qreator Kaczynscy,Lepper,Rydzyk, Moon..co jeszcze? 06.02.09, 09:54 co jeszcze nas czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Moon jest tu najmniej ważny 06.02.09, 09:52 Liczy się natomiast charakter gazety i jej opinia. jest to coś takiego, jakby szef jakiegoś państwa po wyborczym sukcesie Tuska opublikował artykuł w "Naszym Dzienniku". Nie wierzę, żeby to była "wpadka". Raczej jest to fragment szerszej akcji sierot po Bushu, które szczególne wpływy mają w Polsce, zwłaszcza w środowiskach medialnych, "Gazety" nie wyłączając (np. Marcin Bosacki). Polskie sieroty po Bushu wysłały sygnał do sierot amerykańskich: jesteśmy z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Jeszcze do wczoraj.......... 06.02.09, 09:58 Gazeta opisywala Washington Times jako opiniotworczy dziennik .Wiele podawanych news opierala wlascie na tej gazecie.Gdy udzielil jej wywiadu Prezydent zaczal sie krzyk.Otoz tej gazecie udzielali wywiadow Prezydenci wielu krajow demokratycznych.Nie pamietam zeby udzielal Chavez.Jest to gazeta konserwatywna.Co do Chaveza.Spojrzcie tego Wyborcza nie skrytykowala. farm3.static.flickr.com/2063/2505228709_8acab8dd93.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Jeszcze do wczoraj.......... 06.02.09, 10:04 Co jeszcze niedawno pisala Wyborcza o Washington Times? Przedwczoraj amerykański dziennik "The Washington Times" Według dziennika "Washington Times" potwierdzają to W wywiadzie dla dziennika "Washington Times" wiceprezydent Dick Cheney ..Financial Times", "The Independent", "Daily Telegraph" "Wall Street Journal", "New York Times", "Washington Times") pojawiły się teksty o serii . Propozycje te poparły główne gazety w USA - "Washington Post", "Wall Street Journal", "Washington Times" I setki innych gdzie Wyborcza pisala o Washington Times.W chwili gdy udzielil tam wywiadu Prezydent RP wmawiaja ze to gazeta sekty.Jestescie z Wyborczej-chorzy z nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
qreator presentation1-Sb-tuskomatole..pod aj jakiś link. 06.02.09, 10:08 GW ja wszystkie inne,mają do tego prawo PRAWO, to nie GW jest głową panstwa.. Po drugie,nikt nie zabrania prezydentowi pisać gdzie chce,jego sprawa, jego wybór, ale o jego "wyborach" gustach politycznych, mamy prawo dyskutować,krytykowac, itd..."Rz",dziennik PIS-u, robi to codziennie o PO i Tusku,to samo N.Dziennik,G.Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1-Sb-tuskomatole..pod aj jakiś li 06.02.09, 10:14 Co Boli Michnika? To co cieszy jego przeciwnikow.Michnika pamieta 2007 .Kwiecien i ten tekst.Oto fragment. Urodzona w Polsce, ale pracująca w USA autorka polemizuje zwłaszcza z tekstem Adama Michnika zamieszczonym 25 marca w "New York Timesie". Redaktor naczelny "Gazety Wyborczej" potępił w nim politykę dekomunizacji prowadzoną przez braci Kaczyńskich, zarzucił im autorytaryzm, a nawet porównał do rosyjskiego prezydenta Putina. - O ile zarówno Michnik, jak i Putin podzielali kiedyś wiarę w komunizm, to Kaczyński nigdy nie uległ takim złudzeniom - pisze pani Thompson w artykule zatytułowanym "Chwaląc braci Kaczyńskich". Broni ona czystek w służbach specjalnych, uznając je za konieczne dla pozbycia się komunistycznych agentów z władz. - W ciągu roku cały aparat bezpieczeństwa, w znacznym stopniu odziedziczony po czasach komunistycznych, został oczyszczony z rosyjskich i sowieckich agentów. Były piski i wrzaski, a wyznaczonego do tego zadania Antoniego Macierewicza demonizowano w lewicowo-liberalnej prasie. Zadanie jednak zostało wykonane, z korzyścią nie tylko dla Polski, ale i NATO, którego Polska jest członkiem - pisze Thompson. Chwali ona także przeprowadzaną obecnie lustrację i potępia jej krytyków. Aprobująco porównuje ją do denazyfikacji w Niemczech po zakończeniu II wojny światowej i lustracji archiwów Stasi po zjednoczeniu Niemiec w 1990 r. "W Polsce dawno należało to zrobić" - pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1-Sb-tuskomatole..pod aj jakiś l 06.02.09, 10:15 Tekst ten ukazal sie wlasnie w Washington Times. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1-Sb-tuskomatole..pod aj jakiś l 06.02.09, 10:19 Idac torem myslenia Michnikowszczyzny Wyborcza poprzez rece brata Adama Michnika jest ciagla linia UB. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 presentation1, co to ma wspólnego z Wash.Times ??? 06.02.09, 11:00 co ty pier..lisz,popaprancu? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 10:04 Pop...ło się,bidakom: Washington Times czy Washington Post... Co za różnica? I to, i to Waszyngton... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 10:37 A może wcale nie... Być może jest to koleżeńska przysługa, wynik znajomości zadzierżgniętych przez prezydenta w czasie dalekowschodniego turne. W oświadczeniu kancelarii zapewnie znajdzie się teraz wzmianka o wielkim przyjacielu Polski i Polaków panu Sun Myung Moon,... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 11:19 tw_wielgus napisał: > A może wcale nie... > Być może jest to koleżeńska przysługa, wynik znajomości > zadzierżgniętych przez prezydenta w czasie dalekowschodniego turne. > W oświadczeniu kancelarii zapewnie znajdzie się teraz wzmianka o > wielkim przyjacielu Polski i Polaków panu Sun Myung Moon,... Ej, chyba jednak przesadzasz... Przecież Kaczki to patentowane katoliki. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 11:23 Wcale! Ojciec dyr może zbankrutować jak dalej będzie szukał skał na głębokości 3000 m. Trzeba pomyśleć o przyszłości, "Moon" pasuje do młodzieńczych fascynacji tego wybitnego dziecięcego aktora. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner So let's send him to the Moon. 06.02.09, 10:06 [Sorry. I've forgotten he and his brother stole it many years ago.] Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: So let's send him to the Moon. 06.02.09, 10:14 halfliner napisał: > [Sorry. I've forgotten he and his brother stole it many years ago.] Actually (and luckilly), they DID NOT! (cf.: Makuszynski's book). Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_wyborcza_klamie znjaomość angielkiego typowa dla czytelnika GóWna 06.02.09, 10:29 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Logika wypowiedzi typowa dla PISowskiego czekisty 06.02.09, 10:40 A tak na temat "chopcze"!? Czy ten dziecinny aktor nie może się otoczyć poważniejszym zespołem doradców? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: znjaomość angielkiego typowa dla czytelnika G 06.02.09, 11:25 Nibny moja? Jestem emerytowanym starszym wykładowcą tego języka na jednej z większych państwowych uczelni. Na demencję starczą jeszcze nie cierpię. A - dodatkowo - jestem bilingual (if you know what that means). Odpowiedz Link Zgłoś
