Dodaj do ulubionych

sab simplex

14.03.05, 12:42
Czym różni się ten środek od innych, dostępnych w Polsce? Czy jest może jakis
podobny do tego? I czy rzeczywiście skutkuje, w przypadku gdy nic innego nie
pomaga?
Obserwuj wątek
    • johana19 Re: sab simplex 14.03.05, 12:48
      Też wiele słyszałam o tym środku i jestem ciekawa opinii. Może któraś z mam go
      stosowała?
      Asia

Nasza LENA

A ma już...
    • isia_k11 Re: sab simplex 14.03.05, 14:04
      witam
      wlasnie skonczyla nam sie buteleczka sab simplex i znow zaczely sie male
      problemy z brzuszkiem. synek biorac kropelki lepiej spal nie meczyly go gazy.
      kolki jako takiej chyba nie mial bo z brzuszkiem byly problemy calodzienne, a
      nie tylko wieczorem i nie o okreslonej porze. stosowalismy rozne srodki ale bez
      wiekszych rezultatow. pokierowana opiniami na forum o skutecznosci sab simplex
      zdecydowalam zakupic i sprawdzic jak to bedzie. pomoglo. nie rozumiem tylko na
      czym polega fenomen tego srodka bo ma taki sam sklad jak nasz infacol czy
      espumisan (chyba tylko nieznacznie rozni sie proporcjami skladnikow) ale te nie
      pomagaly. z utesknieniem czekam na przesylke z nowa buteleczka saba.
      pozdrawam
      • magdaf77 Re: sab simplex 21.03.05, 07:46
        Po 5 dniach stosowania sab simplex, dochodze do wniosku, ze na mojego maluszka
        nie dziala, pomimo, ze staram sie dawac kropelki pol godz. przed kazdym
        karmieniem. Nadal budzi sie w nocy i napina sie, placze. W dzien moze troszke
        lepiej. Dzis znow cala noc nieprzespana. Nie wytrzymuje.
        Pozdrawiam,
        Magda
    • maria-kotowska Re: sab simplex 15.03.05, 00:58
      Nie mam własnego doświadczenia. Teoretycznie- doczytam i odpowiem za kilka dni.
      Pozdrawiam.MK
    • pulpcik Re: sab simplex 15.03.05, 20:40
      Sab Simplex to to samo, co Espumisan dostepny w polskich aptekach. ta sama substancja czynna, minimalna różnica w proporcjach.

Sab Simplex - skład: Simeticon (dimeticon + dwutlenek krzemu w proporcjach 92,5:7,5)
      Espumisan - skład: Simeticon (dimeticon + dwutlenek krzemu w proporcjach 96:4)
    • magreta Re: sab simplex 16.03.05, 19:37
      To właśnie to większe stężenie substancji leczniczej decyduje o sukcesie.
      • pulpcik Re: sab simplex 16.03.05, 19:57
        wystarczy podac wieksza dawke :)
        preparat sie nie wchlania, wiec nie zaszkodzi.
        • esther29 Re: sab simplex 27.03.05, 17:16
          Czy ktoś może mi podać w jaki sposób stosować SAB SIMPLEX? Czy kropelki podawać
          jednorazowo, kilka razy dziennie, czy przed każdym karmieniem? No i ile tych
          kropelek dawać? Niestety nie znam niemieckiego a ulotka jest właśnie w tym
          języku... Dodam, że mój Mały ma dopiero 2 tygodnie i 3 dni. Może to jeszcze za
          wcześnie żeby mu to podawać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka