fc_pl KDT: hala zajęta, 30 osób w szpitalu [NA ŻYWO] 21.07.09, 17:08 bydło, które podnosi rękę na policjantów powinno dostać taki wpeirdol, że przez dwa tygodnie nie mogłoby nawet tą ręką ruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaab Re: KDT: hala zajęta, 30 osób w szpitalu [NA ŻYWO 21.07.09, 19:23 fc_pl napisał: > bydło, które podnosi rękę na policjantów powinno dostać taki > wpeirdol, że przez dwa tygodnie nie mogłoby nawet tą ręką ruszać. Synek, ale to już było, nie na darmo za komuny na milicję mówiło się Pan Władza. Ja rozumiem, że tęsknisz za tym czasem, ale to se ne wrati Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Tusk skaczy jak Jaruzelski....................... . 21.07.09, 17:09 kiedys ostrzegalem ze rzady PO , beda rzadami PZPR.I sa. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Tusk skaczy jak Jaruzelski................... 21.07.09, 17:12 Za PRL, nie bylo komputerow.Gdyby byly, czlonkowie PZPR wpisywali by sie podobnie.Niech zyje zbrodnicze PO.Partia synalkow, coreczek, wnuczek, wnuczkow i pociotkow PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Tusk skaczy jak Jaruzelski................... 21.07.09, 17:37 prawdziwy-moher napisał: > Za PRL, nie bylo komputerow.Gdyby byly, czlonkowie PZPR wpisywali by sie podobn > ie.Niech zyje zbrodnicze PO.Partia synalkow, coreczek, wnuczek, wnuczkow i poci > otkow PZPR. Nie czujesz, że "trochę" przesadzasz? Nie widzisz stanów pośrednich między miłością a nienawiścią, białym i czarnym etc? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad PO była zakładana przez SB-ka 21.07.09, 17:19 CZEMPIŃSKI: TO JA ZAKŁADAŁEM PO www.niezalezna.pl/article/show/id/22492 Odpowiedz Link Zgłoś
mracek KDT: hala zajęta, 30 osób w szpitalu [NA ŻYWO] 21.07.09, 17:11 Mezcennikom z hali KDT nalezy zbudowac pomnik, warto tez rozwazyc sprawe przemianowania jakiegos placu na "Bohaterów Walk Za Swobode Hali KDT" lub "Ofiar Bitwy o KDT", "Obroncow Hali KDT" lub cos w tym sensie. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Gdzie się schował Tusk?!!! 21.07.09, 17:31 HGW zwykłych ludzi ma gdzieś. Swoim w Ratuszu dała 58 milionów premii, ITI (w czasie kryzysu) pół miliarda. To po prostu Platforma "Obywatelska"... Odpowiedz Link Zgłoś
sonatka88 człowiek = nic 21.07.09, 18:29 cena jednego zycia = nic teraz tylko inteligenci sie liczą????? a kupcow uwaza sie za gorszych, smieci?? tak tak kasujcie posty ZA KDT, ja tam wiem swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: człowiek = nic 21.07.09, 18:32 sonatka88 napisała: > cena jednego zycia = nic Jak to wyliczyłaś? > teraz tylko inteligenci sie liczą????? a kupcow uwaza sie za > gorszych, smieci?? Czyżbyś znała przepis warunkujący egzekucję od wykształcenia dłużnika? > tak tak kasujcie posty ZA KDT, ja tam wiem swoje... Mania prześladowcza? Odpowiedz Link Zgłoś
sonatka88 Re: człowiek = nic? 21.07.09, 18:39 gdybys uwazniej sie przygladala, zauwazylabyś. