anakonda22 ////// 19.01.09, 13:14 ...A JA W TYM WSZYSTKIM WIDZĘ UBABRANE ŁAPY MAFII PiS-BOLSZEWIEJ... Odpowiedz Link Zgłoś
bpos do leszkas 19.01.09, 13:51 Ludzie procesują sie dziesięcioleciami o 30 cm miedzy i sądy cierpliwie, zgodnie z procedurami powołują biegłych, by ci stwierdzili kto komu zaorał jedna skibę za duzo. Ich opinie są podważane, wiec powołują nowych biegłych, przeszukiwane są zasoby geodezyjne. Jako strony powoływane są instytucje państwowe i liczni swiadkowie. I tak po dwadziecia lat za pieniądze podatników. Wiem, bo z urzędu muszę uczestniczyć w tych rozprawach. Zabiera to mój czas i czas ludzi, którzy musza przygotowywac mi materiały do kolejnych rozpraw. I żaden leszek przeciw temu nie protestuje, choc wartość sporu nijak ma się do kosztów poniesionych nawet opłaty pocztowe przez te lata. A tu mamy juz kilku denatów, nie wiadomo czy to ostatni, i ty uważasz ,że sprawę trzeba zamknąć. Ciekawe, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: do leszkas 19.01.09, 15:04 Sprawę Olewnika tak. Sprawę samobójstw niekoniecznie. Wyjaśnić i jak nie ma winnych do archiwum. Sam piszesz, że przewlekłość to zmora naszych Sądów. Adwokatów i prokuratorów również. Po latach często nie wiadomo już o co chodzi, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 jeszcze inna śmierć 19.01.09, 13:25 przypomniała mi się jeszcze inna "dziwna" śmierć - Blidy. B. Blida zamieszana w wielką aferę miała znajomosci i mogła spokojnie się wymigać z pudła. Wybrała śmierć... Kogo kryła? Odpowiedz Link Zgłoś
the.witcher dajcie juz spokój z tragedią tej rodziny! 19.01.09, 13:34 ja już czuję do nich odrazę, rozumiem ich ból, ale nie mam ochoty co kilka tygodni oglądać ich w mediach i słuchac tego samego. jest pwnie wiele poodbnych tragedii albo i większych ale nikt nie tłucze tego jak evergreen'u. mam już dość olewników i ich spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-on Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 13:44 Ilu musi się powiesić aby zamknąć sprawę z powodu braku świadków ??? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 15:06 Jesteś za fabrykowaniem dowodów? Za fałszywymi świadkami? Nie ma świadków to nie ma. Nie ma dowodów to również ich nie ma. Jak się znajdą to będą, ale nie ma. NIE MA. Koniec. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 15:09 leszekes napisał: > Jesteś za fabrykowaniem dowodów? Za fałszywymi świadkami? A kto tu pisze o fabrykowaniu dowodów? Stonuj trochę. Albo kto pisze o fałszywych świadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 15:13 A są jacyś świadkowie? Są tylko przypuszczenia nie poparte żadnymi dowodami. To za mało. Dużo za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Ziobro wróóóóóóóć do MSprawiedliwości, Zostan w PL 19.01.09, 14:06 Tylko Ziobro na przekrętasów i prostytutki polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Ziobro wróóóóóóóć do MSprawiedliwości, Zostan 19.01.09, 15:07 slavik222 napisał: > Tylko Ziobro na przekrętasów i prostytutki polityczne Mieszkań mu nie starczy... :)) Niech już lepiej znika... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Ziobro wróóóóóóóć do MSprawiedliwości, Zostan 19.01.09, 15:11 leszekes napisał: > slavik222 napisał: > > > Tylko Ziobro na przekrętasów i prostytutki polityczne > > Mieszkań mu nie starczy... :)) Niech już lepiej znika... Używaj argumentów w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes A co ma Ziober do tej sprawy? 19.01.09, 15:16 Facet w Polsce jest skompromitowany. Po co te pohukiwania starej baby, że ma wrócić? Gdzie? Kto go chce? Jakiś nawiedzony moher? Może. Ten człowiek swoimi wypowiedziami pokazał, że nie nadaje się na żadne eksponowane stanowiska. W EU również. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 ew: leszekes 19.01.09, 14:58 leszekes napisał: > Mam już dość tej kobiety w mediach. To osoba prywatna. Niech sobie > pieprzy trzy po trzy w zaciszu domowym. Po co robić z niej na siłę > "gwiazdę"? Stul pysk, czerwona gnido! Z pewnoscia wylbys z innej nuty gdyby w twej rodzinie kogos zamordowano. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: ew: leszekes 19.01.09, 15:11 Nooo... grzeczny to ty nie jesteś, osiołku. W mojej rodzinie też jest osoba, wobec której popełniono przestępstwo. Sprawcy zostali odnalezieni i ukarani. Może nie tak jak byśmy chcieli, ale zostali osadzeni i przez pewien czas nikogo nie skrzywdzą. Nie szukaliśmy jednak na siłę ich mocodawców. I to różni nas od rodziny O. właśnie. wet3 napisał: > leszekes napisał: > > > Mam już dość tej kobiety w mediach. To osoba prywatna. Niech sobie > > pieprzy trzy po trzy w zaciszu domowym. Po co robić z niej na siłę > > "gwiazdę"? > > Stul pysk, czerwona gnido! Z pewnoscia wylbys z innej nuty gdyby w > twej rodzinie kogos zamordowano. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: ew: leszekes 19.01.09, 15:16 leszekes napisał: > Nooo... grzeczny to ty nie jesteś, osiołku. W mojej rodzinie też jest > osoba, wobec której popełniono przestępstwo. Sprawcy zostali > odnalezieni i ukarani. Może nie tak jak byśmy chcieli, ale zostali > osadzeni i przez pewien czas nikogo nie skrzywdzą. Nie szukaliśmy > jednak na siłę ich mocodawców. I to różni nas od rodziny O. właśnie Na potrzeby tego postu napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: ew: leszekes 19.01.09, 15:21 Może rzeczywiście o tym pisać nie powinienem. To nasza prywatna sprawa... Sorka... Jednak chcę się odróżniać od tych medialnych "gwiazd" jakimi starają się być O. Odpowiedz Link Zgłoś
gajerek3 Re: ew: leszekes 19.01.09, 20:10 wet3 napisał: > leszekes napisał: > > > Mam już dość tej kobiety w mediach. To osoba prywatna. Niech sobie > > pieprzy trzy po trzy w zaciszu domowym. Po co robić z niej na siłę > > "gwiazdę"? > > Stul pysk, czerwona gnido! Z pewnoscia wylbys z innej nuty gdyby w > twej rodzinie kogos zamordowano. Re: Siła twoich argumentów powala!!! A tak a'propos, a ty gnido jaki masz kolor; czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: gajerel3 20.01.09, 03:08 gajerek3 napisał: > wet3 napisał: > > > leszekes napisał: > > > > > Mam już dość tej kobiety w mediach. To osoba prywatna. Niech sobie > > > pieprzy trzy po trzy w zaciszu domowym. Po co robić z niej na siłę > > > "gwiazdę"? > > > > Stul pysk, czerwona gnido! Z pewnoscia wylbys z innej nuty gdyby w > > twej rodzinie kogos zamordowano. > > Re: Siła twoich argumentów powala!!! A tak a'propos, a ty gnido jaki masz kolor > ; > czarny? Tak samo twoja wypowiedz powala, gnojku skonczony. W czyim imieniu przemawiasz, kanalio - komuchow czy zbirow z ktorejs tam mafii???! Ile za to dostajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jegery3 Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 15:42 nie jeden się powiesił,dlaczego nie wyjaśnią dlaczego porwali,czyżby tylko dla okupu Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Re: Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 16:03 A po co się porywa ludzi? Dla pieniędzy. Naprawdę tego nie wiedziałeś? jegery3 napisał: > nie jeden się powiesił,dlaczego nie wyjaśnią dlaczego porwali,czyżby tylko dla > okupu Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Danuta Olewnik: Ta śmierć to nie przypadek 19.01.09, 18:29 Nie kapuje tego kto kogo szuka,jeżeli Olewnikowie chcą sprawiedliwości to niech zmienią prawnika(media),bo jedynie to one biją na tym kokosy.A i świeża adwokacka krew by się im przydała.I pamiętać trzeba że stajecie przed Wysokim Sądem (gdzie ścierają się dowody prokuratury z dowodami adwokatury)a nie Wysoką Sprawiedliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jan-ru 20.01.09, 03:11 jan-ru napisał: > Nie kapuje tego kto kogo szuka,jeżeli Olewnikowie chcą sprawiedliwości to > niech zmienią prawnika(media),bo jedynie to one biją na tym kokosy.A i świeża > adwokacka krew by się im przydała.I pamiętać trzeba że stajecie przed Wysokim > Sądem (gdzie ścierają się dowody prokuratury z dowodami adwokatury) a nie > Wysoką Sprawiedliwością. Mozna tylko domyslac sie, ze dopoki istnieje PRL-is Olewnikowie sprawiedliwosci nie doczekaja sie. Tu chodzi o grubsze, czerwone ryby majace powiazania z polswiatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: jan-ru 20.01.09, 06:34 wet3 napisał: > Mozna tylko domyslac sie, ze dopoki istnieje PRL-is Olewnikowie > sprawiedliwosci nie doczekaja sie. Tu chodzi o grubsze, czerwone > ryby majace powiazania z polswiatkiem. Co to znaczy "PRL-is"? Moim zdaniem jedna z dróg to reforma wymiaru sprawiedliwości. Tylko kto to zrobi, jak tak wygodniej? Odpowiedz Link Zgłoś