tangelo1709 24.05.10, 08:53 Witam ;) Wiecie może czy gdzieś w tarnowie jest aqua aerobik ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molle Re: Aqua aerobik ! 25.05.10, 14:19 chyba (nie wiem na pewno:)) na basenie w Mościcach Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_bober Re: Aqua aerobik ! 26.05.10, 22:14 nie masz za duzego wyboru w Tarnowie bo chyba krytych jest tylko 2 baseny, wiec po prostu tam zadzwon i zapytaj Pilsudskiego i Moscice Odpowiedz Link Zgłoś
mimi272727 Re: Aqua aerobik ! 08.09.10, 13:11 Hejka... Z tego co wiem to w Tarnowie nie ma prowadzonych zajęć z aqua aerobiku ale wiem ze jest jakaś dziewczyna w Czarnej co prowadzi za 8 zł. To chyba w miarę tanio...i niedaleko z Tarnowa Odpowiedz Link Zgłoś
kunda11 Re: Aqua aerobik ! 08.08.11, 19:02 Witam, od 5 lat jest w Tarnowie aqua aerobik, a od trzech na basenie w Mościcach. Ruszamy od nowego sezonu tj., jak tylko pływalnia zostanie uruchomiona po przerwie wakacyjnej - najprawdopodobniej na początku września. Zapraszam! planujemy zajęcia w poniedziałki, wtorki i czwartki w godzinach 18.15 i 19.00. Katarzyna Kacer - e-mail: kunda11@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
adrestwojejfirmy Re: Aqua aerobik ! 11.04.12, 16:51 www.tarnowiak.pl/ogloszenie/224394/zapraszam-na-zajecia-aqua-aerobiku-ktore-odbywaja/ Odpowiedz Link Zgłoś
ziembkaaa Re: Aqua aerobik ! 21.05.12, 15:14 Witajcie! Chciałabym Was zaprosić na zajęcia aqua fitness i aqua fitness mama+ (aqua fitness dla kobiet w ciąży) na nowo otwartym bardzo kameralnym basenie w Woli Rzędzińskiej. Więcej informacji na stronie internetowej www.plusk-swimming.pl w zakładce informacje lub mailowo aquafit.tarnow@gmail.com. Pozdrawiam, Instruktorka Anita Odpowiedz Link Zgłoś