sirod78 31.05.09, 02:24 witam, moja corka 4letnia ma szczeline odbytu mam pytanie czy u dziecka jest mozliwe całkowite wyleczenie tej przypadlości??, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaalbrecht Re: szczelina odbytu 31.05.09, 21:17 jest możliwe całkowite wyleczenie czasem tylko trwa dość długo. Odpowiedz Link Zgłoś
sirod78 Re: szczelina odbytu 31.05.09, 23:00 czy może któras z e-mam ktore sie odezwaly na mój post wyleczyly u swoich dzieci szczeline?? chcialbym sie poradzic prosze napiszcie , pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka.0 Re: szczelina odbytu 01.06.09, 08:17 Moja córka ma od urodzenia szczelinę odbytu. Widziało ją mnóstwo lekarzy, kilku chirurgów, dermatologów, i nikt nie zalecił odpowiedniego leczenia. Szczelinka jest jaka była. Mała miała nawet z tego tytułu podejrzenie przetoki okołoodbytnieczej, ale rektoskopia to wykluczyła. Jestem batdzo ciekawa jakie leczenie szczeliny zaleca się dzieciom, choćby nawet bardzo długo trwało. Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za porady Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: szczelina odbytu 01.06.09, 09:11 Masci, czopki, odpowiednia dieta. Szczeline leczyc trzeba, bo wwa niezwykle bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś