? 30.12.08, 19:36 A myślałem, że dowiązą je jak tarcza powstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kst666 Re: Normalny człowiek nie zarabia 890 zł na mies. 30.12.08, 19:48 Ewentualnie "niesamowitą natką pietruszki" - wtedy nic się nie zarabia tylko dostaje się pensję!!! Nieważne za co !!! Może być nawet za "robienie loda"... Smacznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Zmiany kadrowe w TVP: Zawłocka i Jakoniuk-Wojci... 30.12.08, 19:53 Główny destruktorze Jarosławie, co następne planujesz spieprzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
washner Re: Normalny człowiek nie zarabia 890 zł na mies. 30.12.08, 19:58 Nieuki i nieudacznicy zarabiają właśnie taka kaskę i są na takich stanowiskach jak ci w TVP. Ja powoływałem się na ludzi uczciwie pracujących. A swoja drogą to musisz być nieźle zblazowana n.n.pit-ruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
sklis trzeciorzędne political fiction... 30.12.08, 20:44 Tak tendencyjnej propagandy jak 'misja specjalna' to nawet w reżimowej TV stanu wojennego nie było. Wstyd po prostu. Dobrze, że to wreszcie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: misja specjalna to jedyny dobry program tvp 30.12.08, 20:49 misja specjalna to jedyny dobry program tvp - ale czsami uderza w PełO i dlatego należy go zlikwidować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Tak, J.Kaczyński to straszny szkodnik 30.12.08, 20:42 niesamowita.natka.pietruszki napisał: > > Bez niego bylo z 15 przy takiej koniunkturze na swiecie. > > A nie 35? Czemuś taki skromny? *********************************** Jakie to decyzje Jarosława wpłynęły na wzrost? Odpowiedz Link Zgłoś
amus00 Re: Tak, J.Kaczyński to straszny szkodnik 30.12.08, 22:42 decyzje rządu odbijają sie na wzroście gospodarczym w czasie 1-2 lat :) i to dopiero teraz widzimy że żadne decyzje Jarka nie zabezpieczyły nas przed skutkami kryzysu. Co więcej gdyby udało mu sie wtedy przeforsowac niskie stopy procentowe to mielibyśmy prawie taką sama katastrofę finansową jaką mają teraz USA. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Teraz czas odebrac Gazete Wyb Mihnikowi 31.12.08, 06:26 Czas zlodzieji sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Zmiany już dokonane i te planowane uważam za 30.12.08, 20:46 bardzo rozsądne, bo oznaczają pozbycie się funkcjonariuszy PiSu, a zarazem dziennikarskich miernot! Ważne jest, żeby w telewizji publicznej (i w radiu?) można było wreszcie krytykować PiS i prezydenta oraz ich ludzi, a nie tylko PO, by rzeczywiście wszyscy byli traktowani jednakowo: bezstronnie i ściśle merytorycznie. I trzeba powstrzymać kręcenie kolejnych głupich seriali oraz programów rozrywkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Zara, zara! 30.12.08, 20:46 Jaka wewnętrzna sprawa spóły?! Przecież formalnie bulimy musowe ryczałty na RTV! Ja zatem mam propo, aby każden bulący był udziałowcem spóły i miał z tego tytułu wybulaną dywidendę. W drodze uproszczeń powinna byc ona uwzględniana w kolejnych zobowiązaniach ryczałtowych poprzez ich pomniejszenie. Panom preziom RTV zbyt łatwo jest szastać naszymi pieniędzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: A kiedy poleci Kotecka????? 30.12.08, 20:54 kliwia-tylko napisała: > Oby jak najprędzej! ************************* bo Palikot już czeka na jej miejsce ... Odpowiedz Link Zgłoś
daabo Zmiany kadrowe w TVP: Zawłocka i Jakoniuk-Wojci... 30.12.08, 20:55 od 1.01.1008 zabrrrrraniam zonie płacic abonamentu bo płacąc przez dziesiątki lat wyszedłem na frajera,pozdrawiam opiniujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Zmiany kadrowe w TVP: Zawłocka i Jakoniuk-Woj 30.12.08, 21:01 daabo napisał: > od 1.01.1008 zabrrrrraniam zonie płacic abonamentu bo płacąc przez > dziesiątki lat wyszedłem na frajera,pozdrawiam opiniujacych. **************** jeszcze poczekaj, teraz jak PełO i Palikot zajmą się telewizją ... Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Zmiany kadrowe w TVP: Zawłocka i Jakoniuk-Woj 31.12.08, 00:20 daabo napisał: > od 1.01.1008 zabrrrrraniam zonie płacic abonamentu bo płacąc przez > dziesiątki lat wyszedłem na frajera,pozdrawiam opiniujacych. Jeśli nie wyrejestrowałeś na poczcie, to będziesz miał komornika!!! Trzeba pójść, wypełnić druczek, niczego nie tłumaczyć i DOPIERO przestać płacić. Mimo, że jestem z natury praworządny, po 50 latach płacenia abonamentu w kwietniu br tak właśnie zrobiłem. Bo się wkurzyłem - nie tyle na telewizję, co na polityków, za ich gadanie, że mimo iż abonament OBOWIĄZKOWY, to NIE ISTNIEJE prawny sposób egzekucji. I dalej, że już tylko co czwarty płaci. Więć nie szukam wymówek, że program do du py, tylko świadomie olewam OBOWIĄZEK typu podatkowego. Niech mnie pocałują. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: precz z abonamentem RTV 30.12.08, 21:20 towarzysze jak nie będzie abonamentu to mogą nie powtórzyć "Czterech pancernych..." a mże nawet i "Stawki..." ... Odpowiedz Link Zgłoś
walto51 Zmiany kadrowe... 30.12.08, 21:00 Nie wierzę by ten farfocel wprowadził dużo zmian w TVP ,może tylko kadrowe.W TVP i PR potrzebna jest deratyzacja połączona zdezynsekcją i bardzo dokładną dezynfekcją.Za dużo widać i słychać i"czuć" czarnosukienkowe szczury,wszy i karaluchy.Fałszywie(koniunktura) rozmodlone gęby typu pospieszalsko-szymallowe i ilość oraz jakość tego rodzaju programów powoduje odruch ucieczki na inny kanał, a także torsje.Panie Farfała,podejrzewam że pan jesteś za cienki do tego,a sądząc z pana poprzednich działań i wyrażanych poglądów;" czarno"widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka Farfał juz nie jest neonazistą? 30.12.08, 21:18 bo takim epitetem wobec niego poslugiwala sie GW gdy zostal v-ce w TVP.Czyli dla realizacji swoich celow GW sprzegnie sie nawet z organizacją bylych esesmanow?Wystawiajac im swiadectwo uczciwosci i certyfikat moralnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Farfał juz nie jest neonazistą? 30.12.08, 21:23 lidek_syn_ubeka napisał: > dwa lata rzadów PiS to wzrot WIG o 87%.Rok rządow PO to spadek o > 60%.Ale żeby ten spadek odrobić,to WIG musi urosnąć o 137% *************** najważniejsze że rsną słupki PełO ... Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 a kto mówi że nie jest? pis? 30.12.08, 22:00 w końcu wy go tam wpuściliście. To wasza rada go wybrała a potem odwołała pisowników siwka i pontona. A PO trzyma się od tego bagienka pisoszambooborowobrunatnej telewizorni. I bardzo dobrze sami się gnoje pogrążacie. Odpowiedz Link Zgłoś
langston ale wy daliscie mu wladze 31.12.08, 00:25 chyba nie sadzisz ze on tak sam z siebie fiknal:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ty to nic nie rozumiesz 31.12.08, 00:37 tV działa w oparciu o przepisy prawa i nie jest tak jak za kaczyńskich że prawo można sobie zmieniac jak się chce prawo to uchwalili Kaczyńscy a lechu Kaczyński uniemozliwił jego zmianę. Pisze to juz drugi raz bo widze że nie bardzo rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: ale wy daliscie mu wladze 31.12.08, 02:27 Sam sobie wzial wladze, ktora bracia Kaczynscy podali mu jak na tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Farfal przestal dla GW byc "faszysta"?:) 30.12.08, 21:22 Farfal przestal dla GW byc "faszysta"?:) ...wystarczy ze ktos uderzy w PIS, a juz dla GW i reszty michnikowszczyzny z zera awansuje na bohatera:) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Farfal przestal dla GW byc "faszysta"?:) 30.12.08, 21:26 langston napisał: > Farfal przestal dla GW byc "faszysta"?:) > ...wystarczy ze ktos uderzy w PIS, a juz dla GW i reszty > michnikowszczyzny z zera awansuje na bohatera:) ***************** towarzysze ale czy po zmianie zarządu obraz jest wyraźniejszy czy tylko tak mi się wydaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Ja typuje "Lichocka Jonna" konczy z tvp na dniach! 30.12.08, 21:32 Ta pani na bank konczy. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
langston rzadza Lisowie to bez UDeckiego korzenia ani rusz 30.12.08, 22:45 rzadza Lisowie to bez UDeckiego korzenia ani rusz Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Lichocka powinna robic to do czego ma zdolności 30.12.08, 23:16 np. sprzątać, coś upichcić itd Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Zmiany kadrowe w TVP: Zawłocka i Jakoniuk-Wojci... 30.12.08, 21:48 uderzono w informację,bo gdyby zaczęli od zwalniania kabareciarzy to byłby dopiero kabaret Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.kombatant Re: Zmiany kadrowe w TVP: Zawłocka i Jakoniuk-Woj 30.12.08, 22:06 Na przykładzie pana Farfała widzę, jak należy robić karierę w Polsce. 1. wykształcenie żadne, 2. osiągnięcia żadne (pomijam działalność w Młodzieży Wszechpolskiej i neofaszystowskie teksty), 3. właściwa przynależność partyjna, 4. wsparcie koalicyjne, 5. późniejsza opozycja, 6. wsparcie póżniejszej opozycji przez obecną koalicję będącą w opozycji do poprzedniej koalicji (chociaż wszystkim chodzi o jedno: o kasę, więc różnicy w poglądach nie ma). Rzygać mi się chce, gdy na was patrzę i widzę, co robicie w moim kraju. Mam nadzieję, że do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
gladys59 Zmiany kadrowe w TVP: Zawłocka i Jakoniuk-Wojci... 30.12.08, 22:17 A mnie to dynda kto koga jak i gdzie. Na kablówce mam 60 programów i wcale nie muszę oglądać telewizji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.kombatant Re: Zmiany kadrowe w TVP: Zawłocka i Jakoniuk-Woj 30.12.08, 22:24 Masz kablówkę, masz też obowiązek płacenia abonamentu TVP. Nie wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Zwolnienia Polakow 30.12.08, 22:32 z TVP,czekac na bombardowania pejsatych z tegoz ekranu w POLAKOW Odpowiedz Link Zgłoś
langston Teraz TVP zacznie pewnie na nas pluc jak TVN, GW e 30.12.08, 22:49 Teraz TVP zacznie pewnie na nas pluc jak TVN, GW etc. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pewno odpowiedzą Pisdzielcom pięknym za nadobne 30.12.08, 23:08 -wielki strateg - Kaczyński wywinął sobie piekny numer ;-) - Porozumienia sierpniowe podpisywał Jarosław Kaczynski- był przebrany za długopis który trzymał w ręce Wałesa. Odpowiedz Link Zgłoś
langston ja nie pisze o PIS, PO, LPR tylko o Polsce!!!!!!!! 30.12.08, 23:18 ja nie pisze o PIS, PO, LPR tylko o Polsce!!!!!!!! kumasz cos z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chyba nie kumam 30.12.08, 23:32 to jak Kaczyński wprowadzał Farfała do TV to nie była Polska? a co to było Wolska? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Ty myslisz ze farfal tak sam z siebie?:) 31.12.08, 00:19 i co TVP plula na Polske? teraz bedzie pluc bo mocowawca Farfal zostali ci sami ludzie ktorzy pluja w TVN GW etc. Ty myslisz ze Farfal tak sam z siebie wyskoczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie tyle sam z siebie 31.12.08, 00:38 ile z ustawy którą mu napisał Kaczyński zrozum moherku że teraz działamy nie w oparciu o zachcianki Kaczyńskich tylko o przepisy prawa Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.i.szmulek.666 Re: Teraz TVP zacznie pewnie na nas pluc jak TVN, 30.12.08, 23:10 langston napisał: > Teraz TVP zacznie pewnie na nas pluc jak TVN, GW etc. -------------- mow o sobie a nie "na nas" weszgnido Odpowiedz Link Zgłoś
langston prymusUrbanowy-Walter zalozyciel TVN kocha Polske? 30.12.08, 23:19 prymusUrbanowy-Walter zalozyciel TVN kocha Polske? chyba ze Urban tez kocha?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec najbardziej Polskę to kochaja Wszechpolacy 30.12.08, 23:25 docenił to Jarosław Kaczyński wprowadzając Wszachpolaków do TV Odpowiedz Link Zgłoś
langston a UDecja -pardon PO zrobila z nich szefow TVP 30.12.08, 23:49 a UDecja (UB i ich agenci) -pardon PO zrobila z nich szefow TVP Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: a UDecja -pardon PO zrobila z nich szefow TVP 30.12.08, 23:56 Co jest z waszą percepcją rzeczywistości nie tak w tym PiS-ie? :D Stołki podarował im PiS, teraz chciał je im wyrwać i się przejechał, bo przystawki postanowiły się odgryźć. Tak trudno to pojąć? :D Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: a UDecja -pardon PO zrobila z nich szefow TVP 30.12.08, 23:58 stolki podarowal im PIS ale wladze dala im PO tzn ci ktorzy rzadza dzieki PO tzn UBecja i ich agenci. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec największy Żydoubek to Olszewski 31.12.08, 00:06 ten przydupas Kaczyńskiego z pałacu - najbardziej nieudolny premier po Kaczyńskim - ale nie rozumiem czemu chcesz go wepchnąc do PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to kaczyński jest z Udecji?????? 31.12.08, 00:00 pierwsze słysze - dla mnie to pajac ale skoro uważasz że jest Ubekiem to nie będe się spierać - pewno wiesz lepiej Jak widze masz dosyć krótka pamięć to ci przypomnę: Farfała i tego drugiego wprowadził do TVPis Kaczyński Jarosław (ksywka premier) a kaczyński Lech (ten zwany prezydentem) całkiem niedawno zawetował ustawę PO która chciała zmienić ten stan. O ile dobrze pamietam piałeś wtedy z zachwytu nad geniuszem Kaczyńskiego - to teraz płacz ;-) Oczywiście teraz byś chciał aby Po złamała ustawe uchwalona przez Pis i odwołała zarząd TV ale PO w przeciwieństwie do Pisu szanuje prawo Odpowiedz Link Zgłoś
langston co innego "wprowadzic" co innego dac wladze!!!!!! 31.12.08, 00:26 chyba nie sadzisz ze Farfal tak sam z siebie fiknal?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to tylko semantyka 31.12.08, 00:48 bycie w zarządzie daje władze co zresztą Farfał umiejętnie wykorzystał Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: a UDecja -pardon PO zrobila z nich szefow TVP 31.12.08, 02:29 > a UDecja (UB i ich agenci) -pardon PO zrobila z nich szefow TVP Nie klam. Szefow zrobil z nich PiS, oddajac im w swojej naiwnosci wladze nad TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec narazie zwalniją Wolaków 30.12.08, 23:07 zwalniający jest Polakiem nawet Wszechpolakiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
langston WszechPolak tak sie michnikowszczyznie spodobal?:) 30.12.08, 23:20 WszechPolak tak sie michnikowszczyznie spodobal?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a czy ja mówie że mi się podoba? 30.12.08, 23:23 to Pis wprowadził Farfała na salony - Leppera zresztą też i jakoś nie miałes nic przeciwko temu. Ja obserwuje z przyjemnościa jak Farfał wycina Pisowskie chwasty z TV i wyobrażam sobie wściekłośc wielkiego strategoa kaczyńskiego i wprawia mnie to w znakomity humor ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: a czy ja mówie że mi się podoba? 30.12.08, 23:42 wiesz...nie mam na mysli tego czy Farfal podoba ci sie jako mezczyzna tylko jego dzialania:) a LPR i Samoobrone w tym Leppera PIS wyslal w niebyt..tylko ze UBecja na to nie pozwolila POraz kolejny. Jakos zawsze michnikowszczyzna plula na Leppera-a jak Kaczor chcial go wykonczyc to wziela go w obrone:) czy to dla ciebie za trudne do pojecia? Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.i.szmulek.666 Re: a czy ja mówie że mi się podoba? 30.12.08, 23:53 GW nikogo nie brala w obrone tylko pisala w jak nieprawy i perfidny sposob PiSSS chcialo pozbyc sie pierwszej przystawki, i czy to Lepcio, diabel i Urban, prawo ma stanowic prawo a psim obowiazkiem dziennikarzy jest pokazywanie tego gdzie prawo jest "gwalcone" i lamane, panial??? watpie!!!kaczy leb sluzy tylko od parady:) Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: a czy ja mówie że mi się podoba? 30.12.08, 23:59 hahahahahaha ...jakby sam oberautorytet przemowil:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Kaczyńskich to chyba już nawet Rydzyk nie lubi 31.12.08, 00:11 a wybory do europarlamentu tuż tuż ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
langston ty sie w wyborach kierujesz "miloscia" 31.12.08, 00:24 no coz taka madrosc etapu-michnikowszczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chyba nie miłością 31.12.08, 00:47 nienawiść daje mi większa frajdę - ja nie musze być poprawny politycznie Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: a czy ja mówie że mi się podoba? 30.12.08, 23:53 wiesz co? uroda Farfała to już jego problem i chyba tez twój, Jeżeli by Pis wysłał LPR w niebyt to by teraz nie było Farfała w TV, najwyraźniej Kaczyńskiemu Farfał wraz z całym swoim bagażem Wszechpolaka nie przeszkadzał skoro trzymał go w TVPis, zresztą skoro nawet komunistyczna przeszłośc Karskiego czy sądownicza przeszłośc Kryżego nie przeszkadzała Kaczyńskiemu to co tam taki Wszechpolak Kaczyński chciał wykończyć Leppera? Hm... to dosyć ryzykowna teza to podobnie jak mój pies - też mógłby cię wykończyć przez zalizanie na smierć. Jak się chce kogos wykańczać to nie mianuje się go wicepremierm i nie napycha stanowiskami i nie montuje potem dętych prowokacji. Owszem Kaczyńskiemu udało się zjeść elektorat Samoobronie ale czy to taka wielka zasługa? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: a czy ja mówie że mi się podoba? 31.12.08, 00:00 Bzdura. Gdyby nie UBeckie wtyczki Samoobrony Lepper bylby dzis za kratkami. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe ubeckie wtyczki Samoobrony;-))))) 31.12.08, 00:04 a czemu nie wróżka lub jakiś Harry Potter? widze że z żalu za TVPis już ci się wszystko miesza i dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: hehehe ubeckie wtyczki Samoobrony;-))))) 31.12.08, 00:20 Chlopie! Samoobrona to jedna wielka UBecja nie wiedziales o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe Pis pełen ubeckich wtyczek ;-)))) 31.12.08, 00:43 i te wtyczki tylko donosiły Lepperowi - dosyć ciekawa to hipoteza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: hehehe ubeckie wtyczki Samoobrony;-))))) 31.12.08, 02:31 > Samoobrona to jedna wielka UBecja nie wiedziales o tym? Nie dziwota, ze Jaroslaw tak sie z nimi dobrze dogadal... Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: a czy ja mówie że mi się podoba? 30.12.08, 23:54 To kwestia metod jakimi Kaczusia chciała wykończyć Leppera :D Nie powiesz mi, że moralnie usprawiedliwione jest (a przecież PiS to taka moralna partia)zwalczanie bandytyzmu bandytyzmem co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: a czy ja mówie że mi się podoba? 31.12.08, 00:02 nie rozsimieszaj mnie z ta obrona praworzadnosci przez GW:)) ona nawet z grzechu sie poczela:) www.remuszko.pl/ pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5%82aw_Remuszko Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może TVPis zacznie mówić o kaczyńskich? 31.12.08, 00:08 np skąd się wzięła fortuna Pisu?jakie były przekręty w PC, co Kaczyński miał wspólnego z FOZZem - nie mogę sie doczekac ;-) ty pewno też ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a może coś nowego się znajdzie? 31.12.08, 00:44 inaczej byś tak nie krzyczał ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: a czy ja mówie że mi się podoba? 31.12.08, 00:02 pewno że nie powiem bandyckie metody zostawiam kaczyńskim - zresztą naród juz się na nich poznał Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: a czy ja mówie że mi się podoba? 31.12.08, 00:23 bandyckie metody to byly za czasow rzadow twoich idoli i ich spadkobiercow: Wolinskiej, Stefana Michnika,Salomona Morela, Bermana, Kiszczaka, Urbana i ich dzisiejszych spadkobiercow. nie tak dawno zabito GENERALA Policji i co? nic nie mowic o Olewniku etc, etc Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec masz na myśli Pis? 31.12.08, 00:46 to nie sa moi idole , a nie wymieniłeś jeszcze wszystkich idoli jarosława kaczyńskiego - dopisz sędziów Kryżych Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryk Heil Farfau! 30.12.08, 23:03 synek, wasik zapusc... do twarzy ci bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dobrze idzie, Farfał wprawnie wycina chwasty 30.12.08, 23:04 inną sprawą jest jakoś nastepców, ale fakt że Pisdzielce są wycinani dobrze wróży Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.i.szmulek.666 Re: dobrze idzie, Farfał wprawnie wycina chwasty 30.12.08, 23:08 TVP przeszło w ręce człowieka, który swego czasu znany był z tego, że chętnie wyciągał rękę w geście zamawiania piwa, a wobec Żydów dopuszczał represje, jako całkowicie uzasadnione. Decyzja sądu rejestrowego oddała władze w ręce sił politycznych, które są marginesem, odbierając władzę innym siłom politycznym, które wkrótce marginesem się staną.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: dobrze idzie, Farfał wprawnie wycina chwasty 30.12.08, 23:12 cała ta zmiana ekipy odbyła się zgodnie z ustawą którą wprowadził PIs, powiem więcej, Lech Kaczyński uniemożliwił PO wprowadzenie jakichkolwiek zmian wetując nową ustawę medialną. Teraz Pis niech sobie wypije swoje piwo - bo najbardziej przyjazną mu tV zostaje TRWAM (a to pewno tez nie za darmo) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 ja tam na polityce się nie znam 30.12.08, 23:27 i nie chcę wiedzieć co oni będą sobie tam golić, w tej szklanej skrzynce. nawet gdyby pokazywali Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co najbardziej przeraża Pisdzielców 31.12.08, 00:16 myślę że Farfał nie jest specjalnie finezyjnym graczem i dla tego spodziewam się teraz w TVP(is) serii programów demaskatorskich poświęconych kulisom powstanie Pisu, działalności biznesowej Kaczyńskich, może coś o FOZZie , Telegrafie itd a wybory do europarlamentu tuz tuz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr To obaj Kaczyńscy otworzyli drzwi skinheadom 31.12.08, 00:29 A teraz wygolone Pistawki odbiły się czkawką swoim skretyniałym skatolałym bezmyślnym promotorom. Odpowiedz Link Zgłoś