18.06.06, 10:14
Czy macie moze namiary na jaks wrozke w tarnowie? JAk w to nie wierze to
poprostu chce isc i dowiedziec sie co nie co i zobaczyc ile w tym wszystkim
prawdy.
Obserwuj wątek
    • kuczman Re: Wrozka 18.06.06, 13:48
      Zwracaj uwage na to powiesz wrozce o sobie i swoim problemie. Szczegolnie zwroc
      uwage na jej pytania...
      Ogladalem taki program (angielsko jezyczny) gdzie profesjonalna wrozka
      tlumaczyla jak ludzie sami podaja wystarczajaca ilosc informacji aby stworzyc z
      tego porzadna wrozbe. Moze lepiej ksiazek kupic pare na ten temat? ;))
      • sauber1 Re: Wrozka 18.06.06, 23:29
        kuczman napisał:

> Zwracaj uwage na to powiesz wrozce o sobie i swoim problemie. Szczegolnie zwroc
        > uwage na jej pytania...
        > Ogladalem taki program (angielsko jezyczny) gdzie profesjonalna wrozka
        > tlumaczyla jak ludzie sami podaja wystarczajaca ilosc informacji aby stworzyc z
        > tego porzadna wrozbe. Moze lepiej ksiazek kupic pare na ten temat? ;))

I ma pan tu bardzo duzo racji.
        Tu wystraczy analiza z wygladu po tym jak jesteśmy ubrani a to nie jest
        przypadkowe po tym jak sie ruszamy jak mówimy, sami przekazujemy fachowcowi info
        o samym sobie o naszy problemach i bolączkach, a sztuką jest powiedzieć to czego
        inny oczekuje, a jak przy tym zarobi się troche grosza to też pasuje i cyba nic
        w tym złego nie ma tylko trzeba uażać by sie nie uzależnić, a to jest mozliwe
        cziężki jest później wymiar zycia bez jutra !!!
        • nessus Re: Wrozka 20.06.06, 00:41
          Jestem wrozka o ogromnych zdolnosciach; mowie o przeszlosci i przyszlosci i to z
          detalami.Jedynym moim rekwizytem jest banknot studolarowy.Przyslij mi taki
          banknot ,musisz go koniecznie trzymac przez 7 minut w obu rekach,wloz do
          koperty,nie skladaj,prezydentem w kierunku otwarcia koperty i wyslij na moj adres.
          • edyta.g.25 Re: Wrozka 20.06.06, 13:16
            daje ci od reki ten banknot interesuje mnie tylko przeszlosc i to mam swoj cel
            w tym (bo nie wierze we wrozki w nic nie wierze nawet w boga nie wierze) tylko
            jak udzielisz mi tych inf. ktore sa mi potrzebne!!!!!!
            • edyta.g.25 Re: Wrozka 20.06.06, 13:23
              :-) dodam ze nic gorszego juz mnie nie moze spotkac w zyciu( a co mnie spotkalo
              ostatnio)wiec sie niczego nie obawiam. Moge bluznic poprostu wszystko i nie
              boje sie konsekwencji nauczylo mnie to zycie. Dostalam takiego kopa od losu ze
              kiedys w zycciu balabym sie zyczyc zle nawet najgorszemu wrogowi a teraz
              jestem juz tak znieczulona ze przechodzi mi to latwo przez gardlo
          • edyta.g.25 Re: Wrozka 20.06.06, 15:01
            nessus sprawdz poczte....
            • edyta.g.25 Nessus 20.06.06, 15:01
              sprawdz poczte....
          • sauber1 Re: Wrozka 21.06.06, 18:29
            nessus napisał:

> Jestem wrozka o ogromnych zdolnosciach; mowie o przeszlosci i przyszlosci i to
            > z
            > detalami.Jedynym moim rekwizytem jest banknot studolarowy.Przyslij mi taki
            > banknot ,musisz go koniecznie trzymac przez 7 minut w obu rekach,wloz do
            > koperty,nie skladaj,prezydentem w kierunku otwarcia koperty i wyslij na moj adr
            > es.
            I to mi się brdzo podoba i dobrze sie składa wyciagając telefon z kieszeni
            wypadły mi dwa banknoty chyba niepotrzebne 50 dolarowe i zastanawiam się jak w
            takim wypadku je zapakować i czy wg Ciebie to to samo czy mam iść wymienić na
            jeden studolarowy kwit? a w zamaian nie wiele żądam chcę tylko byś potwierdziła
            czy te numery 7,10,13,19,24 w dużym lotku będą dziś wylosowane? wrazie co premię
            też dorzucę.
      • happy_girl87 Re: Wrozka 24.06.06, 18:31
        może weź ze sobą ten no.... na m zevby nagrać rozmowę !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka