lemuriza 14.01.05, 23:15 Czy ktoś się cieszy? Bo ja się cieszę, że znowu jestem z Wami. To był najtrudnieszy tydzień mojego życia. Ot, nasze piękne życie kopie co rusz po tyłku, ale walczymy i nie dajemy się:). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Wróciłam 14.01.05, 23:23 Pewnie, że się cieszy! Witam z powrotem w swoim i reszty imieniu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Wróciłam 14.01.05, 23:32 No a jakże, popatrz na inne wątki. Prawie wszędzie na Ciebie czekaliśmy. Dobrze, że juz sie mogłaś pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Wróciłam 15.01.05, 11:06 No, nareszcie ! Tak znikłaś bez słowa :-( Ale cieszymy się że jesteś :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
enowak8 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 15:10 Ja takze tak sadze, serdecznie i szczerze ! Jestes w koncu w naszym niebianskim gronie ! PS Wiecej o Tobie w watku o TARNOWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 21:44 no jestem, jestem tutaj, ale coś nikogo nie ma oprócz naszego maniaka. a wiecie, ze on mnie ogromnie bawi?:) moze jestem jakaś zwichrowana, ale czytam co on tu wymysla i smieje się do rozpuku. Bo czego jak czego, ale fantazji to mu naprawdę nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 22:00 To jego fantazja jest zwichrowana... Taka bardziej koprofagiczna, bym powiedziała...No cóż... róznych lokatorów Pan Bóg miewa ... Odpowiedz Link Zgłoś
enowak8 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 23:11 Witajcie wielce mile Panie ! Do lemurizy : Co do tego "pana " ktory Cie bawi to musisz przyjechac na moja polkule. Otoz roznica taka w czasie ze kiedy Wy odpoczywacie snem ja dalej " urzeduje " i przez to mam wybitny pryjorytet w czytaniu, jesli tego sobie zycze, utworow a raczej arcydziel tego jegomoscia. To wszystko nim qwerty zdola skrupulatnie w pocie czola w czesnieporannych godzinach, je wymazac. Ty lko dodam ze nic ciekawego. Dobiegl do konca swojej kreatywnosci, wyczerpal leksykon slow. ( Obawa: byle nie przeszedl na inne jezyki ) Do teklat : A teraz to Ty gnebisz mnie slowami. Powiedzialas, " koprofagiczna", czyli moze po angielsku co to jest ? Ratuj !! " TARNOW JEST PIEKNY " Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 23:24 To Ci nie zazdroszczę tej lektury. Jednak masz racje, stał się monotematyczny. Twórczość upiornie jednostajna i nawet już nie zwraca na siebie uwagi. Biedny, bo głupi i nawet nie wie ile traci. Niech traci, właściwie to mi go nie jest żal. --- Wszystko mija, nawet najdłuższa żmija. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 16.01.05, 01:07 to zboczenie tak obrzydliwe, że az nie chce mi się go wyjaśniać... Ale - jak chcesz... koprofagia - odżywianie się niektórych zwierząt odchodami, zjadanie kału (u ludzi – zjawisko patologiczne) Tak mi sie skojarzyło jakoś po tej pisaninie tego "pana".. POzdro :)) Odpowiedz Link Zgłoś
enowak8 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 16.01.05, 02:29 WOW ! Domyslalem sie ze o jakies " odzywianie " chodzi ( fagia ) ale takiej recepty kulinarnej nie znalem chociaz starej Greczyzny uczylem sie kiedys w Angli. Dobre te Twoje okreslenie o kogo chodzi ale to wypadek patologiczny ktory nie ma ratunku chociazby najegzotyczniejsze potrawy wspominala. Pozdro pelne ciepla. " TARNOW JEST PIEKNY " Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 22:00 ja jestem. Ale coś tworzę. Zresztą niedługo przekażę do oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 08:52 Bardzo się cieszę Izo,że wreszcie jesteś.Tylko przykro słyszeć,że to był najtrudniejszy tydzień w Twoim życiu.jesteś wspaniała z tym swoim podejściem do życia.Jesteś więc mocniejsza po tym tygodniu.Trzymam kciuki za coeaz lepsze tygodnie i miesiące!Pozdrawiam Cię bardzo,bardzo!:D Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 11:58 wcale nie jestem wspaniała z moim podejściem do życia ( i to żadna kokieteria z mojej strony). jestem normalna - mam normalne podejście do życia, chyba takie jak powinno sięmieć - po prostu cieszyć się z żcia na przekór wszystkiemu. Więc jestem normalna. Może to ci, którzy nie potrafią się cieszyć są po prostu zagubieni? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 12:22 Ty???? nigdy w zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 13:13 hehe... zagubiony... chłe, chłe... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 13:19 A co?Wyglądam na macho?Przecież już tu pisałem,że gdyby nie aniołek to byłbym jak piesek co wypadł z sań...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 13:23 Nie no! Ja nie mogę... Caro, nie rozśmieszaj mnie, bo mi sie zmarszczki robią...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 13:38 Więc chyba jestem macho!Od dziś zaczynam autoterapię-sobiewmawianie-jest em macho!Jestem macho!:)))Ale to może zaskutkować większym seksizmem, a ja się miałem z niego leczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 13:44 ... niech kobiety Ci wybaczą.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 13:44 macho, buhhhhhhhhhhaaaaaa... aleś wymyślił!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 15:32 No właśnie!:((I tak źle i tak niedobrze...Ale przecież Wy i tak mnie lubicie,prawda?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 15:41 No - nie mamy wyjscia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 15:43 Wiedziałem,że potwierdzenie będzie tyleż szybkie,co urocze...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 17:00 Lubimy? Nie wiem jak oni:) tzn. cała reszta, ale ja lubię bardzo, bardzo, bardzo:). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 17:18 Kocha, lubi, szanuje? Nie chce, nie kocha, żartuje? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 07:38 No i kto mógł mi zrobić większą przyjemność?No kto?? "Przez Ciebie",Izo,będę miał dzisiaj wspaniały dzień! Uściski!:))Henryku! Zazdrość mi!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 09:43 no nie qwerty - nie kocha, ale tez nie żartuje - bardzo lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 10:30 To ja,ekshibicjonista:)"Polecę Stachurą":"...Ja - duszę na ramieniu ciągle mam.Cały jestem zbudowany z ran.Lecz gdy śmieję się,to wkrąg się śmieje świat."Coś w tym jest! -- Tarnów jest piękny!:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 10:31 PS.Tak mnie po prostu Iza rozbroiła...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 10:40 wiecie co... ja mam taką jedną przyjaciółkę, na moje nieszczęście mieszka daleko, więc bardzo rzadko się widujemy. Cudna osoba. Swoim usmiechem rozjaśnia cały świat wokoło. jest bardzo bardzo kojąca.Dobrze miec takich ludzi wokoło siebie. Moze więc warto sie postarać, żeby sameu takim być... choć odrobinę?:) Częściej się usmiechać, łagodzić smutki i bóle innych? Im więcej nas będzie tym świat będzie lepszy. Ze jestem idealistka, co? że marzcielka co? tak pewnie napiszecie. A moze jednak spróbujemy? Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 11:07 Oj, Lemurizo, dobrze się starsz :-) Jesteś sama bardzo kojąca co na pewno niejednokrotnie Ci mówiono. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 11:08 nie za bardzo:) ale nie o to chodzi, zeby mówiono, chodzi o to,żeby to był fakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 11:14 a poza tym czasem bywam też jędzowata i niedobra:) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 11:50 Nie wierze..... :-)) No i zakładam, że jak mówią to myślą :-)chociaż z tym różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 21:43 Nieprawda. Lemur jest zawsze OK! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś