lubona Re: Nowy wygląd forum!!! 11.02.04, 18:52 Jest, ale przez chwile miałam "tabula rasa" i nie wiedzialam co sie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wygląd forum!!! 11.02.04, 19:18 Ja też miałem przez kilkanaście minut problemy z forum. Ale już działa. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nowy wygląd forum!!! 12.02.04, 22:07 qwerty.tarnow napisał: > Ja też miałem przez kilkanaście minut problemy z forum. Ale już działa. Ja ośmiele sie stwierdzić, że po tych przemianach chyba to wszystko trochę lepiej chodzi... Miedzy innymi przez kiepskie działanie tego wszystkiego przestałam tu zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Nowy wygląd forum!!! 12.02.04, 22:19 Ja też, a tak się nastawiałam na ferie, jednak nie moglam ani tu wejść, a już cokolwiek napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wygląd forum!!! 12.02.04, 23:24 Zobaczymy jak to się wszystko rozwinie - docelowo każda zmiana ma prowadzić do lepszego. Jak będzie tutaj? To się okaże. Na razie chyba intensywnie naprawiają błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Nowy wygląd forum!!! 13.02.04, 00:10 Sama nie wiem czy podoba mi sie nowy wyglad forum. Napewno jest bardziej sluzbowy. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wygląd forum!!! 13.02.04, 09:52 Mnie zaczyna denerwować ten pajacyk. Mógłby się ten element wyglądu zmieniać po kilku minutach. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Nowy wygląd forum!!! 13.02.04, 17:06 Tak, ten pajacyk i te jakieś takie "zimne" kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wygląd forum!!! 13.02.04, 17:21 Z tym pajacykiem to chodzi chyba o to, że serwer potrafi zliczać z jakiej innej strony weszło się na daną stronę. I im więcej wejść z określonego portalu na np. tego pajacyka tym lepsze warunki może potem wynegocjować reklamodawca, itp. Więc niby ma być dobroczynność, ale i tak wszystko się rozbija o pieniądze. Bo kto chce klikać w Pajacyka, temu żadne linki nie są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Nowy wygląd forum!!! 13.02.04, 18:48 Teraz to raczej kosmetyczna zmiana .Ale pamietam jak ponad rok temu[?] zmieniali wyglad forum to malo bunt nie wybuchł:) Pamietacie jeszcze tamto stare forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wygląd forum!!! 13.02.04, 19:25 Niestety. Nie było mnie tu wtedy jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wygląd forum!!! 24.02.04, 18:34 Po forum przyszła pora na zmianę wyglądu strony głównej portalu. Przynajmniej wszystko będzie w jednej tamatyce kolorystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wygląd forum!!! 24.02.04, 19:56 A zauważyliście opcję zmiany kolorów wyglądów forum? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wygląd forum!!! 24.02.04, 19:57 Dostępne kolory to: biały, żółty, zielony, oliwkowy, niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wygląd forum!!! 24.02.04, 20:00 Zapomniałem napisać, gdzie się to ustawia. Należy po zalogowaniu kliknąć na MOJE FORUM i tam jest w którymś z działów możliwość zmiany tych kolorów. Nie zapomnijcie potem potwierdzić "OK". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wygląd forum!!! 24.02.04, 20:03 Dla mnie najprzyjemniejszy wydaje się kolor żółty: ciepły i nie bije tak po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wygląd forum!!! 24.02.04, 22:06 Podaję dokładniej: ustawienia kolorów są w dziale Ustawienia forum. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nowy wygląd forum!!! 24.02.04, 23:18 qwerty.tarnow napisał: > Dla mnie najprzyjemniejszy wydaje się kolor żółty: ciepły i nie bije tak po > oczach. Ten żółty jest wprost cudowny!!! Odpowiedz Link Zgłoś