lemuriza 24.09.04, 22:19 dla Łobuzka, mojego szwagra:) Jesteśmy z Ciebie dumni:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Sto lat 24.09.04, 22:46 Dla Łobuzka - nie mojego szwagra. ;-) I doczekania w spokoju na wymarzonym stanowisku emerytury. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Sto lat 24.09.04, 23:08 Ups, muszę się jeszcze tyle douczyć. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Sto lat 24.09.04, 23:16 lobuzek1 napisał: > Qwerty, stanu spoczynku Mnie prędzej - wiecznego... Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Sto lat 24.09.04, 23:46 lemuriza napisała: > dla Łobuzka, mojego szwagra:) > Jesteśmy z Ciebie dumni:) My - na forum - też! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Sto lat 24.09.04, 23:49 Jak to się mówi, nie dałem ciała. Choć do d... mi się dobierali (bez podtekstów). Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Sto lat 24.09.04, 23:50 To co, kiedy świętujemy? Łobuzek, jak to tak, to może do Ciebie nalezy mówić raczej: "Łobuz"? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Sto lat 25.09.04, 10:06 lubona napisała: > To co, kiedy świętujemy? Łobuzek, jak to tak, to może do Ciebie nalezy mówić > raczej: "Łobuz"? Ja bym się raczej zastanawiał, czy nie trzeba będzie pisać teraz oficjalnego podania o pozwolenie na zwracanie się "per Ty". Bo w obliczu TAAAAKIEJ sytuacji... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Sto lat 25.09.04, 11:11 no na Twoim miejscu qwerty tobym się poważnie zastanowiła, w końcu możesz kiedyś trafić na praktykę do asesora Łobuzka? Możesz? bo nie znam się na procedurach na aplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Sto lat 25.09.04, 14:26 Eee, dajcie spokój. Nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu. Ja swoje zrobiłem:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Sto lat 25.09.04, 15:13 Jak skóra dobrze wyprawiona i nie podziurawiona to dużo warta - mówię to z punktu widzenia tapicerskiego. Choć czy skóra z niedźwiedzia na kanapę by się nadała? Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś