atob 12.02.06, 05:48 Nie spi ktos aby spac mogl ktos;) Pozdrowienia dla wszystkich co wypoczywac beda w domu. I dla tych co w pracy rzecz jasna tez :P A moze przede wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuczman Re: Niedziela rano :) 12.02.06, 08:44 Szczesliwym, bo w pracy nie bede jeszcze przez tydzien ;) Przy okazji dziekuje za mily telefon odebrany w "Pod Papugami" gdzie z Aniolkiem delektowalem sie "Zubrem". Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Niedziela rano :) 12.02.06, 11:17 Hmmmm.... mam trochę zaległego urlopu, na który iśc nie mogę, a szkoda.... Przydałby się teraz jak nic. Potrzebuję odpoczynku, poza tym moja przyjaciółka urodziła syneczka, posiedziałbym z nią, popatrzyłabym na dzieciaczka, pomogłabym jej. Niedziela. Spokojna niedziela, kolejna niedziela mojego wyczekiwania na wiosnę. Trochę mam juz dość niedziel spokojnych, spędzanych w domu, potrzebuję aktywności. Chcę jeździć na rowerze.:) A dziś? Poczytam sobie, pooglądam Olimipadę, zrobię obiadek. Będę się cieszyć wolnością. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Niedziela rano :) 12.02.06, 15:00 moja niedziela jest niezwykle leniwa. Niedawno wstalam, obiad jakis zrobie i pewnie zabiore sie do nauki, bo jutro czeka mnie najiezszy egzamin. Ja tez wyczekuje wiosny. I doczekac sie nie moge :( Potrzebuje ruchu, tak jak Lemuriza. chciclabym pojezdzic na rowerze, na rolkach, pospacerowac w samej bluzie i dzinsach, nie ubierajac sie na cebulke. Ehhhh, BYLE DO WIOSNY! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Niedziela rano :) 12.02.06, 16:12 A ja wstalam spiaca co sie u mnie ostatnio dosc czesto zdarza, dziwne zjawisko. Odsypiam wczorajszy bal lekarzy i koscielna impreze charytatywna :) Troche sie polenie z rana, pozniej kosciol, obiad i jak co niedziela z resztkami chleba pojde do lasu karmic sarny albo kaczki ( jest taka rzeczka). Poszlabym do kina ale nic ciekawego nie graja. Moze na lodowisko. A najprawdopodobniej walnie sie przed TV :) Odpowiedz Link Zgłoś