Dodaj do ulubionych

LUUUUUUUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

09.08.04, 16:41
olimpiada sie zaczyna.macie jakichs faworytow?
ale minely szybko te cztery lata.siedemnascie godzin transmisji co dzien ,a
po drodze jeszcze wisla z realem .mam nadzieje ze bedzie wiecej transmisji
niz tylko wisla real i real wisla .oby sie na tym nie skonczylo
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: LUUUUUUUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.04, 16:53
      Sportu nie oglądam bo mnie to nie pociąga. Więc będę miał dużo wolnego od TV
      (bo nic wiele innego nie będzie można ogladnąć). Faworyci? Polacy! Spróbowałem
      tej gry reklamowanej przez Gazetę i obstawiłem wszędzie na Polaków. Patriotą
      trzeba być! :-)
      • 1gomez to jest olimpiada Gwerty nie jakis tam sport 09.08.04, 17:05
        licze ze bedzie dobrze choc niektorzy juz mowia niesmialo ze bylo malo
        pieniazkow na przygotowania.czy w ten sposob chca nas przygotowac na to ze
        bedzie kicha?
        i jeszcze jedno dlaczego nie bylo pieniazkow ? mamy przeciez najwiekszy wzrost
        gospodarczy i nawet chinczycy patrza na nas z obawa :)
        • qwerty.tarnow Re: to jest olimpiada Gwerty nie jakis tam sport 09.08.04, 18:59
          Dlatego jak najlepiej życzę Polakom. Ale oglądać raczej nie będę. No chyba, że
          gdzieś już zupełnie przypadkiem. Czasu brakuje po prostu...
          • teklat Re: to jest olimpiada Gwerty nie jakis tam sport 09.08.04, 20:49
            Ja mam oczywiście z głowy telewizor na ten czas... ale - najpierw mamy
            spotkanie forumowiczów, potem wyjeżdżam... jakoś przetrzymam. POza tym - mam
            znowu jakąś sporą robótkę typu prace plastyczne zaplanowaną, więc nie umrę z
            nudów. Olimpiada mi nie straszna. A na medale bym nie liczyła specjalnie
            • qwerty.tarnow Re: to jest olimpiada Gwerty nie jakis tam sport 09.08.04, 22:00
              teklat napisała:

> Olimpiada mi nie straszna. A na medale bym nie liczyła specjalnie

Ja też bym nie liczył, jakbym to ja miał startować. :-PPP
              • teklat Re: to jest olimpiada Gwerty nie jakis tam sport 10.08.04, 08:40
                Otwieram "Rzepę" i cóż widzę? W ostatnim czasie (od niedzieli)z udziału w
                olimpiadzie musiało zrezygnować sześcioro zawodników, wcześniej też jacyś
                odpadli, między innymi polscy atleci.... Doping. Wczoraj zdarzyło mi sie
                usłyszeć o jakiejś łapówce w MKOlu..Czy są jeszcze gdzieś jacyś sportowcy
                nastawieni na zdrową rywalizację i działacze sportowi, którym przede wszystkim
                chodzi o sport? Czy jeszcze ktoś zostanie do piątku? Czy tylko ci, którzy zapalą
                olimpijski znicz?
                • teklat Re: to jest olimpiada Gwerty nie jakis tam sport 10.08.04, 08:43
                  I nawiązując do pytania Gomeza - to nie jest olimpiada, to nawet nie jest jakiś
                  tam sport... to jest chała. W ładnym opakowaniu. Opakowanie zobaczymy w piątek.
                • qwerty.tarnow Re: to jest olimpiada Gwerty nie jakis tam sport 10.08.04, 11:20
                  No jacyś uczciwi sportowcy przecież jeszcze są.
                  • lemuriza Re: to jest olimpiada Gwerty nie jakis tam sport 18.08.04, 21:28
                    Są na pewno są. Tacy dla których to jest pasja, jedna z najważniejszych rzeczy
                    w życiu, co wcale nie znaczy, że zdążają do celu niewłaściwą drogą.
                    ja w to wierzę, choć doping niestety jest, nie ma co ukrywać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka