sdh1 26.01.06, 11:25 Jakie są wasze opinie o PKS Tarnów - jakość usług, ceny biletów, uprzejmość kierowców, ekologia itp. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: PKS Tarnów - wasze opinie 27.01.06, 04:14 Oj bardzo sporadycznie mam przyjemnosc jezdzic PKSem ale nie powiem w zeszlym roku zdarzylo sie. -Dworzec PKSu( jako budynek) niewiele lepszy od PKP, miejsce nieprzyjemne. - Informacja koszmarna!! Zapytalam sie ile bilet do miejscowosci x i kiedy sa polaczenia to mi raz odpowiedziano ze jest jeszcze przerwa, a pozniej ze bilety u kierowcy i to w sposob wiecej niz niemily dobrze ze w ogole to uslyszalam bo nie miala naglosnienia zadnego a dzielila nas gruba szyba. - Kierowcy uprzejmi nie powiem ,szczegolnie na trasach dalekobieznych - pospiesznych. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: PKS Tarnów - wasze opinie 27.01.06, 08:23 Zebym to ja jeszcze pamietam czy to byl PKS Tarnow. Jaki by nie byl... wole PKP Ale dzielnie przetrzymalem te kilka;) godzin w PKS Ps I nigdy wiecej ... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: PKS Tarnów - wasze opinie 27.01.06, 08:25 Nigdy wiecej podroz PKS ... Bo spotkanie bylo super ..."kto ma wiedziec ten wie" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
slav4 Re: PKS Tarnów - wasze opinie 27.01.06, 17:04 Do PKS-u nie da się zapakować roweru :o) Bueeee... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: PKS Tarnów - wasze opinie 27.01.06, 17:29 Da się - i to nawet do takiego dalekobieżnego jadącego przez kilka krajów. Tylko, że trzeba wówczas rower trochę rozkręcić. Ale wystarczy samo koło. Odpowiedz Link Zgłoś