klauudja 09.02.11, 16:51 Witam!Chciałabym się poradzić,co mogę zrobić by synkowi mniej odstawały uszka?.Próbowaliśmy już opaski-nie pomogło:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inez82 Re: Odstające uszka 11.02.11, 11:40 klauudja napisała: > Witam!Chciałabym się poradzić,co mogę zrobić by synkowi mniej odstawały uszka?. > Próbowaliśmy już opaski-nie pomogło:( No cóż operacja plastyczna na pewno pomoże! Jedni mają wąskie usta,inni duże garbate nosy a jeszcze inni odstające uszy. Nasz wygląd jest zakodowany w genach... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Odstające uszka 11.02.11, 12:08 trzeba było myśleć, jak wybierałaś ojca dziecka. Na geny nie ma ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś
dianaro Re: Odstające uszka 11.02.11, 12:18 Zakładaj czapki wiązane pod szyją, aby ściścle przylegały do uszek. Jak śpi to układaj uszko przy głowie. Mój syn też miał odstające uszko i zwracałam na to uwagę, aby mu nie odstawało i nie zawijało się - obecnie ma prawie 4 lata i problem zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś