rafal761 06.10.04, 09:31 podoba wam się ta piosnka? Give a bite hmm to u give a bite hmm to me, czy jakos tak... własnie sciągłem cały utwór z dc, strasznie mi się podoba, zajebiozka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Reklama kinder bueno 06.10.04, 10:04 1. A kto to śpiewa? 2. To "mhm" to jest chyba wstawione zamiast jakichś słów, nie? Pamiętam, że w jakiejś reklamie (Fiat Panda?) też był taki chwyt - jakieś słowo wykasowali i wstawili w to miejsce "coś nieokreślonego". Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Reklama kinder bueno 06.10.04, 10:25 to AMANDA LEAR Enigma(GIVE A BIT OF HMMM TO ME) czad! Give a bit of mmh to me And I'll give a bit of mmh to you Give a bit of mmh to me And I'll give a bit of mmh to you And your eyes like a laser Everytime cut me deeper Chorus:Give a bit of mmh to me Amanda:You're a mystery Chorus:And I'll give a bit of mmh to you Amanda:It's so confusing Chorus:Give a bit of mmh to me Amanda:You'r a mystery Chorus:And I'll give a bit of mmh to you Amanda: or am I dreaming are you devil or angel are you question or answer For you I'll break all the rules And for you you I'll go to the moon Cause you're the one, there's no one else For me you are an enigma For me you are really a mystery, a mystery Spoken part: I just can't make you out Are you real or am I dreaming This is all very confusing Specially when you start singing Give a bit of mmh to me And I'll give a bit mmh to you Give a bit of mmh to me And I'll give a bit of mmh to you Are you devil or angel Are you question or answer For me you are an enigma For me you really are a mystery, a mystery For you I'll break all the rules And for you I'll go to the moon Cause you're the one There's no one else, there's no one else There's no one else, there's no one else Give a bit of mmh to me And I'll give a bit mmh to you Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Reklama kinder bueno 06.10.04, 12:31 A ja nie lubię reklam, gdzie mlaszczą, ciamkają, cmokają. Ani reklam z podpaskami, pryszczami i obstrukcjami. Są zbyt dosłowne, a czasem zbyt... fizjologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Reklama kinder bueno 06.10.04, 15:29 masz racje Teklo, ohyda. Ja nie lubię reklamy produktów ARDO, bo mi sie pralka zepsuła i wczoraj parwie ze rzuciłam w telewizor jak zobaczyłam reklamę ARDO. i nie znosze reklamy soku jakiegoś w której biega taki człowieczek z końskim nogami , błeee, starszne. ale lubię te w której Kowalski spóźnia sie do pracy, szef krzyczy, a on... wygrał w Totka. Marzenie milionów Polaków - powiedzieć .... od jutra mnie tu nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Reklama kinder bueno 06.10.04, 15:43 Mnie reklamy też nie za bardzo pasują. Muzyka za to czasami jest wspaniała (zresztą taki był główny cel założenia chyba tego wątku). No i czasami humor pomysłodawców. Ale to niestety bardzo rzadko... Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: Reklama kinder bueno 07.10.04, 09:46 a ja wcale nie pisałem że podoba mi się reklama tylko piosenka... Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Reklama kinder bueno 06.10.04, 16:51 a skoro już ak o reklamach mówimy to ja bym wam chciała opowiedzieć swoją hitorię... dawno temu była tak reklama w TV jakieś żele pod prysznic czy coś takiego nazywało się to to DADEDAS. No i w tej reklamie był bardzo fajny (jak dla mnie) podkład muzyczny. Ale częto bywa że są one twozone tylko na potrzeby danej reklamy. Jednak któego ś dnia wracałam sobie z Zakopaneo samochodem i słuchałam RMFu no i nagle usłyszałam tę właśnie piosenkę. Od tamtej pory poszukiwałam tego utworu ale nezskutecznie...Nawet chcaiłam dzwonić do stacji ale jak im wytłumaczyć o co mi chodzi??? Aż całkiem niedawno toczyła się rozmowa napodobny temat poszukiwania jakiegoś tam kawałka. Więc i ja się podpiełam... Chciałam sprawdzić przyjaciela który twierdziła że znajdzie... nie sądziłam że mu się uda. Wyobrażacie sobie chyba jaka mnie radość ogarnęła kiedy odebrałam pocztę i w załączniku była moja od lat poszukiwana piosenka.... Po raz kolejny dziękuję i jestem pełna podziwu... nie wiem jak tego dokonał bo nie chciał mi zdradzić tego sekretu ale to jest kolejny powód dla ktrego tej piosenki chybanigdy nie zapomnę i zawszę będę mile wspominać :) i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
giks wybaczcie.... 06.10.04, 16:53 ..ale mi się kmp coś buntuje, klawiatura wariuje zacina się, monitor gaśnie ehh dobrze ze jeszcze na gwarancji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Reklama kinder bueno 06.10.04, 16:55 Wyrazy głębokiego uznania! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin25 Re: Reklama kinder bueno 07.10.04, 13:23 moja siostra lat 22 uwielbia tą piosenkę :)i chyba się zaraziłam od niej :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Reklama kinder bueno 07.10.04, 15:00 Niezbadane są losy ludzkie. ;-) Witaj ponownie na forum po dłuuuugiej nieobecności. :-) Odpowiedz Link Zgłoś