rusek11 ciekawy watek 19.02.09, 02:22 pokazujacy ze pewna internautka moze pobudzic czynosci umyslowe nawet u nie zbyt kumatej czesci uczestnikow gazeta.pl. nawet biorac pod uwage, ze co najmniej polowa z tu produkujacych jest pacynkami to i tak daje to nie zly wynik,he Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: ciekawy watek 21.02.09, 19:20 Ciekawy watek, ukazujacy glupote i kiepski poziom pewnej internautki. Moze i pobudza twoje "czynnosci umyslowe" ale u ciebie ich natezenia po prostu juz nie da sie obnizyc (smierci klinicznej ci nie zycze). A to ze eva15 i jej kamraci sa pacynkami to widac po przeczytaniu chocby 3postow. Po pierwszym uznajesz ze ktos madroscia, nie grzeszy. Po drugim uwazasz, ze moze wierzy ze Rosja rzeczywiscie jest krajem mlekiem i miodem plynacym. Ale po trzecim, gdy broni z gory przegranej sprawy tylko po to by byc po stronie Putina, wszelkie watpliwosci sa juz rozwiane... Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 19.02.09, 12:42 Eva15 wyróżnia się w każdym wątku, który bezpośrednio lub pośrednio dotyczy interesów Rosji. Trudno brać serio jej wpisy, gdyż cechuje je chamstwo i agresja, jeśli tylko ktoś ośmieli się mieć inne zdanie. Każda wieś musi mieć swojego głupka, tę rolę Eva15 wzięła na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 oprócz etatowych pracowników FSB 20.02.09, 11:17 jest jeszcze kategoria tzw. pożytecznych idiotów, od dawna wykorzystywana przez Kreml do kreowania swojego pozytywnego imageu... ci ludzie naprawdę wierzą w te wszystkie bdury podsuwane przez Moskwę i bezinteresowanie bronią ich do krwi ostatniej w przekonaniu, że Rosja to wzór demokracji, sprawnych rzadów, poszanowania praw czlowieka, uczciwości i zamożności... Odpowiedz Link Zgłoś
ungern Re: oprócz etatowych pracowników FSB 03.03.09, 12:24 gringo68 napisał: > ci ludzie naprawdę wierzą w te wszystkie bdury podsuwane przez > Moskwę i bezinteresowanie bronią ich do krwi ostatniej w > przekonaniu, że Rosja to wzór demokracji, sprawnych rzadów, > poszanowania praw czlowieka, uczciwości i zamożności... > qrwa..ale zeby wierzyc w takie rzeczy to trzeba miec iq ponizej 80 albo jeszcze mniej i nie wiem czy taki down potrafiłby kompa odpalic :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Przyznaję, że dziś stalinowską propagandą 22.02.09, 00:14 tow. markietanka eva wyprowadziła mnie z równowagi: "Polska zawdzięcza tylko Stalinowi i ZSRR swe granice." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=91704156&a=91711746 Gdzie jest granica podłości dla tej prokacapskiej, sprzedajnej hołoty, liżącej przymilnie kacapskie onuce? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Przyznaję, że dziś stalinowską propagandą 23.02.09, 16:34 komarowo napisał: > tow. markietanka eva wyprowadziła mnie z równowagi: > "Polska zawdzięcza tylko Stalinowi i ZSRR swe granice." ______________________________________________________________ W pewnym sensie ma rację. Rzeczywiście Polska "zawdzięcza" wiele Stalinowi. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Przyznaję, że dziś stalinowską propagandą 23.02.09, 20:47 wojciech.2345 napisał: > komarowo napisał: > > tow. markietanka eva wyprowadziła mnie z równowagi: > > "Polska zawdzięcza tylko Stalinowi i ZSRR swe granice." > ______________________________________________________________ > W pewnym sensie ma rację. > Rzeczywiście Polska "zawdzięcza" wiele Stalinowi. Ja to wiem i ty to wiesz, ale ta pie... ku... je... starucha z TPPRu plunęła tym sformułowaniem na setki tysięcy zamęczonych Polaków. A tego naprawdę nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Przyznaję, że dziś stalinowską propagandą 25.02.09, 21:08 Evcia wierzy, że uparcie powtarzając absurdalne tezy stworzy wątpliwości. Stara zasada. Jaka? Wszyscy ją znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Ona musi mieć też skłonności masochistyczne 25.02.09, 23:05 Któż normalny wytrzymałby tyle pomyj wylewanych jeżedniewno na swoją głowę? Prowokuje do agresji a potem pławi się w mięsie, którym jest obrzucana. Nic, zrobię jej tę przysługę: Ty perwersyjne, śmierdzące, wpół zgniłe kacapskie łajno. Bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
slowianska_dusza myśl nr 8 22.02.09, 01:09 eva15: > Aaaa, a to Rosja bolszewicka napadła na Polskę w 1919r.? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=91704156&a=91714628 Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: myśl nr 8 22.02.09, 19:02 historia alternatywna wg evy15 to m.in.: Przymierze Hitlera z Europa zachodnia Pomoc ZSRR dla Polski Statki zlota (sic!) plynace w czasie wojny z ZSRR do Stanow Wszystkie te rewelacje ogloszone zostaly w tym poscie i innych postach watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=91704156&a=91711079 Zastanawiajace jest tez jedno. Eva15, ktora z jednej strony upiera sie ze Rosja to nie spadkobierca ZSRR. Ktora uwaza ze Stalin to byl przywodca Gruzji, a Dzierzynski funkcjonowal jako tworca polskiego aparatu terroru. Jednoczesnie broni ZSRR, NKWD/KGB na rowni z Rosja, i to w kazdej mozliwej sytuacji! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i A to sie tym razem evce przyczepilo. 23.02.09, 20:12 Juz dwa tygodnie, czy ile tam, ten watek nie schodzi z pierwszej strony. Evka, nacialstwo sie wkurzy ze przegielas z kontrowersyjnoscia - taki agent, to spalony agent. A tu bezrobocie w roznych branzach rosnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Eva15 jest po prostu skompromitowana. 23.02.09, 21:01 I nadal sie kompromituje. Probuje jej to uswiadomic. "Koncz wasc wstydu oszczedz". Powoli jej to chyba dociera pod czepeczek - na moje posty zazwyczaj nie odpowiada. Po prostu nie ma jak odpowiedziec by sie jeszcze bardziej nie pograzyc. Ale nie jest jedyna... Taki lubat tez niezle potrafi kombinowac: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=91680900 Co do ich domniemanej agenturalnosci, to jestem sceptykiem. Idiotow, ktorzy tylko osmieszaja siebie i swoj kraj, zaden normalny wywiad nie zatrudni. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Eva15 jest po prostu skompromitowana. 23.02.09, 22:24 No to szkoda, że jesteś sceptyczny. Naprawde wierzysz, że to jakaś dawna działaczka TPPR-u, a nie KGB-owksie płatne scierwo? A czy kiedys sowiecka propaganda była mądra albo inteligentna albo wiarygodna? Ludzie, otwórzcie oczy. Być może niedługo agent eva15 zmieni nick, albo zastąpi go ktoś swieży. Ale współczuję wam, jeżeli nie dopuszczacie mysli, ze to klasyczny "agent wpływu". vondemelon napisał: > I nadal sie kompromituje. Probuje jej to uswiadomic. > "Koncz wasc wstydu oszczedz". > Powoli jej to chyba dociera pod czepeczek - na moje posty zazwyczaj nie > odpowiada. Po prostu nie ma jak odpowiedziec by sie jeszcze bardziej nie pograz > yc. > > Ale nie jest jedyna... Taki lubat tez niezle potrafi kombinowac: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=91680900 > Co do ich domniemanej agenturalnosci, to jestem sceptykiem. Idiotow, ktorzy > tylko osmieszaja siebie i swoj kraj, zaden normalny wywiad nie zatrudni. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Eva15 jest po prostu skompromitowana. 24.02.09, 21:44 To, że jest to zorganizowana grupa to pewne. Najlepiej spróbować pokonać ich przez pospolite ruszenie. Im bardziej są agresywni tym lepiej. To oznacza, że przegrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Eva15 jest po prostu skompromitowana. 25.02.09, 13:22 ich zadaniem jest dezinformacja i skłócanie wroga.... jakimi metodami to nieważne, tu już są zbyt znani, dlatego ostatnio trochę mniej ich aktywności tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Eva15 jest po prostu skompromitowana. 26.02.09, 23:01 Gdzieś wcięło Pepeszę62. Ukrył się? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Eva15 jest po prostu skompromitowana. 01.03.09, 18:11 zmieniają nicki, styl się nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Eva15 jest po prostu skompromitowana. 24.02.09, 00:35 vondemelon napisał: > I nadal sie kompromituje. Probuje jej to uswiadomic. > "Koncz wasc wstydu oszczedz". > Powoli jej to chyba dociera pod czepeczek - na moje posty zazwyczaj nie > odpowiada. Po prostu nie ma jak odpowiedziec by sie jeszcze bardziej nie pograz > yc. > > Ale nie jest jedyna... Taki lubat tez niezle potrafi kombinowac: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=91680900 > Co do ich domniemanej agenturalnosci, to jestem sceptykiem. Idiotow, ktorzy > tylko osmieszaja siebie i swoj kraj, zaden normalny wywiad nie zatrudni. To ma swoja profesjonalna nazwę "agent wpływu". Bardziej "po ludzku" - web brigade Odpowiedz Link Zgłoś
pio765 Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 01.03.09, 22:16 Robicie niezłą reklamę "Evce15". "vondemelon" - powinieneś wystąpić do naszego sejmu, senatu, a nawet do prezydenta, o uchwalenie ustawy, że na forach, można pisać o Rosji albo źle, albo bardzo źle, albo wcale. i zabrać klawiaturę Evci. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 01.03.09, 22:24 pio765 napisał: > Robicie niezłą reklamę "Evce15". > "vondemelon" - powinieneś wystąpić do naszego sejmu, senatu, a nawet do prezyde > nta, o uchwalenie ustawy, że na forach, można pisać o Rosji albo źle, albo bard > zo źle, albo wcale. i zabrać klawiaturę Evci. Chyba piszesz o innych forach, bo na tym forum kazdy kto smie napisac cos zlego nt Rosji, to debil i rusofob, Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczekoala Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 01.03.09, 23:56 Dzieki za posty Evy, juz nie bede musiala buszowac po forum szukajac jej wpisow. Po prostu wystarczy zajrzec tutaj i otwierac kolejne zalaczniki. A tak na marginesie jedyne z czym nie zgadzam sie to: Alfabet macie Igor, grecki Autor: eva15 21.02.09, 23:19 Nie greczki tylko bulgarski. Rosjanie wzieli alfabet Bulgarow - Cyryla i Metodego Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 02.03.09, 23:00 pio765 napisał: > Robicie niezłą reklamę "Evce15". > "vondemelon" - powinieneś wystąpić do naszego sejmu, senatu, a nawet do prezydenta, o uchwalenie ustawy, że na forach, można pisać o Rosji albo źle, albo bardzo źle, albo wcale. i zabrać klawiaturę Evci. _______________________________________________________________ Jestem jej fanem. Zwracam się do niej per Gołąbeczko. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 03.03.09, 00:13 > Jestem jej fanem. > > Zwracam się do niej per Gołąbeczko. o, szkoda, ze to przegapiłam...;) :D PS ale to nie dlatego, ze najchętniej widziałbyś ją owiniętą w liść kapusty, oblana pomidorowym sosem...?!...;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 03.03.09, 21:49 isa.stern napisała: > > Jestem jej fanem. > > > > Zwracam się do niej per Gołąbeczko. > o, szkoda, ze to przegapiłam...;) _______________________________________________________________ Jak widzisz serce nie sługa. Ona ignoruje mnie. Nie wiem co począć. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 03.03.09, 22:58 musisz zmienić poglądy na prorosyjskie, ze swoimi kolegami agentami jest b. zżyta...;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 04.03.09, 23:00 Skrajności siem przycingajom. Ot cały sekret. Ona jest taka autentyczna w celowym mijaniu się z prawdą. Czyż to nie jest fascynujące? Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 03.03.09, 09:21 pio765 napisał: > Robicie niezłą reklamę "Evce15". > "vondemelon" - powinieneś wystąpić do naszego sejmu, senatu, a nawet do prezydenta, o uchwalenie ustawy, że na forach, można pisać o Rosji albo źle, albo bardzo źle, albo wcale. i zabrać klawiaturę Evci. Reklama, ktorej pozazdrosci kazda gwiazdka show-biznesu. Wszak dla nich nie wazne czy sa stawiane w dobrym czy zlym swietle, byle bylo o nich glosno... Co do wspominanych przez Ciebie inicjatyw... Ani nie mam takiego zamiarow, ani nie ma takiego zwyczaju. Ale dobrze, ze zauwazyles ze ktos tu jest wielce jednostronny. Swiat nigdzie nie jest ani czarny, ani bialy. A ludzie dotknieci pietnem komunizmu (wsrod ktorych i ty jestes, a sadzac po nicku masz nawet stygmaty) powinni o szarym zyciu wiedziec sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern jak myslicie?! 03.03.09, 00:10 kiedy Miedwiediew usunie Putina, to wymienią wszystkich agentów, w tym tych, którzy udzielają się na forach Gazety.pl...?! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: jak myslicie?! 03.03.09, 11:43 myślę, że Miedwiediewowi się nie uda, aparat rządowy jest zbyt obstawiony byłymi kagiebistami, a Miedwiediew nie ma żadnego zaplecza poza (w miarę)zdrowo myślącymi menagerami, to musi być pospolite ruszenie, tak jak w Polsce, albo "aksamitna rewolucja" ( w co osobiście nie wierzę), a agenci byli, są i...będą Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: jak myslicie?! 03.03.09, 17:34 abhaod, rozważamy sytuację, w której Miedwiediewowi się udaje, zatem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: jak myslicie?! 03.03.09, 22:59 no i...?! co się zrobiłeś nagle taki nieśmiały...;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: jak myslicie?! 04.03.09, 10:38 a słyszała kiedy o "szarych eminencjach" ? myślę, że era Fiutina będzie dłuuugo trwała :( Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: jak myslicie?! 08.03.09, 22:26 Nie ma sie czym podniecac. Nie wierze w znaczaca roznice miedzy Putinem a Miedwiediewem. Rosji przydalby sie chociazby jakis szachista... Choc chyba jedyne na co moga liczyc to wlasnie na takiego Miedwiediewa, ktory okazalby sie nowym Gorbaczowem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: jak myslicie?! 09.03.09, 21:49 vondemelon napisał: > Nie ma sie czym podniecac. Nie wierze w znaczaca roznice miedzy Putinem a Miedwiediewem. Rosji przydalby sie chociazby jakis szachista... ______________________________________________________ Broń Boże szachista. Twardy empiryk jest potrzebny. Był taki prawie 200 lat temu. Nazywał się Łunin. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Zwróciliście uwagę na 16.03.09, 14:13 charakterystyczne schematy wypowiedzi tej markietanki z poboczy internetu? A. Przeciwstawienie dobrej Rosji i Złego Zachodu tudzież USA względnie B. Knajacko-prostackie pyskówki ad personam w stylu brzydkiej, zgorzkniałej nauczycielki rosyjskiego, przewodniczącej TPPRu przy Zawodowej Szkole dla Szaczek - bystrzaku, orlesokole etc. ad nauseam? czasem, rzadziej C. Mdlące, semi-seksualne wirtualne ekspiacyjno-ekshibicjonistyczne umizgi z resztą Kamandy? Szczerze mówiąc, nie przypominam ne innych schematów. Odpowiedz Link Zgłoś
ungern Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 03.03.09, 12:21 nie dorabiałbym tu zadnej agenturalnosci, ot zwykły mały lewacki qrwiszonek jakich pełno w Polsce jeszcze. Moze była pzpr-ówa? moze jaka inna swołocz czerwona ale toto jest za durne na robienie za agenta wpływu. Zbyt łopatologiczna pinda-cały czas mi przypomina te komusze suke legabe i jej poglady ultrastalinowskie. taka sama wywłoka bezrozumna. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 03.03.09, 17:51 jeżeli już to zlewaciała (po rodzinie)bezrobotna siksa po studiach ekonomicznych, zamieszkała w Niemczech, tutaj takich pełno, ostatnio jedna z Lewicy twierdziła, że Stasi było mniammniam, wywalili ją na zbity pysk, ale effcia to taki łubiankowski tłuk, jest tu paru innych, którzy są na 100% z łubianki i robią z nią co chcą, a ona bredzi za nimi www.youtube.com/watch?v=uOQhxDHwtzw Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczekoala Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 04.03.09, 04:50 Czytajcie i uczcie sie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=92173879&a=92180376 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=92173879&a=92181795 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=92082720&a=92181470 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=92082720&a=92107807 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=92082720&a=92149114 Nie tylko na zachodzie Europy, tak samo w USA Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 04.03.09, 10:50 "....Rosja to złodziej, oszust kręcący kurkiem i wypychać ją z Europy.Takich artykułów postają we Francji, Niemczech etc dziesiątki miesięcznie. Wszystkie w tym samym celu. " forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=92082720&a=92149114 z tej wpisu wynika, że effcia to prostu "pożyteczna idiotka" starająca się nie dostrzegać rosyjskich realiów, ma co prawda przebłyski świadomości, ale rusofilstwo i uwielbienie Putina i władzy silnej ręki przesłania jej świat, nie chce mi się teraz szukać, ale to jeden z jej "kwiatków" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=75396620&a=75411333 Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 05.03.09, 18:22 Dla Evy nie jest ważne jaki świat jest. Ważne jest jak świat _należy_ widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod dialogowe zdolności effci 07.03.09, 11:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=92321683&a=92335566 Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: dialogowe zdolności effci 07.03.09, 21:44 Dzięki za link. Evcia próbuje być oryginalna. Nie rozumiem dlaczemu ona mówi więcej niż powinna? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: dialogowe zdolności effci 08.03.09, 11:30 niedojrzałość umysłowa połączona z zarozumiałością, jeżeli trolla się krytykuje to uważa to za sukces, poza tym robi to zawodowo Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: dialogowe zdolności effci 08.04.09, 02:16 Jezusie, Maryjo!! Wojciech! Gdzie byles, jak Cie nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
tmp1 Eva1 jest specjalistką od układu moczowo-płciowego 21.03.09, 00:14 Eva15: > Pewnie się przy tym jeszcze i moczysz z podniecenia. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=92963092&a=92987768 Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod i od ekonomii 21.03.09, 10:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=92845938&a=92937189 Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Od ekonomii zwlaszcza 24.03.09, 20:27 Piekna wypowiedz evy15: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93160049&a=93163543 A jak sie przeczyta artykul pod ktorym zamiescila swoj przebojowy komentarz to juz wiemy dlaczego w Wielkiej Brytanii tak zle... Otoz biedni Brytyjczycy protestuja! Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon i od jezykow 25.03.09, 22:38 Zwlaszcza od rosyjskiego tlumaczenia jezyka niemieckiego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93072106&a=93124227 Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: i od jezykow 25.03.09, 22:53 najlepsze są jednak ich "zaloty", przeplatane rosyjskimi linkami, gaworzą o "sztuce" i jacy to wszyscy są durni.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93187798&a=93189066 Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Rozumiem, że bełkot o 'sztuce' 26.03.09, 02:55 ma przekonać czytelników, że komsomoł na sztukę nie głuchy, choć robi podstawowe błędy ortograficzne czy stylistyczne. Słabiej rozumiem, czemu ostatnie odniesienia do sztuki pomijają sztukę Kraju Rad, a koncentrują się na imperialistycznej, neokońskiej. Ba, gorzej! Anglosaskiej! Ale na Boga czemu mają służyć te mdlące umizgi i wirtualne zaloty 20letniego robotnika do 60letniej kołchoźnicy? Ach, jaka wy kobieca, tow. kpt. Eva, musicie "cekcu" wyglądać w chustce komsomołce na głowie i mundurze Honorowego Człona TPPR! Ach jaki wy męski, tow. pimp, wyobrażam sobie was w szapoćce budjonnowce i zmniejsza mi się suchość błon śluzowych! Ach, wystawmy szturmówkę za okno i parzmy się wirtualnie ku chwale bratniego narodu radzickiego! Urrrrrrrrraaaaaaaa O-B-R-Z-Y-D-L-I-S-T-W-0 Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: Rozumiem, że bełkot o 'sztuce' 26.03.09, 20:35 komarowo napisał: > Ale na Boga czemu mają służyć te mdlące umizgi i wirtualne zaloty 20letniego > robotnika do 60letniej kołchoźnicy? Przeciez oni musza pokazac ze jest ich wiecej. Ze to nie jest tylko jeden oszolom, to wtedy ktos wybitnie glupi moze pomysli ze to norma. No i chca sie pochwalic ze maja znajomych i ze potrafia byc dla kogos mili. Kto normalny pisze na forum, ze wyslal drugiemu mailem jakies wspanialy artykul. To wszystko jest na pokaz... Jakie to zenujace... Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Rozumiem, że bełkot o 'sztuce' 26.03.09, 21:07 No tak, wulgarny, półpiśmienny, prymitywny mentalny kacap demonstruje swoją stronę w wirtualnych zalotach robotnicy z kołchoźnikiem. Ale nie tylko ciekawe są passusy wzajemnie wychwalających się komsomolców. Mnie szczególnie śmieszą ich westchnienia, och, jeśli tylko znajdę czas (wiadomość: jestem. Tymczasem nie sposób nie zauważyć przaśnej rzeczywistości - web komanda spędza na forum GW (o innych nie wspominając) - całe doby; dziś tow. kpt. eva markietanka komsomołu opublikowała z 30 postów. Ach, ci zapracowani komsomoł-profesjonaliści na bieda-rencinie wycyganionej u kapitalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Niepozyteczni idioci 29.03.09, 23:51 Tez zauwazylem ze chociazby eva15 pisze posty od 8, przez 13, 16 do wieczora i okolic polnocy. I to codziennie! Ze tez ma na to czas. I tu zastanawia mnie wasnie jaki jest cel tej masowej produkcji bubli? Przeciez swoim chamowatym promowaniem Kremla nie poprawia wizerunku Rosji! Wrecz przeciwnie! A jednak nie wydaje sie to byc zamierzone. Ktos cytowal Lenina i pisal o pozytecznych idiotach. Nie wiem jaki z tych idiotow pozytek... Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Niepozyteczni idioci 30.03.09, 00:23 A jaki jest cel tego watku? "Obnazyc" czyjes zamiary zapewne. Przy czym efektywnie pomagaja sobie nawzajem "zgodni" ze soba, tworzac udane "towarzystwo wzajemnej adoracji". Dodaja sobie nawzajem otuchy w tych "trudnych chwilach", jakimi jest dyskusja. Nie zgadzam sie z twierdzeniem: chamowate promowanie Kremla nie poprawia wizerunku Rosji! Wrecz przeciwnie! - dlatego pisze na tym watku. Otoz chamowate ono, czy niechamowate to wszystko jedno. Piszac grzecznie i milo czy wulgarnie i chamsko nie ma tu zadnej roznicy. Poniewaz tu nie ma dyskusji. Kiedy koncza sie argumenty przechodzenie na "ty" jest popularne, jak jedzenie chleba. I zdaje mi sie, ze wiekszy prym wioda tu jednak polscy patrioci. To raz. A dwa, czy nie wydaje sie Wam obywatelu, ze taka "promocja" jest Kremlowi po prostu niepotrzebna? Przeciez to smieszne jest, jak sie tak dobrze zastanowic. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: Niepozyteczni idioci 01.04.09, 00:33 swiblowo napisała: > A jaki jest cel tego watku? Liczylem na odpowiedz na postawione pytanie. I nie chce wiedziec kim jest eva15 i co robi (a takich odpowiedzi pojawialo sie najwiecej). Nie "bawie sie" w domysly i mniej lub bardziej prostackie docinki. Mialem nadzieje, ze wypowie sie eva15, ale niestety nie potrafila odpowiedziec. swiblowo napisała: > Przy czym efektywnie pomagaja > sobie nawzajem "zgodni" ze soba, tworzac udane "towarzystwo > wzajemnej adoracji". Dodaja sobie nawzajem otuchy w tych "trudnych > chwilach", jakimi jest dyskusja. Metoda wzajemnego popierania sie to typowe zagranie evy15 i jej przyjaciol. Celowo pisze zagranie, bo najczesciej polega to na bezposrednim pochwaleniu "kolezanki", uznaniu dla wspanialych zrodel z ktorych chwalony korzysta, czy opisywane juz wczesniej "umizgi", a nie prezentacja wlasnego, podobnego zdania. Tak czy inaczej trudno komukolwiek zabronic zgadzania sie z kimkolwiek. A dyskusja to rzeczywiscie trudna sztuka. Wedlug niektorych wyglada tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=90463445&a=90472146 swiblowo napisała: > Nie zgadzam sie z twierdzeniem: chamowate promowanie Kremla nie > poprawia wizerunku Rosji! Wrecz przeciwnie! - dlatego pisze na tym > watku. "Ciemny lud polski wszystko kupi"? swiblowo napisała: > Otoz chamowate ono, czy niechamowate to wszystko jedno. > Piszac grzecznie i milo czy wulgarnie i chamsko nie ma tu zadnej > roznicy. Poniewaz tu nie ma dyskusji. Kiedy koncza sie argumenty > przechodzenie na "ty" jest popularne, jak jedzenie chleba. > I zdaje mi sie, ze wiekszy prym wioda tu jednak polscy patrioci. Dla mnie istotny jest sposob wypowiedzi. Choc dla niektorych tylko komunikat chamski jest zrozumialy, nie mam zamiaru znizac sie do takiego poziomu. Cokolwiek rozumiesz pod pojeciem "polscy patrioci" nie wydaje mi sie by mieli oni monopol na prymitywne i niemerytoryczne teksty. Nie warto uogolniac. swiblowo napisała: > To raz. A dwa, czy nie wydaje sie Wam obywatelu, ze taka "promocja" > jest Kremlowi po prostu niepotrzebna? > Przeciez to smieszne jest, jak sie tak dobrze zastanowic. "Obywatelu wez i zamieszkaj" :) Taka "promocja" nie tyle jest niepotrzebna co pogarszajaca opinie o Rosji. Pomijam juz to czy ktos aktualne wladze rosyjskie lubi czy nie. I dlatego tak bardzo ciekawilo mnie to co eva15 chce osiagnac? Czy rzeczywiscie probuje przekonac nas jak cudny jest Putin? Czy chce tylko zszargac opinie Rosjanom? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Niepozyteczni idioci 01.04.09, 11:23 vondemelon napisał: > swiblowo napisała: > > Otoz chamowate ono, czy niechamowate to wszystko jedno. > > Piszac grzecznie i milo czy wulgarnie i chamsko nie ma tu zadnej > > roznicy. Poniewaz tu nie ma dyskusji. Kiedy koncza sie argumenty > > przechodzenie na "ty" jest popularne, jak jedzenie chleba. > > I zdaje mi sie, ze wiekszy prym wioda tu jednak polscy patrioci. > > Dla mnie istotny jest sposob wypowiedzi. Choc dla niektorych tylko komunikat > chamski jest zrozumialy, nie mam zamiaru znizac sie do takiego poziomu. > Cokolwiek rozumiesz pod pojeciem "polscy patrioci" nie wydaje mi sie by mieli > oni monopol na prymitywne i niemerytoryczne teksty. Nie warto uogolniac. proszę mi pokazać tego rodzaju "kwiatki " z mojej strony, groźby i wyzwiska są niejako wyrazem niemocy intelektualnej, rosyjscy rezydenci min. także swiblowo używają tylko, starych, kacapskich metod gróźb, dezinformacji i skłócania, metoda widoczna na tym forum już od początku jego istnienia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=91322121&a=91330701 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93404006&a=93411400 niejaki pimpus18 ostatnio się zmiarkował, jego "kwiatków" nie chce mis się szukać, zresztą znacie tego przygłupa Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: Niepozyteczni idioci 03.04.09, 23:10 abhaod napisał: > rosyjscy rezydenci min. także swiblowo > używają tylko, starych, kacapskich metod gróźb, dezinformacji i skłócania, > metoda widoczna na tym forum już od początku jego istnienia > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=91322121&a=91330701 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93404006&a=93411400 > niejaki pimpus18 ostatnio się zmiarkował, jego "kwiatków" nie chce mis się > szukać, zresztą znacie tego przygłupa Wiec moze pimpus18 i igor ktorego cytujesz sa tymi wspomnianymi "polskimi patriotami"? Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Niepozyteczni idioci 04.04.09, 00:25 Rosyjski rezydent swiblowo, pokaze Ci Twoje "kwiatki" : Na watku "Polacy boja sie Putina", to wlasnie Ty pytales mnie: -poza tym wszyscy zdrowi? -futinowi obciagacie? I jeszcze najlepsze zyczenia ostatnio byly, heheee!! od Ciebie: -wyspij sie cipeczko. No a sam coz...wyszperales igora_53 i co to ma mi/nam udowodnic? Ze Ruscy tez potrafia klac? Wiadomo i bez tego. Nie, to ma udowodnic, ze sa gorsi od nas. A nie sa. Mieszkam w Rosji juz dosc dlugo, wiec mam tu roznych znajomych. Otoz pewnego razu, kiedy nawet mnie trudno bylo czytac "argumenty polskiej strony", pare takich "opinii" o Rosji i Ruskich zachcialo mi sie przetlumaczyc Ruskim i zapytac ich, co o tym sadza? ------BYLI ZSZOKOWANI !! ------ Przy czym ominieto w tym doswiadczeniu ludzi takich jak: moja znajoma sedzina-przewodniczaca sadu arbitraznego i jej maz, pulkownik. Oboje na emeryturze. Po pierwsze wstyd by mi bylo czytac takie teksty, Po drugie strach, ze chwyci ich zawal serca, Po trzecie nie chcialoby mi sie, zeby oni uslyszeli, ze narod europejski-szczycacy sie swa przynaleznoscia do tego i owego, demokracji, poszanowania prawa itd. moze- pardon-"walic" takie teksty. Po czwarte obawa, ze przestana mnie zapraszac na herbatke. Kiedy swiblowo skloca? stosuje dezinformacje? Oprocz tego igora, mnie, pimpusa i bohaterki tego watku i nie wiem kogo jeszcze, jest duzo "dyskutantow" z przeciwnej, nazwijmy to tak strony barykady. I odnosnie slownictwa i porownan to chociaz uwazam siebie za niezle wyedukowanego w tej mierze czlowieka, to jeszcze moga mnie poduczyc, okazuje sie. I miejcie koledzy troche cywilnej odwagi przyznac racje- po prostu, do wiadomosci -kiedy fakty sa niekorzystne dla Polski. Bo takie tez sa. Nie rozumiem? Czy one bardziej bola, kiedy pisze o nich "kacap"? Jakos nie moge przypomniec sobie nawet jednego faktu, zeby pozytywna moja opinia na jakikolwiek temat odnosnie Rosji, spotkala sie z normalnym przyjeciem. Zeby ktos sie zapytal -dlaczego tak sadze, albo dlaczego mam takie zdanie? To jest nieinteresujace. Za to interesujace jest, kiedy wyzdychaja i kiedy wyladuja na smietniku, prawda, abhaod? To ostatnie Twojego autorstwa. Moim celem nie bylo wyzywac sie na forum tej gazety. Moim celem bylo pokazanie, ze Ruscy tez maja "ludzka twarz". Okazalo sie to waleniem glowa w mur. Abhaod, czasami mnie nie ma na forum przez pare dni. Nie zawsze musze sie wyspac. Ale kiedy mnie nie ma, znaczy sie -boli mnie glowa. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Niepozyteczni idioci 07.04.09, 12:17 gnebienie kacapow tez nie jest moim glownym zajeciem i nie mam czasu od razu odpowiadac, poza tym mam zablokowany dostep do paru forow, ostatnio np. na publicystyce, nie podales linka do moich komentarzy, a odpowiadam w ten sposob (czasami) gdy mnie traktuje sie obelgami i grozbami, a tych jest masa, Kacapy ( w odroznieniu od Rosjan, uwielbiam np. Bulchakowa) to igorek, pimpus, herr7, lubat, effcia i ty ,itp. czyli zwolennicy totalitaryzmu, niewazne z jakiego kraju, ale reprezentujacy okreslony rodzaj swiadomosci www.youtube.com/watch?v=RpuEW7GUHtM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Niepozyteczni idioci 07.04.09, 12:20 poprawka, po polsku Bułhakow, po niemiecku Bulgakow Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Niepozyteczni idioci 04.04.09, 01:05 Oj, oj, metoda wzajemnego popierania sie nie jest zarezerwowana tylko dla evy15, ale inni tez zdrowo z niej korzystaja. Dyskusja to rzeczywiscie nieprosta rzecz. Szczegolnie dla "orlow i sokolow" a najwiecej "takich" odkliknelo sie na Twoim watku. Czy to cos znaczy ?? I odnosnie tego "promowania" jeszcze. Jakos nie moge zgodzic sie z tym okresleniem. Jesli ja pisze, ze caryca wykorzystywala naszego Poniatowskiego/prawde mowiac bylo napisane "rypala"/ to jest to promocja? To fakt, przeciez tak bylo. Jesli ja pisze, ze Ruskie otworzyli nowy zaklad produkcyjny do skraplania gazu, to to jest promocja? To fakt. W odpowiedzi slusze, ze cos mi sie pomieszalo/ pewnie dlatego, ze w GW jeszcze o tym nie bylo /i w ogole Ruskim konczy sie gaz, itd. itp. Jakiejkolwiek "promocji" sie czlowiekowi odechciewa. "Ciemny lud" rzeczywiscie nic nie kupuje, nawet faktow. Pod pojeciem "polscy patrioci", rozumiem tych, ktorzy wymyslili te wspaniale imiona :fiutyn, jebiediew itp. chanat. I one przyjely sie !!! I niewazne, lubimy my ich czy nie lubimy, no chyba jeszcze jakies minimum kultury obowiazuje? Tak mi sie zdawalo. Dopoki moja noga nie weszla na forum. Bo teraz to juz wiem na pewno: jedyne, co tu obowiazuje, to poprawnosc polityczna. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: Niepozyteczni idioci 08.04.09, 01:11 Za slowem Rusek nie przepadam - jest albo lekko pejoratywne (do kacapa mu niedaleko), albo brzmi flejowato. Rosjanie to narod jak kazdy inny. Tak samo jak w kazdym innym spoleczenstwie znajdzie sie tam przestepcow, idiotow, a takze ludzi inteligentnych, a i tak wiekszosc stanowi "ciemny lud". Jak i w Polsce. Jedni idioci wymyslaja "fiutynow" inni "pryszczoli" (osoboscie uwazam to przezwisko za wyjatkowo podle) i "srakaszwilich". Nie mieszkam w Rosji, wiec mam zdecydowanie mniej znajomych Rosjan. Jedyna Rosjanka jaka znalem (przemila osoba) zawsze machala reka i mowila ze o rosyjskiej polityce szkoda gadac. Bylo to juz za czasow Putina. No ale... wracajac do twoich znajomych rozumiem, ze szokowales ich opiniami odpowiednikow evy15. Lepiej wybrac odpowiedniejszych reprezentantow roznych narodow... "Promowanie" tyczylo sie tylko i wylacznie Kremla. Nie spotkalem sie z ani jednym przypadkiem uznania ze Putin/Miediediew/Lawrow/ktokolwiek popelnili jakis blad. Wychodzi na to ze sa idealni. Co smieszniejsze czesto odpowiedzia na wytykanie bledow Kremla jest przypominanie wpadek Busha/Kaczynskiego/Czumy. Jakby kazdy Polak musial popierac decyzje polskich wladz. Twoim celem jest, jak piszesz, pokazanie "ludzkiej twarzy" Rosjan. Obawiam sie ze dopoki na tym forum beda grasowac osoby pokroju evy15 nadal bedziesz walil glowa w mur. Kwestie wladz rosyjskich pomine, ale dla porownania dodam, ze mnie wielce ucieszyl wynik ostatnich wyborow w Polsce. Pozdrawiam i zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Dziś mdlących zalotów ciąg dalszy 30.03.09, 00:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93404006&a=93422280 "Z kim ty dyskutujesz, Igor? I po co? Igor, nie szkoda ci czasu na tego biedaka? Pogadaj lepiej ze mną. " (!!) Ta podstarzała sprzedajna miurwa charakterystycznie mizdrzy się wobec połpiśmiennego kacapa (self-declared nielegalny gastarbeiter z UK), bo z Polakiem nie jest w stanie znaleźć wspólnego języka. I ma tak od czasów młodości w TPPRze, po dzisiejszą samotną menopauzę oszukiwaną tokowaniem i mizdrzeniem się do wirtualnych kacapów. Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon A propos - eva15 i jej "nauki" 25.03.09, 22:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=92900519&a=93133576 Nie wiadomo czy smiac sie czy plakac... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: A propos - eva15 i jej "nauki" 25.03.09, 22:57 to jej ulubiona metoda, antyamerykańska produkcja, bez sensu i danych, szukanie początkujących lewaków, dezinformacja i skłócanie Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 01.04.09, 03:50 Fanatyczna baba, antysemitka... Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Nie tylko antysemitka... 18.04.09, 00:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94194144 Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Nie tylko antysemitka... 23.04.09, 01:23 ...ale również poliglotka i to nie tylko ruskawo jazyka! Dziś widziałem kolejną wymianę kpt evy "Pierwaja Menopauza TPPRu", która po niemiecku spijała z dziubka nieletniemu pimpowi, który dowodził swojej znajomości cyt. Magbeta. Rozumiem, że te niemiecko- i ruskojęzyczne wstawki mają potwierdzić zaawansowanie umysłowe autorów. Jak zwykle wypada żałośnie komicznie, gdy tow. kpt. eva bryluje łamanym niemieckim, by stwierdzić "0:1 dla Ciebie" (!). Rozumiem, że w TPPRze nikt nie grywał w tenisa, ale przecież w grze w karty w wojnę (wygraną wojnę ojczyźnianą, ma się rozumieć) też obowiązuje kolejność podawania wyniku. A tow. pimp cytuje "Magbeta" nieporadnie próbując otagować kilka słów swoich wypocin. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Nie tylko antysemitka... 23.04.09, 01:35 nie ruskawo, tylko ruskogo. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Nie tylko antysemitka... 25.04.09, 19:19 Jak zwal tak zwal. My znajem i wy znajecje czto idzjot o azjatycką złodziejską agresywną swołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon tutaj przesadziles 25.04.09, 16:40 komarowo napisał: > ...ale również poliglotka i to nie tylko ruskawo jazyka! (...) > Rozumiem, że te niemiecko- i ruskojęzyczne wstawki mają potwierdzić > zaawansowanie umysłowe autorów. Proponuje poczytac komentarze 1410_tenrok w tym watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93072106&v=2&s=0 Niemiecki evy15 jest mocno rosyjski. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Nie tylko antysemitka... 25.04.09, 17:18 czytałem te nocne amory, pimmel , Jeba i stażystka nie-tak, poglądowa dyskusja dla początkujących Webbrygadzistów photography.nationalgeographic.com/staticfiles/NGS/Shared/StaticFiles/Photography/Images/POD/r/russian-farmer-516799-sw.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Nie tylko antysemitka... 25.04.09, 17:22 podana przez ciebie webstrona jest zainfekowana 7 trojanami !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Ja w kwestii formalnej 04.04.09, 19:56 Czy kpt eva MMWP* kiedykolwiek, choć raz, przez tysiące swoich postów napisała cokolwiek: a. pozytywnego o Europie, USA, NATO, Polsce b. negatywnego o kacapstanie, mordercach z KGB, NKWD? Pytanie jest oczywiście retoryczne i stanowi kolejne potwierdzenie ciasnoty umysłowej tego obrzydliwego kacapofilfilskiego dewianta. *Menopauzalna markietanka wannabe iz Pobocza Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: Ja w kwestii formalnej 07.04.09, 09:02 No co ty... Przeciez niektorzy twierdza ze eva15 jest inteligentna. Zapewne napisala raz ze w Ameryce dobrze kradna, a "Kursk" sprawnie tonal... Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 08.04.09, 01:36 Dziś kolejny rekord bolszewickiego serwilizmu i niewiarygodnego, podłego kłamstwa. Gdzie ta miurewska hołota się uchowała? "Podczas gdy Rosja (ZSRR) nadała kobietom w Afganistanie prawa człowieka i GODNOSC ludzką, zdjęła im burki, wysłała do szkół i na uniwersytety, USA/NATO z gębą pełną frazesów o prawach człowieka zdegradowali kobiety z powrotem do roli zwierząt domowych." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93781787&a=93787404 Usiłowanie wmawiania akurat Polakom jaki kacap jest dobry a jaki Zachód zły jest z góry skazane na niepowodzenie, mówiąc najdelikatniej. Ten służalczy bełkot brzmi mniej tak, jakby powiedzieć, że miliony Polonii zostały zesłane, zamęczone i torturowane w USA i na Zachodzie, a dziesiątki milionów dobrowolnie wyjechało do Rosji (ZSRR), gdzie znalazło lepsze życie. Gdzie jest granica niedorzeczności dla tego bolszewickiego ekskrementu? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 08.04.09, 11:10 nie ma granic ich cynizmu i żądzy władzy...kpią w żywe oczy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93781787&a=93817576 Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 06.05.09, 18:40 ci sami ludzie probuja obecnie przejac wladze w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 06.05.09, 18:45 ci sami ludzie probuja obecnie przejac wladze w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 06.05.09, 19:00 piccolo61501 napisał: > ci sami ludzie probuja obecnie przejac wladze w Polsce Piccolo, Wy czyli Rosja nie sięga USA nawet do pięt. Z czym do ludzi chłopie, opanuj się napij się lepiej wódy! Jesteście kompletnie zakompleksieni wobec Ameryki, ale nigdy nawet się do niej nie zbliżycie. Zapomnijcie o roli mocarstwa bo nim nie jesteście i nigdy nie będziecie. Wasz PKB na mieszkańca jest taki jak w Botswanie i o czym Ty gaworzysz.Bomby atomowe nie wystarczą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jaki jest cel produkcji evy15? 06.05.09, 19:09 nie strzelaj do komara z armaty :) nowy troll nam się na forum urodził, wot i cała prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Wściekła wysuszona kokota z pobocza usenetu 03.05.09, 23:15 osiągnęła apogeum antypolskiem wulgarnej nienawiści w wekend. O premierze Polski zamierzającym odwiedzić Gruzję napisała: >> Wszak to nasz su...n Tusk dostał zadanie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=94727267&a=94756758 Art. 226 § 1 Kodeksu Karnego "Kto znieważa funkcjonariusza publicznego lub osobę do pomocy mu przybraną, podczas i w związku z pełnieniem obowiązków służbowych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku." Art. 212. § 1. Kodeksu Karnego Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego. W cywilizowanych państwach, od Norwegii po Francję i od USA po Japonię obywatele dzwonią na policję, jeśli ktoś nie przestrzega przepisów ruchu drogowego. U nas to obrzydliwe kacapskie bydle bezkarnie lży i ubliża Polakom od lat. Uważam, że najwyższy czas nauczyć odrobinę kultury tą faszystobolszewicką kokotę bezeczelnie i bezkarnie siejącą nienawiść na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Wściekła wysuszona kokota z pobocza usenetu 03.05.09, 23:28 Zapominasz komarowo, że są to osoby publiczne które są zdane na krytykę i z nią muszą się liczyć, za która nie podlega się w normalnym państwie karze. Wiec nie strasz dzieci diabłem. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Pytanie do administratora tego forum 06.05.09, 17:42 Czemu już drugi raz znika z forum wątek dotyczący odpowiedzialności karnej z tytułu znieważania władz państwowych? Jest to tym ciekawsze, że zniknęły również wynurzenia pozwanej in spe kogóż to miała "na myśli". Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Pytanie do administratora tego forum 06.05.09, 18:22 komarowo napisał:Czemu już drugi raz znika z forum wątek dotyczący odpowiedzialności karnej z > tytułu znieważania władz państwowych? krytyczni niemile widziani....poglądy niezgodne z linią partyjną... Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: "a w Ameryce byla segregacja rasowa" 06.05.09, 18:37 amerykqa ma wspanialy rzad: www.wykop.pl/ramka/62431/prawda-o-wtc-juz-na-onecie Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: w Rosji Murzyni mogliby liczyć na gułag 06.05.09, 19:03 Obama chyba zaraz za Uralem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: w Rosji Murzyni mogliby liczyć na gułag 06.05.09, 19:16 w Rosji trwają ustawiczne prace nad wyjaśnieniem, czym Obama jest smarowany, aby uzyskać taki "podejrzany" kolor skóry, przecież to musi być ściema z tym czarnym prezydentm...;) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: w Rosji Murzyni mogliby liczyć na gułag 06.05.09, 19:27 podobno go muzułmanie podmieniły www.youtube.com/watch?gl=DE&hl=de&v=ZcxhcMyn8rU Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: w Rosji Murzyni mogliby liczyć na gułag 06.05.09, 19:36 :D niezłe, Rusowie zazdroszczą, ze na ten pomysł wcześniej nie wpadli...?! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: w Rosji Murzyni mogliby liczyć na gułag 06.05.09, 19:47 jak to nie wpadli, a Stalin to pies :))))podmienili za Lenina przecież :)))tylko za późno się spostrzegli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: w Rosji Murzyni mogliby liczyć na gułag 06.05.09, 19:58 niom, a później się dziwić, ze maja taki uraz do Gruzinów...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: w Rosji Murzyni mogliby liczyć na gułag 06.05.09, 20:22 nie wiem czy słuchasz i oglądasz, aktualnie, spotkanie z Michnikiem, bardzo ciekawe, polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Jak widzę kpt. eva od lat uprawia 16.05.09, 03:38 swój wirtualny, poboczowy nierząd. W 2006 (!) twierdziła "Ropa już NIGDY nie będzie tania. Tu nie miejsce by temat rozwijać, ale to fakt." Pewnie cytowała za tow. słowianinem Millerem z Gazpromu, który wieszczył ropu po 500 USD. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=38990813&a=39055836&s=0 Stanowczo najwyższy czas stworzyć kolekcję złotych cytatów tej łubiankowej miss menopauzy. - Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jak widzę kpt. eva od lat uprawia 16.05.09, 10:47 w zasadzie ma rację, za 100 lat tak będzie, po Kacapii zostanie wtedy smród spalonych walonek www.medcartoons.ru/wall/longlive.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: Jak widzę kpt. eva od lat uprawia 16.05.09, 23:14 komarowo napisał: > swój wirtualny, poboczowy nierząd. W 2006 (!) twierdziła > "Ropa już NIGDY nie będzie tania. Tu nie miejsce by temat rozwijać, ale to > fakt." Pewnie cytowała za tow. słowianinem Millerem z Gazpromu, który wieszczył > ropu po 500 USD. Widocznie ropa dla niej (prywatnie) jest ciagle za droga... Zapomniales ze eva15 ma zawsze racje. A Lenin jest wiecznie zywy... Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 [...] 17.05.09, 00:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 do durniow. 19.05.09, 13:43 [...] rusek11 17.05.09, 00:22 Odpowiedz Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu haha, a jednak czytacie, a moze nawet ktorys z kiblowatych moderatorkow tu sie produkuje. a teraz troli-moderatorzy zabrac sie za wkuwanie regulaminu i sie nauczyc go na pamiec. chociaz wymagam za duzo od imbecylow, nie?he Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon do durniow. 01.07.09, 20:16 Domyslam sie ze kulturalnego zachowania nie wymagasz. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Leinin wiecznie żywy, głupiec wiecznie głupi 17.05.09, 23:31 Lenin wiecznie żywy, a ty wiecznie głupi. No i kto ma lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Leinin wiecznie żywy, głupiec wiecznie głupi 18.05.09, 10:51 eva15 napisała: > Lenin wiecznie żywy, a ty wiecznie głupi. No i kto ma lepiej? ty czekistko, głupota jest uleczalna, bo Lenin w twojej osobie już zmartwychwstał upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/Internet_Troll_velu_ill_artlibre_jnl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.klops Jednak trochę się wstydzą władz 18.05.09, 11:28 Nie wiem czy zwróciliście uwagę podczas transmisji z Konkursu Eurowizji na jeden z przerywników. Było o fałszywych stereotypach na temat Rosjan. Jeden z nich dotyczył tego że "mówią że nami rządzi KGB". A przecież to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jednak trochę się wstydzą władz 18.05.09, 11:43 trochę mi ta transmisja przypominała wybory Fiutina, a szczególnie nauka rosyjskiego, wstydzą się, bo wiedzą, że są barbarzyńskim krajem www.youtube.com/watch?v=nHRxwlAboWs Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: Jednak trochę się wstydzą władz 01.07.09, 20:31 Wierzyc mi sie nie chce ze mogliby mowic o falszywych stereotypach na temat Rosji. "Zachod" ogolnie nie jest zbyt rozgarniety, ale na cos takiego sie nie da nabrac - moze to wzbudzic jedynie podejrzenia. Kazdy normalny pokazalby przy okazji takiego "wydarzenia" zabytki, przyrode, pochwalilby sie kultura. Pewnie tak tez robili co? Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Wściekła wysuszona kokota z pobocza usenetu 19.05.09, 14:58 klasycznie, ze zwierzęcą agresją i pianą na ustach produkuje dziesiątki postów, charcząc i plując na pomordowanych przez krasnoarmiejców i broniąc KGBowskiej 'prawdy' historycznej. Niezwykle interesujące wypowiedzi, choćby z psychopatologicznego punktu widzenia. Polecam. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=95493322&a=95503561 - Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Eva15 wie wszystko najlepiej :D 01.07.09, 20:41 komarowo napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=95493322&a=95503561 Rozbrajajace! Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: Leinin wiecznie żywy, głupiec wiecznie głupi 01.07.09, 20:18 Poziom wypowiedzi nie pozostawia zludzen... A odpowiedzi na pytanie jak nie ma tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Dziś kolejna perła w portfolio bolszew-kokoty 20.05.09, 00:47 Dała popis językoznawstwa na poziomie tępej słuchaszki rusycystyki na Studium Nauczycielskim w latach 50-tych. Szczczególnie polecam wątek dot. Reja: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=95493322&a=95513672 - Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Aktualny post dnia ma tytuł - Łukaszenka suwerenny 21.05.09, 23:57 Łukaszenka chce KGB jak w czasach ZSRR. Co na to kpt. poboczowaja kokota eva? Dla Polski Łukaszenka to jak płachta na rozjuszonego, tępego byka. Mały kraik a polityka zagraniczna znacznie mądrzejsza i skuteczniejsza i tym samym suwerenność większa. Jak zwykle socjotechnika dla inteligentnych inaczej: Chce KGB? Znaczit suwerenny, mądrzejszy, skuteczniejszy! A Polsza? Wot, eto tępy byk, głupi, nieskuteczny i wasalny. - Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Kak wsje znajut ljojtnant eva 28.05.09, 19:36 Czasem łaja adwersarzy za jakoby kiepski warsztat pisarski. Nie chce mi się szukać innych prymitywnych ortografów, ale tutaj jest jeden z ostatniej biegunki słownej PKFG*. "Jakich czystkach w Ostii? Z tamtąd odesłano" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=95856297&a=95856297 *Pierwsza Kacap-Kokota Forum Gazety Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod czekistka skasowała Tarczę i Patrioty 11.06.09, 18:59 powoli już sięga dna forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96517103&a=96518962 Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: czekistka skasowała Tarczę i Patrioty 12.06.09, 13:49 szczególnie odrażająco brzmi ten histeryczny skowyt na wieść o plotce, która - gdyby była prawdziwa - oznaczałaby pogorszenie potencjału obronnego Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: czekistka skasowała Tarczę i Patrioty 01.07.09, 20:50 abhaod napisał: > powoli już sięga dna > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96517103&a=96518962 Eva15 reprezentuje jakas jedna setna Ziobry. I to od dawna Co do komentarzy na temat tarczy antyrakietowej... Rosja sie tym bardziej podnieca niz Polska. Zreszta dziwie sie ze Rosja sie kimkolwiek przejmuje... a tym bardziej jakas tam marna Polska... Co do Bialorusi, Iranu, Korei... zalezy w ktora strone Putin pusci, tak eva15 sie ustawia. Oczywiscie zachowujac przy tym wlasne zdanie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo A jak się wam podobają 15.06.09, 01:37 Bełkotliwe pochwały na cześć zamordystycznych ajatollachów, karzących chłostą za zbyt jasny czador? Komunistyczna kokota serwilistycznie rozpływa się nad religijnym reżymem. Po utracie białorusi przez kacapstan zmiana frontu kokoty w kierunku Białoruś to kula u nogi, która przeszkadza się rozwijać Rosji. Kałmukostan, Asecija i Tatarostan - wot, eto potęgi natajaścije. Tym niemniej odrobinę brakuje mi peanów na cześć Kim Dżong Ila, chyba że mi coś umknęło. