Dodaj do ulubionych

KOREPETYTOR Z CHEMII W TARNOWIE -POMÓŻCIE !!!

01.08.05, 14:07
Poszukuje dobrego korepetytora z chemii w Tarnowie i ew. namiarów na niego.
Będę wdzięczna za pomoc !!!
Obserwuj wątek
    • betti00 Re: KOREPETYTOR Z CHEMII W TARNOWIE -POMÓŻCIE !! 01.08.05, 14:12
      A ja poszukuje namiarów do prof.Masteja(podobno super chemik).Może ktoś ma
      telefon lub adres, bo nie wiem jak zapisać się do Niego na korki z chemii.
      • lemuriza Re: KOREPETYTOR Z CHEMII W TARNOWIE -POMÓŻCIE !! 01.08.05, 18:00
        niestety, my jesteśmy chyba w innym przedziale wiekowym...
        Nie znam, nie pomogę, sorry:(
        • karolinaj_18 Re: KOREPETYTOR Z CHEMII W TARNOWIE -POMÓŻCIE !! 03.08.05, 11:34
          ja jestemw tym przedziale wiekowym i tez nie wiem. nigdy nie potrzebowalam
          korepetycji z chemi sama sie ucze i wystarczaja mi lekcje + ksiazka + notatki w
          zeszycie.
          • madai Re: KOREPETYTOR Z CHEMII W TARNOWIE -POMÓŻCIE !! 03.08.05, 22:22
            betti mam numer telefonu do profesora Masteja.
            • qwerty.tarnow Re: KOREPETYTOR Z CHEMII W TARNOWIE -POMÓŻCIE !! 03.08.05, 22:48
              Ten numer to proszę jednak mailem przesłać zainteresowanej. Podanie go na forum
              mogłoby zbytnio naruszyć prawo do anonimowości posiadacza tegoż telefonu.
              • madai Re: KOREPETYTOR Z CHEMII W TARNOWIE -POMÓŻCIE !! 03.08.05, 22:59
                oj, przepraszam pana ;)
                • qwerty.tarnow Re: KOREPETYTOR Z CHEMII W TARNOWIE -POMÓŻCIE !! 03.08.05, 23:03
                  Nie szkodzi. Chodzi o ochronę osób postronnych, które mogą być narażone na zbyt
                  natarczywe dzwonienie przez postronnych internautów.
            • betti00 Re: madai 06.08.05, 16:37
              Czekam na wiadomość od Ciebie.
          • betti00 Re: karolina_18 06.08.05, 16:50
            Karolina, korepetycje to nie tylko problemy z nauką, ale chociażby pomoc w
            przygotowaniu się do olimpiady lub poszerzenie swojej wiedzy. Stąd moje
            poszukianie dobrego korepetytotora (podobno prof.Mastej jest świetny, ale nie
            mogę zdobyĆ do niego telefonu by zapisać się na korki)i prośba na forum o pomoc.
            • lemuriza Re: karolina_18 07.08.05, 22:31
              a gdzie ochrona danych osobowych? nie róbcie dziewczyny takich numerów, bo
              możecie mieć kłopoty.
    • betti00 Re:madai 06.08.05, 16:38
      madai bedę Ci niezmiernie wdzięczna za ten numer, bo chciałabym od września
      zapisać się do prof. Masteja na korki.Napisz jak się z Tobą skontaktować byś
      mogła przesłać mi ten numer. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
      • madai Re:madai 06.08.05, 23:39
        czesc! wyslalam Ci numer na maila :)
        • betti00 Re:madai 07.08.05, 21:22
          Hej!
          Niestety maila nie dostalam:( I nie wiem dlaczeg. Podam Ci drugi mail, na który
          wiadomość powinna dojść: jula25@poczta.onet.pl
          Będę bardzo wdzięczna:) i przepraszam za kłopot.Pozdrawiam;)
          • betti00 Re:madai 07.08.05, 21:32
            Witam!
            Dzieki. Okazało się, że numer dostałam:)
            Pozdrawiam:)
            • betti00 Re:madai 08.08.05, 22:30
              Cześć!
              jeszcze nie dzwoniłam ale slyszalam ze on czesto zmienia numery telefow wiec
              moglabym Cie poprosic o jeszcze jedna przysluge...?:) Bardzo bym była wdzięczna
              za podanie jego adresu zamieszkania bo w razie czego moze zadzwonię na
              informację lub po prsotu podejde do niego:) Oczywiscie poprosze o wyslanie na
              skrzynkę jak numer;)
              Bardzo, bardzo dziękuję:)
              pozdrawiam;)
              • madai Re:madai 08.08.05, 22:52
                czesc. niestety on tez czesto zmienia adresy zamieszkania, wiec nie mam
                pojecia, gdzie teraz mieszka i chyba Ci nie pomoge. Poszukaj w ksiazce tel.
                moze akurat go znajdziesz. imie i nazwisko podalam Ci w mailu poprzednim, w
                temacie. z tego co wiem, to komorki czesto nie zmienia, chyba, ze ktos mu
                ukradnie. Przez pare lat mial ten sam numer, dopiero 2 lata temu zmienil.
                • teresa50 Re:madai 08.08.05, 23:01
                  Znam człowieka i mogę tylko potwierdzić, że jest naprawdę jednym z najlepszych
                  chemików w Tarnowie.
                • betti00 Re:madai 09.08.05, 10:02
                  Cześć.
                  I tak bardzo Ci dziekuje za wszystko, bo wiele mi pomogłaś:)
                  Jeszcze raz Wielkie dzięki:)
                  Pozdrawiam.
                  • betti00 Re:teresa50 09.08.05, 10:05
                    Witam. A czy masz może z tym panem jakiś kontakt(adres lub telefon)?
                    Jeżeli tak, to bardzo bym prosiła abyś mi napisała na maila.:) Z góry bardzo
                    dziękuję:)
                    Pozdrawiam.
                    • zuzinkaa4 Re:teresa50 30.08.05, 22:41
                      a czy ja tez mogłabym prosić o tel tego profesora na meila...? bo również
                      szukam jakiegoś nauczyciela który pomógł by mi z tej chemi...
                      mam nadzieje ze dostane sie do 2lo na bio-chem ale chce tez chodzić na lekcje
                      więc bardzo bym prosiła o tel jeśli to nie sprawi kłopotu...

a tak w ogóle to czy on jest bardzo wymagający ? czy idąc do niego trzeba miec
                      wspaniale opanowaną chemi? bo bardzo bym chciała coś podciągnąc się z tej chemi
                      więc na lekcje tak czy siak będe chodzić a do kogo to się jeszcze zobaczy
                      narazie szukam i się dowiaduję więc jak bys mogła to byłbym naprawdę wdzięczna
                      mój adres to: zuzinkaa4@gazeta.pl

pozdrawiam :]
                      • kuczman Re:teresa50 31.08.05, 03:14
                        Oj kochani... jak slodko slyszec o checiach nauki chemii. Ja chodzilem do
                        dawnego Technikum Chemicznego, do chemicznej klasy. Bo to lubialem i bylem
                        asem:)), uczylem sie z podrecznikow uniwersyteckich i to samo Wam polecam. Niby
                        ten sam material a duzo lepiej i szerzej przedstawiony.
                        Bynajmniej nie zniechecam do korepetycji, szczegolnie u b. dobrej osoby.
                        • betti00 Re:kuczman 13.09.05, 10:59
                          A może poleciłbyś dobrego korepetytora z chemii. Bedę wdzięczna.
                      • betti00 Re:teresa50 13.09.05, 10:56
                        No cóż, do prof. Masteja by się dostać trzeba miejsce rezerować jak się okazuje
                        z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. Mi nie udało sie do Niego dostać i nadal
                        poszukuje kogoś dobrego z chemii, bo niestety sama literatura(nawet
                        akademicka)czasem nie wystarcza by przebić się samemu przez zawiłości
                        chemiczne.A może polecicie mi kogoś innego. Będę wdzięczna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka