atob 27.01.06, 08:27 I niech Was nie zdziwi czas ... Ja dobranoc mowie Wam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Dobranoc .. 27.01.06, 14:20 Zupelnie masz rozstrojony zegar ;) Ja wlasnie wstalam---> chora:( Gardlo to mam tak zawalone echh slowem sie dzis nie odezwe. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Dobranoc .. 27.01.06, 16:17 zatem... za radą caro, kogel-mogel, do tego dobrze byłoby jakby Ci się udało zdobyć propolisol spray ( czy są w USA jakieś polskie apteki lub sklepy zielarskie), do tego płukanie gardła wodą z kilkoma kroplami citroseptu ( wyciąg z grejfruta) i picie tegoż wyciąg ( kilka kropli z sokiem pomarańcozwym np.). Mnie jak naj razie pomaga, od tygodnia walczę z czymś przyczajonymw moim gardle. Na razie się udaje. Aha - do tego tabletki Isla Moos lub Isla Mint i jakieś tabletki z propolisem ( np. propolis forte). Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Dobranoc .. 27.01.06, 16:25 Ja sie wyleczylem z lekkiego przeziebienia. Ale nie napisze czym bo byloby to nie wychowawcze jezeli czytaja to niepelnoletni forumowicze ;) Dodam tylko ze bez jajka a z sokiem malinowym . Na noc przed zasnieciem ideal;) I jak kazdy watek tak i ten musi zejsc na wlasciwy temat :) Prawda Caro i Kuczman ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Dobranoc .. 28.01.06, 00:35 Odpowiem Ci dokladnie za tydzien :D Witaj Warszawo! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Dobranoc .. 29.01.06, 15:09 Hmmm a masz w planach odwiedzenie stolicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Dobranoc .. 29.01.06, 15:25 Bursztyny, bursztyny... Opowiedz nam Kuczman po powrocie, jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Dobranoc .. 29.01.06, 23:05 Kuczman...adres znasz. Atrakcje zapewniam ;) Oczywiscie w sprawie "treningu" A zreszta ...takie jest zycie... a jakie jest zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Dobranoc .. 30.01.06, 07:39 Wiec Stroz Aniolek moj kochany niecierpliwie szturchna mnie palcem w bok, co sklonilo mnie do natychmiastowego otworzenia strony forum Tarnow :D:D:D Oczywiscie ze bede w Warszawie, oczywiscie ze kwestia treningu w gronie przyjaciol ma moja pelna uwage. A przy okazji, bursztyny wszelakiego rodzaju beda tematem ciekawostek! I z Wyoming, i z Chiapas w Meksyku, i z Cotui w Dominikanie. A przedewszystkim z Borneo! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Dobranoc .. 10.02.06, 06:37 Dobranoc mowie sobie, a wam dzien dobry :) Trzeba ruszyc forum bo cos przystopowalo! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Dobranoc .. 10.02.06, 09:40 Spij smacznie Tradi:) Jaki mily jset piatek gdy do pracy isc nie trzeba :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś