tradycja1 24.01.04, 23:51 oraz Wniebowzieci, pamieta ktos te filmy? Wlasnie po raz kolejny ogladam.Miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lobuzek1 Re: Dziewczyny do wziecia 24.01.04, 23:52 Wniebowzięci - klasyka, niewiele filmów może im dorównać!! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 00:03 Czasami trzeba sobie polatac. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 00:11 Film, którego tytuł widnieje w nagłówku wątku widziałe tylko przelotnie (pamiętam jedynie scenę z jedzeniem pianki). Reszty faktów nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 00:13 Oj to polecam koniecznie. "Jest wiele mozliwosci...."ogladniecia filmu, mozna wypozyczyc, kupic, przegrac... "Sibon sibon pieski male dwa, chcialy isc na rzeczke nie wiedzialy jak ,sibon sibon..." Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 00:23 Piosenkę znam. Ale nie z filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 00:35 Muzyke do tego dilmu napisal Czeslaw Niemen, poza kilkoma wstawkami wykorzystanymi w filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 11:36 Lubię te stare polskie filmy, a "Dziewczyny do wzięcia" czasem bardzo przypominają mi "Rejs". Odpowiedz Link Zgłoś
atob Przyjecie .. 25.01.04, 13:20 Hmm ...bez bicia przyznaje sie ze te "Dziewczyny do wziecia" jakos nie moga mi sie przypomniec ... A skoro juz o takich filmach to mi sie podoba "Przyjecie na dziesiec osob plus trzy" . Hehehe dla mnie to lepsze chyba od "Wniebowzietych " Zreszto z tym co sie komu podoba to roznie bywa . Ja na przyklad przyznaje sie ze "Rejs" mnie nie powala na nogi . Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Przyjecie .. 25.01.04, 16:51 Bo Rejs ma powalac na kolana ;) I faktycznie nie ma jak stare polskie, juz kultowe filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Przyjecie .. 25.01.04, 16:57 Jednak wolę komedie S. Barei i S. Chęcińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Przyjecie .. 25.01.04, 20:01 A co myslicie o filmie bardziej wspolczesnym "Chlopaki nie placza"? I o jednej z najciekawszych postaci w tym filmie tzn. niejakim Lasce? Masa dialogow z tego filmu nieodmiennie powoduje u mnie wybuchy smiechu. Np ten: Ktos stuka do drzwi. Bohater ( nie pamietam imienia) : Laska, moze bys otworzyl? Laska ( lezy na lozku i pali faje, mowi glosem znudzonym): ja sciszalem telewizor trzy dni temu... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Seksmija ma KinoPolska sie zaczyna ;) 25.01.04, 20:04 hehe lubie ten film ...choc bede go ogladal po raz 20 chyba ...:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Przyjecie .. 25.01.04, 21:57 Sam film nie za bardzo mi podszedł. A czy tym Laską nie był przypadkiem Marcin Kołodyński, aktor który zginął na nartach? To on, albo ktoś z kumpli owego Laski, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Przyjecie .. 26.01.04, 00:45 Ten chlopak co gral Laske to Tomasz Bajer. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: Przyjecie .. 28.01.04, 23:06 Filmik zajebioza, a i jegi jakby kontynuacja "Poranek Kojota" jest super. "Mój ojciec był królem sedesów a to wysoko postawiona poprzeczka..." Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Przyjecie .. 29.01.04, 00:07 "Luz - blues, a w niebie same dziury" Odpowiedz Link Zgłoś