lemuriza 04.12.04, 15:57 Dziewczyny, w dzisiejszym dodatku do GW pt. Wnętrza świetne przepisy na aniołki. warto wykorzystać:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuczman Re: aniołki 05.12.04, 03:56 Aniolki swiateczne powiadasz;)) www.republika.pl/kuczman/juz%20po%20swietach.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: aniołki 05.12.04, 08:22 O! Widzę, że reklama poczty kwiatowej interflora wraz z mini cennikiem (prawy dolny róg). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: aniołki 05.12.04, 12:36 Aniołki - fajne! zwłaszcza podobają mi się te drugie, z gazy. I są rzeczywiście dosyć proste do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: aniołki 05.12.04, 12:36 No a aniołek Kuczmana taki bardziej poświąteczny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: aniołki 05.12.04, 13:52 Wrecz przeciwnie, zdecydowanie przedswiateczny, bo adwentowy :-) ma na glowie adwentowy wianek. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: aniołki 05.12.04, 23:17 A jakiej plci jest ten aniolek w\g Was? Mi przypomina aniolka plci zenskiej :) No chyba ze aniolki nie maja plci ? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: aniołki 06.12.04, 09:53 mnie też te z gazy przypadły do gustu:) będę robić. może tym razem coś wyjdzie. bo niestety z tamtymi spasowałam - wyszły mi tak beznadziejne kadłubki... zresztą to nawet nie była głowna przyczyna- prosiłam róznych znajomych o poszukanie skrawków amteriałów - nikt nie ma:(. więc muszę się przyznać - poddałam się:(((. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: aniołki 06.12.04, 19:00 Zrobiłam dwa, ale jakieś takie nieudaczne znowu. Ja się chyba do tego nie nadaję:(. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: aniołki 06.12.04, 19:07 Nadajesz sie, nadajesz. Ja w to wierzę. Przecież one nie muszą być dokładnie takie same, Twoje są jedyne i niepowtarzalne, bo zrobione przez Ciebie! A co do szmatek - poszukaj w sklepach z tanią odzieżą - ja sie tam zaopatruję w różne dziwne szmatki... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: aniołki 07.12.04, 07:36 wiem już jaki błąd popełniłam - zrobiłam je za duże. te z gazy muszą być malutkie, takie eteryczne:). Dziś spróbuję znowu. Odpowiedz Link Zgłoś