milenka.1 09.11.07, 13:04 moja corka ma 16 m-cy nie chodzi i juz conajmniej od kilku m-cy ma utrzymujacy sie stan podgoraczkowy. Bylismy u kilku lekarzy i nic.A i teraz ma nieprawidlowe wyniki moczu.Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_73 Re: utrzymujacy sie stan podgoraczkowy 09.11.07, 13:09 Nieprawidłowe? Znaczy jakie? Jak podasz, to prędzej uzyskasz informację ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
milenka.1 Re: utrzymujacy sie stan podgoraczkowy 09.11.07, 13:14 miala robiony posiew i wykryto iz ma wyhodowane paleczki gram ujemne i proteus mirabilis Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_73 Re: utrzymujacy sie stan podgoraczkowy 09.11.07, 13:28 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22158 wejdź tam lub spróbuj skontaktować się z Magdą ... "madziulec" nz tym forum, na którym jesteś teraz. Ona powie Ci najwięcej na temat zak. ukł. mocz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anikae Re: utrzymujacy sie stan podgoraczkowy 11.11.07, 21:22 Mam prośbę. Gdyby lekarze doszli już do jakiś wniosków, napisz , może będzie to można odnieść do mojego synusia. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_danko Re: utrzymujacy sie stan podgoraczkowy 13.11.07, 16:43 Jak wysoką temperaturę ma Twój maluch. Wyhodowanie 2 rodzjów bakterii w posiewie zwykle świadczy o zanieczyszczeniu. Czy w badaniu ogólnym moczu też były nieprawidłowości? W jakiej formie jest dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś