bydlo_prof_wb Najwyższa pora wysłać też na zieloną łączkę... 26.01.09, 19:46 człowieka o chytrym nazwisku, naczelnego manipulatora TVP. No i czas skończyć te absurdalne angaże z klauzulami dotyczącymi niebotycznych odpraw. Mam też wrażenie że Farfał zaczyna się GW podobać. Mnie też... Mój postulat: Więcej prawdy, więcej takich filmów... www.youtube.com/watch?v=aggDGlusAEY&NR=1 www.youtube.com/watch?v=qjXKzkPBAB0&feature=related __________ U nas polityka [...] polega na tym, jakby tu najkorzystniej zdradzić własny naród i sprzedać własne państwo. Najkorzystniej, tzn. również w aureoli żarliwego patriotyzmu, która ma olśnić, a właściwie oślepić wyborców. [...] Miejsce wpływowych mężów stanu z Samoobrony zajął poseł Palikot, który próbuje udowodnić że w chamstwie nikt mu nie dorówna. Udało mu się przelicytować nawet pana marszałka S. Niesiołowskiego człowieka o zszarpanych nerwach który odgrywa rolę chłopaka do pyskowania. [S. Michalkiewicz] Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Najwyższa pora wysłać też na zieloną łączkę. 26.01.09, 20:12 Piszesz o Janku Pospieszalskim, ale dlaczego jego nazwisko kojarzy Ci się z czymś chytrym nie rozumiem.... Jego manipulacje w swojej prostocie nie odbiegają od tych, których światkami jesteśmy na codzien na antenie RM. Odpowiedz Link Zgłoś
socca ___Pati ze Zbigniewem w Euro Parlamencie?___ 26.01.09, 19:50 No i kaska dalej będzie lecieć? Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode jeszcze Gargaś 26.01.09, 19:55 Czas tera na Gargasiową misjonarkę specjalną Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 19:58 to straszne (i co teraz będzie ?) Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Farfał przeniósł Kotecką na urlop macieryński 26.01.09, 20:05 Trzeba aby za odprawę zrobić sobie potomka z Ziobrą. Prawie 9 miesięcy i trzy miesiące macierzyńskiego. Na dzieciatej pani domu nie można będzie wieszać psów a LPR będzie misiał wzorową matkę przywrócić do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
pikorab Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 20:16 Wiele dam z najwyższych sfer zajmowało się sprawami sekretnymi, rzadko bezinteresownie. Aliści, czy nas obchodzą brudy z kulis politycznej alchemii ? Żądza władzy, seks, pieniądze-nihil novi sub sole! <pikorab> Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 brawo, a czuma poluje na uklad.... 26.01.09, 20:20 ... co temat zastepczy dla gwartej ? he,he,he, paru glupkow i na to sie nabierze... Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda prezio wolakow wezmie ja do swoich orlow do kancel 26.01.09, 20:22 arii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edmoond Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 20:23 No to teraz Zbysio Zioberek będzie miał na czas uprane i ugotowane. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 20:28 A najśmieszniejsze jest to że "poprawnych politycznie" posunięć dokonuje ktoś posądzany o sympatie faszystowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 W nagrodę -Farfał na salony... 26.01.09, 20:31 Nowy prezes może liczyć na neutralność liberalnych publicystów – on, były wszechpolak i, jak o nim pisano, neonazista. Dlaczego? No jak to dlaczego. Bo przegonił z telewizji strasznych pisowskich komisarzy na czele z czyhającą na polską demokrację Patrycją „Pati” Kotecką. Jeszcze trochę i Farfał zostanie ulubieńcem salonu i „GW”, a niecna przeszłość pójdzie w niepamięć, wybaczona wspaniałomyślnie. Trochę drażni fakt przynależności prezesa do SLD. Skoro jednak SLD jest na salonach to także Farfał się tam znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a czemu Go nie chwalić jak czyni słusznie? 26.01.09, 20:39 ostatecznie nasza noblistka pani Szymborska też kiedyś napisała wierszyk chwalący Stalina i co to zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 20:41 Głos rozsądku przemówił... Witaj Paki..;D Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 20:43 witaj Nigdy nie przypuszczałem że polubię jakiegoś Wszechpolaka Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 20:47 Może dostał takie zadanie do wypełnienia w ramach pokuty. Kto wie? Łaska ojca ciepłolubnego pstrym maybachem jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 20:50 hehehehe wg mnie taki Farafał świetnie się sprawdzi jako facet od brudnej roboty a najśmiesznejsze jest to że wyszystko zawdzięcza Kaczyńskim - bo Lech wetując ustawę medialną zwolnił Po od odpowiedzialności ;-) Inna sprawa - kogo na miejsce pisdzielców pozatrudnia - ale to mnie mało martwi bo TVP nie ogladam Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 20:55 LPR już chyba robi miejsce redaktorom w białych koloratkach (vide dyr. II programu PR). Czuje, że po "przystawkach" Kaczyński ma kaca giganta i dobrze mu tak, nie trzeba było tak łakomie złopać tą władzę... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 20:58 Giertych mu Farfałem w gardle staje ;-) tak prawdę mówiąc to chyba jedyne co mu staje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 21:00 Nie liczac czywiście zegarka... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 21:02 przecież na zegarku oni się nie znają - kiedyś było takie zdjęcie jak któryś z nich miał zegarek zapięty odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 21:05 A jaka to róznica, skoro zegarek dumnie stoi... A przypomniałeś mi, że na stadionowych szalikach też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 21:12 tak prawdę mówiąc to na czy on się zna? z tego powodu pewno moher go tak kocha - myśląc sobie - taka sama niedorajda jak my Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 21:13 Na muzyce...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 21:16 tak w temacie muzyki - czytałem wywiad z kobietą prezydenta - wyobraź sobie ona słucha rapu! powiedziała że Lech też słucha a najbardziej lubi raperkę Alicję Majewską Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 21:20 O tak, ona jest świetna, to Liroy współczesnego rapu, obok Andrzeja Rosiewicza gwiazdy RM. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 21:30 w sumie Rosiewicz mogłby zatrudnić Kaczyńskich po przegranych wyborach - kiedyś pamiętam występował z dwoma bliźniaczkami - teraz by mógł z bliźniakami - sukces murowany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 21:35 Sam bym zapłacił za bilet żeby to zobaczyć, tych dwóch skapo odzianych młodzieńców nie pierwszej świeżości z pawimi piórami w błyszczących kostiumach... Znikam, nara... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prawdziwa rzeź Pisdzieców ;-))))) 26.01.09, 21:43 tak sukces murowany - cyrki i jarmarki były by pełne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 To przykład dyskryminacji 50-o letniej kobiety 26.01.09, 20:38 Jak to udowodni w sądzie to wygra przywrócenie do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehehehehehe powiedz to Koteckiej 26.01.09, 20:42 szczególnie to że wygląda na 50 lat - to napewno ją ucieszy zwłaszcza że urodziła się w 1979 roku ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: To przykład dyskryminacji 50-o letniej kobiet 26.01.09, 20:45 ...to wręcz molestowanie polityczne o podtekstach sadystycznych. W sądzie ma wygraną sprawę pod warunkiem, że pozew złozyła jeszcze za czasów IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 20:40 ile krwi musi się jeszcze polać ? (abym oglądał wiadomości (w pełnym tego słowa znaczeniu)) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 20:43 Raczej kasy bo te zwolnienia są kosztownymi zabiegami. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 20:47 marnotrawstwo było zawsze w tej instytucji, niestety było i będzie - dopóki nie zrobi się telewizji prywatnej - czyli chyba nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 20:51 Zbyt łakomy to kąsek dla polityków. Zadna partia z własnej woli nie pozbędzie się wpływów w tej instytucji. Nie jestem fantastą. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 20:57 niestety, więc ten cyrk będziemy co parę lat oglądać Ale najważniejsze że Farfał wyrywa chwasty - pomyśl jak się musi gotować Jarek - pewno to co od rana nazywają opalenizną to nie opalenizna tylko go krew zalewa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 21:03 Gosc miał czelnosc powiedzieć, że kłamstwem jest jakoby TVP była telewizją propisowską. Ta opalenizna, o której wspomniałeś, ma za zadanie jedynie kryć dziewiczy rumieniec... Bo jak JK kłamie to już się nie rumieni. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 21:09 hm.... z tym rumieńcem to masz pewno racje - chociaż ja podejrzewam że mogła to być próba zebrania resztek elektoratu samoobrony pod hasłem patrzcie też jestem Lepperem - nie tylko intelektualnie ale i opalić się umiem Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 21:12 W tej roli jest jeszcze zbyt mało wiarygodny, chyba, że Aneta K. da się namówić... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 21:18 ostatecznie mógłby bzyknąc Szczypińska - tylko co zrobić żeby zechciał może jej wąsy przyczepić? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 21:22 :D aż się zaksztusiłem za śmiechu... Jak to dobrze z mądrym człowiekiem czasem o światwej polityce pogadać.. Odpowiedz Link Zgłoś
eg-o2 Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 20:51 Jak to dobrze, że nie wiem kto to jest Kotecka, gorzej natomiast, że muszę jej zapłacić!! Odpowiedz Link Zgłoś
mietek2346 Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 20:53 brawo okazuje sie ze i faszysta mlepszy od pisdzelcow Odpowiedz Link Zgłoś
acer19 Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 21:17 mietek2346 napisał: > brawo okazuje sie ze i faszysta mlepszy od pisdzelcow masz rację faszyści śa naprawdę wspaniali w mordowaniu i znęcaniu się nad polskim narodem. Niech żyje faszyzm PO i TVP. Zapytam Rafała od kiedy będzie sygnał TV hajli hajlu hajla jako hymn Polskiej telewizji publicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec kto tu się znęca nad Polskim Narodem? 26.01.09, 21:28 chyba chodzi ci o naród Wolski? większośc Polaków z zadowoleniem ogląda dożynki Farfała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 21:34 acer19 napisał: > mietek2346 napisał: > > > brawo okazuje sie ze i faszysta mlepszy od pisdzelcow > masz rację faszyści śa naprawdę wspaniali w mordowaniu i znęcaniu się nad > polskim narodem. Niech żyje faszyzm PO i TVP. Zapytam Rafała od kiedy będzie > sygnał TV hajli hajlu hajla jako hymn Polskiej telewizji publicznej? Tabletki ci wyszły? czy psychiatra wyjechał do Anglii bo miał cie dosc? s227.photobucket.com/albums/dd257/Sighell/?action=view¤t=pvekstory398copy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hi-polit1 Politruk Pati-Kot to PiS-owski złóg ! 26.01.09, 20:54 Takie cenzorskie kreatury, trzeba wywalić za kazdą cenę! Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Dyktator Tusk czysci TVP!!! 26.01.09, 20:56 Bedzie szambo tuskowe,jak reszta rzadow niudacznika Dyktatora Tuska!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Masz shizę Torba? 26.01.09, 20:59 Wszakże to tylko przystawki odgryzają się na daniu głównym.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec gdzie ty tu Tuska widzisz cielaku? 26.01.09, 21:01 To jeden Kaczyński Farfała powłał, a drugi wetując ustawę medialna PO zatrzymał go na stanowisku ;-) pomyśl jacy bracia musza być z siebie dumni ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: Dyktator Tusk czysci TVP!!! 26.01.09, 21:38 toberson napisał: > Bedzie szambo tuskowe,jak reszta rzadow niudacznika Dyktatora Tuska!! kolo ...powiedz mi jak mozna byc tak pie...ietym deklem like u? schiza masz qrwa ze o kaftan az sie prosisz... Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek7 i tak za późno 26.01.09, 20:57 ta pani jest wywalona..a na dodatek ukradnie jeszcze "za nic" kupę forsy podatników... Odpowiedz Link Zgłoś
antek-5 he,he, POlactwo to taka sama 26.01.09, 21:15 ciemnota jak szkopki z lat 30. ubieglego wieku. nikt by sie jakas Kotecka w normalnym kraju nie przejmowal, a w POlaczkowie GW zrobila z niej prawdziwego ober-Żyda. nic dziwnego, ze normalnych fakt ze ja wywalono nie rusza, za to POlactwo dostało chyba zbiorowego orgazmu, he,he Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: he,he, POlactwo to taka sama 26.01.09, 21:25 Oj antek-5= (ciekawe ile to będzie, w ciemno stawiam, że 0) nie frasuj się, dozynanie watachy to całkiem przyjemne widowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 21:17 i dobrze! Pisiory wreszcie tracą swoją telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 21:29 No i git ze te pisuardese wystosunkował z telewizorni, ale mam 1 pytanie: ile ta qrew ziobrza dostanie odprawy za bycie wtyczka pisd w tvp??? Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 21:41 Niech żyje pan Farfał i długo trwa na tym stanowisku. Nareszcie ktoś odważył się wziąć za tę klikę PiS-aków i po kolei odstrzelać tych, którzy widzieli tylko siebie i swoje PiS-uary, a nie zjmowali się tym co najważniejsze i taka była to sprawiedliwość i prawo, którym kierował Ziobro. Razem z Kotecką użżywali jednego laptopa i teraz razem polegli. Szkoda tylko, że wysoką odprawę dostanie Kotecka i inni. Może teraz ona pomorze Ziobrze zaplacić telewizjom za umieszczenie przeprosin? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Farfał zwolnił Kotecką 26.01.09, 21:54 czy to jest prawdą , że koteria to jest to ? pl.wikipedia.org/wiki/Koteria Odpowiedz Link Zgłoś
marcin22w Neonazista Farfał i fan SamejBrony Rudomino mają 26.01.09, 21:56 gorącą linię z GWnem??? ----------------------- POpatrz! POpatrz! Jak to się ludzie zmieniają.... Wczoraj Farfał- symbol brunatnych koszul w RP,a dziś ulubieniec michnikowych salonów:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Neonazista Farfał i fan SamejBrony Rudomino m 26.01.09, 22:01 marcin22w napisał: > ----------------------- > POpatrz! POpatrz! Jak to się ludzie zmieniają.... Wczoraj Farfał- > symbol brunatnych koszul w RP,a dziś ulubieniec michnikowych > salonów:))))))) POpatrz! POpatrz co ten Farfał w sobie ma skoro tak kochali go Kaczyńscy? Odpowiedz Link Zgłoś