Dodaj do ulubionych

senność i brak apetytu

25.07.13, 15:18

co to może być?

Moja mała od wczoraj odmawia stałych posiłków-pije tylko moje mleko...niedawno skończyła rok i nigdy dużo nie jadła,ale od jakiegoś czasu jest gorzej...byłam z nią w zeszły piątek u lekarza bo pokasływała-okazało się że ma pleśniawkę na gardle..ale wtedy jeszcze coś tam jadła-głównie blw,a od wczoraj nic,tylko pierś i to co godzinę lub nawet co pół...i jest mocno senna...spala już ponad 2godziny,wisząc na piersi,nawet na sekundę nie puściła...później niecałe 2godziny aktywności i wodyt śpi...nie mogę wyciągnąć piersi,bo budzi się i szuka...coś jej jest..nie ma gorączki,ale jest senna,nie chce jeść stałych posiłków,ma brzydkie i śmierdzące kupki (takie ciemnozielone-może po nystatynie?),wydaje mi się że jest żółtawa na twarzy...idą jej zęby,trójki i czwórki,miała tą pleśniawkę oprócz tego ma alergię pokarmową i może coś jej zaszkodziło..?ludzie mówią że jest opalona-też tak mówili jak miała żółtaczkę która się przedłużała... Ma ktoś jakieś pomysły o co chodzi?a może to ta pogoda-jest tak pochmurno i burzowo...

Obserwuj wątek
    • lenka2012 Re: senność i brak apetytu 25.07.13, 15:56
      Witaj,
      moja mała też mi odmawia stałych posiłków ma rok i dwa tygodnie. Dzisiaj zjadła troszkę banana , 150 ml bobo fruta i pół małego słoiczka gerbera. Piersi dzisiaj nie chciała. Ma strzelające zielone kupki.
      Wtorek 16 lipca wysypka na nóżkach---środa-miała temperaturę- nurofen nie dawał rady-od wtorku jest na antybiotyku-niby czerwone gardło-zrobiłam mocz leukocyty 30:/
      Podejrzewam,że coś złapała na placu zabaw. Zęby też się pchają...
      Idź do lekarza-niech mała obejrzy.Grunt,że chce pierś:)
    • ewa.misko-wasowska Re: senność i brak apetytu 27.07.13, 21:03
      Witam,
      taka zmiana zachowania może sugerować infekcję, konieczna konsultacja,
      pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka