Dodaj do ulubionych

neospasmina

05.07.07, 10:53
mam pytanie, jedna z mam na forum wychowanie miała zamiar podawać dziecku
neospasminę, i szczerze mówiąc nie wszyscy byli przeciwni temu pomysłowi.
Osobiście uważam, że rocznemu dziecku nie powinno podawać się leków
uspokajających, chciałabym jednak zapytać eksperta czy w ogóle są jakieś
przypadki w których podanie leków uspokajających rocznemu dziecku jest
wskazane, bo trochę zaskoczyło mnie, że nie które mamy to robią. W jakich
przypadkach lekarze decydują się na wypisanie dla roczniaka leków uspokajających
Obserwuj wątek
    • tara34 Re: neospasmina 05.07.07, 13:51
      z lekami uspokajającymi nalezy być bardzo ostrożnym,o tym co i dlaczego podać
      musi zdecydować lekarz !!!!!
    • basia4017 Re: neospasmina 05.07.07, 20:13
      na tym forum rowniez ktoras z mam chciala podac neospasmine dziecku lekarz
      zalecil podanie wiburkolu w czopku.obecnie ten post jest na stronie 3.dziwi mnie
      bardzo ze mamy dla swojej wygody i spokoju chca podawac dzieciom leki uspokajajace.
      • makurokurosek Re: neospasmina 06.07.07, 12:35
        ja nie chcę podawać neospasminy, i w ogóle przez myśl by mi nie przeszło, że
        takie leki można podawać małemu dziecku, zaskoczyła mnie jednak wypowiedz
        niektórych mam na forum wychowanie, które nie widziały w tym nic dziwnego. Do
        tej pory żyłam w świadomości, że takowe leki oddziałują na układ nerwowy, skoro
        jednak niektóre mamy podają swoim dzieciom leki uspokajające, zainteresowało
        mnie w jakich sytuacjach ich zastosowanie , jest dopuszczone przez lekarzy
    • luisa111 Re: neospasmina 06.07.07, 22:57
      nigdy nie podawalam takich lekow dzieciom,nie jest to obojetne dla rozwoju
      mlodego umyslu.
    • mikolaj_danko Re: neospasmina 10.07.07, 22:10
      Neospasmina jest przeciwwskazana u dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka