Dodaj do ulubionych

Dziewczyny do wziecia

24.01.04, 23:51
oraz Wniebowzieci, pamieta ktos te filmy?
Wlasnie po raz kolejny ogladam.Miodzio.
Obserwuj wątek
    • lobuzek1 Re: Dziewczyny do wziecia 24.01.04, 23:52
      Wniebowzięci - klasyka, niewiele filmów może im dorównać!!
      • tradycja1 Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 00:03
        Czasami trzeba sobie polatac.
        • qwerty.tarnow Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 00:11
          Film, którego tytuł widnieje w nagłówku wątku widziałe tylko przelotnie
          (pamiętam jedynie scenę z jedzeniem pianki). Reszty faktów nie kojarzę.
          • tradycja1 Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 00:13
            Oj to polecam koniecznie.
            "Jest wiele mozliwosci...."ogladniecia filmu, mozna wypozyczyc, kupic,
            przegrac...
            "Sibon sibon pieski male dwa, chcialy isc na rzeczke nie wiedzialy jak ,sibon
            sibon..."
            • qwerty.tarnow Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 00:23
              Piosenkę znam. Ale nie z filmu.
              • tradycja1 Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 00:35
                Muzyke do tego dilmu napisal Czeslaw Niemen, poza kilkoma wstawkami
                wykorzystanymi w filmie.
                • qwerty.tarnow Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 00:44
                  Ooo! Nie widziałem.
                  • teklat Re: Dziewczyny do wziecia 25.01.04, 11:36
                    Lubię te stare polskie filmy, a "Dziewczyny do wzięcia" czasem bardzo
                    przypominają mi "Rejs".
                    • atob Przyjecie .. 25.01.04, 13:20
                      Hmm ...bez bicia przyznaje sie ze te "Dziewczyny do wziecia" jakos nie moga mi sie przypomniec ...
                      A skoro juz o takich filmach to mi sie podoba "Przyjecie na dziesiec osob plus trzy" . Hehehe dla mnie to lepsze chyba od "Wniebowzietych "
                      Zreszto z tym co sie komu podoba to roznie bywa . Ja na przyklad przyznaje sie ze "Rejs" mnie nie powala na nogi .
                      • tradycja1 Re: Przyjecie .. 25.01.04, 16:51
                        Bo Rejs ma powalac na kolana ;)
                        I faktycznie nie ma jak stare polskie, juz kultowe filmy.
                        • qwerty.tarnow Re: Przyjecie .. 25.01.04, 16:57
                          Jednak wolę komedie S. Barei i S. Chęcińskiego.
                          • lemuriza Re: Przyjecie .. 25.01.04, 20:01
                            A co myslicie o filmie bardziej wspolczesnym "Chlopaki nie placza"?
                            I o jednej z najciekawszych postaci w tym filmie tzn. niejakim Lasce?
                            Masa dialogow z tego filmu nieodmiennie powoduje u mnie wybuchy smiechu.
                            Np ten:
                            Ktos stuka do drzwi.
                            Bohater ( nie pamietam imienia) : Laska, moze bys otworzyl?
                            Laska ( lezy na lozku i pali faje, mowi glosem znudzonym): ja sciszalem
                            telewizor trzy dni temu...
                            • atob Seksmija ma KinoPolska sie zaczyna ;) 25.01.04, 20:04
                              hehe lubie ten film ...choc bede go ogladal po raz 20 chyba ...:):):)
                            • qwerty.tarnow Re: Przyjecie .. 25.01.04, 21:57
                              Sam film nie za bardzo mi podszedł. A czy tym Laską nie był przypadkiem
                              Marcin Kołodyński, aktor który zginął na nartach? To on, albo ktoś z kumpli
                              owego Laski, nie?
                              • tradycja1 Re: Przyjecie .. 26.01.04, 00:45
                                Ten chlopak co gral Laske to Tomasz Bajer.
                                • qwerty.tarnow Re: Przyjecie .. 26.01.04, 14:31
                                  Dzięki za informację.
                                  • rafal761 Re: Przyjecie .. 28.01.04, 23:06
                                    Filmik zajebioza, a i jegi jakby kontynuacja "Poranek Kojota" jest super.
                                    "Mój ojciec był królem sedesów a to wysoko postawiona poprzeczka..."
                                    • tradycja1 Re: Przyjecie .. 28.01.04, 23:51
                                      Trzeba sie wyluzowac
                                      • qwerty.tarnow Re: Przyjecie .. 29.01.04, 00:07
                                        "Luz - blues, a w niebie same dziury"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka