wieland.com 27.11.08, 11:51 Myślałam że na tym forum można zasięgnąć profesjonalnej porady,ale widzę że jak na każdym jak problem bardziej złożony to odpowiedzi zero a szkoda,bo w takim wypadku po co to forum powstało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medeath77 Re: przykro mi 02.12.08, 19:47 w zasadzie trudno jest udzielić porady lekarskiej "bez pacjenta". niestety odniosłam podobne do ciebie wrażenie. pomijam obecność błędów ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
wieland.com Re: przykro mi 03.12.08, 14:56 Nie aktualne gdyż odpowiedz otrzymałam,a o jakie błedy ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: przykro mi 16.12.08, 09:09 Jeżeli zadajesz pytanie typu - synek ma zielone kupki? Co robić? Albo - czy po antybiotykach mam podawać "osłonki" (chodzi o probiotyki) to odpowiedź z pewnością uzyskasz. Jeżeli zadajesz trudne pytanie to newet lekarz w szpitalu czy przychodni będzie cię omijał z daleka. Przychodzisz po diagnozę i słyszysz "czego pani ode mnie chce? po co pani tu przyszła?". Forum na Gazecie to raczej metoda autopromocji, pamiętacie położną Kalatę? Odpowiedz Link Zgłoś