reno-3 24.06.07, 21:29 czy ktoś w Was wie gdzie w Tarnowie bądź okolicach można trwale wyprostować włosy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taksoofka Re: trwałe prostowanie włosów 26.06.07, 11:22 moge ci przywiesc preparat do samodzielnego prostowania wlosow, wlosy prostuje sie raz na pare miesiacy w zaleznosci od tego jak czesto je myjesz, takim preparatem prostuja sobie wlosy np. ciemnoskore kobiety ktore maja bardzo poskrecane wlosy i jest on bardzo popularny np. w Stanach (gdzie co druga osoba jest ciemnoskora) w zestawie oprocz samego preparatu sa jeszcze jakies odzywki i utrwalacze, calosc kosztuje ok. 45 zl t. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: trwałe prostowanie włosów 26.06.07, 21:57 tez jestem zainteresowana, nie niszczy to wlosow? skad to przywozisz jesli mozna wiedziec?:) Odpowiedz Link Zgłoś
reno-3 Re: trwałe prostowanie włosów 26.06.07, 22:14 ale czy te preparaty mozna stosowac na rozjasnione włosy Słyszam własnie dziś że tylko na nie rozjasniane, moga być farbowane ale nie rozjasniane Odpowiedz Link Zgłoś
taksoofka Re: trwałe prostowanie włosów 26.06.07, 22:46 to prawda, moga byc farbowane ale nie rozjasnione... t. Odpowiedz Link Zgłoś
taksoofka Re: trwałe prostowanie włosów 26.06.07, 22:45 preparat mam z Anglii, tu mozna dostac to w kazdej drogerii, jest bardzo popularny zestaw o ktorym mowie zawiera: preparat do prostowania z dodatkiem oliwy z oliwek, aktywator z oliwa z oliwek, szampon zawierajacy oliwe z oliwek, odzywke takze zawierajaca oliwe z oliwek oraz preparat nawilzajacy jesli chodzi o niszczenie wlosow to wydaje mi sie ze dziala na wlosy jak kazda trwala, z tym ze te w sklad zestawow jak widzisz wchodza rozne dodatki (np. specjalny nawilzacz )ktore niweluja efekty uboczne sama nie stosuje bo mam proste wlosy od urodzenia ale przywozilam znajomej, ktora stosuje to od kilku lat i jest bardzo zadowolona z efektu, a poniewaz to dziala kilka miesiecy na razie nie mam od niej zamowienia na kolejne zestawy :) jak ktos sie zdecyduje to piszcie na priv t. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.g.25 Re: trwałe prostowanie włosów 28.06.07, 22:10 I ja jestem chetna. Zamawiam w ciemno. Tylko prosze na maila gezetowego o kontakt-:) Odpowiedz Link Zgłoś