sewa1 22.07.09, 11:24 Genialny tekst! Od 10 lat regularnie przekraczam granice w Swiecku i za kazdym razem czuje to samo co autor... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robmar2007 Blaszak Las Vegas 27.07.09, 13:05 Ja jestem chory!!! Chory, gdy wjeżdżam do Polski. Teraz wróciłem ze Szwecji. Jak my możemy być dumni z Mazur??? Po godzinie jazdy wokół Trójmiasta byłem bliski obłędu: kisiel, nagrobki, wulkanizacja, bramy przesuwne, okna pcv, tablica na tablicy, domy obwieszone kilkoma szyldami tej samej treści, jedne dla dalekowidzów, drugie dla bliskowidzów, auto komis, szrot, alkohole świata, chleb, bułki, piekarnia, sałata... Ratunkuuuu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka707 Re: Blaszak Las Vegas 28.07.09, 18:13 Mnie się tam podoba palma Rajkowskiej. Przynajmniej nie jest nadętym pomnikiem ku czci, ku chwale, choć ma przypominać pewien fakt historyczny, genezę nazwy ulicy, nie bitwę czy kolejne nieudane przedsięwzięcie WIELKICH POLAKÓW. Skoro jesteśmy tandetni, to nie bądźmy przy okazji tacy napuszeni, bo popadamy w śmieszność i to dopiero jest żałosne Odpowiedz Link Zgłoś