Dodaj do ulubionych

Stluczenie Głowy

19.10.10, 10:20
Witam Prosze o rade w niedziele Córka 3 latka miala wypadek koelga ja popchnal uderzyla o róg sciany .pojechalismy na pogotownie ma zszyte czolo było wspomniane ze dziecko nalezy obserwowac jakby np.wymiotowala nalezy natychmiast sie zglosic u lekarza.....Jakie objawy moga mnie zaniepoic ???I czy profilaktycznie moge zglosic sie z tak malym dziekciem na badnia i jakie wpadaem moze w panike ale sie boje czy tam w glowce wszytko dobrze bo naprawde bardzo uderzyla sie Porsze o rade i opinie dziekuje
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Stluczenie Głowy 19.10.10, 10:31
      dziś wtorek, nie przesadzaj, obserwuj ją do następnego poniedziałku, ale skoro nic nie jest, to raczej nic nie będzie. Wymioty, drgawki, utrata przytomności, bredzenie, tego typu objawów wypatruj.
      • pychu Re: Stluczenie Głowy 19.10.10, 10:40
        Sprawdzaj reakcję na wszelkie bodźce i ilość snu. Wydaje mi się jednak, że jeżeli coś by miało się stać to już byś zauważyła niepokojące sygnały.
        • xxx.16 Re: Stluczenie Głowy 19.10.10, 10:44
          Tak niby wszytko jest w normnie a nocy tylko sie cos nie spokojnie spala dzis budzila sie czesto z placzem dostala ibum i zasnela juz spokojnie .Zaznacze tez ze jest pzreziebiona wiec troche katar jej przeszkadza i kaszlelek a;e sie martwie moze faktycznie przesadzam ale boje sie
          • alpepe Re: Stluczenie Głowy 19.10.10, 11:17
            przesadzasz.
            • serducho.live Re: Stluczenie Głowy 20.10.10, 10:51
              Myślę że wszystko w porządku, mój syn jak miał wstrząs mózgu to wymiotował, majaczył, prawie bez przerwy spał i miałam wrażenie że chwilami traci przytomność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka