Dodaj do ulubionych

wiadomość dla caro

03.11.04, 20:57
widziałam dziś reklamy w tv "weekend z Salmą Hayek".
Polecam szczególnie "Desperado".
Kobieta jest piękna.
a dla pań Antonio Banderas.
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: wiadomość dla caro 03.11.04, 20:59
      A nie ma tam gdzieś czegoś z jakimiś młodszymi paniami, bardziej dostępnymi -
      bliżej mieszkającymi, a nie skrytymi za Hollywoodami, itp. ;-)
      • lemuriza Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 07:45
        blizej dostępne to pewnie masz za płotem caro:)
        • teklat Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 08:46
          Caro to ma nawet bliżej. A Qwerty chciałby mieć - bez wysiłku - tzn. żeby sama
          przyszła - dzień po uzyskaniu pełnoletności najlepiej
          • lemuriza Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 10:00
            chodziło mi o qwertego oczywiście!!!!!!!!!!!!
          • qwerty.tarnow Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 10:05
            teklat napisała:

> dzień po uzyskaniu pełnoletności najlepiej

Dwa dni przed też może być. W końcu kobieta może brać ślub już po ukończeniu 16
            roku życia. :-D
        • qwerty.tarnow Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 10:03
          lemuriza napisała:

> masz za płotem

Ja nie mam płotów. Ja mam siatkę ogrodzeniową. :-D
          • lemuriza Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 11:05
            słowo "płot" było pewna metaforą:)
            • qwerty.tarnow Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 12:24
              Do mnie to raczej "jak kulą w płot". ;-)
              • caro333 Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 14:36
                Z ubolewaniem melduję się dopiero teraz:((Niektórym znane są moje obecne
                problemy w pracy.Zdaje się,że zagadałem nimi całe ostatnie
                spotkanie.Zainteresowanych serdecznie przepraszam i skladam Im serdeczne wyrazy
                współczucia:)))Pojawię się później:))))
                • teklat Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 14:56
                  A ten znowu usiłuje co niektórych tutaj skokietować, albo przynajmniej zmusić
                  nas do powiedzenia jakichś miłych słów... Ok! Nie zagadałeś nas. Naprawdę było
                  miło - w dużej mierze dzięki Tobie. Bedzie?
                  • qwerty.tarnow Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 15:01
                    Już jest później. A Ciebie nie ma. Co jest?
                    • teklat Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 15:04
                      Tyra!
                      I TYRAnizuje podwładnych :))
                      • caro333 Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 15:05
                        Tekla jak zwykle ma rację!:)))))
                        • lubona Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 17:13
                          Podpisuje się pod słowami Tekli. Caro, dzięki Tobie nigdy chyba w żadnym
                          towarzystwie nie zapadnie "krępująca cisza". ;))
                          • qwerty.tarnow Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 19:03
                            A wczoraj Caro milczał - to pewnie była ta poniedziałkowa słynna "odprawa",
                            tylko teraz wyjątkowo przesunięta na inny dzień. ;-)
                            • teklat Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 21:06
                              Albo znana nam Dostawa jakiś numer wywinęła...
                              • qwerty.tarnow Re: wiadomość dla caro 04.11.04, 21:11
                                Np. kabel odcięła od sieci. ;-)
                                • caro333 Re: wiadomość dla caro 05.11.04, 07:21
                                  Jak to miło zajrzeć z rana na forum!:)))Miłe komplementy sie przeczyta...Męska
                                  próżność mi sie od razu wyprężyła...Jak pogłaskany kocur!Nie kończcie zbyt
                                  szybko:)))Straaaaaaasznie miłe jesteście! Zanim coś sie stanie,piję kawe i
                                  czytam sobie o pięknej Salmie Hayek w dodatku TV do "Rzepy".Lemurizie dziękuję
                                  za hasło,nie omieszkam obu proponowanych filmów zobaczyć,choć"Desperado"już
                                  widziałem.Tytuł artykuliku w Rz.-"Macho w spódnicy",czyli z moimi
                                  zastrzeżeniami odnośnie testosteronu u Salmy jest coś na rzeczy?:)
                                  • caro333 Re: wiadomość dla caro 05.11.04, 07:23
                                    PS. Tak się dzieje,że mi się słynna odprawa rozciągnęła na cały tydzień!:(A Wy
                                    sobie tu dworujecie z Dostawy i kabla!:)
                                    • lemuriza Re: wiadomość dla caro 05.11.04, 07:53
                                      brunetki zawsze mają trochę więcej testosteronu, może właśnie dlatego sa takie
                                      trochę bardziej "charakterne":)
                                      • caro333 Re: wiadomość dla caro 05.11.04, 08:35
                                        Przyznaję się z przyjemnością - zawsze wolałem brunetki od blondynek:))Ale
                                        najbardziej rude...:)))))))))))))
                                        • qwerty.tarnow Re: wiadomość dla caro 05.11.04, 09:47
                                          To i tak, że nie łyse. ;-)
                                          • lemuriza specjalnie dla Ciebie caro 05.11.04, 10:09
                                            film.onet.pl/O,2232,galeria.html
                                            • caro333 Re: specjalnie dla Ciebie caro 05.11.04, 10:20
                                              Bardzo dziękuję!Co do proporcji ciała - dla mnie 100 pkt!I niech mi nikt nie
                                              mówi,że ona jest za mała!Natomiast z buźki,to ona mi niebezpiecznie naszą panią
                                              Ewę Kasprzyk przypomina...Nie wydaje Wam się?
                                              • lemuriza Re: specjalnie dla Ciebie caro 05.11.04, 11:19
                                                no troszczkę ma brodę za długą:) to fakt, ale Ewie Kasprzyk to do niej abrdzo
                                                daleko:).
                                                Jak dla mnie Salma ma piękną twarz.
                                                • caro333 Re: specjalnie dla Ciebie caro 05.11.04, 12:08
                                                  Poza tym pani Ewa - to "duża blondynka"jak z piosenki Michnikowskiego,no i ten
                                                  okrutny dla wszystkich czas...A Salma jest młoda,piękna i ...czarna,jak ta
                                                  kawa...:))
                                                  • caro333 Re: specjalnie dla Ciebie caro 05.11.04, 15:30
                                                    PS.Taka zaspecjalnie,przemłoda to ona nie jest...Jestem ciekaw,ileż tego
                                                    testosteronu jest w tych 157cm?Ale sporo musi być,skoro chłopy się jej tak
                                                    boją,że ona szczęścia w miłości nie ma...A może takich d... wołowych,jak u nas
                                                    tam nie ma,co by do roli papucia aspirowali,więc tylko między Salmą i machos
                                                    stale iskrzy...A miłość potrzebuje trochę ciszy...Stary seksista Wam to
                                                    mówi...:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka