cortez 06.05.05, 14:05 Jak oceniacie tworczosc Grzegorza Halamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sigma12 Re: Halama 06.05.05, 14:37 Ma na swoim koncie troche nagrod,wiec dostrzezono i doceniono jego oryginalnosc. Nie naleze do milosniczek jego poczucia humoru. Chociaz ma umiejetnosc dostrzegania absurdu w tym okrutnym i bezlitosnym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Halama 06.05.05, 14:56 Ja też nie jestem jego fanką. Podobnie jak niejakiego Dańca. Ten typ poczucia humoru nie jest moim ulubionym. Aczkolwiek muszę przyznać, że zdarzało mi się śmiać z kilku skeczów. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Halama 06.05.05, 16:02 Ostatni raz Ci odpowiem,może dotrze.Mój wpis był hołdem złożonym Twojej przenikliwości i celności diagnozowania.Podejrzewam,że nie interesuje Cię tak naprawdę,co myślą o G.H.uczestnicy tego forum.Ty wiesz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Halama 06.05.05, 20:38 Nie lubię Halamy, ale lubię Woody Allena i co? Będzie teraz analiza mojej osobowości?:) Pozdrawiam Przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Halama caro 06.05.05, 23:59 Czepiasz się, cortez. Wyraźnie się czepiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Halama caro teresa 07.05.05, 04:21 Woody Allena nie cierpie... dreszczy przyprawia mi jego flegmatycznosc! Brrrryyy... /az sie wstrzaslem/ ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: Halama 07.05.05, 19:41 Monty Pythona oglądam zawsze z dużą przyjemnością... Co prawda zaglądam tu bardzo rzadko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sigma12 Re: Halama 09.05.05, 07:05 Najprosciej skrytykowac nie uzywajac zadnych argumentow. Bo co ? Nie mamy pomyslow i pojecia co chcielibysmy "madrego " napisac. Aby zrozumiec przekazy W.Alena trzeba wrazliwosci i madrosci w zrozumieniu niuansow zyciowych.Do tego trzeba dorosnac!;) Dla mnie fizjonomia czlowieka w kontaktach nie odgrywa znaczenia.Wiem,ze brak urody W.Alena jest tym ,co wielu ludzi zniechecenia do niego. Ekscentrycznosc? Przypatrzmy sie sami sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Halama 09.05.05, 18:54 skoro już o Halamie mowa to może ktoś się ucieszy jak napisze, że w Krakowie 14.05 czyli w sobote, można się udać na KABARETON a w nim: Kabaret Made In China i Kabaret Grzegorz Halama Oklasky. Nie bede robić raklamy klubowi w którym to się odbędzie ale jak ktoś będzie chciał to się dowie gdzie to ma być;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Halama 09.05.05, 18:57 Ps. zaczyna się o 20:00 za naprawdę śmieszne pienądze. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Halama 09.05.05, 21:08 dlaczego od razu z góry zakładasz, że nikt nic o nim nie wie?? To, że nikt nie pisze nic konkretnego nt to jeszcze nic nie znaczy.... czasem się poprostu nie chce pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Halama 09.05.05, 23:48 a są i tacy, którzy nie czują potrzeby, by o nim wiedzieć coś więcej. Ja nie czuję. Mogę, prawda? Czy wszystkim musi być znana twórczość Taufika al-Hakima na przykład? Czy przez to, że jej nie znają, maja czuć się gorsi? Odpowiedz Link Zgłoś