Dodaj do ulubionych

Wróciłam

14.01.05, 23:15
Czy ktoś się cieszy?
Bo ja się cieszę, że znowu jestem z Wami.
To był najtrudnieszy tydzień mojego życia.
Ot, nasze piękne życie kopie co rusz po tyłku, ale walczymy i nie dajemy
się:).
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Wróciłam 14.01.05, 23:23
      Pewnie, że się cieszy! Witam z powrotem w swoim i reszty imieniu. :-)
      • lubona Re: Wróciłam 14.01.05, 23:32
        No a jakże, popatrz na inne wątki. Prawie wszędzie na Ciebie czekaliśmy.
        Dobrze, że juz sie mogłaś pokazać.
    • kuczman Re: Wróciłam 15.01.05, 06:07
      No... wiec powodzenia i wytrwalosci:D
      • teresa50 Re: Wróciłam 15.01.05, 11:06
        No, nareszcie ! Tak znikłaś bez słowa :-( Ale cieszymy się że jesteś :-))
        • 1gomez Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 13:50
          milo ze jestes
          • enowak8 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 15:10
            Ja takze tak sadze, serdecznie i szczerze ! Jestes w koncu w naszym niebianskim
            gronie !

PS Wiecej o Tobie w watku o TARNOWIE.
            • lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 21:44
              no jestem, jestem tutaj, ale coś nikogo nie ma oprócz naszego maniaka.
              a wiecie, ze on mnie ogromnie bawi?:)
              moze jestem jakaś zwichrowana, ale czytam co on tu wymysla i smieje się do
              rozpuku.
              Bo czego jak czego, ale fantazji to mu naprawdę nie brakuje.
              • teklat Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 22:00
                To jego fantazja jest zwichrowana... Taka bardziej koprofagiczna, bym
                powiedziała...No cóż... róznych lokatorów Pan Bóg miewa ...
                • enowak8 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 23:11
                  Witajcie wielce mile Panie !

Do lemurizy : Co do tego "pana " ktory Cie bawi to musisz przyjechac na moja
                  polkule. Otoz roznica taka w czasie ze kiedy Wy odpoczywacie snem ja dalej "
                  urzeduje " i przez to mam wybitny pryjorytet w czytaniu, jesli tego sobie zycze,
                  utworow a raczej arcydziel tego jegomoscia. To wszystko nim qwerty zdola
                  skrupulatnie w pocie czola w czesnieporannych godzinach, je wymazac. Ty lko
                  dodam ze nic ciekawego. Dobiegl do konca swojej kreatywnosci, wyczerpal leksykon
                  slow. ( Obawa: byle nie przeszedl na inne jezyki )

Do teklat : A teraz to Ty gnebisz mnie slowami. Powiedzialas, " koprofagiczna",
                  czyli moze po angielsku co to jest ? Ratuj !!

" TARNOW JEST PIEKNY "

• lubona Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 23:24
                    To Ci nie zazdroszczę tej lektury. Jednak masz racje, stał się monotematyczny.
                    Twórczość upiornie jednostajna i nawet już nie zwraca na siebie uwagi. Biedny,
                    bo głupi i nawet nie wie ile traci. Niech traci, właściwie to mi go nie jest
                    żal.
                    ---
                    Wszystko mija, nawet najdłuższa żmija.
                  • teklat Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 16.01.05, 01:07
                    to zboczenie tak obrzydliwe, że az nie chce mi się go wyjaśniać... Ale - jak
                    chcesz...
                    koprofagia - odżywianie się niektórych zwierząt odchodami, zjadanie kału (u
                    ludzi – zjawisko patologiczne)

Tak mi sie skojarzyło jakoś po tej pisaninie tego "pana"..

POzdro :))

• enowak8 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 16.01.05, 02:29
                      WOW ! Domyslalem sie ze o jakies " odzywianie " chodzi ( fagia ) ale takiej
                      recepty kulinarnej nie znalem chociaz starej Greczyzny uczylem sie kiedys w
                      Angli. Dobre te Twoje okreslenie o kogo chodzi ale to wypadek patologiczny
                      ktory nie ma ratunku chociazby najegzotyczniejsze potrawy wspominala. Pozdro
                      pelne ciepla.

" TARNOW JEST PIEKNY "
              • qwerty.tarnow Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 15.01.05, 22:00
                ja jestem. Ale coś tworzę. Zresztą niedługo przekażę do oceny.
                • caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 08:52
                  Bardzo się cieszę Izo,że wreszcie jesteś.Tylko przykro słyszeć,że to był
                  najtrudniejszy tydzień w Twoim życiu.jesteś wspaniała z tym swoim podejściem do
                  życia.Jesteś więc mocniejsza po tym tygodniu.Trzymam kciuki za coeaz lepsze
                  tygodnie i miesiące!Pozdrawiam Cię bardzo,bardzo!:D
                  • lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 11:58
                    wcale nie jestem wspaniała z moim podejściem do życia ( i to żadna kokieteria z
                    mojej strony).
                    jestem normalna - mam normalne podejście do życia, chyba takie jak powinno
                    sięmieć - po prostu cieszyć się z żcia na przekór wszystkiemu.
                    Więc jestem normalna. Może to ci, którzy nie potrafią się cieszyć są po prostu
                    zagubieni?
                    • caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 12:17
                      To ja:(((((
                      • lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 12:22
                        Ty???? nigdy w zyciu...
                      • teklat Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 13:13
                        hehe... zagubiony... chłe, chłe... :)))))))))
                        • caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 13:19
                          A co?Wyglądam na macho?Przecież już tu pisałem,że gdyby nie aniołek to byłbym
                          jak piesek co wypadł z sań...:))
                          • teklat Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 13:23
                            Nie no! Ja nie mogę... Caro, nie rozśmieszaj mnie, bo mi sie zmarszczki
                            robią...:)))))
                            • caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 13:38
                              Więc chyba jestem macho!Od dziś zaczynam autoterapię-sobiewmawianie-jest em
                              macho!Jestem macho!:)))Ale to może zaskutkować większym seksizmem, a ja się
                              miałem z niego leczyć!
                              • teklat Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 13:44
                                ... niech kobiety Ci wybaczą.... :))))
                              • lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 13:44
                                macho, buhhhhhhhhhhaaaaaa... aleś wymyślił!!!!
                                • caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 15:32
                                  No właśnie!:((I tak źle i tak niedobrze...Ale przecież Wy i tak mnie
                                  lubicie,prawda?:)))))))
                                  • teklat Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 15:41
                                    No - nie mamy wyjscia:)))
                                    • caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 15:43
                                      Wiedziałem,że potwierdzenie będzie tyleż szybkie,co urocze...:)))
                                      • lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 17:00
                                        Lubimy?
                                        Nie wiem jak oni:) tzn. cała reszta, ale ja lubię bardzo, bardzo, bardzo:).
                                        • qwerty.tarnow Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 17.01.05, 17:18
                                          Kocha, lubi, szanuje?
                                          Nie chce, nie kocha, żartuje? ;-)
                                        • caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 07:38
                                          No i kto mógł mi zrobić większą przyjemność?No kto?? "Przez Ciebie",Izo,będę
                                          miał dzisiaj wspaniały dzień! Uściski!:))Henryku! Zazdrość mi!!!:)))
                                          • lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 09:43
                                            no nie qwerty - nie kocha, ale tez nie żartuje - bardzo lubi:)
                                            • caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 10:30
                                              To ja,ekshibicjonista:)"Polecę Stachurą":"...Ja - duszę na ramieniu ciągle
                                              mam.Cały jestem zbudowany z ran.Lecz gdy śmieję się,to wkrąg się śmieje
                                              świat."Coś w tym jest!
                                              --
                                              Tarnów jest piękny!:)
                                              • caro333 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 10:31
                                                PS.Tak mnie po prostu Iza rozbroiła...:)))
                                                • lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 10:40
                                                  wiecie co... ja mam taką jedną przyjaciółkę, na moje nieszczęście mieszka
                                                  daleko, więc bardzo rzadko się widujemy. Cudna osoba.
                                                  Swoim usmiechem rozjaśnia cały świat wokoło. jest bardzo bardzo kojąca.Dobrze
                                                  miec takich ludzi wokoło siebie.
                                                  Moze więc warto sie postarać, żeby sameu takim być... choć odrobinę?:)
                                                  Częściej się usmiechać, łagodzić smutki i bóle innych? Im więcej nas będzie tym
                                                  świat będzie lepszy.
                                                  Ze jestem idealistka, co? że marzcielka co? tak pewnie napiszecie.
                                                  A moze jednak spróbujemy? Co Wy na to?
                                                  • teresa50 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 11:07
                                                    Oj, Lemurizo, dobrze się starsz :-) Jesteś sama bardzo kojąca co na pewno
                                                    niejednokrotnie Ci mówiono.
                                                  • lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 11:08
                                                    nie za bardzo:) ale nie o to chodzi, zeby mówiono, chodzi o to,żeby to był
                                                    fakt:)
                                                  • lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 11:14
                                                    a poza tym czasem bywam też jędzowata i niedobra:)
                                                  • teresa50 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 11:50
                                                    Nie wierze..... :-)) No i zakładam, że jak mówią to myślą :-)chociaż z tym
                                                    różnie bywa.
                                                  • lemuriza Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 12:41
                                                    Lepiej uwierz:).
                                                  • lobuzek1 Re:pozdrowka sie zasyla cieple:) 18.01.05, 21:43
                                                    Nieprawda. Lemur jest zawsze OK!
                                                    :-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka