moniq-ue28 12.06.10, 15:47 Witam znacie dobrego prawnika zajmującego się prawem rodzinnym? prosze o jakies namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justthe1 Re: Dobry prawnik 29.06.10, 17:46 Ja z czystym sumieniem mogę polecić pani kancelarię z poznania nie jest droga a bardzo rzetelna . Majchrzak Brandt i wspólnicy sp.k więcej na stronie www.mbwnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ademar Re: Dobry prawnik 13.07.10, 13:31 www.lionsgroup.pl Najskuteczniejszy prawnik w Tarnowie. Odpowiedz Link Zgłoś
justthe1 Re: Dobry prawnik 21.07.10, 16:37 Ja mogę polecić dobrą kancelarię prawną z Poznania . Pomogli mi uzyskać odszkodowanie i jestem z ich usług bardzo zadowolona . Jest to kancelaria prawna Majchrzak Brandt i wspólnicy sp.k . Życzę powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
plonacydab Re: Dobry prawnik 12.03.12, 11:52 Świetny prawnik od spraw rodzinnych jest w KRK, mec Mariusz Boruch. Jak ci zależy na fachowcu to się zgłoś do niego, mimo że pewnie będziesz musiał się przejechać do krakowa, ale naprawdę warto bo gość nie przerywa spraw! Odpowiedz Link Zgłoś
baska77777 Re: Dobry prawnik 27.09.13, 15:34 Polecany już wcześniej adwokat Kamil Szybilski. Profesjonalny i niedrogi - telefon brałam ze stronki www.tarnow-adwokat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
o.nyx Re: Dobry prawnik 28.12.13, 16:23 Ja korzystałem z usług adwokata Bukartyka. Sprawa była przed sądem okręgowym w Tarnowie o rozwód. Przebywałem cały czas w UK, pełnomocnictwo ściągłem ze stronki i nawet nie musiłem pojawiać się w Polsce :) poszło sprawnie, polecam adwokat Jakub Bukartyk - Tarnów Odpowiedz Link Zgłoś
paulazrozum8 Re: Dobry prawnik 09.01.14, 11:23 zasugerowałam się wpisem, byłam u Szybilskiego i również polecam Fajny facet profesjonalny szczery i co ważne nie naciąga na kase Odpowiedz Link Zgłoś
3agiczek Re: Dobry prawnik 27.01.14, 12:48 ja polecam adw. Katarzynę Waniołek, polecil mi ją znajomy. profesjonalnie zajela sie moja sprawa, nie musialam sie o nic martwic, jest mila a ponadto niedroga. biuro ma na mickiewicza a jej stronka to www.pw-adwokaci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marios1234 Re: Dobry prawnik 10.02.14, 19:41 ja korzystałem z usług adw katarzyny waniołek w mojej sprawie rozwodowej, mogę polecic z czystym sumieniem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kropkipaski Re: Dobry prawnik 06.03.14, 20:35 Ja tez bylam u Szybilskiego Kamila na Krakowskiej i polecam jak najbardziej. Bardzo dobry specjalista a przy tym bardzo sympatyczny taki ludzki facet. Poza tym mam wrazenie ze łatwiej jest z Panem Mecenasem przejsc przez rozwod - kto widzial ten wie :P Odpowiedz Link Zgłoś
marta90mod Re: Dobry prawnik 05.07.14, 00:47 Ja również szczerze polecam. Profesjonalizm i życzliwość, a do tego dużo wyrozumiałości i chęci pomocy. W prawdzie moja sprawa nie dotyczyła rozwodu, ale zgadzam się, że p. Szybilski to świetny adwokat i dobry człowiek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miss_shery Re: Dobry prawnik 27.08.15, 10:49 Polecam radcę prawnego Piotra Frosika. Rzetelny i bardzo ludzki. Stara się naprawdę pomóc. Kancelarię ma w Tarnowie na ulicy Brodzińskiego. Więcej informacji jest na jego stronie www.piotrfrosik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
topadwokat Re: Dobry prawnik 09.01.19, 19:43 Polecam adwokata w Tarnowie Andrzej Brzeziński topadwokat.com/tarnow/adwokat-andrzej-brzezinski/ - pomoc prawna w sprawach rodzinnych (rozwód, separacja, ustalenie władzy rodzicielskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
zuza.kus Re: Dobry prawnik 23.02.21, 13:14 To sprawdź sobie skuteczność tej kancelarii adwokackiej. Ja jestem bardzo zadowolona, adwokat Pan Piotr świetnie doradzi i podpowie co robić. Polecam serdecznie. adwokattarnow.info/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś