very_famous Re: Kod Leonarda 20.06.06, 23:23 Podobno film to niezła lipa, ale jestem ciekawa opinii kogoś kto go obejrzał. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Kod Leonarda 21.06.06, 01:12 ponieważ książka bardzo mi się podobała, szybciutko ściągnęłam film, jest dość wierny treści(a to dla mnie ważne)i całkiem niezły, bo akcja nie odbiega od moich wyobrażeń nie jestem krytykiem, ale film mi sie bardzo podobał Odpowiedz Link
magdajeden Re: Kod Leonarda 21.06.06, 13:32 wadera3 napisała: > ponieważ książka bardzo mi się podobała, szybciutko ściągnęłam film, > jest dość wierny treści(a to dla mnie ważne)i całkiem niezły, bo akcja nie > odbiega od moich wyobrażeń > nie jestem krytykiem, ale film mi sie bardzo podobał ściągnełam czyli ukradłam? > Odpowiedz Link
wadera3 Re: Kod Leonarda 21.06.06, 17:04 dlaczego ukradłam? ależ masz pomysły... nie ja wymyśliłam programy do darmowego ściągania filmów Odpowiedz Link
tomek854 Re: Kod Leonarda 21.06.06, 17:14 łomy i wytrychy też nie ty wymyśliłas Ani złodzieje dzisiejsi Odpowiedz Link
wadera3 Re: Kod Leonarda 21.06.06, 18:47 tomek854 napisał: > łomy i wytrychy też nie ty wymyśliłas Ani złodzieje dzisiejsi a jak to się ma do filmów ściąganych legalnymi programami? może należy wybić wszystkich śluszarzy? Odpowiedz Link
magdajeden Re: Kod Leonarda 22.06.06, 00:37 a jakie to są legalne programy do ściągania filmów, które jeszce są w kinach? a wiesz kamery video też są legalne i mozna nimi nagrać film w kinie i go potem w neta wstawić - tez bedzie legalne? mhmmm czesc tomek Odpowiedz Link
wadera3 Re: Kod Leonarda 22.06.06, 21:38 magdajeden napisała: > a wiesz kamery video też są legalne i mozna nimi nagrać film w kinie i go potem w neta wstawić - tez bedzie legalne? > mhmmm jak zawsze snujesz fantastyczne opowiastki prosto z kosmosu.... > > > > > czesc tomek Odpowiedz Link
magdajeden Re: Kod Leonarda 22.06.06, 23:46 myślisz, ze to faktycznie z kosmosu? a moze z życia wzięte? Odpowiedz Link
kiyoshi Re: Kod Leonarda 21.06.06, 13:00 Film chyba nigdy nie bedzie tak dobry jak ksiazka Ale mi sie podobal, chociaz gdyby nie ta nagonka to pewnie bym nigdy go nie obejrzal (jak wiele osob ). Odpowiedz Link
projek Re: Kod Leonarda 21.06.06, 18:59 Ja jeśli już to dopiero po przeczytaniu książki. Odpowiedz Link
dociek Re: Kod Leonarda 21.06.06, 21:09 Książka lepsza. Zośka, prapraprawnuczka Joszue, w mojej literackiej wyobraźni zupełnie była inna. Tom Hanks też jakiś niewydarzony jako profesorek /daleko mu do Harrisona Forda - doktora "Indiany" Jonesa / Aha... i wolę już tytuł kinowy: "Kod Da Vinci", bo samo imię Leonard kiepsko mi się kojarzy z poprzednim szefem, oszukańczym palantem, który zmusił mnie do pracy "na czarno", całkiem wbrew wcześniejszej umowie. A braciszek szefa został nazwany Arnold. Jakaś chyba powalona rodzinka! Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Kod Leonarda 22.06.06, 10:34 film był nudny jak flaki z olejem, szkoda kasy. Odpowiedz Link
gszesznica Re: Kod Leonarda 22.06.06, 21:48 warszawianka_jedna napisała: > film był nudny jak flaki z olejem, szkoda kasy. > dobrze ze nie poszlam..czytac zaczelam ksiazke i tez bylam znudzona.. Odpowiedz Link