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: człowiek = nic? 21.07.09, 20:29 sonatka88 napisała: > gdybys uwazniej sie przygladala, zauwazylabyś. Nie sądzę :D Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Mam nadzieję, że poradzą sobie z bazarową hołotą 21.07.09, 17:37 Uprawiali manianę w centrum miasta. Aż wreszcie się skończyło i teraz bronią lokum. Obrzydliwie manipulują i próbują grać na emocjach sobie równej gawiedzi, ale niestety, są słabiutkimi aktorami. Won na wieś, skąd żeście przyjechali. Pełne poparcie dla organów przestrzegania prawa w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Mam nadzieję, że poradzą sobie z bazarową hoł 21.07.09, 17:39 Szkoda, że te organa przestrzegania prawa nie są takie gorliwe np. w sprawie Palikota. Są równi i równiejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Mam nadzieję, że poradzą sobie z bazarową hoł 21.07.09, 17:48 anwad napisała: > Szkoda, że te organa przestrzegania prawa nie są takie gorliwe np. w > sprawie Palikota. Są równi i równiejsi. Są prawdziwi Polacy (głosowali na PiS, mają papier toaletowy z podobizną Tuska, słuchają Radia Maryja i czytają Nasz Dziennik) oraz zła reszta stojąca tam gdzie ZOMO. Tak wygląda prawdziwy świat, do bólu prosty i pozbawiony zbytnich komplikacji. Siepacze spod znaku PO, sługusy Izraela, pogrobowcy Berii i Stalina zamordowali dzisiaj nadzieje Prawdziwych Polaków na "Prawo i Sprawiedliwość". Pobili uczciwych Polaków skazując ich rodziny na głód i biedę. Ale zostaną rozliczeni. Trzeba tylko jeszcze raz zagłosować na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Mam nadzieję, że poradzą sobie z bazarową hoł 21.07.09, 17:52 Zamiast mędrkować, spójrz prawdzie w oczy. Dlaczego umarzane są sprawy Palikota, Bondaryka, Grasia, Misiaka, Rostowskiego, Grada, Klicha itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Mam nadzieję, że poradzą sobie z bazarową hoł 21.07.09, 17:54 anwad napisała: > Zamiast mędrkować, spójrz prawdzie w oczy. Dlaczego umarzane są > sprawy Palikota, Bondaryka, Grasia, Misiaka, Rostowskiego, Grada, > Klicha itd.? Bo to są zbrodniarze potworni i zbrodniczy, masoni i sługusy Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Mam nadzieję, że poradzą sobie z bazarową hoł 21.07.09, 18:01 Bo są z Platformy Obłudników. Im wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Mam nadzieję, że poradzą sobie z bazarową hoł 21.07.09, 18:07 anwad napisała: > Bo są z Platformy Obłudników. Im wolno. Dokładnie. Bo ta Platforma Obłudników to organizacja zbrodniczo-masońsko-izraelska. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Mam nadzieję, że poradzą sobie z bazarową hoł 21.07.09, 18:12 Straszny z Ciebie nudziarz... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Mam nadzieję, że poradzą sobie z bazarową hoł 21.07.09, 18:16 anwad napisała: > Straszny z Ciebie nudziarz... Nie szkodzi. Ważne żeby WSZYSTKIM mówić PRAWDĘ o żydowskich knowaniach i spiskach zbrodniczej PO. Odpowiedz Link Zgłoś
szemrana1 KDT: hala zajęta, ponad 30 osób w szpitalu [NA ... 21.07.09, 17:39 Gratulacje dla Hanny Gronkiewicz-Waltz za odwagę stawienia czoła chińskim cyckonoszom po 5 złociszy w centrum miasta Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_x Piolicja była zbyt łagodna... 21.07.09, 17:41 powinni reagowac bardziej stanowczo i nie dopuscic do zablokowania stolicy przez grupke kupczykow-cwaniaczkow. Kupcy na bazar, a nie do centrum miasta. Brawo władze Warszawy, brawo Policja! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: jak krzyzowali to to prawo tez mialo byc dobr 21.07.09, 17:44 To powiedzmy sobie od razu: prawo własności jest złe. Komuna jest dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
psoroka Brawo policja, brawo władze Warszawy! 21.07.09, 17:43 PRECZ z blaszakiem w centrum miasta. Koniec szpecenia stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Brawo policja, brawo władze Warszawy! 21.07.09, 17:51 psoroka napisał: > PRECZ z blaszakiem w centrum miasta. Koniec szpecenia stolicy. Czy dla ciebie ten blaszak jest ważniejszy od tego, że dzisiaj mordercy i zbrodniarze z PO pogwałcili ludzkie, naturalne prawo do dysponowania nieswoją własnością? Czy za to Jezus umarł na krzyżu żeby teraz w imię PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI siepacze odbierali spokojnym, uczciwym ludziom to co do nich nie należy? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: jak krzyzowali to uwazali ze dobre prawo maja 21.07.09, 17:53 A umiesz odpowiedzieć na zadane pytania czy szykujesz się do mszy świętej? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: niech żyje Towarzyszka Gronkiewicz... 21.07.09, 17:55 No jak drugi raz z tym wystrzeliłeś to pozwolę sobie się z tym nie zgodzić? Nie czujesz, że ona broni kapitalistycznych wyzyskiwaczy przeciwko spokojnym i uczciwym ludziom? To właśnie towarzysze bronili prawa do dysponowania nie swoją własnością bo prawo to jest ostoją uczciwości i praworządności. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Wladze jak za PRL-odwiedzaja tych o palowali...... 21.07.09, 17:57 Niedlugo medale, wanse,ZOMO w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Wladze jak za PRL-odwiedzaja tych o palowali. 21.07.09, 18:05 prawdziwy-moher napisał: > Niedlugo medale, wanse,ZOMO w akcji. Planuje się też, jak słyszałem że zbrodniarze z PO reaktywują Koła Gospodyń Miejskich a także Związek Socjalistycznej Młodzieży PO. Planuje się też zbudowanie pomników Berii i Stalina jako wzorców osobowych dla dzieci zrodzonych ze związków kobiet z PO i mężczyzn z PO. Krążą też słuchy, że zbrodniarze z PO planują zagazować wszystkich emerytów głosujących na PiS oraz pozbawić obywatelstwa wszystkich emigrantów. Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Ostatni dzień KDT. Na żywo 21.07.09, 17:57 Podobnież w przyszłym roku aby nie dopuścić do podobnych zajść w planach jest stosowanie odstraszających egzekucji publicznych. Projekt im. Franka Kutschery będzie nadzorowany przez najwyższe czynniki rządowe w porozumieniu z prezydentem Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ostatni dzień KDT. Na żywo 21.07.09, 18:06 somatico napisał: > Podobnież w przyszłym roku aby nie dopuścić do podobnych zajść w planach jest > stosowanie odstraszających egzekucji publicznych. Projekt im. Franka Kutschery > będzie nadzorowany przez najwyższe czynniki rządowe w porozumieniu z prezydente > m > Warszawy. Podobno także zamierza się stacje metra przerobić na łaźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 absolutnie najwartościowszy komentarz c(o_O)p 21.07.09, 17:58 " 2 kunie pojechały na kuniach, he he he" Dobre to było. Boki zrywać. Gdyby chociaż zamiast kuni dał psy to jeszcze jeszcze. Dobry jest też dziadek, z chodników produkujący amunicję miotaną. Pewnie mu wmówili, że KDT to Kościół Dzieciątka Tadeo a ci w czarnym to formacja Dirlewangera. W każdym razie jak się to wszystko skończy znowu chamy będą płakać, że ich zomo, gestapo i faszyści biją i prześladują. A oni świętsi od Jarkacza. Odpowiedz Link Zgłoś
22.q_v51 KDT: hala zajęta, ponad 30 osób w szpitalu [NA ... 21.07.09, 18:02 Ale jaja q..wa.Pokazujecie nam POLAKOM tego komornika.Przecież to rasowy żyd.Taki wypierdek wywala polaków na ulicę.A kto są te sądy - przecież tam sami żydzi.Czas wywalić tę żydowską hołotę do Izraela.Nie jestem za kupcami,ale marzy mi się aby POLSKĄ rządzili Polacy a nie mniejszość żydowska.A gdzie jest Lejba Kajne i co on na to!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: KDT: hala zajęta, ponad 30 osób w szpitalu [N 21.07.09, 18:08 22.q_v51 napisał: > Ale jaja q..wa.Pokazujecie nam POLAKOM tego komornika.Przecież to rasowy > żyd.Taki wypierdek wywala polaków na ulicę.A kto są te sądy - przecież tam > sami żydzi.Czas wywalić tę żydowską hołotę do Izraela.Nie jestem za > kupcami,ale marzy mi się aby POLSKĄ rządzili Polacy a nie mniejszość > żydowska.A gdzie jest Lejba Kajne i co on na to!!! Potwierdzam. Żydzi są wszędzie. Śpisz - żydzi. Wstajesz - żydzi. Jesz - żydzi. Gdzie się człowiek nie obróci - żydzi. Sam siedzi w pokoju - żyd się czai za każdym cieniem. Zróbcie coś z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: kupcy na wykopki, precz.. 21.07.09, 18:04 Od rana w pracy (uczciwej - płacimy za wynajmowany budynek) kibicowaliśmy policji i ochroniarzom. Zachowanie hołoty z hali było do prawdy żenujące ale czego w końcu spodziewać sie po ludziach sprzedających podrabiane dresy? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzymoneta KDT: hala zajęta, ponad 30 osób w szpitalu [NA ... 21.07.09, 18:05 super manipulacja już samym tytułem, który jest widoczny na stronie głównej portalu (po wejściu w artykuł nagle się zmienia - to typowe dla gó...anej) - bilans walk - 12 tu rannych policjantów !!! krzyczy tytuł - a z kupców nikt nie był ranny, co? sami biedni policjanci zostali poranieni? ludzie nie czytajcie tego gówna jakim jest wybiórcza- manipulacja to podstawa ich "dziennikarstwa" Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: KDT: hala zajęta, ponad 30 osób w szpitalu [N 21.07.09, 18:09 jerzymoneta napisał: > super manipulacja już samym tytułem, który jest widoczny na stronie głównej > portalu (po wejściu w artykuł nagle się zmienia - to typowe dla gó...anej) - > bilans walk - 12 tu rannych policjantów !!! krzyczy tytuł - a z kupców nikt > nie był ranny, co? sami biedni policjanci zostali poranieni? ludzie nie > czytajcie tego gówna jakim jest wybiórcza- manipulacja to podstawa ich > "dziennikarstwa" Święte słowa. Ale jak myślisz (nie czytam wyborczej, tej żydowskiej gadzinówki) można pisać na tym forum? To forum portalu wyborczej tylko, to chyba można. Jak myślisz bo czasem czuję, że robią mi coś w mózgu (manipulują nim chyba)? Odpowiedz Link Zgłoś
habeatus12 żenada 21.07.09, 18:06 po raz kolejny wstydzę się za Polaków, poziom niektórych z nich nie przewyższa poziomu małpy - widać to na załączonych obrazkach. I dziękuję za teksty w stylu "Jutro ty możesz stracić pracę".., mogę, ale też mogę znaleźć inną. Wszyscy, którzy brali udział w zamieszkach powinni ponieść konsekwencje i zostać obciążeni za spowodowane szkody. KDT powinno było zniknąć już dawno, no ale lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
cava24 KDT: hala zajęta, ponad 30 osób w szpitalu [NA ... 21.07.09, 18:06 Płakać mi się już chce. Ogromna bezradność i niemożność wpojenia ludziom, że żyjemy w państwie, w którym obowiązuje prawo (tutaj wszyscy się zbulwersują - "a to bandyckie PO!!!"). Wypowiedzi na forum nie podparte żadnymi argumentami w danej w sprawie, jedynie wyciąganie innych brudów, które z daną sprawą nie mają nic wspólnego. Odpowiedzi jak z przedszkola - "chyba TY!" "To Ty jestes głupi!". Dziwią mnie zarzuty wobec władz, które użyły gazu i oskarżenia, że przemocą nie można rozwiązywać konfliktów. Można. Jeśli jest to ostateczność. Inne środki zostały podjęte już dużo wcześniej. Włąsciwie nie wiadomo czemu, bo przecież każdego obowiązują te sama prawa i kiedy kończy się umowa to nikogo nie obchodzi co stanie się z danym podmiotem gospodarczym. Tak samo jest z wynajmem i użytkowaniem innych lokali czy gruntów. PRzyzwyczajeni do pobłażania i bezkarności używają przemocy wobec urzędników i policjantów nie mając do tego żadnych podstaw. Czy kiedy mi skończy się umowa wynajmu mieszkania to będę mogła pobić właściciela? Druga sprawa. Jak można było przyprowadzić tam dzieci? Rodzice powinni mieć również sprawę w sądzie o narażenie życia własnych dzieci. Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
wujotte spartaczona akcja 21.07.09, 18:15 Przy całym profesjonalizmie ze strony oddziałow prewencji które nie dały sie sprowokowac bandyterce i wykonywały zabezpieczanie terenu wzorowo -nie trudno o jedna konkluzje: kto tak spieprzył te akcje???? w hali powinien byc odłaczony prąd i woda. Dzien wczesniej. Wkroczyc komornik powinien albo poznym wieczorem gdy handlarze beda zmeczeni czuwaniem w nagrzanym smierdzacym budynku (brak wody w toaletach) albo o bladym swicie ok 6 rano gdy jeszcze spia. Nie byłoby tego cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
sonatka88 WOW zycie człowieka = nic!!???? 21.07.09, 18:19 drodzy internauci, czytam i czytam wasze posty i wiecie co? narodziła się myśl ze zycie człowieka jest dla was niczym? mysle ze bylo by inaczej gdyby wasze rodziny i przyjaciele yli w takiej sytuacji. Ciekawa jestem czy bylo by Wam szkoda? czy tez powiedzielibyscie aby ich zagazowac lub obciac im prad, wode itd????????? co z was za ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
wujotte Re: WOW zycie człowieka = nic!!???? 21.07.09, 18:23 sonatka88 napisała: gdyby wasze rodziny i przyjaciele yli w takiej > sytuacji. Ciekawa jestem czy bylo by Wam szkoda? czy tez > powiedzielibyscie aby ich zagazowac lub obciac im prad, wode > itd????????? co z was za ludzie? ani moja rodzina ani przyjaciele nigdy nie beda w takiej sytuacji ..a wiesz dlaczego? BO przestrzegaja prawa!!! i charakteryzuja sie posiadaniem mózgów .A gdyby sie znalezli ..(zakładam prawdopodobienstwo 0.000000000001%) to bym powiedział ze sami sa sobie winni i nie bede sie nad nimi uzalac. Moj brat jest oficerem policji,nigdy mi nie wpadlo do głowy by łazic do niego i prosic o załatwianie anulowania mandatu np.za szybka jazde!!! sam sobiejestem winien i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sonatka88 Re: WOW zycie człowieka = nic!!???? 21.07.09, 18:37 ojj tak, oczywiscie panie WZOROWY OBYWATERZE. chyba nikt ci nie odcial jeszcze zrodla utrzymania na 3 lata???!?!?!?!? im niestety TAK!!! gdzie oni znajda pracę? na ulicy??? jako kolejni zebracy??? no tak, wiem, twoja rodzina nigdy sie w takiej sytuacji nie znajdzie, bo przeciez oni sa inteligentni. WOW, zobaczymy jak wszyscy przetrwaja kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: WOW zycie człowieka = nic!!???? 21.07.09, 18:28 Słonko, jakie życie? Czy ich tam wieszają, strzelają ostrą bronią? Myslisz, że jak likwidowali zakłady pracy członków mojej rodziny to zbieraliśmy całą familią niemowlęta, babki, gaśnice, kostki brukowe i robiliśmy rozpierduchę w środku miasta? Weź ty sie czasem odrobinę zastanów... Odpowiedz Link Zgłoś
cava24 Re: WOW zycie człowieka = nic!!???? 21.07.09, 18:34 Następnym razem jak mnie zwolnią z pracy, to poproszę mamę, tatę, babcię i resztę rodziny żeby wpadli rzucać kamieniami. A koledzy - fani piłki nożnej- na pewno odśpiewają jakiś sensowny hymn. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax W Afganie zycie czlowieka jest nic nie warte. 21.07.09, 19:46 Dlaczego w Polsce ma byc inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Przestańcie sie użalać! 21.07.09, 18:15 nad sprzedawcami chinskich majtek. Mieli 2.5 roku na rozmowy, byly propozycje lepsze od blaszaka - wszystkie zostaly odrzucone. Twarde prawo ale prawo :) jak maja leb na karku to sobie poradza, PO nie ma tu nic do rzeczy. PiS tez skrzeczy a zapomnial jak rozganial policją pielegniarki. Populistyczne moherowe mendy Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Kupcy chcieliscie rudego i bufetowa to ich macie 21.07.09, 19:46 sami sie nie wybrali Odpowiedz Link Zgłoś
m_ateo A co miała robić policja? Całować kupców w tyłki 21.07.09, 18:28 za to, że ci rzucają w nich kamieniami i mięsem?? Brawo policja! Było jeszcze za łagodnie! Ci kupcy to banda dresiarstwa i chołoty epatująca roszczeniową komunistyczną postawą! Ci kupcy z KDT nie są przecież 'zwykłymi' Polakami! Obok górników i stoczniowców to najbardziej elitarna grupa społeczna w Polsce której się przecież 'należy'. Niedawno moją znajomą zwolnili z pracy? W czym jest ona gorsza od tych kupców (czy górników czy stoczniowców?) Prawo to prawo! Umowa się skończyła i do widzenia! Jak mi skończy się umowa najmu mieszkania i jeżeli właściciel nie zechce mi jej przedłużyć muszę znaleźć sobie inne lokum. Proste. Na pewno nie będę beształ hymnu Polski i Solidarności i nie zabarykaduje się w nim. Precz z chołotą, komuną i dziczą z centrum stolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
wujotte Re: A co miała robić policja? Całować kupców w ty 21.07.09, 18:35 m_ateo napisał: Precz z hołotą, komuną i dziczą z centrum stolicy! Dokladnie:) Podpisuję sie obydwoma rekoma pod Twoim postem. Ta sama sytuacja miałaby miejsce na stadionie X lecia gdyby nie Euro 2012. Ludziom sie cały czas wydaje ze cos im sie za friko należy. Komusza mentalnosc roszczeniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marka77 Warszawiacy to jednak ... szkoda słow. 21.07.09, 18:37 Pozdro z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Obłuda "Wybiórczej" 21.07.09, 18:37 Komentarz do strajku pielęgniarek za rządów PiS "Protest - ludzka rzecz": wyborcza.pl/1,82417,4282982.html "W dojrzałej demokracji podejmowanie decyzji politycznych "pod presją" protestujących jest częścią procesu politycznego. Polityki nie uprawia się tylko w parlamentach. Często uprawia się ją na ulicach". Co się nagle zmieniło, że zmieniły się komentarze "Wybiórczej"? Odpowiedz Link Zgłoś
jadeim Różnica. 23.07.09, 00:47 Pozwól, że ja odpowiem. Podejmowanie decyzji politycznych pod presją nie jest synonimem przymykania oczu na bezprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
sonatka88 wybory 21.07.09, 18:42 nie ide na zadne wybory. musialabym wybierac miedzy stalinem a hitlerem. Odpowiedz Link Zgłoś