pretta 10.08.10, 08:24 Czy Pani Ekspert lub któraś z mam zna jakiś preparat witaminowy w syropie dla dziecka 3 letniego o smaku innym niż pomarańczowy??? Bardzo proszę o pomoc, ponieważ moje dziecko nie przyjmnie niczego co ma smak pomarańczy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: preparat witaminowy 10.08.10, 09:55 odbiegajac od samku syropu...po co chcesz dawac/dajesz dziecku sztuczne witaminy skoro teraz lato,za chwile jesien i warzyw i owocow zatrzesienie a wiec witamin naturalnych pod dostatkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: preparat witaminowy 10.08.10, 09:57 a teraz w kwestii pytania:nie prosciej i szybciej zapytac farmaceutke w aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
pretta Re: preparat witaminowy 10.08.10, 11:12 ...dlatego ze po dwutygodniowej terapii antybiotykel lakarz zalecił podawac witaminy, polecił multitabs ktorego dziecko nie chce ruszyć. Zadne żelki, tabletki do ssania, musujące płyny też nie wchodzą w grę bo synek nie umie i nie chce jeść cukierków i nie pija gazowanych rzeczy. A z dostepnych w aptece praparatów: multivitamol, kinder biovital, kidabion wszystko pomarańczowe, na sanostol aptekarka nie była w stanie odpowiedzieć jaki ma smak "chyba jakiś slodki"... A moje dziecko zywczajnie wymiotuje wszystkim co smakuje choc troche pomarańczą Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaalbrecht Re: preparat witaminowy 10.08.10, 15:00 sanostol tez pomarańczowy, myślę,że warto podać dziecku różnorodną dietę i ew probiotyk Odpowiedz Link Zgłoś