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 co to znaczy 23.06.09, 19:38 Eva użyła takiego zwrotu "dostał polskiego rozumu". Czy ktokolwiek wie cóż to może znaczyć? forum.gazeta.pl/forum/w,902,97002503,97002503,Rada_Europy_Bialorus_znow_specjalnym_gosciem_.html Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: co to znaczy 24.06.09, 12:56 Tu z kolei 'techologia cywilna USA jest podobna do późnego ZSRR'. Charakterystyczny gomułkowski styl - wyobrażacie sobie jakie ona w młodości musiała płodzić TPPRowskie paszkwile? Jej archiwum mogłoby wywołać furrorę:-) forum.gazeta.pl/forum/w,902,97032994,97032994,Uziemiony_Boeing_787.html Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Re: co to znaczy 01.07.09, 20:56 eva15 napisała: > Zdaje się, że USA nie potrafią wyprodukować już niczego oprócz propagandy i > broni. Produkcja dla celów cywilnych zbliża się powoli ale nieuchronnie do > poziomu późnego ZSRR. Dobrze ze wreszcie przyznala co produkuje sie w poznym ZSRR (zapewne tym poznym ZSRR, ktorym kieruje sekretarz generalny Putin). Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: co to znaczy 06.07.09, 00:10 wojciech.2345 napisał: > Eva użyła takiego zwrotu "dostał polskiego rozumu". > Czy ktokolwiek wie cóż to może znaczyć? > > forum.gazeta.pl/forum/w,902,97002503,97002503,Rada_Europy_Bialorus_znow_specjalnym_gosciem_.html Moze polski rozum toi taki, ktory wie że Rada Europy nie ma nic wspolnego z Unią Europejska, a rozum ewuni - w odroznieniu - uwaza ze to jedno i to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Przepraszam, że nieco off-topic 30.06.09, 02:35 ale uważam, że na uwiecznienie zasługuje ostatnie tokowisko pierwszej w usenecie pedofilsko-gerontofilskiej pary. Przy okazji kolejnej kacapskiej jaczejki szytej grubymi nićmi (w kacap-gazecie napisali, że opozycja w Gruzji jest podsłuchiwana). Oto po północy małoletni pimp przerósł samego siebie, uderzając do poprodukcyjnej kokoty w te słowa: "I piosenka na dobranoc: Halina Frąckowiak i SBB (może znasz) rapidshare.com/files/250120660/06._snij_tylko_szczescie.mp3.html" Ryczę ze śmiechu choć środek nocy - który to już raz web kamanda dostarcza gratis niezrównanej, choć odrobinę perwersyjnej, rozrywki? forum.gazeta.pl/forum/w,902,97261405,97261405.html?v=2&f=902&w=97261405&a=97261405&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Ewa15: Rada Europy = Unia Europejska 02.07.09, 00:18 forum.gazeta.pl/forum/w,902,97002503,97002503,Rada_Europy_Bialorus_znow_specjalnym_gosciem_.html Ot taka wiedza Ewuni o świecie współczesnym i instytucjach międzynarodowych w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon Ewa15: Rosja to pepek swiata 05.07.09, 22:51 bmc3i napisał: > forum.gazeta.pl/forum/w,902,97002503,97002503,Rada_Europy_Bialorus_znow_specjalnym_gosciem_.html > Ot taka wiedza Ewuni o świecie współczesnym i instytucjach międzynarodowych w Europie Ten link to swietny przyklad jak eva15 postrzega swiat. Otoz kazdy czlowiek przd jakimkolwiek dzialaniem (chocby musial odwiedzic toalete) zastanawia sie: "A co na to Rosja?". Oczywiscie wiekszosc mysli "Jak moglbym zrobic na zlosc Rosji", a tylko niewielu prawych "Czy Putin pochwalilby moje postepowanie?" Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Ewa z komandą wzajemnie się zwołują 08.07.09, 10:43 Jesli ktoś z komandy zabierze glos na ktoryms z tematycznych forów Gazety, ewa i reszta czlonków kamandy ktorzy na tym akurat forum nie pojawiają sie zwykle, natychmiast pojawiają sie w ogniu dyskusji na nim. Przypadkiem zapewne.... Ewa bowiem, nagle odkrywa nowe hobby, np. militaria :) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ewa z komandą wzajemnie się zwołują 08.07.09, 11:19 bmc3i napisał:> Przypadkiem zapewne.... stara zasada "pod latarnią najciemniej", przynajnmniej widać jakie są ich metody działania, ostatnio trochę przycichli, ale to normalka, od kilku lat mają okresy "przycupnięcia", zresztą to chyba najbardziej betonowa frakcja łubianki, odporni na rzeczywistość jak zardzewiały "Rudy" Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon W grupie razniej 10.07.09, 23:19 Niczym mlodociani przestepcy... Poza tym musza sprawiac wrazenie ze nie sa odosobnionymi oszolomami. Udaja ze maja przyjaciol... Co z tego ze jest to tylko drugi login, czy znajomy tylko z internetu. Zreszta jak tu znac kogos innego, gdy 24godziny na dobe monitoruje sie forum (zeby tylko jedno...). A okresy przycupniecia to chyba tylko wizyty za potrzeba... Choc i tak watpie by oddalali sie wtedy od komputera... Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Dziś kolejna perełka, warta uwiecznienia 12.07.09, 13:43 Przy okazji art. o masakrze w Srebrenicy. forum.gazeta.pl/forum/w,902,97738257,,Rocznica_masakry_20_tys_ludzi_na_obchodach_w_.html?v=2 Z czym się kojarzy kokocie serbosowieckie ludobójstwo na 20 tys. bezbronnych cywilów? Tak, zgadliście, ze zbrodniami okrutnej Polszy! Otóż miłośniczka mleka ekologicznego, mocarta, bethovena o godzinie 1:20 zabłysnęła skojarzeniem. 'Bez opuźnienia. Na prawdę'. eva15 12.07.09, 01:20 No tak, słusznie - gdy Polacy w cieniu wojsk hitlerowskich niczym sępy napadli na Czechosłowację... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Dziś kolejna perełka, warta uwiecznienia 12.07.09, 14:34 Temat Zaolzia był już wielokrotnie wałkowany, łubiankowscy wyrobnicy bredzą na ten temat od lat "Ostatni austriacki spis powszechny z 1910 roku podawał, że na obszarze Śląska Cieszyńskiego mieszkało 116 tysięcy Czechów (27,1 proc.), 234 tysiące Polaków (54,6 proc.) i 77 tysięcy Niemców (18 proc.). " paolomorawski.splinder.com/tag/polacchi-cechi Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod czekistka dwoi się i troi, nicków też sobie 12.07.09, 17:43 namnożyła, kacapski troll w pełnej akcji dla wodza forum.gazeta.pl/forum/w,902,97756748,97757014,Re_Cheney_kazal_CIA_ukryc_informacje_przed_Kongr.html Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: czekistka dwoi się i troi, nicków też sobie 12.07.09, 17:55 Kokota degustatorka toczonego ekologicznego mołoka ma bana na niektórych forach. No i wzmacnia obecność kamandy, mnożąc kacap-byty. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: czekistka dwoi się i troi, nicków też sobie 12.07.09, 17:59 nie tylko ona, pimpa też kiedyś przyłapałem, ale admin skasował krytykę, czasami ich lubi...łaska pana na pstrym koniu jeździ Odpowiedz Link Zgłoś