k.adorator Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 10:26 Napisała pierwszorzędna Gazeta Wyborcza, bez której nie da się przejść ani przez Oxford ani przez Harvard i bez, którego nie może się obejść klasa polityczna na całym świecie. Tytuł nad tytułami! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Masz kaca? Na to mi wygląda. 06.02.09, 10:35 Dlaczego nie piszesz na temat? Chcesz odwrócić uwagę od kolejnej gafy kłamczyńskiego mlaskacza? k.adorator napisał: > Napisała pierwszorzędna Gazeta Wyborcza, bez której nie da się przejść ani prze > z Oxford ani przez Harvard i bez, którego nie może się obejść klasa polityczna > na całym świecie. Tytuł nad tytułami! Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Akurat w tym przypadku nie widze 06.02.09, 10:40 niczego nadzwyczajnego. Michnik ma swoja gazetę, Axel Springer swoją.... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 11:26 k.adorator napisał: > Napisała pierwszorzędna Gazeta Wyborcza, bez której nie da się przejść ani prze > z Oxford ani przez Harvard i bez, którego nie może się obejść klasa polityczna > na całym świecie. Tytuł nad tytułami! A jakie to ma znaczenie kto o tym napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 Skończyłem Harvard 06.02.09, 11:33 Skończyłem Harvard czytając GW. Czy mi to pomogło nie wiem. Ale na pewno nie zaszkodziło. k.adorator napisał: > Napisała pierwszorzędna Gazeta Wyborcza, bez której nie da się przejść ani prze > z Oxford ani przez Harvard i bez, którego nie może się obejść klasa polityczna > na całym świecie. Tytuł nad tytułami! Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_wyborcza_klamie dobrze że nie nie Michnika ... buhahahaha :-)))) 06.02.09, 10:26 to byłaby kompromitacja w tej gadzinówce dla ćwierćinteligentów ze słomą w butach i szczurów korporacyjnych szukających gotowych odpowiedzi serwowanych przez usłużnych funkcjonariuszy z Czerskiej (dawniej z Rakowieckiej) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes To co tu robisz jak GW kłamie? 06.02.09, 10:39 Powinieneś próbować się dodzwonić do Radia co to ma ryja. Kompromitujesz się w oczach jego wyznawców. Zobaczysz, będziesz dla nich zdrajcą i na pewno nie dostąpisz zaszczytu rozmowy na falach radiowych o zbawieniu nie wspominając:)) zawsze_wyborcza_klamie napisała: > to byłaby kompromitacja w tej gadzinówce dla ćwierćinteligentów ze słomą w > butach i szczurów korporacyjnych szukających gotowych odpowiedzi serwowanych > przez usłużnych funkcjonariuszy z Czerskiej (dawniej z Rakowieckiej) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: To co tu robisz jak GW kłamie? 06.02.09, 10:48 To proste, dostał pokutę za palenie papierosów na zakrystii... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Myślałem, że za wąchanie tyłka:) 06.02.09, 10:50 tw_wielgus napisał: > To proste, dostał pokutę za palenie papierosów na zakrystii... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: dobrze że nie nie Michnika ... buhahahaha : 06.02.09, 10:47 He, he, he się jadem nie udław...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Zauważyłeś, że presentation1, ten komunistyczny 06.02.09, 10:52 pisowiec zawsze znika jak my pojawiamy się na forum? Czegoś się jednak nauczył. Wie, że nas nie przegada:)) tw_wielgus napisał: > He, he, he się jadem nie udław...:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zauważyłeś, że presentation1, ten komunistycz 06.02.09, 11:02 Bo on wie, że ze mną teraz solo nie wygra... Ja teraz dużo czytam i będę jak brzytwa...;)))) ..:P Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Masochizm czy ksiądz zadał za pokutę? 06.02.09, 11:29 zawsze_wyborcza_klamie napisała: > to byłaby kompromitacja w tej gadzinówce dla ćwierćinteligentów ze słomą w > butach i szczurów korporacyjnych szukających gotowych odpowiedzi serwowanych > przez usłużnych funkcjonariuszy z Czerskiej (dawniej z Rakowieckiej) Po chusteczkę toto czytasz? A nawet więcej - produkujesz się na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Czyżby (p)rezydent naszego kraju chciał wiarę 06.02.09, 10:30 swoją katolicką chciał zamienić na inną? Osobiście nie przypuszczam, ale nie mam wątpliwości, że ten nasz "dziecięcy aktor" mocno się teraz rumieni. Po raz kolejny pokazał, że nie nadaje się nawet na dyrektora kołchozu, nie mówiąc już o innych stanowiskach. Mąż stanu z niego żaden. Zresztą to od dawna wszyscy wiedzą. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby tego wywiadu udzielał na kacu po dobrym winku, w które zaopatrzył go jego dygnitarz i przydupas. Ten z Orlenu. Zapomniałem nazwiska. Nie wstydzę się tego, bo tak po prawdzie nie było ono i nie jest godne zapamiętania. Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 10:33 Teraz w tym duecie na pewno dokończą misję Chrystusa. Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 10:37 nie lubię Kaczora ale gw przesadza - czepianie się dla czepiania, powoli schodzi (o ile już nie zeszła) do poziomu dyskusji pis i lpr Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 11:46 dziodu napisał: > nie lubię Kaczora ale gw przesadza - czepianie się dla czepiania, powoli > schodzi (o ile już nie zeszła) do poziomu dyskusji pis i lpr Niby o co się czepia? Że pisprezydent i jego otoczenie palnęli gafę, myląc Washington Times (ta Moona) z Washington Post (b. przyzwoita gazeta, znana - choćby - z wykrycia afery Watergate)? Nie wiem kto by nie skorzystał z takiej gratki, żeby dopiec nielubianemu pisprezydentowi. Mnie to, osobiście, bardzo cieszy; też nie lubię pisprezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Moona, moon 06.02.09, 10:41 Hmmmm... czyżby powrót do dziecięcych marzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Gazeta Wyborcza i wpadka.... 06.02.09, 10:42 Wpadli we wlasne szambo.To sie odbije echem.Tego nikt nie daruje.Gazeta dziala legalnie w demokratycznym kraju.Wyborcza przegiela.Mam nadzieje ze puszcza ja z torbami.Chcieli jak zwykle ukasic Prezydenta, ukasza wlasne posladki. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Ty od dawna kąsasz swój tyłek i co? Ano nic. 06.02.09, 10:45 Tylko brzydko pachnie, prawda? Za to jak smakuje... :)) presentation1 napisał: > Wpadli we wlasne szambo.To sie odbije echem.Tego nikt nie daruje.Gazeta dziala > legalnie w demokratycznym kraju.Wyborcza przegiela.Mam nadzieje ze puszcza ja z > torbami.Chcieli jak zwykle ukasic Prezydenta, ukasza wlasne posladki. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Ticket to the Moon.... 06.02.09, 10:46 www.lastfm.pl/music/Electric+Light+Orchestra/_/Ticket+to+the+Moon La la la.... Sam się ukąś w pośladki... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Ależ on to robi codziennie. Z bezsilności. 06.02.09, 10:49 Złości i nienawiści do wszystkiego, co inne. tw_wielgus napisał: > www.lastfm.pl/music/Electric+Light+Orchestra/_/Ticket+to+the+Moon > > La la la.... > Sam się ukąś w pośladki... > Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ależ on to robi codziennie. Z bezsilności. 06.02.09, 10:51 Napisales -co inne.Tak Gazeta Wyborcza jest inna.To oficjalny organ PRLu.Nawet Trybuna jest bardziej na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Nareszcie się zdradziłeś. Trybuna ci się śni. 06.02.09, 10:55 Wyglądasz mi na skrzywdzonego przez PRL w ostatnich latach jej istnienia ubeka. Teraz zapisałeś się do Kaczyńskich, bo najbardziej przypominają ci stare, dobre czasy. presentation1 napisał: > Napisales -co inne.Tak Gazeta Wyborcza jest inna.To oficjalny organ PRLu.Nawet > Trybuna jest bardziej na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Nareszcie się zdradziłeś. Trybuna ci się śni. 06.02.09, 10:59 Skoro PRL mnie skrzywdzil nie moglem wiec byc esbekiem.Powiem ci cos.Ja nie czuje sie pokrzywdzony nawet przez III RP.Zostawilem duze mieszkanie z ogrodem i nawet nie oczekuje zadoscuczynienia.Wiesz dlaczego?Bo mam to gdzies.Nie mam jednak gdzies idiotycznych rzadow PO.I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Ależ mogłeś, mogłeś... różne frakcje wtedy były... 06.02.09, 11:03 Na moczarowca wyglądasz... Zostawiłeś dom z ogrodem? Nooo... to ładnie ci się musiało palić koło tyłka jak wiałeś. presentation1 napisał: > Skoro PRL mnie skrzywdzil nie moglem wiec byc esbekiem.Powiem ci cos.Ja nie czu > je sie pokrzywdzony nawet przez III RP.Zostawilem duze mieszkanie z ogrodem i n > awet nie oczekuje zadoscuczynienia.Wiesz dlaczego?Bo mam to gdzies.Nie mam jedn > ak gdzies idiotycznych rzadow PO.I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 presentation1..Duży dom z dużym ogrodem ????? 06.02.09, 11:08 Za komuny ????..Kto mógł to mieć w młodym wieku!..Teść był wysoko postawionym działaczem PZPR, lub szychą w SB ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1..Duży dom z dużym ogrodem ????? 06.02.09, 11:10 Glupcze.Za komuny byla wlasnosc prywatna.Czy ty cos chapnales z historii?. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 Re: presentation1..Duży dom z dużym ogrodem ????? 06.02.09, 11:13 presentation1 napisał: > Glupcze.Za komuny byla wlasnosc prywatna.Czy ty cos chapnales z historii?. Znamy,znamy..przeważnie to była własność wybranców narodu... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1..Duży dom z dużym ogrodem ????? 06.02.09, 11:16 Kilka milionow gospodarstw rolnikow.Jestes chory.Blizej ci do zakladu psychiatrycznego..niz...Moze dostales od Tuska komputer wraz z laczem...Ma racje.Kazdy glos, nawet idioty-liczy sie dla Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: presentation1..Duży dom z dużym ogrodem ????? 06.02.09, 11:20 presentation1 napisał: > Kilka milionow gospodarstw rolnikow. What? że ło co się camon? Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 presentation1, męczysz siebie i nas, idioto !! 06.02.09, 10:57 pieprzysz kocopoły,bydlaku, byle cuchneło... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ależ on to robi codziennie. Z bezsilności. 06.02.09, 11:03 Taki Sbecki sposobik na odreagowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown a co to ma do rzeczy? Rezonerstwo michnika. 06.02.09, 10:57 widzę, że z powodu prezia gazeta wzięła sobie teraz na cel Washington Times i będzie próbowała dyskredytować, wyszydzać ten dziennik... podobnie jak w przypadku naszej-klasy, czy ostatnio Google - btw Panie Michnik ten koncern autentycznie jest w obrocie gospodarczym oznaczony jako G-O-O-G-L-E, to nie jest żadne wyśmiewanie się z pana zaburzeń mowy. nikomu na świecie nie przeszkadza, że od 82 roku gazeta należy do Koreańczyka i wciąż cytuje się artykuły z W. Timesa, uchodzącego za opiniotwórczy dziennik (czego nie można powiedzieć o tendencyjnej papce dla gruzu intelektualnego made by michnik). idąc tym tropem powinniśmy bojkotować Valkirię z tego powodu, że gra w tym filmie Cruise, który jest przecież scjentologiem..sekciarzem. Z kolei scjentolodzy...;) No właśnie, sami widzicie ile w tym wszystkim ogniw pośrednich. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: a co to ma do rzeczy? Rezonerstwo michnika. 06.02.09, 11:55 charliefrown napisał: > nikomu na świecie nie przeszkadza, że od 82 roku gazeta należy do Koreańczyka i > wciąż cytuje się artykuły z W. Timesa, uchodzącego za opiniotwórczy dziennik Nieprawda. W.Times nie uchodzi za opiniotwórczy dziennik. Chyba też - podobnie jak pisprezydent i s-ka - mylisz go z Washington Post. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Wszystko jest o.k. Kaczyński też jest prorokiem !! 06.02.09, 11:02 A w każdym razie za takiego się uważa . Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 L.Kaczynski wychodzi na błazna nr.1... 06.02.09, 11:05 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: L.Kaczynski wychodzi na błazna nr.1... 06.02.09, 11:56 Nie po raz pierwszy ani ostatni, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 miejsce urodzenia 06.02.09, 11:09 co wpisano w dowodzie rodziców wytrzeszcza? zdziwiłem się widząc kilka dni temu dowód osobisty obywatela polski z wpisem "zssr". Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 carpaccio4, o rogacz na forum GW !!! 06.02.09, 11:12 a rogi ci rosną i rosna.. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 matka ci się puszcza to i rogi mi rosną 06.02.09, 11:56 pogadaj z nią Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: miejsce urodzenia 06.02.09, 11:59 carpaccio4 napisał: > co wpisano w dowodzie rodziców wytrzeszcza? zdziwiłem się widząc kilka dni temu > dowód osobisty obywatela polski z wpisem "zssr". Taki wpis mają wszyscy, urodzeni na przedwojennych kresach. Moi rodzice też taki mieli - Nowogródek (obecnie - Białoruś), a więc ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Bezczelność M. Kamińskiego 06.02.09, 11:19 oczywiście nie ma granic. Dorównuje tylko jego niekompetencji. I znowu zwalił coś, co sam spartaczył, na MSZ. Brak słów, a nawet szkoda słów. L. Kaczyński i jego ludzie są specjalistami wyłącznie od obciachów. Tylko to im dobrze wychodzi. Szkoda tylko, że chodzi o prezydenta RP (sic!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Uwazajcie na wywiady Wyborczej..... 06.02.09, 11:21 Kazdy kto przeprowadzi w tej gazetce wywiad powinien zostac uznany za komuniste.To dopiero jest grozne.Czy GW to ostatni bastion komunizmu na swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 presentation1, widzisz jak skonczyli Kaczyńscy i 06.02.09, 11:25 inni?..A było ich wielu, od Prezydentów USA,do Papieży.. Same komuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1, widzisz jak skonczyli Kaczyńsc 06.02.09, 11:30 Kto przeprowadzi.Tak skonczyla sie komunistyczna Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Ja to pamiętam z peerelu! 06.02.09, 11:21 "Jak pisze "Wyborcza", kontrowersje wokół artykułu nie dotyczą tego, co prezydent napisał, ale gdzie." Wtedy odpowiednig Gazety Wyborczej pisywał: dobry fachowiec, ale bezpartyjmy. Taka sama ideologia... Odpowiedz Link Zgłoś
qqba1 Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 11:59 Kolejny powód aby go tylko oczernić !!!nieważne co opublikował ale jakie to ważne gdzie ... hahaha ale jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 12:02 qqba1 napisał: > Kolejny powód aby go tylko oczernić !!!nieważne co opublikował ale jakie to w > ażne gdzie ... hahaha ale jaja. Żadne jaja. Szanujący się człowiek nie publikuje byle gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Mialy byc cuda a jest 100% obluda nierzadu PO 06.02.09, 12:09 w kazdej domenie zycia politycznego, ekonomicznego, spolecznego , etycznego vide Marcinkiewicz przyszly mister w Po ds rodzin europejski ekspert od rozwalania rodzin i powierania..... wszystkiego tylko nie zasad zdrowego rozsadku. Spieprzyl z PiS bo korytko dala mu PO tam mu ryjek przyrosl Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Mialy byc cuda a jest 100% obluda nierzadu PO 06.02.09, 12:18 Ten cudowny ryjek był twarzą pierwszego rządu IV RP najlepszego rządu w historii dwudziestolecia (z uwzględnieniem rządu prem. Olszewskiego). Był to premier na całą kadencję, jak zapewniał prezes wszystkich Polaków. Moherowe panienki na jego widok na ekranie TV Trwam manifestacyjnie zdejmowały staniki lub mdlały z uwielbienia. Co się zatem stało, że tak się od niego odżegnujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka_only Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 12:14 Hi hi GRATULACJE - kolejny popis, a co ojciec rydzyk na to? Odpowiedz Link Zgłoś
verd-ish Prezydent opublikował tekst w gazecie Moona 06.02.09, 12:26 gazeta jak zwykle donosi na Kaczyńskiego ale ze błogosławiony wałęsa brał od moona kasę na walkę z szatanem w latach 90 to już zapomnieli :) jak zwykle baaardzo rzetelne dziennikarstwo...Nawet już nie udajecie ze jesteście obiektywni Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy verdish, zrodlo??? 06.02.09, 12:35 verd-ish napisała: > gazeta jak zwykle donosi na Kaczyńskiego ale ze błogosławiony wałęsa brał od > moona kasę na walkę z szatanem w latach 90 to już zapomnieli :) jak zwykle > baaardzo rzetelne dziennikarstwo...Nawet już nie udajecie ze jesteście obiektyw > ni Odpowiedz Link Zgłoś
verd-ish Re: verdish, zrodlo??? 06.02.09, 12:40 wystarczyło zguglać :) pierwszy raz usłyszałam o tym na zajęciach o nowych ruchach religijnych na religioznawstwie na uj:) tu przykładowo www.opoka.org.pl/varia/sekty/moonijegoswiat.html www.effatha.org.pl/sekty/baza/matka_moon.htm www.wprost.pl/ar/12294/Ojciec-ludzkosci/?O=12294&pg=1 każde centrum walki z sektami ma dane na ten temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
verd-ish Re: verdish, zrodlo??? 06.02.09, 12:57 wiadomosci.onet.pl/1221792,240,1,kioskart.html tu tez spoko artykuł o wpływie Moonistów na politykę Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 A cio na to Ojciec Dyrektor? 06.02.09, 12:34 A jak ocenia ojciec Tadeusz Rydzyk występowanie Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej w sekciarskiej gazecie amerykańskiej. Czy wyboru gazety dla publikacji tekstu Prezydenta dokonał erudyta i znawca Stanów Zjednoczonych, Piotr Kownacki? Wielkie gratulacje !! Odpowiedz Link Zgłoś
6ik "Wolne media" i "pluralizm polityczny" 06.02.09, 12:54 A jak się do tego mają pretensje "Gazety Wyborczej"? www.jacek-cybusz.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Pierwszorzędna "GWno Prawda" czyta "WT" ??? 06.02.09, 13:01 Ciekawe, co kierowało dziennikarzy naszej pierwszorzędnej GW***nej Gazety do siegnięcia po lekturę tego "trzecorzędnego pisemka" ? Chyba to samo co powoduje 24-godzinny nasłuch Radio Maryja przy jednoczesnym pisaniu o "zanikowym, zaledwie promilowym" zasięgu tej stacji. Europejsy z ul. Czerskiej biadolą, że nikt w USA nie czyta tej gazety, ale najważniejsze, że "GWno Prawda" to przeczytała i nag łośniła, teraz jak nic czekaja nas kolejne przedruki w NYT czy WP, czyli amerykańskiech klonach naszej "żydowskiej gazety dla Polaków" a wtedy wszyscy w USA już przeczytają. Ale mamy przebiegłego tego prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś