obelix60 Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 09:21 JA TEŻ MAM TAKI "ŻART" !KOCHANI , PEDAŁ !UWAŻAJCIE NA TYŁKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
manini Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się ".. 16.07.09, 11:12 kto to jest mularczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
sonqo aż się flaki przewracjają jak się to czyta 16.07.09, 09:22 z czego żyje ten matoł Mularczyk ? Proszę tylko nie piszcie, że dają mu moje podatki bo psychicznie tego nie zniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
moja_jest_racja Re: aż się flaki przewracjają jak się to czyta 16.07.09, 10:58 > z czego żyje ten matoł Mularczyk ? Proszę tylko nie piszcie, że dają mu moje > podatki bo psychicznie tego nie zniosę. Przykro mi ale on dostaje kasez m.in. twoich podatkow. A niby z czego ma sobie kupic ten piekny rozowy puder, ktorym sobie przurumienil policzki (patrz zdjecie). Odpowiedz Link Zgłoś
sonqo Re: aż się flaki przewracjają jak się to czyta 16.07.09, 12:12 tego się obawiałem. Trzeba przywrócić praktykę ostracyzmu. Raz do roku wybrać najgorszego politycznego kretyna i wywalić go na zawsze z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
manini Re: aż się flaki przewracjają jak się to czyta 16.07.09, 11:31 dasz rade polacy są twardzi Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 09:23 Poziom żartu typowy dla rydzyka, kaczyńskich,mularczyka i całej tej prymitywnej sekty. I taki jest ich elektorat. To już nie Polska "B" ale "Z". Odpowiedz Link Zgłoś
manini kurski tchórz 16.07.09, 12:08 kurski albo jesteś babą albo facetem dawaj ty ....polaku za pięc groszy Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Moj ojciec zap.... w fabryce za 5 PLN/godz 16.07.09, 12:10 Moj ojciec zap.... w fabryce za 5 PLN/godz a ojce "święte" za godzinę klepania bzdur biorą 30 PLN. I to za co? Nie za namacalny produkt, tylko za bajki o czymś czego nikt na oczy nie widział - mówię o rytuałach za zdrowie, dusze, itp...... Jak dotąd żadna msza za zdrowie i pokój na świecie nie dała rezultatu. Niektórzy nawet chcieli zamówić deszcz i im się nie udało. A teraz dziełem bozym nazywa się handelek winami, woda stołową, telefonami. I dalej pielęgnuje rytuały mające na celu ogłupienie narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
manini kurski tchórz 16.07.09, 12:10 kurski albo jesteś babą albo facetem dawaj ty ....polaku za pięc groszy zaznaczam że to żart ;p Odpowiedz Link Zgłoś
manna_z_wanny Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 09:23 "To jest mój żarcik - odpowiedziała Olejnik." Pani Moniko, uwielbiam Pania!;) A do rydzykowego bydla, jedna odpowiedz: prokurator!! Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Kołtun 16.07.09, 09:24 Humor jak z głębokiej epoki kolonialnej, (tylko, że wtedy my byliśmy kolonią - niedomytymi niewolnikami "panów" tego świata.) Rozumiem, że ludzie pokroju Rydzyka, Mularczyka i innych Kaczyńskich muszą to sobie jakoś "odbić" Odpowiedz Link Zgłoś
rsmtd Re: Kołtun 16.07.09, 09:36 Żart był kiepski, zdecydowanie w złym guście, ale skoro sam czarnoskóry zakonnik podobno się śmiał i bynajmniej nie obraził to co Wy się tak podniecacie? Więcej zdrowego rozsądku, mniej zacietrzewienia. A za Rydzykiem nie przepadam. P.S. Przed chwilą w tok fm usłyszałem z ust redaktora Kurkiewicza (zaiste złotousty), że Wojciech Cejrowski jest rasistą. Najciekawsze w tym wszystkim to argumentacja dlaczego! Jest rasistą bo... 'chodzi boso i pije herbatę'. Jak babcię kocham, naprawdę tak powiedział. I co Wy na to? Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkoi Re: Kołtun 16.07.09, 10:28 Czarnoskory zakonnik sie nie obrazil tylko pokazal swoja klase i udal ze glupia wypowiedz nie jest warta by dac w morde ojcu dyrektorowi, ale na pewno nie bylo mu przyjemnie. Gdyby tobie oczywiscie w zartach za granica mowiono ze jestes niedomyty zlodziejaszek samochodow przed wielotysieczna publicznoscia to jakbys niby zareagowal? Cejrowski napalil sie fajek z dzungli amazonskiej wiec troche glupot nieraz nagadal, ale widzialem nieraz jego programy i nie przypominam sobie by ktoras z jego wypowiedzi na temat czarnoskorych byla nie na miesjscu. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Kołtun 16.07.09, 10:53 cejrowski ma humor bardzo zbliżony do redemptorysty - poklepywanie "czarnuchów" i takie śmichy chichy ich kosztem. nikt się specjalnie nie podnieca, bo kołtun to kołtun, czy duchowny, czy "studiowany"... szczytem jaki usłyszałem z ust cejrowskiego było, jak w którymś z programów o jednej z państw/wysp zawładywanej przez wybrany w wolnych wyborach parlament wodzów, powiedział, że "po co im ten parlament",(dla 10000ludzi) czy nie lepiej byłoby tak jak za dawnych czasów - gubernator angielski...itd, itp.) to typowe dla tak zwanego "nurtu antykomunistycznego" i innych prawaków: Kamińskich jeżdżących do Pinocheta, Cejrowskich robiących rasistowsko zabarwione programy telewizyjne, Rydzyków i innych Wierzejskich, Giertychów drukujących broszurki kreacjonistyczne. Jest ich w Polsce niemało. Na szczęście mają coraz mniej do gadania. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Kołtun 16.07.09, 10:59 Zapomniales dopisac nazwisko Wolka-dzisiaj piewcy Tuska.Autor plusow dodatnich, plusow ujemnych.Tez byl z Kaminskim. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Kołtun 16.07.09, 11:00 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9f/Tomasz_Wolek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Kołtun 17.07.09, 09:58 Tacy goscie siedza na calej prawicy, bo PO to takie PiS tylko w bialych rekawiczkach i troche bardziej kulturalne - ale w ogole prawacka konserwa w sosiku polskiego pseudokatolicyzmu "narodowego". ochida.:-( Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Ajajajajajaj, jaki oni juz robia rejwach 16.07.09, 09:25 Ajajajajajaj, jaki oni juz robia rejwach z tym Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cmocz_wuja_w_pedzel Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 09:27 Z 15 lat temu, z młodzieżową orkiestrą symfoniczną występowaliśmy w kraju anglojęzycznym. W trakcie słowa wstępnego do jednego z koncertów, pan prelegent (o nazwisku sugerującym wyznanie finansowe), raczył sobie dworować, np. że "they are from Poland, so they are polished", i inne tego typu "wysmakowane" wice. Pytam więc wszystkich zgrzytających na ojczulka tranzystorystę, czy to był wojujący rasizm i antypolonizm czy tylko niewinne żarty, aj waj?? Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się 16.07.09, 09:31 porównujesz Ojca Przenajświętszego Światło Opatrzności Tadeusza Rydzyka do jakiegoś prelegenta!!!?? Na kolana! Na kolana i wszyscy śmiać się z pysznego żaru Jego Eminencyi! Niewierni! Odpowiedz Link Zgłoś
glimpsi Re: Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się 16.07.09, 09:32 a czy ten pan prelegent mial w anglojezycznym kraju radio w ktorym jawnie nawolywal do nietolerancji , a w sadzie sprawy za szerzenie nietolerancji religijnej ? Rydzyk to osoba duchowna i publiczna , wiec powinien wazyc slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka45 Re: Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się 17.07.09, 11:02 Tez glupi zart, ale nie sugerujacy, ze jestesmy brudasami lub zlodziejami, raczej gra slowek, a polished w odniesieniu do muzyki to akurat komplement (swietna gra) moge Ci przytoczyc pare innych: Pole (jako Polak i biegun Polnocny) pole dancing ( tanczacy Polak i tanczyc na rurze) dla mnie to sa raczej niewinne zarty, ale wytykanie palcami i nasmiewanie sie z koloru skory i sugerownaie, ze ktos sie nie myje.... moze niezamierzony rasizm, ale totalne chamstwo napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Mularczyk - pierwszy antysemita RP 16.07.09, 09:29 Pierwszy idiota i pierwszy debil Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się ".. 16.07.09, 09:30 telefonia komórkowa " jest jednym z dzieł o.Rydzyka" - to taki biznes to jest katolickie dzieło? Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy Zabijmy Rydzyka i spalmy jego bude! 16.07.09, 09:30 eeee, tak sobie tylko żartowałem..... W szkole uczyłem się o Inkwizycji. Odpowiedz Link Zgłoś
rty99 Mozecie szczekac liberalne psy! 16.07.09, 09:32 Mozecie szczekac liberalne psy, karawana i tak pojedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz114 Re: Mozecie szczekac liberalne psy! 16.07.09, 09:58 "Czy można zgwałcić prostytutkę? he, he, he, he...." Lepper i Rydzyk. Oraz Mularczyk. Ten sam poziom. Taki sam żart. Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Mozecie szczekac liberalne psy! 16.07.09, 10:57 Boze, obys zabral do siebie o. Tadeusza Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 09:34 (parafrazujac nieco jednego pajaca rydzyka i patrzac na drugiego pajaca czyli tego calego Mularczyka ze zdjecia z tym makijazem) -O, patrzcie jaki... teletubis, jezus maria! Chyba sie z cyrku urwal niemyty! Odpowiedz Link Zgłoś
eas_y wypowiedz jakiegos tam Rydzyka ponizej poziomu 16.07.09, 09:37 Wypowiedz rydzyka jak dla mnie ponizej pewnego poziomu, no dobra moja babcia 80 lat sie tak moze dziwic-ona murzyna na zywo nigdy nie widziala, ale ksiadz-wykladowca??? i jeszcze ten tekst BOZE ON SIE NIE MYL! Zeby jemu ktos powiedział BOZE A TY SMIERDZISZ! ciekawe co on na to? WSTYD I HANBA! Obys czarnego papieża miał! Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 09:37 Pan Mularczyk umysłowo i rozwojowo nie domaga do przeciętnego Polaka i Europejczyka. Toć to moher z urodzenia, wychowania i wykształcenia. Toż to pomiot Rydzyka. O czym tu z kim takim mówić. Nonszelancja, cham stwo i lekceważenie wszystkiego i wszystkich przez Pana Rydzyka jest przyczyną pojawiania sie takich ograniczonych mózgów jak Pan Mularczyk. Pan Rydzyk jest w Polsce ponad prawem a jego sługusy też tak myślą. To wina i błąd rządzących. Za ten błąd trzeba będzie kiedyś drogo zapłą cić. Kto zapłaci ? A no ! My naród ! Głupota jest najdroższą rzeczą na świecie. Gdzie Rząd ? Gdzie prawo ? Gdzie Trybunał Stanu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_sniety Murzyn nigdy nie zostanie papieżem 16.07.09, 09:38 > Ciekawe, co by bylo, gdyby papiezem zostal jakis Murzyn. Jak by >jakis tam ksiadz Rydzyk zartowal... Jak wiadomo Pan Bóg jest białym brodatym mężczyzną, a częścią składową Boga jest Duch Święty (dokładnie 33.3% udziałów). Czy biorąc to pod uwagę sądzisz, że Duch Święty może kazać kardynałom głosować na czarnucha??? Papieżem zawsze będzie biały mężczyzna, przeważnie Włoch. A propos: czy ktoś wie dlaczego przez ostatnie 2 tys. lat Duch Święty preferował Włochów? Papieżami byli prawie wyłącznie Włosi. Odpowiedz Link Zgłoś
zegareek Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 09:39 a potem Episkopat martwi się, że jest mało powołań....hahahahaha.... Odpowiedz Link Zgłoś
wgrzeg1980 Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 09:40 Panie Pośle Mularczyk! Dupa Rydzyka musi słodko smakować skorą ja tak Pan liżesz bez pamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
melter tez bym o Rydzyku nie mowil "jakis ksiadz" 16.07.09, 09:40 Jak juz to "jakis pop*lony ksiadz" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Naśmiewanie się z czarnej rodziny pani 16.07.09, 09:40 Moniki jest skandalem! Mamy już dość słuchania rasistowskich wypowiedzi na temat czarnych braci w rodzaju :"bambusy", "brykiety", "asfalt", "małpy" czy też "czarne ...je". Czas z tym skończyć definitywnie. Gniew pani Moniki jest uzasadniony a tłumaczenie tego pana śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
manini Naśmiewanie się z czarnej rodziny pani 16.07.09, 11:10 a kto to jest mularczyk kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
manini kto to jest mularczyk?? 16.07.09, 11:19 to typ człowieka co mu naplujesz na głowe a on powie że deszcz pada... pis to komuna tyle że czarna Odpowiedz Link Zgłoś
a_l_e_x wreszcie ktos normalny 16.07.09, 09:40 Po pierwsze to gazeta nie zeszla teraz nizej niz Fakt, bo ona nizej niz Fakt to jest juz od paru lat... I to są FAKTY... A po drugie to mnie ten tekst nie dziwi bo gazeta wykorzystuje kazda okazje zeby Rydzykowi doje...ac, a ze ostatnio nie podlozyl sie niczym szczegolnym to postanowili wyciagnac cos na sile - wyrwali zdanie z kontekstu i robia z tego afere. Sama sprawa jest tak kretynska, ze trzeba byc debilem zeby sie podniecac takimi tekstami jak Rydzyka. A co do Olejnik to juz dawno stracila u mnie dobre imie ale tak jak sie dzisiaj zeszmaciła tym tekstem to po prostu rynsztok i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
bnch Re: wreszcie ktos normalny 16.07.09, 09:50 Jak to są takie fakty, to może umiesz je udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
a_l_e_x Re: wreszcie ktos normalny 16.07.09, 09:54 Dowodów dostarcza sama gazeta - codziennie. Ostatni taki dowód to afera woków tekstu Rydzyka o Murzynie Odpowiedz Link Zgłoś
balbin79 Re: wreszcie ktos normalny 16.07.09, 10:37 a_l_e_x napisał: > Dowodów dostarcza sama gazeta - codziennie. Ostatni taki dowód to afera woków > tekstu Rydzyka o Murzynie zmowiles juz paciorek?, odmowiles rozaniec?, dales na tace w kosciele?, kupiles juz 'komore' od ojca grzyba? to teraz idz sie wyspij i najlepiej nie wracaj Odpowiedz Link Zgłoś
a_l_e_x Re: wreszcie ktos normalny 16.07.09, 10:47 Przeczytales dziela wybrane Lenina a pozniej dziela wybrane michnika? Chcesz rozmawiac na takim poziomie to nie ma sprawy, ale ja nie bede sie znizal do twojego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
manini Re: wreszcie ktos normalny 16.07.09, 11:30 rydzykjest cool mularczyk okej a jak sie poczujesz jak ktos ci powie że jesteś biały jak glista .... żart!!! myśl chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
a_l_e_x Re: wreszcie ktos normalny 16.07.09, 13:51 Nie mam kompleksów co do swojego koloru skóry więc czuję się świetnie z takim określeniem. Ale widzę, że pani olejnik ma kompleksy co do koloru skóry swojej rodziny. Współczuje... rodzinie oczywiscie, ze ma w niej kogos takiego jak moniczka Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyst Paie zamularczyk wlasnie ze wzgledow rasistowskich 16.07.09, 09:41 nie uczy sie w szkolach "Murzynka Bambo" i Pan tez go nie mial w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
grzesio0911 PiS :) 16.07.09, 09:41 Jak panu Mularczykowi o.Rydzyk napluje w twarz to zapewne będzie twierdził że to deszcz pada. To chyba standard w PiS - nikt ich nie przekona, że "czarne jest czarne a białe jest białe"(cyt) Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski śmieci po kampanii 16.07.09, 09:42 Mularczyk niech posprząta po swojej kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A czy licencjionowany donosiciel i kablownik... 16.07.09, 21:01 posprzątał swoją antykościelną bibułę na Jasnej Górze? No to niech posprząta i więcej niech już tam nie śmieci... __________ Wbrew pozorom, praw sumienia trzeba bronić także dziś. Pod hasłami "tolerancji" w życiu publicznym, w środkach masowego przekazu, szerzy się nieraz wielka, może coraz większa nietolerancja. Odczuwają to boleśnie ludzie wierzący. Zauważa się tendencję do spychania ich na margines życia społecznego. Ośmiesza się i wyszydza wszystko co stanowi dla nich największą świętość. Te formy postępującej dyskryminacji budzą niepokój i muszą dawać wiele do myślenia. [...] Czas próby polskich sumień trwa. [JPII, Skoczów 1995 r.] Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Mularczyk myjesz ty się kiedyś? 16.07.09, 09:44 Może i tak, ale o duszę to Ty nie dbasz, Cała brudna i zapluta jak u kogoś od brudnej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
betakaroten Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się "... 16.07.09, 09:44 cieszę się tylko z jednego - dzięki takim kuriozom jak Rydzyk czy Radio Maryja, prędzej czy później (niestety raczej później) nastąpi osłabienie pozycji kościoła katolickiego w naszym kraju. brak słów. jednak 40 lat za żelazną kurtyną zrobiło swoje-brak tolerancji, ciemnogród, smutek, do tego umocnił się kościół, bo był opozycyjny. boję się że może to trwać co najmniej drugie 40 lat i za mojego pokolenia (rocznik '81) wiele się nie zmieni. pozostaje mieć nadzieję i robić swoje Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Re: Mularczyk o słowach Rydzyka: My uczyliśmy się 16.07.09, 10:46 > jednak 40 lat za żelazną kurtyną zrobiło swoje-brak tolerancji, ciemnogród, > smutek, do tego umocnił się kościół, bo był opozycyjny. To nie 40 lat za żelazną kurtyną. To o wiele starsze, rdzennie polskie tradycje. Poczytaj sobie Boya-Żeleńskiego sprzed wojny. Komuna w pewnym stopniu zwalczyła polski ciemnogród, podobnie jak masowy analfabetyzm. Gdyby nie 40 lat PRL, byłoby jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś