edyta.g.25 18.06.06, 10:14 Czy macie moze namiary na jaks wrozke w tarnowie? JAk w to nie wierze to poprostu chce isc i dowiedziec sie co nie co i zobaczyc ile w tym wszystkim prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuczman Re: Wrozka 18.06.06, 13:48 Zwracaj uwage na to powiesz wrozce o sobie i swoim problemie. Szczegolnie zwroc uwage na jej pytania... Ogladalem taki program (angielsko jezyczny) gdzie profesjonalna wrozka tlumaczyla jak ludzie sami podaja wystarczajaca ilosc informacji aby stworzyc z tego porzadna wrozbe. Moze lepiej ksiazek kupic pare na ten temat? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Wrozka 18.06.06, 23:29 kuczman napisał: > Zwracaj uwage na to powiesz wrozce o sobie i swoim problemie. Szczegolnie zwroc > uwage na jej pytania... > Ogladalem taki program (angielsko jezyczny) gdzie profesjonalna wrozka > tlumaczyla jak ludzie sami podaja wystarczajaca ilosc informacji aby stworzyc z > tego porzadna wrozbe. Moze lepiej ksiazek kupic pare na ten temat? ;)) I ma pan tu bardzo duzo racji. Tu wystraczy analiza z wygladu po tym jak jesteśmy ubrani a to nie jest przypadkowe po tym jak sie ruszamy jak mówimy, sami przekazujemy fachowcowi info o samym sobie o naszy problemach i bolączkach, a sztuką jest powiedzieć to czego inny oczekuje, a jak przy tym zarobi się troche grosza to też pasuje i cyba nic w tym złego nie ma tylko trzeba uażać by sie nie uzależnić, a to jest mozliwe cziężki jest później wymiar zycia bez jutra !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nessus Re: Wrozka 20.06.06, 00:41 Jestem wrozka o ogromnych zdolnosciach; mowie o przeszlosci i przyszlosci i to z detalami.Jedynym moim rekwizytem jest banknot studolarowy.Przyslij mi taki banknot ,musisz go koniecznie trzymac przez 7 minut w obu rekach,wloz do koperty,nie skladaj,prezydentem w kierunku otwarcia koperty i wyslij na moj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.g.25 Re: Wrozka 20.06.06, 13:16 daje ci od reki ten banknot interesuje mnie tylko przeszlosc i to mam swoj cel w tym (bo nie wierze we wrozki w nic nie wierze nawet w boga nie wierze) tylko jak udzielisz mi tych inf. ktore sa mi potrzebne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.g.25 Re: Wrozka 20.06.06, 13:23 :-) dodam ze nic gorszego juz mnie nie moze spotkac w zyciu( a co mnie spotkalo ostatnio)wiec sie niczego nie obawiam. Moge bluznic poprostu wszystko i nie boje sie konsekwencji nauczylo mnie to zycie. Dostalam takiego kopa od losu ze kiedys w zycciu balabym sie zyczyc zle nawet najgorszemu wrogowi a teraz jestem juz tak znieczulona ze przechodzi mi to latwo przez gardlo Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Wrozka 21.06.06, 18:29 nessus napisał: > Jestem wrozka o ogromnych zdolnosciach; mowie o przeszlosci i przyszlosci i to > z > detalami.Jedynym moim rekwizytem jest banknot studolarowy.Przyslij mi taki > banknot ,musisz go koniecznie trzymac przez 7 minut w obu rekach,wloz do > koperty,nie skladaj,prezydentem w kierunku otwarcia koperty i wyslij na moj adr > es. I to mi się brdzo podoba i dobrze sie składa wyciagając telefon z kieszeni wypadły mi dwa banknoty chyba niepotrzebne 50 dolarowe i zastanawiam się jak w takim wypadku je zapakować i czy wg Ciebie to to samo czy mam iść wymienić na jeden studolarowy kwit? a w zamaian nie wiele żądam chcę tylko byś potwierdziła czy te numery 7,10,13,19,24 w dużym lotku będą dziś wylosowane? wrazie co premię też dorzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_girl87 Re: Wrozka 24.06.06, 18:31 może weź ze sobą ten no.... na m zevby nagrać rozmowę !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś