prusak2 08.05.09, 08:45 KOWNACKIEMU JUŻ DAWNO ZAPALIŁY SIĘ OPONY.... MÓZGOWE. JEGO IDOLOWI ZRESZTĄ TEŻ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka9915 Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon t... 08.05.09, 08:52 nikt cie palacowy blaznie i lgarzu nie prosi. Jak tak kochacie zadymiarzy, to jak juz proponowalam, pisdent moze zaprosic wielce umilowanych i zasluzonych "dzialaczy" zwiazkowych na wspolnego z TW Jar (I sekretarz ks pis) grilla opon samochodowych i mozgowych do ogrodu palacowego. Przy muzyce i apetycznym aromacie palonej gumy spedzi caly "palac" i zaproszeni goscie mila impreze rocznicowa. I prosze nie wzywac policji, jak przyczadzeni goscie beda szczac pod krzaczkami pani Marysi, czy tez chowac po kieszeniach malpki. Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 [...] 08.05.09, 09:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Adelciu nie popisuj się! 08.05.09, 10:15 adela_30 napisała: > Krótko i na temat - Platforma Obywatelska to hołota. > Tusk z kolesiami postępują jak PZPR. > Ciekawe kiedy użyją wojska i zaczną strzelać do przeciwników politycznych? > Wolność obywatelska jest zagrożona pod rządami PO !!! Adelciu, nie popisuj się ciągle swoim ptasim móżdżkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Adelciu nie popisuj się! 08.05.09, 10:18 marek99az1 napisał: > > Wolność obywatelska jest zagrożona pod rządami PO !!! > > Adelciu, nie popisuj się ciągle swoim ptasim móżdżkiem. Brawo dla Marka!!! Przekonałeś mnie, od dzisiaj popieram PO.Masz jeszcze jakies inne "mocne" argumenty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Adelciu nie popisuj się! 08.05.09, 10:29 Może Marek rzeczywiście nie miał kontrargumentów wobec postu Adeli, ale czy w takim razie Ty widzisz jakieś rzeczowe argumenty u Adeli? Jeśli tak, to poproszę o przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Adelciu nie popisuj się! 08.05.09, 10:59 u niej moze nie, ale sprzeciwiam sie glupiemu atakowaniu wszystkiego co "mi sie nie podoba". Ludzie nie wiedza, ze mamy demokracje i KAZDY ma prawo do swojego zdania. Ja za to podam Ci argumenty, polecam zwlaszcza 2 strone tego artykulu i paragraf: wolnosc slowa w imperium tuska Tekst linka i popatrze, to nawet na wp, a nie w radiu maryja? dziwne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO !!!! 08.05.09, 11:00 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
living_dead Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO błe 08.05.09, 11:03 Zmień płytę bo ta się już zgrała. Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 11:06 Prawda w oczy kole ? Odpowiedz Link Zgłoś
bezebubol Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 11:14 adela_30 napisała: > Prawda w oczy kole ? ja pie..dole,nie kole.raczej twoja głupota boli.to co ty robiłaś 2-3 lata temu jak PL zaczeła się upodabniać do Białorusi? Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 11:21 To samo co robię teraz gdy pod rządami PO Polska upodabnia się do Sowietów. Tusk ze Schetyną ograniczają wolności obywatelskie! To koniec marzeń o prezydenturze Tuskaszenki. Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 11:33 "Kaczenko" był lepszy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 11:41 Kaczenko to było mniejsze zło w porównaniu do Tuskaszenki. Niestety kolesie Tuska rozgrabiają majątek państwowy na potęgę niszcząc przy okazji życie publiczne i wolność obywateli. Z dwojga złego wolę Kaczenko niż Tuskaszenko. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 11:43 Ja wole polskie kaczki, niz niemiekiego kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 11:50 radio maryja jak glowna stacja radiowa polski,lepper jako marszalek semjmu i giertych jako minister edukacji to bylo mniejsze zlo ? zaiste, jestescie ludzmi z ktorymi nie ma absolutnie o czym rozmawiac. jeszcze od homo sapiens zaden gatunek nie roznil sie tak skrajnie jak wasz, homo hipocritus. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 12:09 Sory, moze wyszlo Ci to przypadkiem, ale to jest wlasnie retoryka stosowana przez po (i przez hitlerowcow tak samo). Jak ktos ma inne zdanie, to jest "podludziem" (;)) Cytat? ">jeszcze od homo sapiens zaden > gatunek nie roznil sie tak skrajnie jak wasz, homo hipocritus." Niezle, od tego wlasnie zaczyna sie faszyzm. A za pisu nie bylo dobrze, ale bylo lepiej niz teraz. Rydzik byl zly, lpr tez, samoobrona tez, ale zmusila do tego po, bo nie chciala popisu, a teraz wiadomo dlaczego nie, zagrali PRem, ze kaczki sa zle i czesc... Obnizka podatkow, obnizka skladki rentowej, walka z korupcja (moze i "brutalna", ale kto pamieta, ze odziedziczyli rzad po sld i aferach?) Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 12:23 przepraszam ale za czasow PIS bylo o wiele gorzej i to ze mam o tym swoje zdanie to zaden faszyzm. faszyzm to jest to co robil ziobro. teraz zwalasz wine za byly cyrk na PO - ale jak jest swiatowy kryzys rozdmuchany przez banke kredytowa to zwalasz wine na.. PO ? ze jest gorzej ? PO nie weszlo do kalicji z PIS to jedno, ale to ze PIS zlamal obietnice wyborcze i zaprosil do wspolpracy oszolomow to nie wina PO tylko PISu i ja moge opdpowiedziec ci tym samym ze to ze PIS tak zrobil to byl chwyt PR zeby potem mowic ze wszystkiemu winna Platforma. jesli rozliczasz PO z takich rzeczy to rozlicz PIS z ich blednych decyzji.brutalna walka z korupcja to nie to samo co ziobrowe prowokacje ktore z ludzi robily idiotow. a wiesz kto i kiedy uzyl prowokacji ? hitlerowcy wlasnie jak zaatakowali rozglosnie radiowa z gliwicach w roku 39 i w ten sposob chcieli rozpoczac wojne. ze niby polska zaatakowala. a jak przypomnisz sobie poczynania ziobry i zalego PISowskiego aparatu, to jest wlasnie to co boria. prowokuja. to kto tutaj ma metody faszystowskie ? zreszta to nei faszysci to wymyslili, ale nie zarzucaj mi czegos co twoja a nie moja partia robi. ponadto - spojrz na ostatni spot PISu. przeciez ci ludzie maja cie za glupka - nawet swoj elektorat. mowia ze za rzadow PO export miesa nawschod stanal. przeciez to za rzadow PIS rosja nalozyla embargo !!!! przeciez to PIS obsadzil kukle w stoczni. to nie PIS jest odpowiedzialny za euro2012 tylko listkiewicz i jego kontakty. PIS to partia ktora, to moge przyznac jako elektorat PO, potrafi doskonale radzic sobie z niemcami i ich bezczelna polityka, ale nic poza tym. poza tym to partia ktora, jak to kurski powiedzial, zaklada ze "ciemny lud" wszystko kupi. no to jesli ktos swiadomie sie na to pisze i nie widzi ze ktos proboje go omamic, a na dodatek jest hipokryta (vide argumenty ktore mozna zarzucic PISowi a nie PO) not o jak z taka osoba rozmawiac. nie dziwne ze ludziom puszczaja nerwy i zaczynaja sie wyzwiska. zreszta na tym polu tez PIS trzyma sztandar wygranego - lze elity, wyksztalciuchy, zdrajcy narodu, zomo, same inewktywy. no wez pomysl sam chlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 12:43 kolego: >ale jak jest swiatowy kryzys rozdmuchany przez banke kredytowa to > zwalasz wine na.. PO ? Po rządziło na prawie 2 lata PRZED kryzysem, nic przez ten czas nie robili i teraz maja szczescie, ze jest kryzys to jest sie czym tlumaczyc (mowie to jako przedsiebiorca). > ale to ze PIS zlamal obietnice wyborcze i zaprosil do wspolpracy >oszolomow to nie wina PO tylko PISu pis jako partia rzadzaca musiala stworzyc rzad, jesli po nie chcialo trzeba bylo z kims innym, ale ok, to byl blad i dla mnie >brutalna walka z korupcja to nie to samo co ziobrowe prowokacje ? > ktore z ludzi robily idiotow. Co to znaczy "brutalne" i z kogo robiły idiotów? Wszyscy wiedza, ze w polsce tylko ryby nie biora, ze jak chcesz zostac lekarzem lub prawnikiem, a w rodzince nie ma takiego to nici z planow. W koncu jak ktos chcial sie za to wziac porzadnie to lament. Nie dziwie sie, ze tak jada/jechali na pis skoro tyle grup interesow bylo zagrozonych. Ja jakos przedsiebiorca chcetnie bym zobaczyl strach i oburzenie w oczach urzednika na widok "koperty" niz wystawiona reke. Niestety, za rzadow po sie nie doczekamy. > a jak przypomnisz sobie poczynania ziobry i zalego PISowskiego aparatu "zalego PISowskiego aparatu" - ja tam sie nie balem tego "aparatu", ladne slowko, budzi "odpowiednie" skojarzenia. Tj propaganda, pytanie czyja, moze po? Jak tak chcesz mi przypominac, to poszukaj w sieci cytatow z niesiola albo komorowskiego, bo o palikocie szkoda gadac. > zaklada ze "ciemny lud" wszystko kupi. kurski to glupek, niestety powiedzial smutna prawde, ktora kieruja sie wszyscy politycy, a ten mial pecha, ze go przylapali. Jakby bylo inaczej po roku rzadow po zapytalbys (jak i inni) tuska tak jak ja, "co zrobiliscie przez ten rok"? Niestety, w odpowiedzi "spokoj" i "lepiej jak za pisu". Zero konkretow = uwsteczniamy sie. >nie dziwne ze ludziom puszczaja nerwy i zaczynaja sie wyzwiska ja sie dziwie, widziales, zebym tu kogos obrazil mimo inwektyw w moja strone? > lze elity, wyksztalciuchy, zdrajcy narodu, zomo, same inewktywy To co powiesz na niesiola i "powinno sie ich wyrznac" albo "robaki plywajace w szambie" (insektyzacja przeciwnika - Goebbels). To juz wole "wyksztalciucha"... Wiec wez chlopie pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 13:05 pawel.kamienski napisał: > kolego: > >ale jak jest swiatowy kryzys rozdmuchany przez banke kredytowa to > > zwalasz wine na.. PO ? > Po rządziło na prawie 2 lata PRZED kryzysem, nic przez ten czas nie robili i ROK i to niecaly! i to nie jedno z twoich naduzyc... reszty nie oplaca sie cytowac Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 13:09 o, racja, pomyłka, rok, a jakie inne "naduzycia"? Co zrobili w rok? Czy "nie opłaca się" tego cytować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 13:03 pawel.kamienski napisał: > Sory, moze wyszlo Ci to przypadkiem, ale to jest wlasnie retoryka stosowana > przez po (i przez hitlerowcow tak samo). Jak ktos ma inne zdanie, to jest > "podludziem" (;)) Dokladnie wlasnie tak sie zachowujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 13:11 > Dokladnie wlasnie tak sie zachowujesz. Słucham? Zacytuj mnie proszę, w którym to momencie napisalem coś takiego, proszę, nie krępuj się. To niestety też retoryka stosowana przez po, odwrócić kota ogonem. Najpierw niesioł mówi, że "ich należałoby wyrżnąć" a potem mowi, ze to byl "wściekły atak pisu"... żenada Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 13:14 Podstawowe zasady netykiety. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 11:07 dajesz rade chlopie - daj jakies namiary na siebie, jak bede potrzebowal pracownika do firmy, to zatrudnie Cie, pochwalam wytrwalosc :) Zaznaczam, ze praca bedzie raczej fizyczna, bo do umyslowej to narazie moze nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 11:22 No widzisz Misiu, nawet takim pisiorkom coś w życiu wychodzi i mogą korzystać ze swobód obywatelskich, nie odść, że możesz pisać swoje quassi inteligenckie teksty, to jeszcze firmę możesz mieć. Swoją drogą to, czy to jest ta słynna firma co czyści kurniki z kaczego guano? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 11:26 wow, kolejny mi pojechał tak, że od razu doceniłem inteligencje adwersarza. Tak, masz rację to ta sama firma :P Chciałem też posprzatac w stoczni, ale niestety Misiak, Grad i koledzy z po mnie uprzedzili :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 11:35 Dziękuję, za wysoka ocene. Gratuluję pomysłu sprzątania stoczni, bo jest po kim sprzątać, w końcu lokalni działacze pisu niejaki Jaworski i Smoliński zostawili po sobie taki chlew, że smród bedzie się ciągnął latami. Spędzili na intratnych posadkach dwa lata, a na imprezach towarzyskich robili podśmiechujki, jaki to piękny czas nastał dla wiernych zołnierzy, że wreszcie odkują się jak ci cholerni liberałowie itd, etc. Kasiorka szła, kierowcy wozili, państwo dokładało co miesiąc do wypłaty, a ich zadaniem nie było ratowanie stoczni, tylko zabezpieczanie głosów wyborców stoczniowców z rodzinami. O stoczniach to można sobie długo dyskutować, jak to o zabytkach i ręcznych manufakturach nie zrestrukturyzowanych i unowocześnianych od lat 80., no ale w końcu to kolebka wolności i tym ludziom wszystko wolno, zapominacie tylko pisi pomiocie, że z tych prawdziwych stoczniowcóe-ideowców została garstka zmarginalizowana przez związkowców i niskokwalifikowanych zadymiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 11:59 kiks11 napisał: > Dziękuję, za wysoka ocene. Ja Cie nie oceniam, sam wystawiasz sobei ocenęzdaniem poniżej: "...pisi pomiocie..." :) Żenada. Jesli chodzi o meritum, to to, że ktos tak robil oznacza, ze po mozna robic to samo? Moim zdaniem roznica polega na tym, ze pis wsadzal nawet swoich (Lipiec, Kaczmarek), a po tak niekoniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 12:04 cóż, im więcej pisu, Szczygłów, Kownackich, Brudzińskich, Mularczyków, Kemp i was bezkrytycznych powielaczy mysli wodza, tym więcej agresji i chamstwa rodzi się wśród spokojnych ludzi. Niestety z wami nie mozna inaczej, tylko krótko i na ziemię, bo wy jesteście jak ludy azji, jesli nie macie buta na krtani, to czujecie sie zagubieni i osamotnieni w tym wielkim niezrozumiałym dla was świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 13:16 >i was bezkrytycznych powielaczy mysli wodza, tym > więcej agresji i chamstwa rodzi się wśród spokojnych ludzi. w kulturalnych ludziach chamstwo się nie rodzi kolego, albo sie to ma albo nie. Ja jakos nikogo tu nie obrazam, ale to moze dlatego, ze "radio maryja zlasowalo mi pisowski mozdzek"? :)...zenada again >Niestety z wami nie mozna inaczej, tylko krótko i na ziemię, Masz rację, skoro nie ma "siły argumentów" to zawsze jest "argument siły" > bo wy jesteście > jak ludy azji, jesli nie macie buta na krtani, to czujecie sie > zagubieni i osamotnieni w tym wielkim niezrozumiałym dla was świecie. Cóż za tolerancyjne porównanie, zwłaszcza dla "ludów azji". Cieszę się, że "oswobodzicie" mnie i pomożecie, zupełnie jak sowieci w '39, też "chronili" ludnosc od niemcow. Dziękuję:) Pis nie byl idealny, ale nie byl tez zly, a juz na pewno byl lepszy niz teraz po. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: Wolność i demokracja zagrożone pod rządami PO 08.05.09, 14:20 Nie masz racji, człowiek ciągle atakowany, spychany do naroznika, obrażany na wszelkie mozliwe sposoby w pewnym momencie pęka bierze pałę i zaczyna lać, bo nie wytrzymuje mu psychika, tak to było i jest z pisowcami, tak długo człowieka maltretuja swoim chamstwem, że w człowieku coś pęka i odpowiada adekwatnie do siły ataku. Nie wiem, czy człowiek rodzi się z chamstwem, myslę, że nie dotyczy to jedynie dwóch mieszkańców Żoliborza, reszta podludzi pewnie ma w sobie zarodek zła. Szkoda, że mało czytasz polskiej klasyki, ale w końcu nie w tym rzecz, bo przecież nie musisz. O ludach azji i sposobie ich traktowania pisał Sienkiewicz w Trylogii i stąd przyszło mi to porównanie. Pis był zły, po jest zdecydowanie lepsza, ale nie jest to do końca to czego bym oczekiwał od włądzy. Miłej soboty i niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Adelciu nie popisuj się! 08.05.09, 11:32 Jak przypuszczam, zwróciłeś uwagę, że właściwy artykuł został napisany w Gazie Polskiej (WP go tylko "przedrukowała"), a z tego, co mi wiadomo, Gazeta Polska specjalnie za PO nie przepada. Nic więc dziwnego, że pojechała HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Adelciu nie popisuj się! 08.05.09, 12:02 zwróciłem, ale czy to ma znaczenie? co to znaczy "pojechała"? Skłamali? Wymyślili coś? Przeczytałeś ten akapit o wolności slowa? Wybrali tylko miesiąc "z życia kraju", kwiecień, a mi już wystarczy. Nie musze byc zwolennikiem pisu, zeby stwierdzic, ze cos jest nie tak :/ Co to za demkracja, gdzie sie kolesia gnoi, bo napisal co mysli? Zreszta... wystarczy spojrzec na forum i spojrz na odpowiedzi to moich postow :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Adelciu nie popisuj się! 08.05.09, 11:54 pawel.kamienski napisał: Brawo dla Marka!!! Przekonałeś mnie, od dzisiaj popieram PO.Masz jeszcze jakies > inne "mocne" argumenty? :) Na brak argumentów nie można odpowiadać argumentami. Bo nie ma na co i nie da się. Można tylko wyrazić zdziwienie nad produktami generowanymi przez strukturę neuronową na poziomie rozwoju ptasiego móżdżku. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: *** Krótko - do adela_30 08.05.09, 11:02 Ty jesteś na haju albo po kilku głębszych.Czy nie zauważyłaś że uroczystości przeniósł do Krakowa po to aby nie użyć tego o czym piszesz.A hołotą to są ci niby związkowcy(bojówkarze za 100 zł.),którzy nie potrafią nic innego zrobić jak tylko zadymę. Odpowiedz Link Zgłoś
hipr Re: *** Krótko - do adela_30 08.05.09, 11:15 po kilku głębszych zaciągnięciach się dymem z opon... Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Lenie patentowane z PO są bezczelne i chamskie 08.05.09, 09:11 Już PO nie pamięta jak podburzało pielęgniarki i inne grupy społeczne do palenia opon przed oknami kaczora? Tusk nie pamięta jak mówił o zamachu na demokrację gdy zagłuszano telefony pielęgniarkom? Skleroza! Tak samo PO zapomniało o tym co obiecywało przed wyborami! PO to obciach. Demokracja pod rządami PO jest zagrożona. PO stosuje metody komunistów! Odpowiedz Link Zgłoś
amis711 Re: Lenie patentowane z PO są bezczelne i chamski 08.05.09, 09:32 Nie jestem z PO, ale też nie pamiętam, aby pielęgniarki były namawiane do palenia opon, nie widziałem też aby je paliły. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas No własnie... 08.05.09, 13:04 Mało tego, nie mówiły także, że się krew poleje, ani nie decydowały kto jest patriotą a kto nie. Po prostu one demonstrowały!!! A nie robiły rozróbę. Jeszcze mały cytat z tego pałacowego idioty: "Palenie opon, a nawet samochodów to normalka - dodał. Choć - jak zaznaczył - oczywiście, nie popiera tego typu działań." - wybacz człowieku ale "idiota" to najdelikatniejsza inwektywa, którą można cię obdarzyć. PALENIE OPON ORAZ SAMOCHODÓW to nie jest normalka podczas demonstracji. Spróbuj to zrozumieć swoim małym kaczym móżdżkiem. Palenie aut nazwałbym raczej zamieszkami! Odpowiedz Link Zgłoś
amis711 Re: Lenie patentowane z PO są bezczelne i chamski 08.05.09, 09:41 Bo wyłączanie telefonów to istotnie zamach na demokrację, a palenie opon, dewastacja samochodów i infrastruktury miejskiej, to bez względu na intencje, chuligaństwo, któremu trzeba się przeciwstawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Jeszcze a'propos lenia... 08.05.09, 13:27 ... Czy to nie ten pracowity Jego Plaskostopie Lechu nie ma czasu przyjąć listów uwierzytelniających od ambasadorów??? Jak nie wie jak to się robi i się boi niech pyta innych, pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
kerk5 Ty lewar - bo ci ciśnienie skoczy i fikniesz 08.05.09, 09:55 nie zauważyłem żeby ktoś z PO kiedykolwiek namawiał do palenia opon a jak popierasz tą hołotę robiącą zadymę na ulicach w wielkie polskie święto to chyba coś jest z tobą nie tak chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Ty lewar - bo ci ciśnienie skoczy i fikniesz 08.05.09, 10:12 nie zauważyłem żeby ktoś z pisu namawiał do palenia opon... Za to pamiętam słowa Donka podczas protestu pielęgniarek:"Tak się właśnie dzieje jak się nie rozmawia z ludźmi". Przyganiał kocioł garnkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: PiS to jak zawsze draństwo.! 08.05.09, 10:17 tia "jak zawsze", ciekawe ile argumentów potrafilibyście dać za głosem na po, a ile mozna dac za pis... Grunt to obsmarowac g...em, "pis to zawsze to, pis pluje jadem, prezydent "wielokrotnie" (to ciekawe) kompromituje Polske" bla bla bla, a argumentow brak Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: PiS to jak zawsze draństwo.! 08.05.09, 10:32 Zwróć uwagę na podobne wypowiedzi pod adresem PO. Nie żebym specjalnie lubił partie polityczne jako takie, ale bluzgi pod ich adresem na forach internetowych rozkładają się jakby po równo... Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: PO to jak zawsze draństwo i afery !!! 08.05.09, 10:42 Wstyd mi, że głosowałam na Schetynę :( Odpowiedz Link Zgłoś
living_dead PiS to draństwo, afery, Ziobry i Kaczuchy 08.05.09, 11:00 adela_30 napisała: > j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: PiS to draństwo, afery, Ziobry i Kaczuchy 08.05.09, 11:23 a co Ci "Kaczuchy" zrobily? bo mi odnizyly podatki, a "Ziobry" zamknęli paru aferałow/lapowkarzy do pierdla... Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: PiS to draństwo, afery, Ziobry i Kaczuchy 08.05.09, 11:24 Pewnie też zamknęli rodziców twojego adwersarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
living_dead Re: PiS to draństwo, afery, Ziobry i Kaczuchy 08.05.09, 11:45 adela_30 napisała: > Pewnie też zamknęli rodziców twojego adwersarza ;) Kulą w lot. Jam sierota. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: PiS to draństwo, afery, Ziobry i Kaczuchy 08.05.09, 11:28 pawel.kamienski napisał: > "Ziobry" zamknęli paru > aferałow/lapowkarzy do pierdla... kogo? - Lipca, Netzla, Kornatowskiego, Kaczmarka, Leppera, Łyżwińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
living_dead Re: PiS to draństwo, afery, Ziobry i Kaczuchy 08.05.09, 11:44 Nie będę lizał kaczych kuprów za 40 zyla obniżki podatku. Ziobry zamknęły? Ich powinno się zamknąć za naciski preparowanie dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: PiS to draństwo, afery, Ziobry i Kaczuchy 08.05.09, 12:15 w koncu napisales cos z sensem (2 zdanie). Pamietaj tylko, ze odziedziczyli polske po aferach z sld, jeszcze swiezych i ktos ta "kupe" musial, a przynajmniej probowal, uprzatnac. Moze Ci i 40zeta malo, ale moze jakby nie bylo afer i przekretow na panstwowa kase oszczedzilbys (na podatkach) wiecej. Ja tam sie jakos nie balem ani policji ani cba i nawet te 40 zeta to byl krok w dobra strone. Potrafisz cos takiego wskazac w dzialaniach po? Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: PiS to draństwo, afery, Ziobry i Kaczuchy 08.05.09, 12:26 niestety ale stalo sie tak ze za rzadow PIS wiekszosc mlodych ludzi, w tym ja, wyjechala na wyspy. bo nei bylo nic. teraz, jak rozmawiam z ludzmi z polski okacuje sie ze mimo kryzysu ludzie ktorzy ze mna studiowali ani nie traca pracy, ani nie maja obnizek pensji, moze eni stac ich na kina i wyjazdy ale maja kredyty wlasne mieszkania i je splacaja (i to nie byle gdzie ale we wroclawiu gdzie jest drogo) wiec jak spojrzec na to ligicznie, za PISu bylo zle, za PO n ie jest zle.a to ze jest ogolnoswiatowy kryzys - nie mozesz na to zwalac winy na PO bo to znaczy ze nie potrafisz postrzegac rzeczywistosci. zreszta, wole kryzys za rzadow PO, niz munduryw szkol;e i przymusowy krzyz na scianie, prowokacje udowadniajace nic poza stara prawda ze kazdy (nawet kaczor) ma swoja cene, ziobre i cyrk w sejmie w wykonaniu wiemarszlka leppera z wyrokami. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: PiS to draństwo, afery, Ziobry i Kaczuchy 08.05.09, 12:46 moment moment kolego, cos te wnioski za szybko poszly. To, ze wtedy wyjechales, nie oznacza, ze nie musialbys wyjechac i teraz. To po pierwsze. To, ze koledza nie traca pracy w kryzysie, nie oznacza, ze traciliby za pisu, wiec argumentacja (wnioskowanie, ze za pisu bylo gorzej, a teraz lepiej) calkiem nietrafne. Co powiesz na taki punkt widzenia: Koledzy nie traca teraz pracy, bo za rzadow pisu obnizyly sie koszty pracy (skladka rentowa) oraz stac ich na kredyty, bo placa mniejsze podatki ? (kto zgadnie kto je obnizyl?). A co dla Ciebie zrobiła PO? Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: PiS to jak zawsze draństwo.! 08.05.09, 11:45 Czyżby,a stwierdzenie,że palenie opon,to normalka.A czytało kiedyś fromma o prawie do wolności,a nie wolności Tomka w swoim domku.Mój profesor kiedyś opowiadał dowcip o wyborze Murzynów na studia/to nie jest rasizm,a przykład/.Było to tak,że wchodzili kandydaci na palmę,cała wieś trzęsła palmą i kto spadł,był bardziej człowiekiem niż małpą i nadawał się na studia.A teraz jest na odwrót,ci co się trzymają palmy/dla co tępszych wyjaśnienie,palą ,przeszkadzają,waląc się w cherlawą pierś mówią ,że tylko my jesteśmy ważni,że tylko nam się należy,trzymają się związkowych stołków/mają mieć rację.A gdzie byli przez te kilka lat,kiedy dostawali państwowe pieniądze i je roztrwonili i dlaczego reszta pracująca za marne grosze nie wychodzi na ulice ,a spokojnie pracuje,ma dalej ich sponsorować.Dlaczego przedstawiciel najniższego ,tfu,najwyższego ponoć w państwie nawołuje do burd,mówiąc,że palenie opon to normalka.Czyżby kownackiemu marzył się Czad,Rwanda,ruanda,Somalia,gdzie każdy z giwerem,lub zapalnidzką ma rację.Toz to skandal,więc nie broń idiotów,co za nic mają normalnych,a popierają warchołów,co uznają tylko racje siłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: PiS to jak zawsze draństwo.! 08.05.09, 12:01 pawel.kamienski napisał: > tia "jak zawsze", ciekawe ile argumentów potrafilibyście dać za głosem na po, a > ile mozna dac za pis... Grunt to obsmarowac g...em, "pis to zawsze to, pis pluj > e > jadem, prezydent "wielokrotnie" (to ciekawe) kompromituje Polske" bla bla bla, > a > argumentow brak .................................................................... Panie Pawle argumentów czym jest PiS i jego przywódcy dostarczył sam pan Kownacki swoją wypowiedzią,popierającą i uznającą za coś normalnego zwykłe chuligańskie wybryki.Rozrabiacze stadionowi są chuliganami i się ich tępi a chuligani związkowi są cacy i przedstawia się ich jako męczenników.Takie jest prawo i sprawiedliwość według Kownackiego,prawo Kargula i Pawlaka "prawo prawem,sprawiedliwość sprawiedliwością ale racja musi być po naszej stronie".Można w swej głupocie poprzeć znienawidzonego przeciwnika w kampanii wyborczej do europarlamentu tak jak to zrobił prezio,albo nie znać Hymnu Państwowego i przeinaczać słowa.Czyż ta wypowiedź kownackiego nie sięga dna i pokazuje czym jest pis. Odpowiedz Link Zgłoś
yeelonek Re: Ty lewar - bo ci ciśnienie skoczy i fikniesz 08.05.09, 10:25 pawel.kamienski napisał: > nie zauważyłem żeby ktoś z pisu namawiał do palenia opon... nie !? a co ma oznaczac "Palenie aut i opon to normalka" !?? czy rzeczywiście bieganie z benzyną po mieście i podpalanie to "normalka" ? Oczywiście nikt nie namawia/zaprasza do takich zachowań, ale to przecież "normalka". Tak twierdzi szef Kancelarii Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Ty lewar - bo ci ciśnienie skoczy i fikniesz 08.05.09, 10:30 Nikt nie jest idealny... ;) Jednakże Tusk jest chyba troche bardziej "strawny" od Kaczyńskich i ich świty. Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 12:06 nie uciekniecie do Krakowa ,bo bedziemy i tam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon t.. 08.05.09, 08:53 Gów.nacki - 1 kłamca 4RP - kiedy to cos odejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 08:54 Jak dla niego to normalka, to pozwoli spalić swój własny (nie służbowy) samochód, albo niech mu spalą samochód przed domem - ciekawe, co by wtedy powiedział... Jestem dziwnie spokojny, że "uruchomiłby" spec-służby do wyjaśnienia takiego incydentu..., albo wygadywał różne frazesy o ataku na demokrację... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 11:25 Co za bęcwał, jak dla niego palenie opon to normalka to niech sobie z nich zrobi grila na balkonie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 13:07 Kownacki zezwala na palenie opon i samochodów z jednego powodu. Żaden samochód jego guru JK nigdy nie zostanie spalony, nigdy... Co innego gdyby demonstranci mieli palić koty. Wtedy larum by się podniosło... Odpowiedz Link Zgłoś
piccolo61501 Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 12:32 obacz ludzie palo zamochody ,a co robia wasi bracia: www.youtube.com/watch?v=pMl7QEgGgJg Odpowiedz Link Zgłoś
reexpert Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon t... 08.05.09, 08:55 Ciekawe czy to taka normalka, jak podpala Panskie auto, Panskie mieszkanie, czy Palac w ktorym akurat Pan przez przypadek gosci. Lizodupstwu stop. Myslenie dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 10:20 "normalka" pod kątem takim, że tak się dzieje na całym świecie, nawet tzw. "cywylizowanym", patrz Francja, Włochy, Anglia... Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 10:23 Przypomnij mi tylko, czy rachunki za wybite szyby i spalone auta płacą prganizatorzy tych imprez? Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 10:34 ... i dlatego że "na całym świecie" tak się dzieje, to w Polsce też tak ma być?! Człowiek na tak eksponowanym stanowisku państwowym powinien chyba troche bardziej uważać na to, co mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
hipr Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 11:18 Panie Kownacki, na całym świecie zdarzają się włamania i morderstwa też. Nie robiłbym z przemocy normy, tylko dlatego, że to się zdarza. Jakieś aspiracje do bycia człowiekiem chyba nawet Pan ma? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 12:50 powinien. Czy to jest tez powod do tego, zeby zwrocic mu na to uwage czy zeby go obrzucic inwektywami i zgnoic pis? Stawiam na to drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
living_dead Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 10:37 pawel.kamienski napisał: > "normalka" pod kątem takim, że tak się dzieje na całym świecie, nawet tzw. > "cywylizowanym", patrz Francja, Włochy, Anglia... Czyli u nas musi być tak samo? Czy musimy brać z nich przykład? Nam takie działania się nie podobają! I tyle na temat. A ciemny lud zaraz slowa pred-ministra weźmie za przyzwolenie, ba nawet za nakaz, bo to "mondry człek jest" i wie co czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
dar3cki Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 11:47 a w ameryce biją murzynów! to u nasz też trzeba... wot, argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper to prosze zapalic opony przed pałacem 08.05.09, 08:55 W ramach protestu przeciwko przenosinom, no i może jakis samochodzik prezydencki, opancerzony-popatrzymy z radością. Nie to jak być dobrze opłacanym ok....cem gruboskurnym, nawet swoich przodków zgnoi byle tylko ogonkiem zamerdać. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: to prosze zapalic opony przed pałacem 08.05.09, 09:24 Patrzeć niespecjalnie jest na co, ale jaka inhalacja. Prezydent z całą switą i rodziną powienien stanąć w pobliżu i wdychać,i wdychać .... W pierwszym szeregu miejsca zarezerwowane dla astmatyków i alergików. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper nie wpuszczą, ah1n1 nie przeszkadza dym z opon 08.05.09, 10:10 i pałacowa trzoda obawia się pomoru co i tak niedługo nastąpi z przyczyn naturalnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
male12 co za bezczelny facet!!! 08.05.09, 08:56 przedstawiciel prezydenta RP. Ż E N A D A !!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper w tej roli jest dobry, nadstawi d... zawsze 08.05.09, 10:12 Typowa biurwa Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Porównanie niezasłużone 08.05.09, 11:02 No i nie wiadomo czy Sarcozy by sie zgodził Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Porównanie niezasłużone 08.05.09, 11:39 ... to może na wyspę Świętej Heleny - stamtąd trudniej wrócić, albo do Australii - śladem brytyjskich "pierdlarzy" eksportowanych z Wysp w XIX wieku...? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Proponuję rajd po Syberii 08.05.09, 14:10 sladem polskich zesłańców, dobra trasa patriotyczna. Jest czas na zmierzenie się z potęga natury, jest czas na przemyslenia, wreszcie to przygoda dla prawdziwych mężczyzn, wbrew pozorom ludność jest przyjazna czego niejednokrotnie doświadczyłem, jedno nie jest pewne czy by sobie dali radę, tam się pije po "stakanie" a nie z małpek Odpowiedz Link Zgłoś
kerk5 to tłumok 08.05.09, 08:56 takich to tylko w kancelarii "prezydenta" znajdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
dwabrowary Re: to tłumok 08.05.09, 11:17 Jeśli dla kogoś "palenie opon, czy samochodów, to normalka", to z całym szacunkiem, ale wstyd mi, że taka osoba piastuje jakiekolwiek publiczne stanowisko w Polsce. Nie wiem jak Wy, ale ja mam serdecznie dość chuliganów i zadymiarzy, którzy do swoich rozrób dorabiają jakieś pseudonarodowe, mętne teorie. W normalnym kraju, za taką wypowiedź należałaby się nagana. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
hipr Re: to tłumok 08.05.09, 11:21 Pan Kownacki za "człowieczeństwo" uznaje, jak ktoś jest silniejszy. Taki niespełniony kark, chojrak słaby fizycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: to tłumok 08.05.09, 13:10 Tak to jest jak braki intelektualne nadrabia się "władzą". Później wszyscy się dziwią pseudokibicami, a oni przecież mają taki "wzór". Odpowiedz Link Zgłoś
mishuggah Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon t... 08.05.09, 08:57 Jeśli dla Kownackiego palenie aut i opon to normalka, to stwierdzam, że z naszymi władzami jest gorzej, niż myślałem... Chyba mu podpalę auto i stwierdzę - normalka, panie ministrze... Odpowiedz Link Zgłoś
eddynz1 Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 09:39 Taka wypowiedż naprawdę bardzo mnie smuci.Naprawdę jest smutno nasuwa się pytanie w jakim kraju my żyjemy.Stany Zjednoczone to demokratyczny kraj,ciekawy jestem jakby wyglądał protest z paleniem opon,jaka reakcja policji byłaby w takim przypadku.Jak długo by trwał taki protest,czy zdążyli by się wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Jest od pierwszych dni pierdzidentury. 08.05.09, 11:00 hahaha, smieszysz mnie naprawde, nie odpowiedziales mi tam nizej czy jestes z bojowki czy nie:) "od pierwszych dni" - jakis jasnowidz jestes, skoro wiedziales jak bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
living_dead Re: Jest od pierwszych dni pierdzidentury. 08.05.09, 11:02 Wiedziałem już nim go wybrali. Nieumarli wiele widzą, więcej niż śmiertelnicy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: Jest od pierwszych dni pierdzidentury. 08.05.09, 12:56 dobrze, ze chociaz obracasz to w zart, bo na powaznie nie mozna tego inaczej traktowac. Propaganda trwa, niestety niektorzy sie nabrali, a do tego trudno sie przyznac. "Ocena" byla wsytawiona juz przed wyborami i to prezydentowi i pis... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 kolejny "mędrzec" pisiasty... skąd oni wypełzają? 08.05.09, 08:57 nie chodzi o to, co jest normalką podczas protestu... chodzi o to, co zobaczyłby świat w rocznicę, jakby nie było, pierwszych wolnych wyborów w tej częsci świata pisdzielsto i chodzące na ich smyczy bojówki Solidarnosci nie są w stanie pojąć, że zadymy w trakcie takich uroczystości zaszkodzą wszystkim, całej Polsce i jej obrazowi w świecie... no ale cóż, tonące pisdzielstwo brzydko się chwyta trzeba choć 2% ugrać na rozróbach, dla 2% poparcia zrobią wszystko już raz jaro pokazał, ile liczy się 2%, gdy zakazał swojemu jednojajowemu klonowi reagować na chamstwo toruńskiego złodzieja wobec żony nic mnie już nie zdziwi, jesli chodzi o pisdzielstwo Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: kolejny "mędrzec" pisiasty... skąd oni wypełz 08.05.09, 09:11 > pisdzielsto i chodzące na ich smyczy bojówki Solidarnosci nie są w > stanie pojąć, że zadymy w trakcie takich uroczystości zaszkodzą > wszystkim, całej Polsce i jej obrazowi w świecie... no ale cóż, Są w stanie pojąc i pojmują to. Tylko że Polskę to oni mają głęboko w Pisie. Liczy się tylko okradanie podatników poprzez tzw. dotacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: kolejny "mędrzec" pisiasty... skąd oni wypełz 08.05.09, 12:52 jesli chodzi o to co sie dla kogo liczy i czy dla PO liczy sie Polska, to przyganiał kocioł garnkowi... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
tommen Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon t.. 08.05.09, 08:58 JAKA GŁOWA TAKA MOWA Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Zadymiarzy zaprosic pod palac prezydencki 08.05.09, 09:01 Skoro to taka normalka...poproscie zadymiarzy pod palac prezydencki. Takie miejsca jak ,Plac Solidarnosci pozostawcie w s z y s t k i m Polakom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon t... 08.05.09, 09:02 I nie można się dziwić, że ten kraj na psyu schodzi skoro w nim taki debilny facet jak kownacki jest ministrem w tak powaznym urzędzie. Jednak jaki pan taki i jego minister. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda888 Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon t... 08.05.09, 09:02 "Zbudujemy nową Polskę, zbudujemy nowy dom" ......ale już bez PO-paprańców !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 09:39 ... i bez PiS-uarów też. Może będzie spokojniej... Odpowiedz Link Zgłoś
hepowy Re: Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 10:59 gwiazda888 napisał: > "Zbudujemy nową Polskę, zbudujemy nowy dom" ......ale już bez PO-paprańców !!!! > !!!!! Zbudujecie??? Sądząc po tym, co wygaduje Kownacki, to spalicie, bo to przecież normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon t... 08.05.09, 09:02 czy ten debil kontroluje to co mu z paszczy wylatuje czy też jest po kilku małpkach? Odpowiedz Link Zgłoś
zmichalg1 To może podpalimy prywatny samochód Kownackiego 08.05.09, 09:02 kto jest za? [sonda=Podpalamy samochód Kownackiego?] [*]Tak [*]Nie [*]Z dzika rozkoszą :-) [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Komunisci sie nie bali przyjazdu Papieza do 08.05.09, 09:04 gdanska!!!!!!!!a TUSK sie boi?! oprocz stoczniowcow ,mieszkancow Trojmiasta byla prawie cala POLSKAPANIE TUSK pogrzebales swoja prezydenture!!!!!!!!takiego tchorza nikt nie wybierze -------zapamietaj!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
living_dead Re: Komunisci sie nie bali przyjazdu Papieza 08.05.09, 09:43 bagarmosen napisał: > gdanska!!!!!!!!a TUSK sie boi?! oprocz stoczniowcow ,mieszkancow > Trojmiasta byla prawie cala POLSKAPANIE TUSK pogrzebales swoja > prezydenture!!!!!!!!takiego tchorza nikt nie wybierze > -------zapamietaj!!!!!!!!! I tu się mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: PiS to szkodząca sekta. 08.05.09, 10:23 Szkodząca szkodnikom można by rzec... Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: PiS to szkodząca sekta. 08.05.09, 10:38 Na razie szkodzą tylko sobie, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.kamienski Re: PiS to szkodząca sekta. 08.05.09, 11:04 no niestety, cokolwiek zrobia zawsze sie da to obrocic/przekrecic przeciwko nim, nawet ostatnie we wrocku mieli 4 dobre pomysly to i tak ich zjechali, tylko dlatego ze pis... gdzie logika? Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: PiS to szkodząca sekta. 08.05.09, 13:33 Zwróć uwagę, że jedzie się zazwyczaj po tych, którzy są akurat u władzy - poprzednio był to PiS, teraz - PO. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Kownacki - pal gumę! 08.05.09, 09:04 Skąd się biorą tacy popaprańcy jak ten cały Kownacki i reszta prezydenckich kapciowych? Jak sobie pomyślę, że utrzymuję te niedojdy, to mi się niedobrze robi... Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Kownacki - pal gumę! 08.05.09, 09:34 extrafresh napisał: > Skąd się biorą tacy popaprańcy jak ten cały Kownacki i reszta prezydenckich > kapciowych? Ani chybi ze WSI Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Kownacki - pal gumę! 08.05.09, 09:41 ... i nawet nie można takiego puścić pawia, bo zacznie wrzeszczeć, że to zamach na państwo i na demokrację... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
savrin Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon t... 08.05.09, 09:04 Następnym razem to niech związkowcy pilnują policjantów, ci ludzie są nieobliczalni. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Teraz rozwalą zabytki klasy 0. 08.05.09, 09:05 A możnabyło i tak rozwalone stocznie. Szkoda, bo czy tu, czy tu - ten dzień zostanie nazwany: " krwawym czwartkiem 4 czerwca " Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Po ilu malpkach mozna opowiadac takie debilstwa? 08.05.09, 09:05 Przedstawiciel palacu prezydenckiego udziela poparcia dla lamania prawa, chuliganstwa i dzialan przestepczych oraz dla destabilizacji wladzy panstwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
yeelonek Re: Po ilu malpkach mozna opowiadac takie debilst 08.05.09, 09:26 > Przedstawiciel palacu prezydenckiego udziela poparcia dla lamania > prawa, chuliganstwa i dzialan przestepczych oraz dla destabilizacji > wladzy panstwowej. widocznie tak cel "wolaków" Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 bo takiego mamy ciecia Konstytucji, made in pissss 08.05.09, 10:32 jankbh napisał: > Przedstawiciel palacu prezydenckiego udziela poparcia dla lamania > prawa, chuliganstwa i dzialan przestepczych oraz dla destabilizacji > wladzy panstwowej. Dobrze sie dzieje, kiedy parobek ciecia Konstytucji, czyli jasniepana pisdenta profa (falszywego) dr (marksistowskiego) mgr (pzpr-owskiego) Lecha Aleksandra Kaczynskiego - legalizuje chuliganstwo. Fakt - protesty w roznych krajach maja rozne formy, ale jakos nigdzie nie widzialam, by wandalizm i chuliganstwo bylo witane brawami policji i rzadzacych politykow. Widzialam za to, ze kibole, zadymiarze czy tez chuliganstwo - bylo palami, gazem lzawiacym lub pieprzowym oraz armatkami wodnymi traktowane. Ciekawa jestem bardzo - jakie relacje z zadym chuliganstwa pokazuja pisdentowi i temu bezmozgowemu tlukowi kownackiemu?? Odpowiedz Link Zgłoś
tyrranus Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon t... 08.05.09, 09:09 uczestnictwo w demonstracji nie daje zadnych dodatkowych praw. palenie opon nie jest własciwym sposobem ich utylizacji! Odpowiedz Link Zgłoś
daro76 Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon 08.05.09, 09:10 TO NAPRAWDE MEGA DEBIL i LIZODUP!!!! prusak2 napisał: > KOWNACKIEMU JUŻ DAWNO ZAPALIŁY SIĘ OPONY.... MÓZGOWE. JEGO IDOLOWI ZRESZTĄ TEŻ Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Kownacki o demonstracjach: Palenie aut i opon t... 08.05.09, 09:11 Tusk dobrze zrobił przenosząc spotkanie na Wawel, bo do odzyskania niepodległości przyczynił się cały kraj. Gdyby upierał się na Gdańsk, to tak jakby obchody Manifestu PKWN obchodzić tylko w Chełmie! Odpowiedz Link Zgłoś
qpgg 4 czerwca - jakas bzdura 08.05.09, 09:13 nie rozumiem - 4 czerwca rocznica czego? obalenia komunizmu? przeciez dalej zyjemy w komunie, tylko troche innej. Odpowiedz Link Zgłoś